behnood_67
Registered User
- نوشتهها
- 459
- لایکها
- 518
بانک گردشگری دیروز پشت شیشه زده بود سپرده با سود روز شمار نوزده درصد.
بقیه شو چند روز بعد میریزن.دوستان کوثر چرا دوباره کم ریخت به حساب؟
در اینترنت بانک سود حسابهای روزشمار من را 10 درصد نشان میدهد (هم 17 درصدی سابق و هم 22 درصدی سابق)، احتمالا دوباره باید یک حساب دیگر با یک کد جدید باز کنیم تا سود 19 درصد به آن تعلق بگیرد، خسته شدم از حساب باز کردن، فکر میکنم الان حدود 20 دفترچه و کارت از بانکها و موسسات مختلف دارم.بانک گردشگری دیروز پشت شیشه زده بود سپرده با سود روز شمار نوزده درصد.
الان زنگ زدم و همینطور که فکر میکردم باید یک حساب جدید با سود 19 باز کنم.در اینترنت بانک سود حسابهای روزشمار من را 10 درصد نشان میدهد (هم 17 درصدی سابق و هم 22 درصدی سابق)، احتمالا دوباره باید یک حساب دیگر با یک کد جدید باز کنیم تا سود 19 درصد به آن تعلق بگیرد، خسته شدم از حساب باز کردن، فکر میکنم الان حدود 20 دفترچه و کارت از بانکها و موسسات مختلف دارم.
آنطور که من متوجه شدم اگر موجودی بیشتر از 100 میلیون باشد 23 درصد سود میدهد.سلام دوستان
من تو گردشگری حساب روز شمار 23 درصد دارم آیا الان تغییری کرده؟باید حساب رو عوض کنم؟
دقیقا منم انقدر کارت دارم که حساب اصلیمون یادم رفت.خخخخخخخخخخخدر اینترنت بانک سود حسابهای روزشمار من را 10 درصد نشان میدهد (هم 17 درصدی سابق و هم 22 درصدی سابق)، احتمالا دوباره باید یک حساب دیگر با یک کد جدید باز کنیم تا سود 19 درصد به آن تعلق بگیرد، خسته شدم از حساب باز کردن، فکر میکنم الان حدود 20 دفترچه و کارت از بانکها و موسسات مختلف دارم.
البته بستن حسابها مخصوصا حسابهایی که کف ندارند را توصیه نمیکنم چون ممکن است روزی به درد بخورد.دقیقا منم انقدر کارت دارم که حساب اصلیمون یادم رفت.خخخخخخخخخخخ
همه رو هم ببری حسابارو ببندی هم وقتشو نداریم هم حوصله که از این بانک بریم اون بانک
فعلا که فقط این دو بانک هستند، گردشگری با توجه به اینکه سابقه اش بیشتر است فکر کنم بهتر باشد، اما هر دو مجوز دارند، شما بهتر است بانکی را که مراجعه به آن برایتان راحتتر است انتخاب کنید و حتی بهتر است برای احتیاط در هر دو بانک حساب باز کنید تا اگر سود یکی را کم کردند، گزینه دیگری هم داشته باشید.دوستان من الان میخام یه حساب روز شمار 19 درصدی با کارت شتاب و اینترنت بانک و بدون کف موجودی باز کنم
کدوم بانک بهتره؟ گردشگری یا آینده یا جای دیگه؟
اره تو مدت یکسال مسدود هستبچه ها این قوامین 2 تومن رو مسدود میکنه ، 20 درصد ، این یه سال ممسدود میشه دیگه درسته ؟
بعد واریز برداشت هم میتونی بکنی ؟ روز شماره ؟
سلام مطمن هستین میشه از عتبر بانک ملت پول برداشت؟کوتاه مدت آینده را نمیدونم.
اما بانک مهر اقتصاد هم روز شمار 19 درصد میده،از نظر اعتبار خیلی قبولش دارم
تنها مشکلش اینه که عضو شتاب نیست،اما امکان واریز از کارت های شتابی در سایتش هست و با کارتش از خودپرداز خودش و ملت روزانه تا سقف یک میل قابل دریافت هست از نظر خدمات الکترونیکی هم کامل هست.
کف حساب هم فقط 10 هزار تومان هست.
چند سالیه پیگیر مجوز هست که وقتی بگیره وارد شتاب هم میشه.
من با کارتش و رمز دوم از درگاه های خرید اینترنتی ملت خرید میکردم و امکان برداشت با pos ملت هم داره.
منبع :
http://mebank.ir/index.aspx?siteid=1&fkeyid=&siteid=1&pageid=8678
سلامسلام مطمن هستین میشه از عتبر بانک ملت پول برداشت؟
یا از درگاه ملت پرداخت انجام داد؟ من چند بتر زدم نشده؟
چه مشکلی؟ اگه از نظر اعتبار منظورتون هست باید بگم از بانک مرکزی هم معتبر ترهسلام من تو مهر اقتصاد حساب دارم
به نظرتون مشکلی وجود نداره؟ یا برش دارم یکجا دیگه حساب باز کنم
از من یکم واریز شد. پیامک هم به موقع اومد ساعت 2 شبواریز و برداشت رو میفرسته
دوستان سودای قوامینی که براتون ارسال شده پیامک فرستاده براتون؟یا موجودی گرفتین خودتون؟
بانک ملت دیشب سود رو پیامک نکرد برام