اینجا کسی حساب جاری داره؟
من فروردین امسال برای افتتاح حساب جاری و دریافت چک به بانک صادرات رفتم،رئیس شعبه گفت شغل گفتم آزاد بعد گفت اول یه حساب پس انداز باز کن ببینیم گردش حسابت چطوره و سه ماه بعد بیا برای چک!!!
بعد به خودم گفتم مگه خر مغزما گاز زده با داشتن حساب 24 درصدی کوثر و 22 قوامین یه مبلغ را سه ماه بزارم صادرات تا رئیسش به من چک بده،سه ماه دیگه هم چک به دردم نمی خوره من حالا نیاز دارم.
بعدش رفتم بانک ملی یه کارمندش شغل را پرسید و گفت باید پروانه کسب بیاری یا کارمند باشی تا بهت چک بدیم،یه مقدار باهاش صحبت کردم تا راضی شد بعدش رفت پیش رئیس گفت این آقا دسته چک می خواد و رئیسم که سرش به کار خودش بود گفت بهش بده!
کپی شناسنامه و کارت ملی را گرفت و گفت استعلام می گیریم فردا یا پس فردا بیا.
پس فردا رفتم جواب استعلام اومده بود و یه حساب با 1000 تمبر افتتاح کردیم 1000 هم کم کردن و هفته بعدش دسته چک 25 برگی هم گرفتم. (600تومان هم هزینه استعلام)
خداوند به کارمند و رئیسش خیر و برکت بدهد کارمان را راه انداختند!
نکته : در فرم افتتاح حساب جاری یه قسمت داره که باید یه نفر که در آن بانک حساب جاری داره امضا کنه و شماره حسابش را بنویسه. (نیازی به مراجعه حضوری معرف نیست،به من فرم را دادن بردم پیش معرف امضا و شماره حساب را گرفتم)
نکته 2 : برا افتتاح حساب حداقل 100 یا 200 هزار تومان با خودتون ببرید و واریز کنید،بعد که چک را گرفتید می تونید با همراه بانک یا اینترنت بانک یا کارت حساب را خالی کنید.
نکته 3 : شنیدم (!) اگه با حساب جاری کار نکنید (مثلا یک سال) هزینه نگهداری ازش کم می کنند،و اگه کار نکنید و خالی باشه ممکنه ببندنش)