22 درصد هست با اقساط 36 ماهه که با پول سفته استعلام و غیره همون 23 یا 24 درصد میشه حدودابچه ها ایم وام 4 میلیونی بانک ملت ( که از امتیاز ها ) میدن چند درصده؟
با صرفه هست نسبت به جاهای دیگه ؟
بله نسبت به جاهای دیگه که 26 تا 30 درصد در میاد میصرفه
22 درصد هست با اقساط 36 ماهه که با پول سفته استعلام و غیره همون 23 یا 24 درصد میشه حدودابچه ها ایم وام 4 میلیونی بانک ملت ( که از امتیاز ها ) میدن چند درصده؟
با صرفه هست نسبت به جاهای دیگه ؟
مثه اینکه در مورد سودای روزشمار نمیخوان سخت گیری کنن و واقعا آزاد گذاشتن دیگه.پارسیان بودم امروز روز شمار 20 درصد افتتاح میکرد.
امین جان در کلیت صحبت شما بحثی نیست منم مثل شما جز همین جامعه و اندک سرمایه ام هم در بانکهخب بنده سوال دارم
وقتی اعلام میشه تنها 20 درصد پول های دست مردم و به قول خودشون سرگردان در بانکها هست آیا واقعا این 20 درصد روی کل اجناس و تورم تاثیر میذاره و یا نه به مقدار همون 20 درصد تاثیر میذاره؟؟
دومین سوال آیا 80 درصد منابعی که عمدا دست سیستم های دولتی اعم از شهرداری تا سیستم نظامی تا سیستم پرداخت حقوق هست و هزینه و درامد و مخارج از این منابع هم دست دولت هست و هر سال هم به حقوق و مزایا و منابع سیستم های دولتی و کل ادارات اضافه میشه و نه کم باید توقع کم شدن تورم رو داشت؟ پس نتیجه این هست که حتی اگر سودها به زیر 5 درصد هم برسه هیچ وقت تورم کم نمیشه چون درامد و هزینه های سیستم های دولتی که هر سال هم اضافه میشه باید تورمش روی مردم عادی فشار بیاره وگرنه اون فردی که در سیستم نظامی حوقش پارسال 1500 بوده امسال شده 2 تومن و تورم رو اصلا احساس نمیکنه و اگرم احساس کنه اون مبلغی که اضافه شده جبرانش رو میکنه اما این وسط تنها تورم به شغلهای کم درامد و به جوانهای بیکار و به خانواده های کم درامد و اقشار ضعیف جامعه هست
حالا با توجه به این موارد چه تفاوتی داره که سود 30 درصد باشه یا 5 درصد وقتی 80 درصد منابع و کنترل تورم دست دولت و سیستم های خاص هست؟
حر ف شما کاملا متین اما 80 درصد پول در گردش و نقدینگی دست ادارات و بخش دولتی و حقوق بگیران هست و هر سال بر مخارج و هزینه هاشون اضافه میشه این اضافه حقوق و اضافه مخارج و هزینه ها از کجا در میاد خب از تورمی که روی مردم ایجاد میشه در یک صورت حرف شما درسته وباید سود بانکی هم کم بشه اون موقع... حالا چه زمانی؟امین جان در کلیت صحبت شما بحثی نیست منم مثل شما جز همین جامعه و اندک سرمایه ام هم در بانکه
درسته کاهش سود بانکی تورم رو پایین نمیاره بلکه کنترل نقدینگی هست که تورم رو پایین میاره. من هم تاکیدم روی نقدینگی بود نه نرخ سود.... فقط بحثم اینه که وقتی مثلا بانکها 20 درصد سود میدن نقدینگی هم قطعا دست کم 20 درصد زیاد میشه و عملا احتمالا کاهش تورم صفره.... در واقع کاهش نرخ بهره به تنهایی کافی نیست اما یکی از شرایط کنترل نقدینگی هست
در ضمن اینکه 80 درصد پول دست کی هست مهم نیست مهم اینه که تمام پولها از بانک میگذره و جریان نقدینگی مدام داره بهش سود تعلق میگیره و این یعنی رشد نقدینگی
من فقط این نرخ بهره رو از بعد اقتصادی بررسی کردم گفتم یه قانون خیلی ساده در اقتصاده که در همه اقتصادها از جمله ایران برقراره (تاکید میکنم حتی برای اقتصاد عجیب و غریب ایران که هیچیش سر جاش نیست) لازمه کنترل تورم کنترل نقدینگی هست و یکی از پیش نیازهای کنترل نقدینگی کم بودن نرخ سود بانکی حالا اگر دولت از اون طرف رشد نقدینگی رو کم نکنه میشه مثل دولت قبل که سود بانکی رو تا 14 درصد هم اورد اما از اونور نقدینگی رو مدام زیاد کرد و در نهایت تورم بیشتر هم شد.... من هم نمیگم سود پایین خوبه یا بده نتیجه ش بستگی به عملکرد آینده داره
دقیقا همینطوره لازمه دیگه کنترل نقدینگی یکی دیگه ش همین عدم رشد دستمزدها هست اما خب طبیعیه هر سال مردم عادت کردن مثلا کارمند دستمزدش اضافه بشه یا راننده تاکسی کرایه رو بالا ببره یا مثلا برای اینکه دولت هزینه دستمزدها و مخارجش رو تامین کنه آب و برق رو بالا می بره و همین میشه یک چرخه باطل اما نمیشه به یک باره این چرخه رو متوقف کرد.... نمیشه تولید کننده رو مجبور کرد دستمزد رو 20 درصد بالا ببره اما قیمت کالایش رو تغییری نده و مثلا کالا گران بشه و خرج زندگی بالا بره ولی مثلا راننده کرایه رو بالا نبره همینطور این چرخه ادامه داره .....وقتی 80 درصد پول در گردش و نقدینگی دست ادارات و بخش دولتی و حقوق بگیران هست و هر سال بر مخارج و هزینه هاشون اضافه میشه این اضافه حقوق و اضافه مخارج و هزینه ها از کجا در میاد خب از تورمی که روی مردم ایجاد میشه در یک صورت حرف شما درسته وباید سود بانکی هم کم بشه اون موقع... حالا چه زمانی؟
زمانیکه همینطور که سود بانکی کم میشه حقوقها هم ثابت بمونه مخارج ادارت هم کم بشه و یا ثابت بمونه.. پول هم چاپ نشه از طرف بانک مرکزی و فشار کلی روی تمام سیستم های دولتی و اداری و در بخش آخر هم تمام مردم بیاد تا بتونن کنترل تورم کنن و گرنه اگه فقط سود بانکی کم بشه چه فایده داره
بنده سالها در شهرداری کار کردم و میلیاردها پول شهرداری در حساب در گردش و یا در حساب قرض الحسنه اما قابلیت واریز و برداشت هست و حتی قانون بهشون اجازه نمیده که حساب کوتاه مدت باز کنن اما همین ادارات پولی که سودی بهش تعلق نمیگیره رو یک جاهایی خرج میکنن و به افرادی اضافه حقوق میدهند که نه به حق هست نه خدا راضیه این پول اونجاها خرج بشه
......
دقیقا متوجه منظورتون هستم... اما به هر حال نرخ سود بانکی یکی از فاکتورهای خیلی مهم در اقتصاده در همه دنیا با 0.1 درصد تغییر سود کلی معادلات عوض میشه بحث زور نیست
اما مشکل اینجاست که حقوق معلمین 600 هزار اضافه میشه حقوق پزشکان خانواده به ماهی ده میلیون میرسه و....
اما فقط زورشون به سود بانکی رسیده!!! حالا چرا؟ دلیل این کارشون رو شما بگید چرا؟
پارسیان روز شمار 20 درصد ؟
احتمالا مبلغ پول خیلی زیاد باید باشه
درسته؟
کل پول قابل برداشت هست؟؟ یا یه مبلغی ته حساب باید بمونه..اگر بله چقدره
فقط یک نکته عملا تورم وجود داره و عملا از کرایه تاکسی تا هزار چیز دیگه بالای 30 درصد حتی نه در سال بلکه در ماه گذشته تا الان تورم بوده اما سود بانکی کاهش داشته این یعنی به معنای واقعی بی عدالتی چرا بانک مرکزی کاری نداره چند درصد کرایه تاکسی گرون شده؟ اما کار داره سود بانکی چند شده؟ و کل حرف منم از بی عدالتی در توزیع سرمایه ها بین افراد هستمن اختلاف نظری با شما ندارم فقط بحثم اینه که اینکه مردم توقع دارند سود بانکی 30 درصد بگیرند اما قیمت هیچی بالا نره و مثلا تورممون بشه مثل بقیه کشورها یک خیال باطله اگر به همین راحتی بود که الان ایرانیها با این نرخ بهره ثروتمندترین مردمان دنیا بودند اما در عمل می بینید که هیچی تهش نمیمونه
خب اره گفتم که تو مبلغ های بالا مثلا 20 میلیون به بالا اکثر بانک ها حتی بانک های معروف هم سودشون رو میبرن بالادر مورد مسدودی و...نپرسیدم.100 میلیون چک پارسیان داشتیم که توی حساب پارسیانم خوابونده بودم امروز که رفتم بگیرم کارمنده بانک گفت میتونین پولتونو نگیرید روزشمار 20 درصد از امروز افتتاح میکنیم پرسیدم یعنی یک ساله ویژه گفت ؟نه روزشمار.گفتم نه فعلا نمیخوام و پولو گرفتم....
به چه صورت؟من که حساب کلید طلایی موسسه کوثر رو دارم وزشمار 24 در صد میده
کسی میخوادش بدم
من هم از این حساب دارم ولی تا حالا زنگ نزده اند، احتمالا میخواهند نام این حساب را یکساله کنند تا از نظر بانک مرکزی مشکلی نداشته باشد و یا سودش را 20 درصد کنند و یا امکان واریزش را بردارند، البته حداقل موجودی برای سود 22 درصدی 10 میلیون است ولی حداقل مبلغی که غیر قابل برداشت است 5 هزار تومان است.آقا من توی اون دو روزی که بانک مسکن حساب روزشمار ۲۲ درصدی باز میکرد اسمشم طرح نوروز بود حساب باز کردم
واریز و برداشت داره حداقل موجودی هم ۱۰ تومنه
الان از بانک زنگ زدن که باید بیاین یه الحاقیه واسه حسابتون پر کنین امضا کنین!
کسی میدونه قضیه این الحاقیه چیه؟
الان به شعبه خودم زنگ زدم در مورد این الحاقیه اطلاعی نداشتند و گفتند که سود 22 درصد فعلا برقرار است.من هم از این حساب دارم ولی تا حالا زنگ نزده اند، احتمالا میخواهند نام این حساب را یکساله کنند تا از نظر بانک مرکزی مشکلی نداشته باشد و یا سودش را 20 درصد کنند و یا امکان واریزش را بردارند، البته حداقل موجودی برای سود 22 درصدی 10 میلیون است ولی حداقل مبلغی که غیر قابل برداشت است 5 هزار تومان است.
لطفا اگر مراجعه کردید نتیجه را در این تاپیک اعلام کنید.
امروز حضوری نمیتونستم برم بانک ولی الان با شعبم تماس گرفتم گفتن باید بیاین یه الحاقیه امضا کنین که با کارت اگه برداشت میکنین موجودیتون زیر ۱۰ تومن نشه.چون اون وقت سود ۲۲ درصد بهش تعلق نمیگیره پس فردا مدعی میشین چرا ۸ درصد سود دادین.امضا میدین که اگه قراره موجودی حسابتون زیر ۱۰ تومن بشه تا از ۲۲ درصدی در نیاد باید حضوری بیاین بانک برداشت کنین.این چیزی بود که تلفنی گفتن حالا هروقت حضوری رفتم بانک میام همینجا دقیق میگم بازمن هم از این حساب دارم ولی تا حالا زنگ نزده اند، احتمالا میخواهند نام این حساب را یکساله کنند تا از نظر بانک مرکزی مشکلی نداشته باشد و یا سودش را 20 درصد کنند و یا امکان واریزش را بردارند، البته حداقل موجودی برای سود 22 درصدی 10 میلیون است ولی حداقل مبلغی که غیر قابل برداشت است 5 هزار تومان است.
لطفا اگر مراجعه کردید نتیجه را در این تاپیک اعلام کنید.
کسی میدونه قضیه این الحاقیه چیه؟