• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

s_soheil

Registered User
لایک‌ها
153
. بیشترین سود سپرده کوتاه مدت رو الان کدوم بانکها میدن ؟ بانکهای خصوصی و دولتی منظورمه.
سلام
بانک آینده به سپرده های کوتاه مدت 19 درصد سود میده

chama

Registered User
لایک‌ها
241
سلام دوستان.
دوتا سوال دارم.
1. بیشترین سود سپرده کوتاه مدت رو الان کدوم بانکها میدن ؟ بانکهای خصوصی و دولتی منظورمه.
2. درمورد حساب کوتاه مدت ایا این فرمولی که میگم درسته یا خیر ؟
فرض کنیم من اول ماه x تومن میذارم تو یه حساب کوتاه مدت. تا اخر ماه سود یک ماه این x تومن به همون حسابم واریز میشه. اول ماه بعدی من میام این مبلغ رو میکنم x+1 تومن. ایا اخر ماه سود x+1 رو برام حساب میکنن و واریز میشه ؟
بیشترین سود را قوامین 20 درصد با کف دومیل(البته خودم از شعبه نپرسیدم و دوستان فرمودند) و بانک آینده هم 19 درصد روزشمار
سود به حداقل مانده در روز پرداخت میشه و به تعداد روز هایی که "1" به "x" اضافه شده "x+1" حساب میشه.
مثال :
دریک حساب روزشمار 20 درصدی 10میل هست و در تاریخ 15 بهمن 10 میل دیگر واریز میشود در روز 15 بهمن حداقل مانده 10 میل بوده پس سود به 10 میل تعلق می گرید اما 16 بهمن کل حساب 20 میل هست پس سود به آن تعلق می گیرد.
مثلا در 17 بهمن 10 میل برداشت می کنید و حداقل مانده در آن روز 10 میل میشود پس سود به 10 میل تعلق میگیرد.

Last edited:

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
شانس اوردیم 22 درصد قوامین رو باز کردیم

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
بیشترین سود را قوامین 20 درصد با کف دومیل(البته خودم از شعبه نپرسیدم و دوستان فرمودند) و بانک آینده هم 19 درصد روزشمار
سود به حداقل مانده در روز پرداخت میشه و به تعداد روز هایی که "1" به "x" اضافه شده "x+1" حساب میشه.
مثال :
دریک حساب روزشمار 20 درصدی 10میل هست و در تاریخ 15 بهمن 10 میل دیگر واریز میشود در روز 15 بهمن حداقل مانده 10 میل بوده پس سود به 10 میل تعلق می گرید اما 16 بهمن کل حساب 20 میل هست پس سود به آن تعلق می گیرد.
مثلا در 17 بهمن 10 میل برداشت می کنید و حداقل مانده در آن روز 10 میل میشود پس سود به 10 میل تعلق میگیرد.
ممنون دوست عزیز
واسه کوتاه مدت اینده حداقل موجودی باید چقدر باشه؟

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
الان یک ساله کجا کدوم بانک ها 22 درصد سود میده خواهشا اگه میدونید جواب بدید؟

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
یکی خواهشا جواب بده عجله دارم

mahmood10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
الان یک ساله کجا کدوم بانک ها 22 درصد سود میده خواهشا اگه میدونید جواب بدید؟
سلام.
طبق بخشنامه بانک مرکزی، هیچ بانکی فعلا نمیتونه سپرده یکساله بیشتر از 20 درصد باز کنه. حتی از موسسات هم پرسیدم، همگی سود یکساله 20 درصدی میدن.

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
سلام.
طبق بخشنامه بانک مرکزی، هیچ بانکی فعلا نمیتونه سپرده یکساله بیشتر از 20 درصد باز کنه. حتی از موسسات هم پرسیدم، همگی سود یکساله 20 درصدی میدن.
ولی بانک مهراقتصاد تو سایتش22 زده داخل شعبه نپرسیدم کسی اطلاع داره الان چقدر میده

gharin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
خوب کجا ۲۰ درصد روز شما باز میکنه ?
البته بانک با مجوز درست و حسابی

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
من دنبال 22 درصدم هرکی میدونه کجا میده بگه

ali3250

Registered User
لایک‌ها
63
من دنبال 22 درصدم هرکی میدونه کجا میده بگه
بانک شهر یه حساب داره سودش حداقل 22 درصده !
پول تو کارت نیست
موقع برداشت هم باید یک روز قبل خبر بدی برات واریز میکنن تو کارتت
سود ماهی 22 درصد میاد تو کارت
چهار ماهی یک بار هم اضافی سود واریز میشه( اگه زودتر حسابو ببندی هم اضافیش رو بهت میدن چند روز بعد)
کف 10 میلیون .

اطلاعاتیه که کارمند شعبه بهم داد
شاید کم و زیاد باشه

a-aramesh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
146
من یه چک دارم برای بانک شهر هست حساب خودم در بانک مسکن هست میخوام پولشو بریزم تو حساب بانک مسکن چک بانک شهر ببرم بانک مسکن میتونه برام واریز کنه تو حسابم یا باید برم بانک شهر اول چک نقد کنم

971

Registered User
لایک‌ها
318
من یه چک دارم برای بانک شهر هست حساب خودم در بانک مسکن هست میخوام پولشو بریزم تو حساب بانک مسکن چک بانک شهر ببرم بانک مسکن میتونه برام واریز کنه تو حسابم یا باید برم بانک شهر اول چک نقد کنم
میتوانید چکتان را به بانک مسکن ببرید ولی در این حالت ممکن است چک همان روز به حسابتان واریز نشود و مخصوصا اگر مبلغ زیاد است شاید یک روز سود را از دست بدهید، فکر میکنم بهترین راه این است که شماره شبای حساب بانک مسکن را به بانک شهر بدهید تا خودشان به حسابتان در بانک مسکن واریز کنند که احتمالا حدود 1 ساعت طول میکشد و کارمزد ندارد اما احتمالا بخواهند که یک حساب در بانک شهر بازکنید.

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
دوستانی که تو کوثر حساب دارن حساب افرا با زینفع 2 چه فرق داره ؟؟؟ جفتش 22 هست میخام سود طلایی را واریز کنم به یکیش البته واسه زینفع که میخاست باز کنه 10000واسه افتتاح گرفت الان افرا صفر هست ....اینترنتی باز شده ممنون اگه بگن زینفع چه فرق داره

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
ذینفغ 2 به خاطره ها پیوست!!!با همون افرا خوش باش و باهاش کار کن

chama

Registered User
لایک‌ها
241
ممنون دوست عزیز
کوتاه مدت آینده را نمیدونم.
اما بانک مهر اقتصاد هم روز شمار 19 درصد میده،از نظر اعتبار خیلی قبولش دارم;)
تنها مشکلش اینه که عضو شتاب نیست،اما امکان واریز از کارت های شتابی در سایتش هست و با کارتش از خودپرداز خودش و ملت روزانه تا سقف یک میل قابل دریافت هست از نظر خدمات الکترونیکی هم کامل هست.
کف حساب هم فقط 10 هزار تومان هست.
چند سالیه پیگیر مجوز هست که وقتی بگیره وارد شتاب هم میشه.
من با کارتش و رمز دوم از درگاه های خرید اینترنتی ملت خرید میکردم و امکان برداشت با pos ملت هم داره.
منبع :
http://mebank.ir/index.aspx?siteid=1&fkeyid=&siteid=1&pageid=8678

4rash

Registered User
لایک‌ها
229
ممنون دوست عزیز
10 هزار ت
ولی بانک مهراقتصاد تو سایتش22 زده داخل شعبه نپرسیدم کسی اطلاع داره الان چقدر میده
سایت رو یکی باید آپدیت کنه .

چک بین بانکیه مگه . ربطی به بانک مسکن نداره . بانک شهر باید بری پایا بزنی

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
بانک رفاه : افتتاح سپرده کوتاه مدت روزشمار 20 درصد : نوشته پشت شیشه شعب بانک.

• Like
Reactions: 971

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
دوستان عابربانکهای مهر اقتصاد دیگه بیشتر از 200 تومن نمیده!!!دیروز کنار یک عابربانکش زده بود روزانه حداکثر 200 تومان

بالا