اون موضوع همراه بانک که هیچی رفتم فعال کردم دیدم یه رمز دادن هم همراه بانک هم تلفنبانک فعال شده موقع غیرفعال کردنشون دیدم فقط همراه بانک غیرفعال شده و تلفنبانک نشده سیسمشون فرق میکنه فکر کنم میخوان وادار کنن حتما تلفنبانک فعال باشه
من اینترنت بانک سبا ثبتنام کردم کد پیگیری داده بهم رفتم شعبه مسئولش شماره حسابمو گرفت از داخل سیستمش یه کد حرفا انگلیسی نوشت و داد بهم گفت برو بهش گفتم چجوری فعال کنم که گفت برو وارد کن دیدم بلد نیست هیچی بیخیالش شدم الان دوباره میخواستم ثبتنام کنم نمیزاره میگه این شماره حسابه ثبته میخوام درخواست رمزیاب مجدد بدم که بازم ارور میده نمیدونم یکار کنم
بدیه بانک ملی هم اینکه هیچی حالیشون نیست البته تو بخش خدمات الکترونیک
نمیدونم بیخیال بانک ملی بشم برم ملت یا همنجا بمونم خودم موندم
نمیشه بدون اینترنت بانک کاری کرد
درسته وقتی همراه بانک فعال می کنید یه رمز تلفن بانک میدن که رمز همراه بانک هم همونه و اگه رمز یکی تغییر کنه اون یکی هم عوض میشه(مشترکن)و فعال بودن تلفن بانک و همراه بانک هزینه و مشکلی نداره.
شما دو راه حل دارید :
راه اول که هزینه هم نداره،خدمات صورتحساب را برای صورتحساب فعال کنید و با رمز دوم هم انتقال های کارت به کارت را انجام بدهید،حواله پایا و حساب به حساب را هم با همراه بانک و دریافت موجودی هم با #717*
راه دوم :
مراجعه کنید به شعبه و مسئول انفورماتیک منطقه را پیدا کنید و برای دریافت رمزیاب جدید ازش کمک بگیرید(بهش بگید رمزیاب رعد ملی برای شما تهیه کنه) هزینه :16500+1000 و تا چندین سال راحت و آسوده خواهید بود.
اگر برای شما تفاوتی ندارد که بانک ملی باشد یا بانک دیگر پس بی خیال اینترنت بانک ملی بشوید ولی بانک ملت هم برای اینترنت بانک 5000ت و 10000ت هم sms بانک سالانه از شما دریافت میکند که اگر پرداخت نکنید اینترنت بانک شما بدون رمزیاب و در نتیجه روزانه سقف یک میل انتقال از اینترنت و فقط پیامک های برداشت و ورود به اینترنت را دریافت می کنید.
اگر تصمیم به تغییر بانک گرفتید قبلش برسی کنید بانک انتخابی از نظر اینترنت بانک چطوره؟ (از رمز یکبار مصرف استفاده نکند و از رمز ایستا استفاده کند یعنی نام کاربری و کلمه عبور)
در میان بانک هایی که ازشون اینترنت بانک داشتم به نظر شخصی من بانک سپه بهترین هست چون خدمات کامل و عالی دارد و هیچ هزینه ای ندارد انصار هم رایگان است.