• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
1سوال این حساب 22 قوامین که 2میل قفل میشه تا 1سال دیگه همین 22میمونه یا امکان کاهش سودش هست؟؟؟ و اینکه به 2تومن فقط سود میدن یا عر چی پول توش باشه

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
حالا که بانکها علیه مردم متحد شدن و سودارا کاهش دادن تا بیشتر از پولامون بیشترین بهره را ببرن و سود کمتر بهمون بدهند ماهم باید متحد بشیم پولامونا بندازین تو کاره دلالی دوستان بهتره اسم تاپیک به تاپیک بهترین روش دلالی جهت بدست اوردن بالاترین سود تغیر کنه........

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
1سوال این حساب 22 قوامین که 2میل قفل میشه تا 1سال دیگه همین 22میمونه یا امکان کاهش سودش هست؟؟؟ و اینکه به 2تومن فقط سود میدن یا عر چی پول توش باشه
اولا مهلت این نوع حساب تموم شده و دیگه فایده بحث نداره
ثانیا قراداد یک ساله بود و قاعدتا نمیتونستن کاهش بدند ولی چون قابلبیت واریزبرداشت داشت یکم شک برانگیز بود کما اینکه بعضا رئیس شعبهها گفتند ممکنه کم شه

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
از نور و ارمان کسی خبر داره
چکار کردند؟

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
فرشتگان.شعبه گیشا و کارگر شمالی رو رفتیم ندادن.قبلا یادمه یه بار ازشون 400 میلیون گرفته بود.الان باز 400 داره میخواد 350 بگیره فعلا که ندادن.بلند مدت بوده.حالا یه نفر یه شعبه ای معرفی کرده فردا صبح بریم گفته اونا هر مقداری رو یکجا چک میدن ایشالا.
سلام، خواهشاً نتیجه رو همینجا گزارش بدید همه دوستان مطلع بشن!، اگه این قضیه سراسری باشه واقعا خیلی نگران کننده هست! من همه زندگیم تو موسسه آرمان ( فرشتگان ) هستش، الانم دسترسی به شعبات آرمان ندارم!، ممنون!

Last edited:

amirbarca

Registered User
لایک‌ها
97
امروز رفتم قوامین دیگه فقط 20 درصد باز میکرد هرکاری کردم 25 باز نکرد سپس به سوی ثامن رفته و با اغوش باز استقبال نمودند و چون ساعت 12.30بود گفت دیگه دیره دل اسیره......و ثامن هم از شنبه دیگه باز نمیکنه یعنی امروز اخرین مهلتش بود....وسلام بدین ترتیب دیگه مه مه لولو برد.......و من پولم تو همون کوثر باقی موند :general208::general208:
شما مطمئنی ثامن رفتی؟چون ثامن پنجشنبه ها تا یک و نیم هستن.بقیه روزا تا دو و نیم.تو سایتشم نوشته.

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
شما مطمئنی ثامن رفتی؟چون ثامن پنجشنبه ها تا یک و نیم هستن.بقیه روزا تا دو و نیم.تو سایتشم نوشته.
اره رفتم گفت برو پولتا بیار ولی پولم تو کوثر بود تا میرفتم بیارم بسته بود و گفت امروز اخرین روزه و از شنبه دیگه این حسابهارا باز نمیکنیم

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
سلام، خواهشاً نتیجه رو همینجا گزارش بدید همه دوستان مطلع بشن!، اگه این قضیه سراسری باشه واقعا خیلی نگران کننده هست! من همه زندگیم تو موسسه آرمان هستش، الانم دسترسی به شعبات آرمان ندارم!، ممنون!
من امروز مبلغ ٤٥ مليون نياز داشتم كه به راحتي بهم دادن البته من دوروز پيش بهشون اطلاع داده بودم
مشكلي نيست احتمالا چون اين دوستمون رقمش بالاست اينجوري شده چون معمولا نقدينگي اينا بين ١٠٠ تا ١٥٠ تومن در روزه

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
عرض سلام خدمت دوستان

میخواستم موردی رو که امروز برام پیش اومد با شما در میون بزارم تا هم به تجربیاتتون اضافه بشه و هم این مشکل برای شما پیش نیاد .

سال گذشته در تاریخ 93/1/30 سپرده 23 درصدی شش ماهه طرح بهمن به مبلغ 10 میل و در 93/2/10 هم 13 میل با همون شرایط در قوامین گذاشتم.
بعد از شش ماه قرارداد دوباره تمدید شد . و در 94/1/30 و 94/2/10 هم دوباره به مدت شش ماه تمدید شد .
پس از کلی تحقیق و با توجه به اینکه احتمال میدادم این طرح مجددا با همین شرایط در سر رسید بعدیش تمدید نشه امروز رفتم تا سپرده ام رو پس بگیرم
بعد از حساب و کتاب متوجه شدم سود روز شمار هر دو سپرده رو تا امروز بهم ندادن ( حدود دویست تومنی میشد). وقتی علت رو جویا شدم گفتن چون قرارداد شما در تاریخ 94/1/30 و 94/2/10 به مدت شش ماه تمدید شده و الان هنوز یک ماه از تاریخ تمدید نگذشته بنابراین سود روزشمار این چند روز بهتون تعلق نمیگیره.
هر چی باهاشون صحبت کردم که بابا این چیزی که شما میگین درسته ولی برای کسیکه اولین بار سپرده باز میکنه و بعد پولشو میخواد قبل یه ماه برداره و قراردادشو فسخ کنه نه برای من که یک ساله پولم دست شماست.
خلاصه هر کاری کردم زیر بار نرفتن و اصل سپرده رو بدون سود روزشمار تحویلم دادن . منم حدود 37 میل دیگه از کوثر ذینفع 2 کشیدم و روش گذاشتم و 60 میل 26 درصد تو ثامن باز کردم .

به هر حال گفتم با بیان این موضوع دوستان راهنمایی بشن و حواسشون جمع باشه.

amirbarca

Registered User
لایک‌ها
97
عرض سلام خدمت دوستان

میخواستم موردی رو که امروز برام پیش اومد با شما در میون بزارم تا هم به تجربیاتتون اضافه بشه و هم این مشکل برای شما پیش نیاد .

سال گذشته در تاریخ 93/1/30 سپرده 23 درصدی شش ماهه طرح بهمن به مبلغ 10 میل و در 93/2/10 هم 13 میل با همون شرایط در قوامین گذاشتم.
بعد از شش ماه قرارداد دوباره تمدید شد . و در 94/1/30 و 94/2/10 هم دوباره به مدت شش ماه تمدید شد .
پس از کلی تحقیق و با توجه به اینکه احتمال میدادم این طرح مجددا با همین شرایط در سر رسید بعدیش تمدید نشه امروز رفتم تا سپرده ام رو پس بگیرم
بعد از حساب و کتاب متوجه شدم سود روز شمار هر دو سپرده رو تا امروز بهم ندادن ( حدود دویست تومنی میشد). وقتی علت رو جویا شدم گفتن چون قرارداد شما در تاریخ 94/1/30 و 94/2/10 به مدت شش ماه تمدید شده و الان هنوز یک ماه از تاریخ تمدید نگذشته بنابراین سود روزشمار این چند روز بهتون تعلق نمیگیره.
هر چی باهاشون صحبت کردم که بابا این چیزی که شما میگین درسته ولی برای کسیکه اولین بار سپرده باز میکنه و بعد پولشو میخواد قبل یه ماه برداره و قراردادشو فسخ کنه نه برای من که یک ساله پولم دست شماست.
خلاصه هر کاری کردم زیر بار نرفتن و اصل سپرده رو بدون سود روزشمار تحویلم دادن . منم حدود 37 میل دیگه از کوثر ذینفع 2 کشیدم و روش گذاشتم و 60 میل 26 درصد تو ثامن باز کردم .

به هر حال گفتم با بیان این موضوع دوستان راهنمایی بشن و حواسشون جمع باشه.
اون شعبه ثامن که رفتید نگفت شنبه هم میشه؟

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
اون شعبه ثامن که رفتید نگفت شنبه هم میشه؟
آخرین اطلاعاتی که امروز در شعبه های قوامین کوثر و ثامن کسب کردم :

ثامن : رئیس شعبه بخشنامه ای رو نشونم داد که خلاصش این بود که دستور بانک مرکزی برای کاهش سود از شنبه 19 اردیبهشت اجرا میشه . امروز وقت برای باز کردن انواع روزشمار و سپرده بود که با توجه به اتمام وقت اداری نیازی نیست در مورذشون توضیح بدم . البته یه مورد نگران کننده هم گفت و اون این بود که سود روزشمار حسابهای 22 درصدی که تا امروز باز کردن ممکنه شامل بخشنامه بانک مرکزی بشه و تقلیل پیدا کنه و گفت باید این مورد رو استعلام کنیم.
بنابراین پرونده ثامن بسته شد

قوامین : از روز پیش با دریافت بخشنامه بانک مرکزی دیگه حساب 22 در صدی و سپرده 22+ 3 و ... باز نمیکنن و فقط 20 درصدی باز میکنن

کوثر ( با پوزش از دوستان حساس به کوثر ! ) :
حساب افرا که خودبخود باز شده 22 درصدی هست
به گفته رئیس شعبه هیئت مدیره در حال رایزنی با بانک مرکزی برای امکان واریز به سپرده کلید طلایی هستن که فعلا فقط امکان برداشت داره
امکان دریافت و پرداخت به ذینفع 1 و 2 و افرا وجود داره .

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
من به ذینفع 1 نتونستم واریز کنم!
بنا به گفته یکی از اپراتورها :

در بعضی ساعات امکان واریز برداشت همه انواع حساب برقرار و برداشته میشه . مثلا دیروز در ساعت 12 امکان واریز به افرا برداشته شد ولی بعد از نیم ساعت برگشت.

خلاصه همه چیز بهم ریخته .

به نظرم باید یه چند روزی صبر کرد تا شرایط پایدار بشه .

آنچه که معلومه اینه که به قول اوس محمود :

"اون ممه رو لولو برد"

البته دوستان توجه داشته باشن این طرح لعنتی کاهش سود بانکی هر سه ماه قراره اجرا بشه و سودها هر سه ماه کاهش پیدا کنه .

حالا شما فکر کنین فوقش یه سال دیگه هم پولتونو تو بانک گذاشتین بعدش چی ؟

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
ای کاش با کاهش سود سپرده ها سود تسهیلات هم کاهش پیدا میکرد . اما متاسفانه در واقع سود سپرده کاهش و در ظاهر سود تسهیلات کاهش پیدا میکنه و مسولان محترم بانکی که شیطان رو درس میدن در سیستم بانکداری ..... بدون ربا با یه تغییر کوچیک توی فرمول سود تسهیلات مشتریان بدبخت رو سرکیسه میکنن و سود تسهیلات اگه بیشتر نشه کمتر نمیشه.

در کل این طرح بیخود که چند ساله داره اجرا میشه چند هدف رو دنبال میکنه :

1) افزایش سود برای بانکها
2) ایجاد تحول در بازار مسکن چون اکثر بانکها و موسسات و آقازاده ها و آقایون و .... تو ملک و ساخت و ساز سرمایه گذاری کردن و الان ملک هاشون رو دستشون مونده و میخوان به هر نحوی که شده بازار مسکن رو از حالت رکود دربیارن غافل از اینکه اکثر سپرده داران بانکی رو قشر متوسط رو به پایین تشکیل میدن و اگه پول برا خرید ملک داشتن پولشون رو به بانک نمیسپردن و از طرفی خرید و فروش ملک هم دیگه جذابیتی نداره .
3) انتقال منابع از بانک به بورس که اونهم جذابیتی برای مردم نداره

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
دوستان از حساب شتابی کوثر نمیشه به ذینفع متفاوت انتقال داد؟
کوثر داره شورشو در میاره!

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
بنا به گفته یکی از اپراتورها :

در بعضی ساعات امکان واریز برداشت همه انواع حساب برقرار و برداشته میشه . مثلا دیروز در ساعت 12 امکان واریز به افرا برداشته شد ولی بعد از نیم ساعت برگشت.

خلاصه همه چیز بهم ریخته .

به نظرم باید یه چند روزی صبر کرد تا شرایط پایدار بشه .

آنچه که معلومه اینه که به قول اوس محمود :

"اون ممه رو لولو برد"

البته دوستان توجه داشته باشن این طرح لعنتی کاهش سود بانکی هر سه ماه قراره اجرا بشه و سودها هر سه ماه کاهش پیدا کنه .

حالا شما فکر کنین فوقش یه سال دیگه هم پولتونو تو بانک گذاشتین بعدش چی ؟
خوب تا 1سال دیگه بارمونا میبندیم بعد میزنیم به 1کاری

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200

ثامن : رئیس شعبه بخشنامه ای رو نشونم داد که خلاصش این بود که دستور بانک مرکزی برای کاهش سود از شنبه 19 اردیبهشت اجرا میشه . امروز وقت برای باز کردن انواع روزشمار و سپرده بود که با توجه به اتمام وقت اداری نیازی نیست در مورذشون توضیح بدم . البته یه مورد نگران کننده هم گفت و اون این بود که سود روزشمار حسابهای 22 درصدی که تا امروز باز کردن ممکنه شامل بخشنامه بانک مرکزی بشه و تقلیل پیدا کنه و گفت باید این مورد رو استعلام کنیم.
بنابراین پرونده ثامن بسته شد

قوامین : از روز پیش با دریافت بخشنامه بانک مرکزی دیگه حساب 22 در صدی و سپرده 22+ 3 و ... باز نمیکنن و فقط 20 درصدی باز میکنن

کوثر ( با پوزش از دوستان حساس به کوثر ! ) :
حساب افرا که خودبخود باز شده 22 درصدی هست
به گفته رئیس شعبه هیئت مدیره در حال رایزنی با بانک مرکزی برای امکان واریز به سپرده کلید طلایی هستن که فعلا فقط امکان برداشت داره
امکان دریافت و پرداخت به ذینفع 1 و 2 و افرا وجود داره .
با این اوصاف دوستان جای دیگه سراغ دارن؟؟؟؟ ثامن الحجج چطوره کسی خبر داره ؟؟ گردشگری اون 22 درصداش چیشدن ؟؟؟

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299

.

با این حساب فکر کنم چند ماه دیگه که بخوان سرمایه جدید جذب شده قوامین رو حساب کنن به عدد صفر ریال میرسند.حتی یک نفر هم وقتی سودا همه جا شده 30 درصد نمیاد 20 تا بانک دولتی و خصوصی رو ول کنه بره توی قوامین سپرده باز کنه .لابد بخاطر برخورد خوب با مشتری و امکانات اینترنت بانک!!یادمه سرمایه بانک ها رو نگاه میکردم پارسال گردشگری از رتبه آخر چندین رتبه امده بود بالا بعد از کم کردن و یکسان سازی سودا و دستکاری روزشمار 22 و 23 درصد باز به رتبه آخر رسیدن.وقتی هیج رقابتی نباشه بانک های بزرگ خصوصی هم کم میارن چه برسه این کوچیک ها.درآمدشون فقط میشه از راه دادن وام و گرفتن پول زور.حالا برن با افتخار پیشنهاد کم کردن سودا و یکسان سازی رو بدن.چی فکر کردن با خودشون این مخ های اقتصادی.

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
بانک جهانی اعلام کرد اگر تورم ها برداشته هم بشه سال 2015 و 2106 تورم در ایران باز صعودی میشه چهره آقای طیب نیا و دوستان موقع کاهش مجدد سودا به بهونه تورم 15 درصدی!!! دیدنیه.لابد باز میان 2 تا کالای باد کرده و مسکن راکد رو حساب میکنن میگن 10 درصد گرون شده پس تورم 10 درصده سودا رو میکنیم 12 درصد حالشو ببرید.نمیگن همه اقلام خوراکی و بهداشتی و حمل و نقل و کفن و دفن و....30 تا 50 درصد گروه شده.ما چه گناهی کردیم یه مقدار از بانک سود میگرفتیم حالا باید کلی کمتر بگیریم توی این گرونی.کاش مجبور نبودیم پولامونو بزاریم بانک هر روز بی ارزش تر شه اونوقت مثه سال 91 می اومدن التماس میکردن پولو با هر سودی که میخواهین بزارین بانک چون دلار و طلا رو نمیتونیم کنترل کنیم.

Last edited:
بالا