• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Princess of the world

Registered User
لایک‌ها
51
پشت تلفن اینطور گفتن که این الحاقیه یعنی موجودیت اگه قراره زیر ۱۰ تومن بشه باید حضوری بیای بانک برداشت کنی با کارت نمیتونی موجودیت رو به زیر ۱۰ تومن کاهش بدی همین
حالا باز حضوری رفتم کامل تر میپرسم
جالبیش اینه بعضی شعبه ها این الحاقیه رو اجبار کردن بعضی شعبه ها نه

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
یکی از دوستان رفته بود قوامین میگفت گویا همون طرح یک ساله 4 رو که قبلا داشتن الان هم دارن و افتتاح میکنند ولی باسود 20 درصد و حداقل مانده 2 میلیون....

971

Registered User
لایک‌ها
318
امروز حضوری نمیتونستم برم بانک ولی الان با شعبم تماس گرفتم گفتن باید بیاین یه الحاقیه امضا کنین که با کارت اگه برداشت میکنین موجودیتون زیر ۱۰ تومن نشه.چون اون وقت سود ۲۲ درصد بهش تعلق نمیگیره پس فردا مدعی میشین چرا ۸ درصد سود دادین.امضا میدین که اگه قراره موجودی حسابتون زیر ۱۰ تومن بشه تا از ۲۲ درصدی در نیاد باید حضوری بیاین بانک برداشت کنین.این چیزی بود که تلفنی گفتن حالا هروقت حضوری رفتم بانک میام همینجا دقیق میگم باز
موقع باز کردن حساب گفته بودند که به روزهایی که حداقل موجودی کمتر از 10 میلیون است سود 10 درصد و بقیه روزها سود 22.2 درصد تعلق میگیرد، یعنی اگر از شعبه برداشت کنیم به موجودی زیر 10 میلیون هم سود 22.2 میدهند؟

mahmood10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
امروز رفتم بانک پارسیان. کوتاه مدت همون 10 درصده ولی سپرده یکساله که بعد از یکماه قابل برداشت هست با نرخ 20 درصد باز میکنن.
بعدش رفتم بانک آینده. سپرده یکساله 20 درصد. حسابهای کوتاه مدت جدید و قدیم همگی شده 19 درصد.
لطفا اگر از بقیه بانکها خبر دارین اطلاع بدید.
درود

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
امروز رفتم بانک پارسیان. کوتاه مدت همون 10 درصده ولی سپرده یکساله که بعد از یکماه قابل برداشت هست با نرخ 20 درصد باز میکنن.
بعدش رفتم بانک آینده. سپرده یکساله 20 درصد. حسابهای کوتاه مدت جدید و قدیم همگی شده 19 درصد.
درود
شرط کف حساب نداره؟یعنی حسابهای 23%آینده هم که 10%شده بود حالا19%شده

bas ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
103
بانک هایی نظیر قوامین و ... اگه بخوان سود 20 درصد همانند سایر بانک ها بدهند که کل مشتریان خود را از دست میدهند
نه سیستم درستی دارن ، نه خدمات درست درمونی دارن و نه برخورد مناسب ، پس من ترجیح میدهم وقتی زمان سپرده ام تمام شد و بخوان مانند سایر بانک ها سود بدن ، به یک بانک بهتر و معتبرتر نظیر صادرات و یا اقتصاد نوین کوچ کنم تا خدمات بهتری بهم بدن ;)

912

Registered User
لایک‌ها
472
درود
حساب 19% روزشماره؟
حداقل داره یا نه؟
واسه اینده ها

971

Registered User
لایک‌ها
318
بانک هایی نظیر قوامین و ... اگه بخوان سود 20 درصد همانند سایر بانک ها بدهند که کل مشتریان خود را از دست میدهند
نه سیستم درستی دارن ، نه خدمات درست درمونی دارن و نه برخورد مناسب ، پس من ترجیح میدهم وقتی زمان سپرده ام تمام شد و بخوان مانند سایر بانک ها سود بدن ، به یک بانک بهتر و معتبرتر نظیر صادرات و یا اقتصاد نوین کوچ کنم تا خدمات بهتری بهم بدن ;)
تنها حسن بانکهایی نظیر قوامین این است که بعد از یک ماه میتوانید بدون جریمه پولتان را بگیرید ولی در بانکهایی نظیر صادرات در صورت برداشت پس از یک ماه، سودتان را با 10 درصد حساب میکنند.

gharin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
درود
سلام دوست عزیز
ایا حساب بانک پارسیان قابل کم و زیاد کردن هست یا نه?
و ایا کف برای افتتاح حساب داره یا نه?

Princess of the world

Registered User
لایک‌ها
51
موقع باز کردن حساب گفته بودند که به روزهایی که حداقل موجودی کمتر از 10 میلیون است سود 10 درصد و بقیه روزها سود 22.2 درصد تعلق میگیرد، یعنی اگر از شعبه برداشت کنیم به موجودی زیر 10 میلیون هم سود 22.2 میدهند؟
نه در هر صورت موجودی زیر ۱۰ تومن بشه سود ۱۰ درصد بهش تعلق میگیره
اینا فقط میخان جلوی این کارو بگیرن که حواست نباشه با کارتت خرید کنی موجودیت زیر ۱۰ تومن بشه بعدا مدعی بشی بگی چرا پس سود ۲۲ بهش تعلق نگرفته
بخوای زیر ۱۰ تومن بشه حتما باید حضوری برداشت کنی

mahmood10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
سلام دوست عزیز

قابل افزایش نیست. فقط میشه برداشت کرد وتا یکسال با نرخ 20 درصد محاسبه میشه. بعد از یکسال با نرخ همان روز تمدید میشه.
حداقل مبلغ هم 100 هزار تومن هست. شرایطش کاملا شبیه سپرده یکساله عادی هست ققط برداشت کردن از آن جریمه نداره .

mahmood10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
سلام دوست عزیز

کارمند بانک آینده گفت همه حسابهای کوتاه مدتی که 10 درصدی بوده شده 19 درصد از هفته قبل. برای صحت گفته هاش باید تا اول خرداد صبر کرد. کف مبلغ هم نداره.

شرط کف حساب نداره؟یعنی حسابهای 23%آینده هم که 10%شده بود حالا19%شده

chama

Registered User
لایک‌ها
241
بانک آینده حساب 19 درصدی به کارت شتاب متصل هست؟
اینترنت بانکش چقدر هزینه داره،اونایی که دارند راضی هستند؟
همراه بانکش چطور؟

amirbarca

Registered User
لایک‌ها
97
کارمند بانک آینده گفت همه حسابهای کوتاه مدتی که 10 درصدی بوده شده 19 درصد از هفته قبل. برای صحت گفته هاش باید تا اول خرداد صبر کرد. کف مبلغ هم نداره.
اونایی که 23 درصد مانده بود چی؟

amirbarca

Registered User
لایک‌ها
97
[QUOhama, post: 11077734, member: 314795"]بانک آینده حساب 19 درصدی به کارت شتاب متصل هست؟
همراه بانکش چطور؟[/QUOTE]
بله عضو شتابه.خدمات الکترونیکیش حرف نداره.

chama

Registered User
لایک‌ها
241
بانک آینده هزینه رمزیاب چقدر داره؟ بدون رمزیاب نمیشه؟
نوع رمزیابش سخت افزاری وسکو هست یا ussd یا هر دو ؟

mahmood10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
بانک آینده حساب 19 درصدی به کارت شتاب متصل هست؟
همراه بانکش چطور؟

من حدود شش ماه هست که در بانک آینده حساب دارم، زمانی که حساب کوتاه مدت باز کردم به خاطر واریز سود سپرده یکساله 27 درصدی اینکار را انجام دادم که در آن روز سپرده های یکساله 27 درصدی بود. حساب کوتاه مدت به کارت شتاب متصل است و پیشخوان مجازی دارد که شبیه اینترنت بانک است و هزینه صدور رمز ندارد. موبایل بانکش هم عالیه به طوریکه به موبایل بانک دیگر بانکها اون رو ترجیح میدم و شاید تنها دلیلی که موجب شده با این حساب بیشتر کارهایم را انجام دهم به خاطر روان بودن موبایل بانکش هست.
درود

بالا