s_soheil
Registered User
سلام. بیشترین سود سپرده کوتاه مدت رو الان کدوم بانکها میدن ؟ بانکهای خصوصی و دولتی منظورمه.
بانک آینده به سپرده های کوتاه مدت 19 درصد سود میده
سلام. بیشترین سود سپرده کوتاه مدت رو الان کدوم بانکها میدن ؟ بانکهای خصوصی و دولتی منظورمه.
ممنونسلام
بانک آینده به سپرده های کوتاه مدت 19 درصد سود میده
بیشترین سود را قوامین 20 درصد با کف دومیل(البته خودم از شعبه نپرسیدم و دوستان فرمودند) و بانک آینده هم 19 درصد روزشمارسلام دوستان.
دوتا سوال دارم.
1. بیشترین سود سپرده کوتاه مدت رو الان کدوم بانکها میدن ؟ بانکهای خصوصی و دولتی منظورمه.
2. درمورد حساب کوتاه مدت ایا این فرمولی که میگم درسته یا خیر ؟
فرض کنیم من اول ماه x تومن میذارم تو یه حساب کوتاه مدت. تا اخر ماه سود یک ماه این x تومن به همون حسابم واریز میشه. اول ماه بعدی من میام این مبلغ رو میکنم x+1 تومن. ایا اخر ماه سود x+1 رو برام حساب میکنن و واریز میشه ؟
ممنون دوست عزیزبیشترین سود را قوامین 20 درصد با کف دومیل(البته خودم از شعبه نپرسیدم و دوستان فرمودند) و بانک آینده هم 19 درصد روزشمار
سود به حداقل مانده در روز پرداخت میشه و به تعداد روز هایی که "1" به "x" اضافه شده "x+1" حساب میشه.
مثال :
دریک حساب روزشمار 20 درصدی 10میل هست و در تاریخ 15 بهمن 10 میل دیگر واریز میشود در روز 15 بهمن حداقل مانده 10 میل بوده پس سود به 10 میل تعلق می گرید اما 16 بهمن کل حساب 20 میل هست پس سود به آن تعلق می گیرد.
مثلا در 17 بهمن 10 میل برداشت می کنید و حداقل مانده در آن روز 10 میل میشود پس سود به 10 میل تعلق میگیرد.
سلام.الان یک ساله کجا کدوم بانک ها 22 درصد سود میده خواهشا اگه میدونید جواب بدید؟
ولی بانک مهراقتصاد تو سایتش22 زده داخل شعبه نپرسیدم کسی اطلاع داره الان چقدر میدهسلام.
طبق بخشنامه بانک مرکزی، هیچ بانکی فعلا نمیتونه سپرده یکساله بیشتر از 20 درصد باز کنه. حتی از موسسات هم پرسیدم، همگی سود یکساله 20 درصدی میدن.
بانک شهر یه حساب داره سودش حداقل 22 درصده !من دنبال 22 درصدم هرکی میدونه کجا میده بگه
میتوانید چکتان را به بانک مسکن ببرید ولی در این حالت ممکن است چک همان روز به حسابتان واریز نشود و مخصوصا اگر مبلغ زیاد است شاید یک روز سود را از دست بدهید، فکر میکنم بهترین راه این است که شماره شبای حساب بانک مسکن را به بانک شهر بدهید تا خودشان به حسابتان در بانک مسکن واریز کنند که احتمالا حدود 1 ساعت طول میکشد و کارمزد ندارد اما احتمالا بخواهند که یک حساب در بانک شهر بازکنید.من یه چک دارم برای بانک شهر هست حساب خودم در بانک مسکن هست میخوام پولشو بریزم تو حساب بانک مسکن چک بانک شهر ببرم بانک مسکن میتونه برام واریز کنه تو حسابم یا باید برم بانک شهر اول چک نقد کنم
کوتاه مدت آینده را نمیدونم.ممنون دوست عزیز
واسه کوتاه مدت اینده حداقل موجودی باید چقدر باشه؟
10 هزار تممنون دوست عزیز
واسه کوتاه مدت اینده حداقل موجودی باید چقدر باشه؟
سایت رو یکی باید آپدیت کنه .ولی بانک مهراقتصاد تو سایتش22 زده داخل شعبه نپرسیدم کسی اطلاع داره الان چقدر میده
من یه چک دارم برای بانک شهر هست حساب خودم در بانک مسکن هست میخوام پولشو بریزم تو حساب بانک مسکن چک بانک شهر ببرم بانک مسکن میتونه برام واریز کنه تو حسابم یا باید برم بانک شهر اول چک نقد کنم