• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

mahmood10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
اونایی که 23 درصد مانده بود چی؟
حساب هایی که قبلا 23 درصد بوده به احتمال زیاد تغییری نخواهد کرد البته اگر مبلغ کف رعایت بشه ولی برای اطمینان بیشتر باید حضوری از شعبه سئوال کنید.

عصفور

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
86
من از شعبه آینده سوال درباره حساب های 23% قبلی پرسیدم ، کماکان برقراره اما دیگه حسابی با اون شرایط باز نمیکنن تمام حسابهای کوتاه مدت جدید که از 15 اردیبهشت باز شده و میشه سود 19% داره .

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
من از شعبه آینده سوال درباره حساب های 23% قبلی پرسیدم ، کماکان برقراره اما دیگه حسابی با اون شرایط باز نمیکنن تمام حسابهای کوتاه مدت جدید که از 15 اردیبهشت باز شده و میشه سود 19% داره .
گنجشک جان دمت گرم

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
من نفهمدیم این گواهی سپرده چی هست؟همون اوراق مشارکته؟22 درصد میدن؟با امکان برداشت؟
گواهی سپرده یک رسید ( برگه ) توش مشخصات صاحب حساب و میزان و تاریخ صدور و افتتاح حساب و تاریخ انقضائ و سرسید و میزان سود و زمان باز پرداخت نوشته مثلا اگه 1000000 میلیون ریال باشه نوشته دو سهم 500000 ریالی یعنی مضربی از 50 هزار تومان
اگه خواستید زودتر از موعد سر رسید ببنید ( معمولا با کسر کارمزد اضافی که دادند و یک 0.05 درصد جریمه ) پولتون پس میدن
یا می تونید بخشی از پولتون که مضربی از 50 هزار تومان باشه بگیریر و بقیش بزارید بمونه
یکساله الان 20 درصد و ماهیانه است

amirbarca

Registered User
لایک‌ها
97
دوستان از حساب سپند اقتصاد نوین کسی خبر نداره چی شده؟

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
امروز 19 درصد روشمار اینده باز کردم . فقط امیدوارم مثل 19 درصدی که سال پیش باز کردم و دو سه هفته بعدش لغو شد نباشه . موبایل بانکش چیز خاصی نداره اینترنت بانکش رو هم هنوز امتحان نکرد م .

912

Registered User
لایک‌ها
472
امروز 19 درصد روشمار اینده باز کردم . فقط امیدوارم مثل 19 درصدی که سال پیش باز کردم و دو سه هفته بعدش لغو شد نباشه . موبایل بانکش چیز خاصی نداره اینترنت بانکش رو هم هنوز امتحان نکرد م .
اخر این اینده مجور گرفت یا نه؟
الان جزو مجازاست تو سایت بانک مرکزی؟

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
دوستان بیشترین سود روز شمار که پول توی کارت باشه و بشه واریز و برداشت کرد رو کدام بانک میده؟

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
دوستان این موسسه ثامن چطور موسسه ای هستش؟
samen.ir
نشه مثل میزان بریم بگیم پولمون رو بده.
بگه نداریم به جاش جنس ببر :)
سلام
فک نکنم تخلف خاصی ازش دیده شده باشه حتی فامیل های نزدیک خود بنده حدود 8 ساله که مبلغ های کلانی رو اونجا سپرده کردن ولی تا حالا عیب و ایرادی ازش ندیدن
منتهی من زنگ زدم پرسیدم واسه سپرده های بلندمدت جدید همون 20 درصد سود میده
ضمنا خودشون گفتن واسه سپرده های کوتاه مدتم 20 درصد سود میدیم. درواقع یکی از کارمندهای همونجا گفت.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
دوستان امروز دیدم روی شیشه یکی از موسسه های اعتباری نوشته بود سپرده 3 ماه با نرخ سود علی الحساب 19/97 درصد
یعنی دقیقا چی؟یعنی برای یک میلیون تومان ماهانه چقدر سود میده
بعدش این کلمه علی الحساب یعنی چی؟

912

Registered User
لایک‌ها
472
دوستان امروز دیدم روی شیشه یکی از موسسه های اعتباری نوشته بود سپرده 3 ماه با نرخ سود علی الحساب 19/97 درصد
یعنی دقیقا چی؟یعنی برای یک میلیون تومان ماهانه چقدر سود میده
بعدش این کلمه علی الحساب یعنی چی؟
دقیقا یعنی برای 1 میلیون ماهی تقریبا 16 هزار تومان که 3 ماهش تقریبا میشه 49 هزار تومان
علی الحساب هم یعنی نرخ سودشو هر موقع بخوان میتونن کم و زیاد کنن

بالا