• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

971

Registered User
لایک‌ها
318
امروز روز شمار بانک آینده با سود ۱۹ درصد باز کردم. بدپن محدودیت سقف موجودی و....
تا تغییر ندادند برید باز کنید
Sent from my iPhone using Tapatalk
اگر قرار باشد تغییر بدهند به احتمال زیاد همه حسابها را تغییر میدهند نه فقط حسابهای جدید را.
با توجه به آزاد گذاشتن بانکها برای تعیین سود حسابهای روزشمار تا سقف 20 درصد، احتمالا موسسات و بانکهایی مانند کوثر و گردشگری هم در روزهای آینده سود حسابهای روزشمارشان را تا سقف 20 درصد افزایش خواهند داد.

rt912

Registered User
لایک‌ها
392
دوستان بانک آینده اون حسابهای قدیمی که 10 درصد کرده بود رو هم الان 19 درصد میده یا باید جدید باز کنیم؟

par_ham

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
322
رییس شعبه عنوان کرد. در حال حاضر تغییر نرخ سود حساب های ۱۰ درصد را ندارند. به نظر بنده حساب باز کنید

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
این بانک های دولتی مثل صادرات و ملی چرا روزشمار19نمیدند؟

raminonline

Registered User
لایک‌ها
787
شما سپردههای بلند مدتو نپرسیدی چند درصد میدند؟
اونم برای مشتری های قدیمی 28درصده؟
منظورت اینه که سپرده جدید برای مشتری های قدیمی چند درصده؟
یا
سپرده هایی که از قبل داشتید تغییر کرده یا نه؟
اگه اولی منظورته نپرسیدم ولی از اونجا که باید چونه زد با این جماعت و شبیه بقالی میمونه فکر نکنم اگه بخوای به سپرده هات سپرده جدیدی اضافه کنی درصدش رو کمتر بدن. خودم دو تا سپرده اونجا دارم. که 29 درصد میدن. اولی رو با رئیس شعبه چون زدم تا راضی شد ولی واسه دومی رفتم به کارمندش گفتم که سپرده قبلیم 29 بوده حالا میخوام یه 29 درصد دیگه باز کنم. (این واسه قبل 15 اردیبهشته)
اگه منظورت دومیه که نه تغییر نمیکنه چون قرارداد یکسالس و حداقل تا آخر سر رسید سالیانه باید همون سود رو بهت بدن

h.m.taheri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
33
سلام
دوستان این حساب پشتیبان که کوثر میگن واسه کلید طلایی باز کرده قابلیت واریز داره؟چند درصده؟

h.m.taheri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
33
ممنون,سوال بعد اینکه دفترچه میدن؟

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
منظورت اینه که سپرده جدید برای مشتری های قدیمی چند درصده؟
یا
سپرده هایی که از قبل داشتید تغییر کرده یا نه؟
اگه اولی منظورته نپرسیدم ولی از اونجا که باید چونه زد با این جماعت و شبیه بقالی میمونه فکر نکنم اگه بخوای به سپرده هات سپرده جدیدی اضافه کنی درصدش رو کمتر بدن. خودم دو تا سپرده اونجا دارم. که 29 درصد میدن. اولی رو با رئیس شعبه چون زدم تا راضی شد ولی واسه دومی رفتم به کارمندش گفتم که سپرده قبلیم 29 بوده حالا میخوام یه 29 درصد دیگه باز کنم. (این واسه قبل 15 اردیبهشته)
اگه منظورت دومیه که نه تغییر نمیکنه چون قرارداد یکسالس و حداقل تا آخر سر رسید سالیانه باید همون سود رو بهت بدن
منظورم مورد اول بود فرضا مشتری قدیمی باشی و بخوای 10میلیون حساب یک ساله سپرده باز کنی همون 28-29 درصد میدند یا ..؟

971

Registered User
لایک‌ها
318
آره برو همون شعبه ای که کلید طلایی باز کردی،با شناسنامه و کارت ملی و کپی اش،دفترچه را باید بهت بدهند
از من فقط کد ملی را خواستند و فرم افتتاح حساب را دادند پر کردم و دفترچه را دادند، نه کپی خواستند نه دفترچه، نه کارت ملی و شناسنامه

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
چند تا از هیئت مدیره ی میزان رو گرفتن :|

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
رییس شعبه عنوان کرد. در حال حاضر تغییر نرخ سود حساب های ۱۰ درصد را ندارند. به نظر بنده حساب باز کنید
همه حسابهای قدیمی آینده که 10 درصد شده بود هم از 16 اردیبهشت شده 19 درصد. من برای خودم هم حساب کردم درست بود.
ولی اگر کسی پرسیده حسابهای قدیم بالای 5 میلیون که 23 درصد می دادند شده 19 درصد یا همان 23 درصد مانده؟

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
دوستان اینترنت بانک تجارت برای شما کار میکنه؟؟؟
هرکاری میکنم وارد بشم اینو میگه:
اطلاعات شما در سامانه بانكداری اینترنتی ثبت نشده است. لطفا جهت ثبت نام به شعبه خود مراجعه نمایید .

Toranj88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سپرده سپند اقتصاد نوین سودش از 22 درصد کمتر شده یا نه؟

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
الان با مرکز ارتباط اقتصاد نوین تماس گرفتم
سود سپرده سپند همچنان 22 درصده و تغییری نداشته.
خوب حساب های قدیمی که قراداداش قبل 15 اردیبهشته و مدت داره همین طوره
حساب های جدیدی که باز میشه هم22درصده؟

gharin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام دوستان
الان کدوم بانک با مجوز طرح برای افتتاح حساب و پرداخت سود مناسب با شرط رعایت حداقل مثلا ۲ یا ۱۰ یا ۲۰ میلیون داره?
مطلعین لطفا اعلام کنن

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
سلام دوستان
الان کدوم بانک با مجوز طرح برای افتتاح حساب و پرداخت سود مناسب با شرط رعایت حداقل مثلا ۲ یا ۱۰ یا ۲۰ میلیون داره?
مطلعین لطفا اعلام کنن
حداکثر سود که شده20درصد برای یک ساله ها
زیر یک سال و روزشمار که دست خود بانکه بانکهای دولتی معمو لا روز شمار رو 10-12 میدند و مدت دار رو بصورت تصاعدی از 20درصد برای یک ساله میاد پایین تا 3 ماهه
بانک های خصوصی هم کلک رشتی زدن 20-19.99-19.98-19.98 درصد
موسسه مالی رو هم که مد نظرتون نیست

بالا