• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

shagerd1

Registered User
لایک‌ها
228
سلام، خواهشاً نتیجه رو همینجا گزارش بدید همه دوستان مطلع بشن!، اگه این قضیه سراسری باشه واقعا خیلی نگران کننده هست! من همه زندگیم تو موسسه آرمان ( فرشتگان ) هستش، الانم دسترسی به شعبات آرمان ندارم!، ممنون!

امروز مبلغ 350 میلیون تومان از یکی از شعبات بالای شهر آرمان (فرشتگان)برای برادرم گرفتیم.اصرار داشتن شنبه بریم اما ما هم اصرار کردیم که چند روزه چند شعبه رفتیم و زودتر هم اعلام کردیم در نهایت با خوش برخوردی پول رو دادن.میگفتن توی چند تا از شهرستانا بعضی از مردم مبالغ سنگین خواستن برای همین کمی به مشکل برخوردن مجبور شدن هی پولای اونا رو بدن.

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
میدونین از روز شنبه چه اتفاقی میافته ؟

به هر بانک یا موسسه ای که مراجعه کنین بهتون میگن براتون 22 درصد روزشمار باز میکنن.

وقتی پول رو واریز میکنین و مدارک و فرمها رو پر میکنین میبینین هیچ اثری از 22 درصد و عدد و نرخ سود توشون نیست.

وقتی میپرسین میگن چون بازرسهای بانک مرکزی ممکنه بیان سروقت دفاتر و مدارک چیزی روی اونها ننوشتیم.

به هر شکل شما پول بی زبون رو اونجا سرمایه گذاری میکنین.

بعد یک ماه موقع دریافت سود حساب میکنین میبینین سود رو براتون 20 درصد یا حتی پایینتر بسته به کرمشون ! حساب کردن.

میرین تو شعبه و به رییس اعتراض میکنین اگه یارو با ادب باشه میگه بانک مرکزی بهمون اخطار داده سود روزشمارتون رو کم کنین و اگه بی ادب باشه میگه همینه که هست میخواین بزارین بمونه مبخواین وردارین ببرین.

شما هم در مقابل عمل انجام شده قرار گرفتین و نه راه پیش دارین و نه راه پس.

این پروسه ای هست که از روز شنبه کلیدش زده میشه و تنها راهی که میشه توش گرفتار نشد اینه که خوش شانس بود .

متاسفانه رییس شعبه ها برای افزایش امتیاز شعبه شون به هر کاری متوسل میشن . دروغ و زیر حرف زدن هم که دیگه عادی شده.

Last edited:

4rash

Registered User
لایک‌ها
229
بانک جهانی اعلام کرد اگر تورم ها برداشته هم بشه سال 2015 و 2106 تورم در ایران باز صعودی میشه چهره آقای طیب نیا و دوستان موقع کاهش مجدد سودا به بهونه تورم 15 درصدی!!! دیدنیه.لابد باز میان 2 تا کالای باد کرده و مسکن راکد رو حساب میکنن میگن 10 درصد گرون شده پس تورم 10 درصده سودا رو میکنیم 12 درصد حالشو ببرید.نمیگن همه اقلام خوراکی و بهداشتی و حمل و نقل و کفن و دفن و....30 تا 50 درصد گروه شده.ما چه گناهی کردیم یه مقدار از بانک سود میگرفتیم حالا باید کلی کمتر بگیریم توی این گرونی.کاش مجبور نبودیم پولامونو بزاریم بانک هر روز بی ارزش تر شه اونوقت مثه سال 91 می اومدن التماس میکردن پولو با هر سودی که میخواهین بزارین بانک چون دلار و طلا رو نمیتونیم کنترل کنیم.
شاخص تورم همینه .
یک سوم خوراک و پوشاک
یک سوم مسکن و سوخت
یک سوم خدمات
به عنوان مثال طبق گزارش خود بانک مرکزی تورم میوه بالای 50 درصد بوده . ولی ضریب اهمیت مهمه نه قیمت یک کالای خاص
برای همینه که مردم عادی همش میگن اینا الکیه و دروغه . ولی حتی یک کارشناس هم ثابت نکرده آمار دروغه . مرکز آمار هم همین درصد رو میگه
من امروز مبلغ ٤٥ مليون نياز داشتم كه به راحتي بهم دادن البته من دوروز پيش بهشون اطلاع داده بودم
مشكلي نيست احتمالا چون اين دوستمون رقمش بالاست اينجوري شده چون معمولا نقدينگي اينا بين ١٠٠ تا ١٥٠ تومن در روزه

اینا مشکلشون پول نقد هست یا کلا هیچ جوره نمیتونن پرداخت کنن ؟ مثلا از حسابهاشون در بانکهای دیگه .... یا چک و ... ؟

amirbarca

Registered User
لایک‌ها
97
آخرین اطلاعاتی که امروز در شعبه های قوامین کوثر و ثامن کسب کردم :

ثامن : رئیس شعبه بخشنامه ای رو نشونم داد که خلاصش این بود که دستور بانک مرکزی برای کاهش سود از شنبه 19 اردیبهشت اجرا میشه . امروز وقت برای باز کردن انواع روزشمار و سپرده بود که با توجه به اتمام وقت اداری نیازی نیست در مورذشون توضیح بدم . البته یه مورد نگران کننده هم گفت و اون این بود که سود روزشمار حسابهای 22 درصدی که تا امروز باز کردن ممکنه شامل بخشنامه بانک مرکزی بشه و تقلیل پیدا کنه و گفت باید این مورد رو استعلام کنیم.
بنابراین پرونده ثامن بسته شد

قوامین : از روز پیش با دریافت بخشنامه بانک مرکزی دیگه حساب 22 در صدی و سپرده 22+ 3 و ... باز نمیکنن و فقط 20 درصدی باز میکنن

کوثر ( با پوزش از دوستان حساس به کوثر ! ) :
حساب افرا که خودبخود باز شده 22 درصدی هست
به گفته رئیس شعبه هیئت مدیره در حال رایزنی با بانک مرکزی برای امکان واریز به سپرده کلید طلایی هستن که فعلا فقط امکان برداشت داره
امکان دریافت و پرداخت به ذینفع 1 و 2 و افرا وجود داره .
ذینفع 1 کوثر که نمیشه واریز کرد.من دیروز پایا هم کردم برگشت خورد.من موندم ثامن چرا باید کم کنه.اون که مجوز بانک مرکزی نداره.مگه به اونم گیر میدن؟

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
شاخص تورم همینه .
یک سوم خوراک و پوشاک
یک سوم مسکن و سوخت
یک سوم خدمات
به عنوان مثال طبق گزارش خود بانک مرکزی تورم میوه بالای 50 درصد بوده . ولی ضریب اهمیت مهمه نه قیمت یک کالای خاص
برای همینه که مردم عادی همش میگن اینا الکیه و دروغه . ولی حتی یک کارشناس هم ثابت نکرده آمار دروغه . مرکز آمار هم همین درصد رو میگه

اینا مشکلشون پول نقد هست یا کلا هیچ جوره نمیتونن پرداخت کنن ؟ مثلا از حسابهاشون در بانکهای دیگه .... یا چک و ... ؟

اتفاقا خیلی از کارشناسان هم دروغشونو ثابت کردن.پارسال هم نرخ تورمی که اعلام کردن درست دو روز بعد نرخ واقعی رو بانک جهانی اعلام کرد بیش از اونی که اینا میگن و در جهان صاحب رتبه اول شدیم.یک سال تموم آقای طیب نیا با تورم نقطه به نقطه ملت رو سر کار گذاشت و میگفت میانگین نرخ های 12 ماه گذشته اهمیتی نداره و نرخ های خیالی اعلام شد یعنی برای نخستین بار در جهان برای اعلام تورم از نقطه به نقطه استفاده شد!!امسال هم وقتی رکود مسخره ای توی مسکن و...ایجاد کردن استفاده از اون فقط برای دستکاری نرخ تورم از اساس غلطه.

Last edited:

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
دوستان یه سوال غیر سپرده ای
اینترنت بانک ملی رو چند ماه قبل ثبتنام کردم و رفتم شعبه یه کد بهم دادن نه پولی کم کردن و نه چیزی منم کد رو گمش کردم
الان بعد از چند ماه دوباره رفتم ثبتنام کنک ارور میده که کاربر قبلا ثبتنامم کرده
قضیش چطوریاس؟الان فعاله اینترنت بانک یا نه

chama

Registered User
لایک‌ها
241
دوستان یه سوال غیر سپرده ای
اینترنت بانک ملی رو چند ماه قبل ثبتنام کردم و رفتم شعبه یه کد بهم دادن نه پولی کم کردن و نه چیزی منم کد رو گمش کردم
الان بعد از چند ماه دوباره رفتم ثبتنام کنک ارور میده که کاربر قبلا ثبتنامم کرده
قضیش چطوریاس؟الان فعاله اینترنت بانک یا نه
اون کد چی بوده؟:eek:
یه کارت آبی که اسمش رمزیاب رعد ملی هست را بهتون دادند؟ اگه این بوده که 16500 پولشه و 1000 هم تمبر باطل می کنند.
اما اوایل که این رمزیاب اومده بود برای بازاریابی رایگان بود و من یکی گرفتم و فقط 1000 برای تمبر دادم.
اینترنت بانکش فعاله و بسیار هم عالیه،
شما نمیتونید ثبت نام کنید چون قبلا ثبت نام کردید و باید یا اون کد را پیدا کنید و یا درخواست رمزیاب جدید بدهید که اگه رعد ملی باشه 16500 و سخت افزاریشم حدود 60000 تومان هست،اگر سخت افزاری قبلا داشتید سخت افزاری جدید را 20000 میدن.
اما در کل رعد بهتره چون روی سیمکارت فعال میشه و همیشه همراهتون هست و باطری هم نداره که تمام بشه یا خراب بشه!

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
نمیدونم یه کدی بودش که معاونشون نوشت رو کاغذ بهم دادن گفت برو نه پولی گرفتن نه هیچی بهش گفتم چیکار کنم کد رو کفت ببر وارد کن توضیحی هم ندادش
من رمزیاب ندارم که درخواست جدید بدم...
رفتم شعبه همراه بانک و تلفن بانک رو غیرفعال کنم فردا تلفن بانک فعال نشد همراه بانک شد جالب اینکه موقع فعالسازی هر دو فعال میشن

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
اتفاقا خیلی از کارشناسان هم دروغشونو ثابت کردن.پارسال هم نرخ تورمی که اعلام کردن درست دو روز بعد نرخ واقعی رو بانک جهانی اعلام کرد بیش از اونی که اینا میگن و در جهان صاحب رتبه اول شدیم.یک سال تموم آقای طیب نیا با تورم نقطه به نقطه ملت رو سر کار گذاشت و میگفت میانگین نرخ های 12 ماه گذشته اهمیتی نداره و نرخ های خیالی اعلام شد یعنی برای نخستین بار در جهان برای اعلام تورم از نقطه به نقطه استفاده شد!!امسال هم وقتی رکود مسخره ای توی مسکن و...ایجاد کردن استفاده از اون فقط برای دستکاری نرخ تورم از اساس غلطه.
کاملا حرف شما درسته اینها با فرومولها فقط بازی با اعداد هست نه واقعیته جامعه..فرض بر اینکه تورم نقطه به نقطه و یا تورم هر چیزی بر اساس هر آماری زیر ده درصد هم بشه چه فایده وقتی من نوعی و یا شما یا دیگری موفع خرید مایحتاج زنگی از نان تا لبنیات تا میوه و پوشاک هر ماه نسبت به ماه قبل تر گرانتر میخریم و نه با نرخ 15 درصد تورم در سالی که یانک مرکزی حساب میکنه؟ در ضمن در ایرانه ما اینقدر اقتصاد خرابه که هر ماه ده درصد تا پانزده درصد میره روی کالاهای مصرفی و و جمع ایناها آخر سال میشه 90 درصد روی کالا رفته اما این بانک مرکزی تورم رو 15 درصد اعلام میکنه وگرنه جنسی که امروز هزار تومنه ماه دیگه هزارو دویست ماه بعدی هزارو سیصد و الی آخر تورم سالیانه روش گذاشته بشه میشه آخر سال 90 درصد تورم نه 15 درصد... همه این اعداد فقط برای جمع آوری پوله دست مردمه و فورمولهایی برای کلاه گذاشتن سر مردم که کارشناسان هم پول میگیریند یرای همین کار ....واقعیت رو با محاسبات سرگردش میکنند...

Last edited:

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
شاخص تورم همینه .
یک سوم خوراک و پوشاک
یک سوم مسکن و سوخت
یک سوم خدمات

ببينيد رييس شعبه خيلي صريح به من گفت قبل افتتاح حساب ما معمولابين ١٠٠ تا ١٥٠ نقدينگي داريم تازه اين رو هم مثلا شما اول صبح بري به يه نفر نميدن چون بايد تا اخر وقت بتونند جوابگو باشن اگه شما رقم بالا نياز داري بايد از چند روز قبل اطلاع بدي تا هماهنگي كنند با شعبه مركزي براشون ساتنا كنند
نحوه پول دادنشونم به اين صورته معمولا يه بانك ي كه حساب دارند شما هم اونجا حساب باز ميكني شماره حساب ميدي همون جا برات منتقل ميكنند من دو بار مبالغ ٤٠ و ٤٥ تومن گرفتم همينجوري بود ولي خوب مسلما مبالغ بالا قطعا بايد تو چند مرحله گرفته شه يا از قبل هماهنگي بشه

4rash

Registered User
لایک‌ها
229
رو هوا که نمیشه گفت "خیلی از کارشناسان" فلان گفتن . با لینک و سند لطفا
ایران سال گذشته در تورم ، سوم جهان بود > چون کمتر از 10 کشور تورمشون دورقمیه . ولی چه ربطی به واقعی یا غیرواقعی بودنش داره ؟ :confused:
اینجا بانک جهانی
http://www.worldbank.org/en/country/iran
تورم 2014 ایران 17 درصد . کمتر از 2 درصد اختلاف داره با اعلام بانک مرکزی .... مطمئنا روش محاسبه هم فرق میکنه همچنین سال میلادی با شمسی .
همه بلدن مثل بحث های سیاسی داخل تاکسی بگن آقا اینا دروغ میگن . لایک هم زیاد میگیره . ولی چطوری کجاشو دیگه رسیدم باید پیاده بشم ;)

کاملا حرف شما درسته اینها با فرومولها فقط بازی با اعداد هست نه واقعیته جامعه..فرض بر اینکه تورم نقطه به نقطه و یا تورم هر چیزی بر اساس هر آماری زیر ده درصد هم بشه چه فایده وقتی من نوعی و یا شما یا دیگری موفع خرید مایحتاج زنگی از نان تا لبنیات تا میوه و پوشاک هر ماه نسبت به ماه قبل تر گرانتر میخریم و نه با نرخ 15 درصد تورم در سالی که یانک مرکزی حساب میکنه؟ در ضمن در ایرانه ما اینقدر اقتصاد خرابه که هر ماه ده درصد تا پانزده درصد میره روی کالاهای مصرفی و و جمع ایناها آخر سال میشه 90 درصد روی کالا رفته اما این بانک مرکزی تورم رو 15 درصد اعلام میکنه وگرنه جنسی که امروز هزار تومنه ماه دیگه هزارو دویست ماه بعدی هزارو سیصد و الی آخر تورم سالیانه روش گذاشته بشه میشه آخر سال 90 درصد تورم نه 15 درصد... همه این اعداد فقط برای جمع آوری پوله دست مردمه و فورمولهایی برای کلاه گذاشتن سر مردم که کارشناسان هم پول میگیریند یرای همین کار ....واقعیت رو با محاسبات سرگردش میکنند...

این که شما با قیمت مسکن و خدمات سروکار نداری و فقط با اون یک سوم خوراک سروکار داری ربطی به بانک جهانی و بانک مرکزی نداره o_O
دیگه با فرمول نمی تونین بجنگین :general601:

Last edited:

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
رو هوا که نمیشه گفت "خیلی از کارشناسان" فلان گفتن . با لینک و سند لطفا
ایران سال گذشته در تورم ، سوم جهان بود > چون کمتر از 10 کشور تورمشون دورقمیه . ولی چه ربطی به واقعی یا غیرواقعی بودنش داره ؟ :confused:
اینجا بانک جهانی
http://www.worldbank.org/en/country/iran
تورم 2014 ایران 17 درصد . کمتر از 2 درصد اختلاف داره با اعلام بانک مرکزی .... مطمئنا روش محاسبه هم فرق میکنه همچنین سال میلادی با شمسی .
همه بلدن مثل بحث های سیاسی داخل تاکسی بگن آقا اینا دروغ میگن . لایک هم زیاد میگیره . ولی چطوری کجاشو دیگه رسیدم باید پیاده بشم ;)

این که شما با قیمت مسکن و خدمات سروکار نداری و فقط با اون یک سوم خوراک سروکار داری ربطی به بانک جهانی و بانک مرکزی نداره o_O

دوست گرامی سفره مردم هیج وقت دروغ نمیگه.اتفاقا در همون تاکسی هاست که نرخ تورم یا رضایت یا رای های آینده نوشته میشه...توی این 2 سال آقای وزیر و آقای رییس فهمیدن که کتاب های اقتصادی دوران تدریس و فرمول های تئوری به تنهایی نمیتونه مملکت رو بچرخونه و اوضاع اسفناک اقتصادی مردم رو رو به راه کنه.
اینکه دوستمون حتی اگه به قول شما با با قیمت مسکن و خدمات سروکار نداره مشکل ایشون نیست چرا که وقتی انتظار رفاه توی مملکت خودشو داره اول به جیب خودش نگاه میکنه اگه تهیه بدیهی ترین نیاز های فردی و اجتماعیش سخت تر شده باشه قطعا آمار شما و دولت رو باور نمیکنه یا وقتی میبینه سودای بانکی رو به بهونه کاهش تورم کم کردن اما فقط ضررش اونم به بهونه بهبود تولید و بازار بورس توی جیب مای سپرده گذار خرد میره و تازه اوضاع بورس و تولید هم خراب تر میشه حق داره راضی نباشه...
اما در هیج جای دنیا از جمله اروپا کاهش نرخ تورم تنها عامل تعین نرخ بهره نیست.میزان واردات صادارت قیمت مصرف کننده اصلی تورم مواد غذایی و ضریب امنیت سرمایه گذاری در بورس و تولید همه و همه در کاهش یا افزایش نرخ سودا مهمه یعنی بطور خلاصه رفاه مردمی که توی تاکسی و اتوبوس با هم گپ میزنن مهم ترین خواسته دولتمرداشونه نه فقط اعلام آماری دستکاری شده برای دوره آینده انتخابات...همین بحث برای اعلام نرخ بیکاری رفاه عمومی بهداشت و...هم وجود داره حالا شما بگو ما از 100 تا کارگاه استعلام کردیم اصلا در ایران بیکار نداریم نرخ بیکاری 2 درصده.من بیکار باور میکنم؟برای همین در اروپا میتونن با نرخ سود 2 درصد هم لبخند رو لب مردماشون بیارن اما ما نمیتونیم با آمار دستکاری شده حتی یک نفر رو هم قانع کنیم.
اینا به گفته خودشون از 350 کالا میانگین قیمت میگیرن و میانگین 12 ماهه رو با اون فرمولی که دوست دارن محاسبه میکنند.اما من میتونم با همین 350 کالا طوری نرخ تورم رو محاسبه کنم که بالای 40 درصد شه.شما چند تا کالای کلا معیوب و بلا مصرف در این لیست پیدا کنید و...
حتما میدونین هر کالایی در این محاسبه وزن خودشو داره.فرضا گوشت وزن 2 و مسکن وزن 5 داره.حالا اگه شما یکسال مسکن رو در رکود انتظاری نگه دارین و بدون هیج معامله ای نرخ -10 درصد رو برای تورم در بخش مسکن ثبت کنید براحتی می تونید تورم سال گذشته ایران رو عدد صفر معرفی کنید یعنی ایران مساوی بهشت مرفه تر از نروژ و سویس...
دوستان معذرت بحثو ادامه نمیدیم در تاپیک بیشترین سود بانکی.

Last edited:

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
این کاهش نرخ سودهای بانکی از یکجای دیگه کمر اقتصاد را میشکونه.
دولت قبل هم همچین کاری کرد که نتیجه اش حجم نقدینگی بسیار بالا دست مردم و در نهایت 3 یا 4برابر شدن قیمتها بود.
البته اون موقع هم یادمه تورم زیر 40 درصد عنوان شد ولی ما چیز دیگری دیدیم

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
دوستان عزیز :

در ادامه چند پست اخیر :

بنده رشته تحصیلیم اقتصاد نیست ولی یه سوال اقتصادی برام پیش اومده . لطفا دوستانی که در این امر سر رشته دارن جواب بدن :

اگر اعضای شورای پول و اعتبار واقعا نگرانیشون وضعیت تولید و تولید کننده هست و به همین دلیل سود تسهیلات و سپرده ها رو هر ساله کاهش میدن ، این کاری رو که در زیر توضیح میدم بکنن چه مشکلی پیش میاد ؟

- در ابتدای هر سال مثلا تا آخر فروردین نرخ سود تسهیلات بانکی رو تعیین کنن. بر این اساس با بیان شفاف فرمول محاسبه سود نسبت به تسهیلات دریافتی و مدت زمان باز پرداخت به تمام بانکها و موسسات اعلام کنن که همه موظف هستن از این فرمول پیروی کنن و بازرسین بانکی شدیدا ارائه تسهیلات بر مبنای فرمول مذکور رو توسط بانکها و موسسات کنترل کنن .
همچنین از مردم و مشتریان بانکها خواسته بشه که اگر بانکی خلاف این فرمول عمل کرد به بانک مرکزی گزارش بدن و در صورت صحت ادعای اونها جریمه های سنگین برای بانک خاطی وضع بشه .
و در کنار همه این تمهیدات ، نرخ سود سپرده ها برای بانکها و موسسات آزاد اعلام بشه .

در اینصورت چه مشکلی پیش خواهد آمد ؟

دقت کنین که در این حالت بانکها و موسسات از یک طرف وامها و تسهیلات رو بطور شفاف و با نرخ مشخص شده در اختیار مشتریان قرار خواهند داد و از طرفی اتوماتیک وار نرخ سود سپرده و روز شمار شون رو متناسب با میزان بهره وری ، امکانات و وضعیتی که دارند تنظیم و اعلام میکنن که این امر باعث رقابت بین بانکها و موسسات خواهد شد و بانکها و موسساتی که بهره وری بالاتر و هزینه های کمتری دارند نرخ سودشون رو بالاتر اعلام و سپرده های بیشتری جذب خواهند کرد .

چند روزه که این موضوع فکر منو بدجور مشغول کرده .لطفا اساتید اقتصادی که در این انجمن حضور دارن جواب بدن .

متشکرم

4rash

Registered User
لایک‌ها
229
دوست گرامی سفره مردم هیج وقت دروغ نمیگه.اتفاقا در همون تاکسی هاست که نرخ تورم یا رضایت یا رای های آینده نوشته میشه...
اینکه دوستمون حتی اگه به قول شما با با قیمت مسکن و خدمات سروکار نداره مشکل ایشون نیست چرا که وقتی انتظار رفاه توی مملکت خودشو داره اول به جیب خودش نگاه میکنه اگه تهیه بدیهی ترین نیاز های فردی و اجتماعیش سخت تر شده باشه قطعا آمار شما و دولت رو باور نمیکنه یا وقتی میبینه سودای بانکی رو به بهونه کاهش تورم کم کردن اما فقط ضررش اونم به بهونه بهبود تولید و بازار بورس توی جیب مای سپرده گذار خرد میره و تازه اوضاع بورس و تولید هم خراب تر میشه حق داره راضی نباشه...
اما در هیج جای دنیا از جمله اروپا کاهش نرخ تورم تنها عامل تعین نرخ بهره نیست.میزان واردات صادارت قیمت مصرف کننده اصلی تورم مواد غذایی و ضریب امنیت سرمایه گذاری در بورس و تولید همه و همه در کاهش یا افزایش نرخ سودا مهمه یعنی بطور خلاصه رفاه مردمی که توی تاکسی و اتوبوس با هم گپ میزنن مهم ترین خواسته دولتمرداشونه نه فقط اعلام آماری دستکاری شده برای دوره آینده انتخابات...همین بحث برای اعلام نرخ بیکاری رفاه عمومی بهداشت و...هم وجود داره حالا شما بگو ما از 100 تا کارگاه استعلام کردیم اصلا در ایران بیکار نداریم نرخ بیکاری 2 درصده.من بیکار باور میکنم؟برای همین در اروپا میتونن با نرخ سود 2 درصد هم لبخند رو لب مردماشون بیارن اما نمیتونیم با آمار دستکاری شده حتی یک نفر رو هم قانع کنیم.
اینا به گفته خودشون از 350 کالا میانگین قیمت میگیرن و میانگین 12 ماهه رو با اون فرمولی که دوست دارن محاسبه میکنند.اما من میتونم با همین 350 کالا طوری نرخ تورم رو محاسبه کنم که بالای 40 درصد شه.شما چند تا کالای کلا معیوب و بلا مصرف در این لیست پیدا کنید و...
حتما میدونین هر کالایی در این محاسبه وزن خودشو داره.فرضا گوشت وزن 2 و مسکن وزن 5 داره.حالا اگه شما یکسال مسکن رو در رکود انتظاری نگه دارین و بدون هیج معامله ای نرخ -10 درصد رو برای تورم در بخش مسکن ثبت کنید براحتی می تونید تورم سال گذشته ایران رو عدد صفر معرفی کنید یعنی ایران مساوی بهشت مرفه تر از نروژ و سویس...
دوستان معذرت بحثو ادامه نمیدهیم در تاپیک بیشترین سود بانکی.

شما فرمودین آمار بانک جهانی چیز دیگه میگه منم لینک دادم
الان میگین روش محاسبه هیچ سازمانی رو قبول ندارین و فقط باید کالاهای دلخواه شما تو فرمول بیاد . دیگه حرفی نمی مونه :general510:
اونی که اینقدر وضعش خوبه که نه دنبال خرید خونه هست نه اجاره ، خب اون یک سوم رو صرف خرج های دیگه اش کنه . اونی که دنبال خرید یا اجاره هست تورم کم یا منفی به نفعش هست

کسی هم با کاهش سود موافقت نکرد . بحث این نبود اصلا

Last edited:

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
فرمول محاسبه سود متوسط ماهیانه سپرده :

S = P * D * 833.33

اگر 365 روز سال را بر 12 ماه تقسیم کنیم هر ماه معادل 30.41666667 روز خواهد شد که منظور از سود متوسط ماهیانه سودیست که به این تعداد روز تعلق میگیرد . حال با به یاد داشتن عدد ثابت 833.33 و ضرب آن در پارامترهایی که توضیح خواهم داد خیلی ساده و سریع میتوان سود متوسط ماهیانه سپرده را محاسبه نمود.

در این فرمول :

S : سود متوسط ماهیانه سپرده بر حسب تومان
P : میزان سپرده بر حسب میلیون تومان ( مثلا برای سپرده 20 میلیون تومانی P برابر 20 و برای سپرده 1.5 میلیون تومانی P برابر 1.5 میشود)
D : در صد سود سپرده که بدون واحد بیان میشود ( مثلا برای سپرده 24 درصدی D برابر 24 و برای سپرده 7 درصدی D برابر 7 میشود )
833.33 : عدد ثابت که اگر دوستان علاقمند بودند طریقه بدست آوردن آنرا توضیح خواهم داد .

مثال :

برای یک سپرده 80 میلیون تومانی با نرخ سود 22.5 درصد سود متوسط ماهیانه چقدر است ؟

S = 80 * 22.5 * 833.33

تومان 1،499،994 = S

یعنی با این سپرده گذاری در هر ماه که بطور متوسط معادل 30.41666667 روز است، 1،499،994 تومان سود کسب خواهیم کرد .

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
شما فرمودین آمار بانک جهانی چیز دیگه میگه منم لینک دادم
الان میگین روش محاسبه هیچ سازمانی رو قبول ندارین و فقط باید کالاهای دلخواه شما تو فرمول بیاد . دیگه حرفی نمی مونه :general510:
اونی که اینقدر وضعش خوبه که نه دنبال خرید خونه هست نه اجاره ، خب اون یک سوم رو صرف خرج های دیگه اش کنه . اونی که دنبال خرید یا اجاره هست تورم کم یا منفی به نفعش هست

کسی هم با کاهش سود موافقت نکرد . بحث این نبود اصلا

ما گفتیم روش محاسباتی هیچ سازمانی رو قبول نداریم یا روش و کالاها و فرمول هایی که اینا بکار میبرن؟یک بحثی پارسال بود راجع به استفاده از تورم نقطه به نقطه بجای تورم سالیانه که تورم امروز رو فقط نسبت به نرخ 365 روز پیش محاسبه میکردن و نه بیشتر که خود آقایون امسال دیگه کلا شرمنده شدن و اعلام نمیکنن یه بحث هم در مورد صحت نرخ هایی بود که بانک مرکزی و مرکز آمار این همه سال اعلام کردن هیج وقت هم یکی نبود و مردم اونو قبول ندارن شما میگی مردم عادی نمیدونند ما میگیم مردم بهتر می بینند و فقر و میجشند و مزه تورم واقعی رو بهتر از نرخ های دستکاری شده حس میکنند.بعدم صندوق بین‌المللی پول هیاتی دارد که کارش نظارت به آمارهای ارایه شده توسط بانک مرکزی هر کشوریه والا اونو خودشون که تورم مارو حساب نکردن این هیات ماشالا..بارها مارو بخاطر همین آمار نادرست جریمه کرده مگه اینکه بخواهیم ربطش بدیم به خصومت غرب و غربی با ما مثه آژانس ...و...بگیم همین آمار که تورم ژاپن منفی 1 درصده و انگلیس 0.1 درصد هم دروغه و ما در جهان با این تورم اول نیستیم.و در آخر کسی این روش کاهش سود بانکی فقط به استناد به کاهش ظاهری تورم رو قبول نداره چرا که هم خود این کار تورم زاست هم فشارش روی قشر ضعیف جامعه و سرمایه گذارای خرده...والسلام.

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149

اگه فقط یک عده مردم که درامد خوبی دارن و غصه مسکن و خدمات و فرمول های بانک مرکزی رو ندارن حساب کنی هیج مشکلی نیست حالا دو سوم مردم سر وکار با تامین معیشت زندگی دارن و یک سوم هم فقط به تورم مسکن و خدمات و... سروکار دارن
ولی تورم رو با فرمول حساب نکن دوست گلم بلکه با توجه به مشکلات اقتصادی یک کشور نگاه کن
خیلی ها همین الان تو این ده سال گذشته بسیار سود برده اند چون از همین فرومول های و نهایتا درامد شگفت انگیز خودشون بواسطه همین فرمول های قانع کننده بسیار سود کسب کرده اند
ما حرف دل مردم رو زدیم وگرنه یک کشور هم میتونه گشنگی بکشه ولی دولتش انواع محصولات رو صادرات کنه و ذخیره ملی رو اندوخته کنه و بعد هم شروع کنه به تبلیغات که ما بیشترین رشد اقتصادی رو داشتیم که همین کار هم همین الان در جریان هست اما سختی این رشد رو مردم میکشن نه اون فرمولی که باعث شده رشد اقتصادی نشون بده...

موفق باشید.

chama

Registered User
لایک‌ها
241
نمیدونم یه کدی بودش که معاونشون نوشت رو کاغذ بهم دادن گفت برو نه پولی گرفتن نه هیچی بهش گفتم چیکار کنم کد رو کفت ببر وارد کن توضیحی هم ندادش
من رمزیاب ندارم که درخواست جدید بدم...
رفتم شعبه همراه بانک و تلفن بانک رو غیرفعال کنم فردا تلفن بانک فعال نشد همراه بانک شد جالب اینکه موقع فعالسازی هر دو فعال میشن
شما کجا ثبت نام کردید؟
رفتید غیر فعال کنید،تلفن بانک فعال نشد:confused: همراه بانک فعال شد؟:general107:
شما کدوم از این دو را ثبت نام کردید؟
سبا :
https://saba.bankmelli-iran.com/Home.jsp
صورتحساب :
https://ebank.bmi.ir/mbsweb/bankmelli/login.aspx

بالا