• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Ami R 940

Registered User
لایک‌ها
52
من 15 اردیبهشت حساب 4 قوامین باز کردم..همین که دو میلیون کف میمونه... 5میلیون باز کردم. چند روز پیش هم 30 میلیون ریختم به این جساب شده 35 تومن. امروز یه میلیون ورداشتم شد 34 تومن.

چند تا سوال داشتم.. سود روزانه بهش تعلق میگیره به باقی مانده مبلغغ..یا برای ماه اول اینجوری نیس؟؟

سود پولا رو کی میرین 15 خرداد میریزن یا سر برج 1 خرداد

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
من 15 اردیبهشت حساب 4 قوامین باز کردم..همین که دو میلیون کف میمونه... 5میلیون باز کردم. چند روز پیش هم 30 میلیون ریختم به این جساب شده 35 تومن. امروز یه میلیون ورداشتم شد 34 تومن.

چند تا سوال داشتم.. سود روزانه بهش تعلق میگیره به باقی مانده مبلغغ..یا برای ماه اول اینجوری نیس؟؟

سود پولا رو کی میرین 15 خرداد میریزن یا سر برج 1 خرداد
30 رروز بعد از افتتاح حساب
30روز شما میشه 15 خرداد-واریز سود ها هم اول هر ماه هست1تیر سود 45 روز میریزن به حسابتون
من 5 فروردین باز کردم اول خرداد سود رو واریز میکنن برام

Ami R 940

Registered User
لایک‌ها
52
30 رروز بعد از افتتاح حساب
30روز شما میشه 15 خرداد-واریز سود ها هم اول هر ماه هست1تیر سود 45 روز میریزن به حسابتون
من 5 فروردین باز کردم اول خرداد سود رو واریز میکنن برام
سود واریزی بعدی من میشه 1 مرداد؟؟ یا ااونم 45 روز بعدشه ؟ سود چه جوری تعلق میگیره به آخرین مانده در هر روز؟؟ در شرایط فعلی حال حاضز که حساب باز کردم.

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
نه از این به بعد آخر هر ماه-اول ماه بعدی سود واریز میشه
اگه شما 1اردیبهشت حساب باز میکردی 1 خرداد واریز سود میشد

971

Registered User
لایک‌ها
318
سود واریزی بعدی من میشه 1 مرداد؟؟ یا ااونم 45 روز بعدشه ؟ سود چه جوری تعلق میگیره به آخرین مانده در هر روز؟؟ در شرایط فعلی حال حاضز که حساب باز کردم.
سود به حداقل مانده در هر روز تعلق میگیرد یعنی مثلا روزی که 30 میلیون را واریز کردید حداقل موجودی 5 میلیون بود و سود به آن تعلق میگیرد. اما روز افتتاح حساب را دقیقا نمیدانم ولی احتمالا به آن روز هم سود تعلق نمیگیرد.

raminonline

Registered User
لایک‌ها
787
منظورم مورد اول بود فرضا مشتری قدیمی باشی و بخوای 10میلیون حساب یک ساله سپرده باز کنی همون 28-29 درصد میدند یا ..؟
من نپرسیدم یکساله رو ولی مطمئنم میدن. مخصوصا اینکه همین اواخر یه سپرده دیگه داشته یاشی و بگی میخوام اینم بزارم. حتما با همون نرخ برات باز میکنن. اگه هم کارمندش ..شر گفت اهمیت نده و برو پیش رئیس شعبه. از کسی نشنیدم که یکساله رو کم کرده باشن

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
از دوستان کسی هست که حساب کلید طلایی کوثر داشته باشه که روز افتتاح حسابش اول ماه بوده باشه؟(مثلا 1 اسفند92 یا 1 اردیبهشت 93)

s_soheil

Registered User
لایک‌ها
153
سلام به همه دوستان
می خواستم یه حساب پس انداز باز کنم هر ماه هم 100 الی 300 واریز کنم
کدوم بانک و چه حسابی باز کنم
اگر یه زمانی بخوام وام هم بگیرم چی پیشنهاد میدید؟

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
سلام به همه دوستان
برای وام تا ده میلیون بانک رسالت خوبه
هر چهار ماه یک و نیم برابر موجودی با اقساط ده ماهه به ازای هر یک ماه بیشتر صبر کردن ،دو و نیم قسط اضافه میشه.زیر ده میلیون یک ضامن میخواد
من ده روزی میشه حساب باز کردم به نظرم شرایطش خوب اومد.
کارمزدشم دو درصده.

912

Registered User
لایک‌ها
472
اینجا کسی حساب جاری داره؟

chama

Registered User
لایک‌ها
241
اینجا کسی حساب جاری داره؟
من فروردین امسال برای افتتاح حساب جاری و دریافت چک به بانک صادرات رفتم،رئیس شعبه گفت شغل گفتم آزاد بعد گفت اول یه حساب پس انداز باز کن ببینیم گردش حسابت چطوره و سه ماه بعد بیا برای چک!!!
بعد به خودم گفتم مگه خر مغزما گاز زده با داشتن حساب 24 درصدی کوثر و 22 قوامین یه مبلغ را سه ماه بزارم صادرات تا رئیسش به من چک بده،سه ماه دیگه هم چک به دردم نمی خوره من حالا نیاز دارم.
بعدش رفتم بانک ملی یه کارمندش شغل را پرسید و گفت باید پروانه کسب بیاری یا کارمند باشی تا بهت چک بدیم،یه مقدار باهاش صحبت کردم تا راضی شد بعدش رفت پیش رئیس گفت این آقا دسته چک می خواد و رئیسم که سرش به کار خودش بود گفت بهش بده!
کپی شناسنامه و کارت ملی را گرفت و گفت استعلام می گیریم فردا یا پس فردا بیا.
پس فردا رفتم جواب استعلام اومده بود و یه حساب با 1000 تمبر افتتاح کردیم 1000 هم کم کردن و هفته بعدش دسته چک 25 برگی هم گرفتم. (600تومان هم هزینه استعلام)
خداوند به کارمند و رئیسش خیر و برکت بدهد کارمان را راه انداختند!
نکته : در فرم افتتاح حساب جاری یه قسمت داره که باید یه نفر که در آن بانک حساب جاری داره امضا کنه و شماره حسابش را بنویسه. (نیازی به مراجعه حضوری معرف نیست،به من فرم را دادن بردم پیش معرف امضا و شماره حساب را گرفتم)
نکته 2 : برا افتتاح حساب حداقل 100 یا 200 هزار تومان با خودتون ببرید و واریز کنید،بعد که چک را گرفتید می تونید با همراه بانک یا اینترنت بانک یا کارت حساب را خالی کنید.
نکته 3 : شنیدم (!) اگه با حساب جاری کار نکنید (مثلا یک سال) هزینه نگهداری ازش کم می کنند،و اگه کار نکنید و خالی باشه ممکنه ببندنش)

chama

Registered User
لایک‌ها
241
سلام به همه دوستان
به نظر من 19 درصدی آینده باز کنید،که یه سودی هم بهتون بدن!
یه کارت شتابی در باشگاه مشتریان بانک ملت ثبت کنید(میتونه همون کارت آینده باشه) و با کارت ثبت شده قبض ها را در سایت بانک ملت پرداخت کنید و خرید ها از کارت خوان و اینترنت هم از درگاه ملت انجام بدید تا امتیازتون به مرور زیاد بشه و اگر یه زمانی نیازمند وام شدید تا هفت میلیون بهتون میدن،اگه نشدید هم سود بانکی را گرفتید!
ولی اگر هدف اصلی شما وام هست همون رسالت که دوستمون گفتن بهتره.
موسسات هم ممکنه حساب روزشمار با سود بیشتر داشته باشن:
http://forum.persiantools.com/threa...باری-وبیشترین-سود-سپرده.689156/#post-11065999

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
دوستان چطوری می تونیم حساب کنیم سودی که واریز شده چند درصد بوده ؟

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
متاسفانه این ماه قوامین اون 3 درصد سود رو که باعث میشد 25 درصد بشه سود بانکیش رو نریخته؟؟؟؟ خواستم ببینم کسایی که این حساب رو دارند هم اینطوریه؟؟؟

912

Registered User
لایک‌ها
472
من فروردین امسال برای افتتاح حساب جاری و دریافت چک به بانک صادرات رفتم،رئیس شعبه گفت شغل گفتم آزاد بعد گفت اول یه حساب پس انداز باز کن ببینیم گردش حسابت چطوره و سه ماه بعد بیا برای چک!!!
بعد به خودم گفتم مگه خر مغزما گاز زده با داشتن حساب 24 درصدی کوثر و 22 قوامین یه مبلغ را سه ماه بزارم صادرات تا رئیسش به من چک بده،سه ماه دیگه هم چک به دردم نمی خوره من حالا نیاز دارم.
بعدش رفتم بانک ملی یه کارمندش شغل را پرسید و گفت باید پروانه کسب بیاری یا کارمند باشی تا بهت چک بدیم،یه مقدار باهاش صحبت کردم تا راضی شد بعدش رفت پیش رئیس گفت این آقا دسته چک می خواد و رئیسم که سرش به کار خودش بود گفت بهش بده!
پس فردا رفتم جواب استعلام اومده بود و یه حساب با 1000 تمبر افتتاح کردیم 1000 هم کم کردن و هفته بعدش دسته چک 25 برگی هم گرفتم. (600تومان هم هزینه استعلام)
نکته : در فرم افتتاح حساب جاری یه قسمت داره که باید یه نفر که در آن بانک حساب جاری داره امضا کنه و شماره حسابش را بنویسه. (نیازی به مراجعه حضوری معرف نیست،به من فرم را دادن بردم پیش معرف امضا و شماره حساب را گرفتم)
نکته 2 : برا افتتاح حساب حداقل 100 یا 200 هزار تومان با خودتون ببرید و واریز کنید،بعد که چک را گرفتید می تونید با همراه بانک یا اینترنت بانک یا کارت حساب را خالی کنید.
نکته 3 : شنیدم (!) اگه با حساب جاری کار نکنید (مثلا یک سال) هزینه نگهداری ازش کم می کنند،و اگه کار نکنید و خالی باشه ممکنه ببندنش)
شما کودوم شهری؟

hdsd

Registered User
لایک‌ها
321
قابل فهم بگم هر چی گرفتین در 12 ماه ضرب کنید ببینید چقدر میشه تقسیم کنید به تعداد میلیون پولتون بدست میاد
مثلا برای 22% برای هر یک میلیون ماهانه میشه مبلغ 18333 تومن
وقتی میگن 22% یعنی سالانه باید مبلغی که بدست میاد تقسیم کنی به 12 حالا برعکسش برو میتونی درصد رو بدست بیاری بزار یک فرمول بدست بیارم راحت شی
مبلغ دریافتی تقسیم بر پولی که تو بانک بوده بکن بعد در یک میلیون ضرب بکن عددی که بدست اومد در 12 ضرب کنید درصد بدست میاد فرمول زیاد این به ذهنم اومد ولی بانکها خودشون فرمول دارند ولی اینم درسته
مثال:
(a*1,000,000/b) حالا اونو در 12 ضرب کنید دو رقم سمت راستی که بدست میاد میشه درصد سودتون
a سود دریافتی به تومان
b مبلغ کل سپرده گذاری به تومان

hdsd

Registered User
لایک‌ها
321
سلام
اول کار 25 برگی دادند؟! احتمالا اشتباه کردند میلیاردر باشی همشم تو بانکشون باشه اول کار باید 10 برگ بدن

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
سلام
اول کار 25 برگی دادند؟! احتمالا اشتباه کردند میلیاردر باشی همشم تو بانکشون باشه اول کار باید 10 برگ بدن
منم اول کار 25 برگی گرفتم. تازه من نیم ساعت طول کشید تا همه مراحلش طی بشه. بند پ.

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720

بسته به این که ماه چند روزه هست، مقدار سود رو بر تعداد روز ماه تقسیم می کنید و بسته به این که سال چند روزه است، مثلا امسال 365 هست، در 365 ضرب می کنید و به اصل پولتون تقسیم و در 100 ضرب می کنید.

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
متاسفانه این ماه قوامین اون 3 درصد سود رو که باعث میشد 25 درصد بشه سود بانکیش رو نریخته؟؟؟؟ خواستم ببینم کسایی که این حساب رو دارند هم اینطوریه؟؟؟
دوستان کسی اطلاعی نداره؟؟؟؟ برای همه این اتفاق افتاده؟؟؟؟

بالا