حساب هایی که قبلا 23 درصد بوده به احتمال زیاد تغییری نخواهد کرد البته اگر مبلغ کف رعایت بشه ولی برای اطمینان بیشتر باید حضوری از شعبه سئوال کنید.اونایی که 23 درصد مانده بود چی؟
حساب هایی که قبلا 23 درصد بوده به احتمال زیاد تغییری نخواهد کرد البته اگر مبلغ کف رعایت بشه ولی برای اطمینان بیشتر باید حضوری از شعبه سئوال کنید.اونایی که 23 درصد مانده بود چی؟
گنجشک جان دمت گرممن از شعبه آینده سوال درباره حساب های 23% قبلی پرسیدم ، کماکان برقراره اما دیگه حسابی با اون شرایط باز نمیکنن تمام حسابهای کوتاه مدت جدید که از 15 اردیبهشت باز شده و میشه سود 19% داره .
گواهی سپرده یک رسید ( برگه ) توش مشخصات صاحب حساب و میزان و تاریخ صدور و افتتاح حساب و تاریخ انقضائ و سرسید و میزان سود و زمان باز پرداخت نوشته مثلا اگه 1000000 میلیون ریال باشه نوشته دو سهم 500000 ریالی یعنی مضربی از 50 هزار تومانمن نفهمدیم این گواهی سپرده چی هست؟همون اوراق مشارکته؟22 درصد میدن؟با امکان برداشت؟
موسسه دیگری به گل نشستاعضاي هيئت مديره ميزان بازداشت شدند
http://akhbarbank.com/vdcgwn9w.ak9ww4prra.html
اخر این اینده مجور گرفت یا نه؟امروز 19 درصد روشمار اینده باز کردم . فقط امیدوارم مثل 19 درصدی که سال پیش باز کردم و دو سه هفته بعدش لغو شد نباشه . موبایل بانکش چیز خاصی نداره اینترنت بانکش رو هم هنوز امتحان نکرد م .
اخر این اینده مجور گرفت یا نه؟
الان جزو مجازاست تو سایت بانک مرکزی؟
کی گرفته من یادمه تا همین چند ماه پیش نداشت؟!بله مجوز داره.
کی گرفته من یادمه تا همین چند ماه پیش نداشت؟!
اوکییییییییینمیدونم کی گرفته.اما توی سایت بانک مرکزی جزوء بانکهای دارای مجوز هست.
سلامدوستان این موسسه ثامن چطور موسسه ای هستش؟
samen.ir
نشه مثل میزان بریم بگیم پولمون رو بده.
بگه نداریم به جاش جنس ببر
دقیقا یعنی برای 1 میلیون ماهی تقریبا 16 هزار تومان که 3 ماهش تقریبا میشه 49 هزار توماندوستان امروز دیدم روی شیشه یکی از موسسه های اعتباری نوشته بود سپرده 3 ماه با نرخ سود علی الحساب 19/97 درصد
یعنی دقیقا چی؟یعنی برای یک میلیون تومان ماهانه چقدر سود میده
بعدش این کلمه علی الحساب یعنی چی؟
اره گفتم 2-3 ماهه گرفتهفکر کنم کمتر از یک ماهه اسمش رفته تو لیست مجوز دارها .