• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
شما کجا ثبت نام کردید؟
رفتید غیر فعال کنید،تلفن بانک فعال نشد:confused: همراه بانک فعال شد؟:general107:
شما کدوم از این دو را ثبت نام کردید؟
سبا :
https://saba.bankmelli-iran.com/Home.jsp
صورتحساب :
https://ebank.bmi.ir/mbsweb/bankmelli/login.aspx
اون موضوع همراه بانک که هیچی رفتم فعال کردم دیدم یه رمز دادن هم همراه بانک هم تلفنبانک فعال شده موقع غیرفعال کردنشون دیدم فقط همراه بانک غیرفعال شده و تلفنبانک نشده سیسمشون فرق میکنه فکر کنم میخوان وادار کنن حتما تلفنبانک فعال باشه
من اینترنت بانک سبا ثبتنام کردم کد پیگیری داده بهم رفتم شعبه مسئولش شماره حسابمو گرفت از داخل سیستمش یه کد حرفا انگلیسی نوشت و داد بهم گفت برو بهش گفتم چجوری فعال کنم که گفت برو وارد کن دیدم بلد نیست هیچی بیخیالش شدم الان دوباره میخواستم ثبتنام کنم نمیزاره میگه این شماره حسابه ثبته میخوام درخواست رمزیاب مجدد بدم که بازم ارور میده نمیدونم یکار کنم
بدیه بانک ملی هم اینکه هیچی حالیشون نیست البته تو بخش خدمات الکترونیک
نمیدونم بیخیال بانک ملی بشم برم ملت یا همنجا بمونم خودم موندم
نمیشه بدون اینترنت بانک کاری کرد

789456123

Registered User
لایک‌ها
334

971

Registered User
لایک‌ها
318
وقتش رسیده که به این بانکها یک درس اساسی بدهیم.
قبلا بعضی کارها مانند ثبت نام موبایل بود که در چند ماه تا 100 درصد سود میداد، اگر باز هم چنین فرصتهایی وجود دارد اعلام کنید تا پولهایمان را از بانکها خارج کنیم، آنوقت است که همین مدیر بانک ملی از احتمال افزایش سودها خبر میدهد.
مثلا حالا شرکتهای خودروسازی برای پیش فروش خودرو سود 20 الی 30 درصد میدهند.

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
وقتش رسیده که به این بانکها یک درس اساسی بدهیم.
قبلا بعضی کارها مانند ثبت نام موبایل بود که در چند ماه تا 100 درصد سود میداد، اگر باز هم چنین فرصتهایی وجود دارد اعلام کنید تا پولهایمان را از بانکها خارج کنیم، آنوقت است که همین مدیر بانک ملی از احتمال افزایش سودها خبر میدهد.
مثلا حالا شرکتهای خودروسازی برای پیش فروش خودرو سود 20 الی 30 درصد میدهند.
با نظرت موافقم من تاحالا ازین مسیر وارد نشدم ولی تجربشا ندارم میشه راهنماای کنید مثلا ماشین ثبت نام کنیم بعد واسه فروس تو دردسر نمی افتیم الان ماشین خارجی ثبت نام میکنن با سود 26 و 27 سایپا هم داره

971

Registered User
لایک‌ها
318
با نظرت موافقم من تاحالا ازین مسیر وارد نشدم ولی تجربشا ندارم میشه راهنماای کنید مثلا ماشین ثبت نام کنیم بعد واسه فروس تو دردسر نمی افتیم الان ماشین خارجی ثبت نام میکنن با سود 26 و 27 سایپا هم داره
من هم زیاد اطلاعات ندارم ولی این شرکتها 2 نوع سود دارند، یکی سود مشارکت که در صورت تحویل گرفتن ماشین حساب میکنند و یکی سود انصراف که کمتر است و اگر قبل از تحویل ماشین انصراف دادید میدهند.

chama

Registered User
لایک‌ها
241
اون موضوع همراه بانک که هیچی رفتم فعال کردم دیدم یه رمز دادن هم همراه بانک هم تلفنبانک فعال شده موقع غیرفعال کردنشون دیدم فقط همراه بانک غیرفعال شده و تلفنبانک نشده سیسمشون فرق میکنه فکر کنم میخوان وادار کنن حتما تلفنبانک فعال باشه
من اینترنت بانک سبا ثبتنام کردم کد پیگیری داده بهم رفتم شعبه مسئولش شماره حسابمو گرفت از داخل سیستمش یه کد حرفا انگلیسی نوشت و داد بهم گفت برو بهش گفتم چجوری فعال کنم که گفت برو وارد کن دیدم بلد نیست هیچی بیخیالش شدم الان دوباره میخواستم ثبتنام کنم نمیزاره میگه این شماره حسابه ثبته میخوام درخواست رمزیاب مجدد بدم که بازم ارور میده نمیدونم یکار کنم
بدیه بانک ملی هم اینکه هیچی حالیشون نیست البته تو بخش خدمات الکترونیک
نمیدونم بیخیال بانک ملی بشم برم ملت یا همنجا بمونم خودم موندم
نمیشه بدون اینترنت بانک کاری کرد
درسته وقتی همراه بانک فعال می کنید یه رمز تلفن بانک میدن که رمز همراه بانک هم همونه و اگه رمز یکی تغییر کنه اون یکی هم عوض میشه(مشترکن)و فعال بودن تلفن بانک و همراه بانک هزینه و مشکلی نداره.
شما دو راه حل دارید :
راه اول که هزینه هم نداره،خدمات صورتحساب را برای صورتحساب فعال کنید و با رمز دوم هم انتقال های کارت به کارت را انجام بدهید،حواله پایا و حساب به حساب را هم با همراه بانک و دریافت موجودی هم با #717*
راه دوم :
مراجعه کنید به شعبه و مسئول انفورماتیک منطقه را پیدا کنید و برای دریافت رمزیاب جدید ازش کمک بگیرید(بهش بگید رمزیاب رعد ملی برای شما تهیه کنه) هزینه :16500+1000 و تا چندین سال راحت و آسوده خواهید بود.

اگر برای شما تفاوتی ندارد که بانک ملی باشد یا بانک دیگر پس بی خیال اینترنت بانک ملی بشوید ولی بانک ملت هم برای اینترنت بانک 5000ت و 10000ت هم sms بانک سالانه از شما دریافت میکند که اگر پرداخت نکنید اینترنت بانک شما بدون رمزیاب و در نتیجه روزانه سقف یک میل انتقال از اینترنت و فقط پیامک های برداشت و ورود به اینترنت را دریافت می کنید.
اگر تصمیم به تغییر بانک گرفتید قبلش برسی کنید بانک انتخابی از نظر اینترنت بانک چطوره؟ (از رمز یکبار مصرف استفاده نکند و از رمز ایستا استفاده کند یعنی نام کاربری و کلمه عبور)
در میان بانک هایی که ازشون اینترنت بانک داشتم به نظر شخصی من بانک سپه بهترین هست چون خدمات کامل و عالی دارد و هیچ هزینه ای ندارد انصار هم رایگان است.

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
من هم زیاد اطلاعات ندارم ولی این شرکتها 2 نوع سود دارند، یکی سود مشارکت که در صورت تحویل گرفتن ماشین حساب میکنند و یکی سود انصراف که کمتر است و اگر قبل از تحویل ماشین انصراف دادید میدهند.

سراغ ثبت نام خودرو نرید که خون جگر خوردن است و اشک فراوان بعد از کلی بدقولی و بد حسابی....

mohammadali19

Registered User
لایک‌ها
119
دوستان من خودم هم پولم تو بانکه ولی خدا وکیلی این سود بانکی بالا مردم رو فریز و مملکتو تقریبا فلج کرده...سود بانکی الان باید ۱۵ درصد باشه...اگه بخوایم از رکود خارج شیم

فرستاده شده از IdeaTab S6000-Hِ من با Tapatalk

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
درود
دوستان الان بهترین سود رو کدوم موسسه یا بانک میده ؟
ممنون
یا حق

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
دوستان من خودم هم پولم تو بانکه ولی خدا وکیلی این سود بانکی بالا مردم رو فریز و مملکتو تقریبا فلج کرده...سود بانکی الان باید ۱۵ درصد باشه...اگه بخوایم از رکود خارج شیم

فرستاده شده از IdeaTab S6000-Hِ من با Tapatalk
اخه سود ١٥ درصدي هم كه باعث ميشه مردم سپردهاشونو بكشن بيرون و وام بانك ها تعطيل شه اونوقت ميشه فلج اندر فلج مضاف بر اينكه حمله به سوي دلالي و تورم ٤٠ -٥٠ درصدي

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
بر اساس بانکداری اسلامی و بدون ربا وبراساس آیه
ایقرض الله قرضا الحسنا
کیست که به خدا قرض نیکو دهد
کلا حساب را قرض الحسنه و بدون سود کنند، خیال ملت راحت شه

Toranj88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
کاهش سود بانکی فقط به سود بانک ها و سرمایه دارهاست
به دو دلیل
1- بانک ها نرخ سود وام رو کاهش نمیدن با فرمول های من در آوردیشون!
2- در صورتی هم که سود کاهش پیدا کنه وام ها به سرمایه دار ها و نورچشمی ها تعلق میگیره!
والسلام!

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی مردم ایران می توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف بانکها از مفاد دستورالعمل جدید سودهای بانکی مورد اشاره، شکایات خود را از طریق تلفن پیام گیر روابط عمومی به شماره 29954855 اعلام کنند.

یعنی مثلا الان من زنگ بزنم بگم امروز رفتم بانک....رییس شعبه با کمال وقاحت به من پیشنهاد بیشرمانه داده میگه چرا میخوای سپرده با سود 20 درصد باز کنی ما میخواهیم سود بیشتری بهت بدیم.منم شاکی شدم زنگ زدم بگم در بانکشونو تخته کنید نامردا چی فکر کردن که که به ما پیشنهاد سود بالا رو دادن!!

rt912

Registered User
لایک‌ها
392
دوستان من خودم سرمایه کمی دارم که همش در بانک هم هست و دل خوشی از کاهش سود ندارم
اما این مطلب رو در نظر بگیرید که مثلا وقتی سود بانکی 20 درصد هست نقدینگی هم دست کم باید به همین میزان زیاد بشه و غیر از این اصلا عملی نیست مثلا اگر الان 100 واحد نقدینگی در جامعه باشه سال آینده این موقع باید 120 واحد نقدینگی در حسابها باشه!
بنابراین اگر بانک مرکزی تصمیم داشته باشه تورم رو کم کنه باید برای رشد نقدینگی عدد کمتری رو در نظر بگیره مثلا رشد نقدینگی رو برای امسال روی 20 درصد در نظر بگیره که در نتیجه سود بانکی هم باید کم کنه

اینکه در دولت قبل کاهش سود بانکی با انتقادات زیادی مواجه شد و نتیجه عکس داد این بود که نرخ سود بانکی به طور دستوری پایین اومد اما بر عکس رشد نقدینگی با طرحهایی مثل مسکن مهر به شدت بالا رفت و به بالای 40 درصد در سال رسید اگر این دولت همون راه رو بره و رشد نقدینگی رو به زیر 20 درصد نرسونه شکست میخوره اما اگر همزمان نقدینگی رو هم کنترل کنه میتونه تورم رو کمتر کنه

البته طبیعیه که تورمی که در آمار اعلام میشه با تورمی که مردم حس میکننن تفاوت داره همونطور که مثلا در سال 91 که تورم نقطه به نقطه به 44 درصد هم رسید مردم اعتقاد به تورم بالای 100 داشتند مثلا میگفتن مرغ 3500 تومنی شده بالای 6500 یا مثلا برنج و لبنیات و دلار و سکه و.... همه دو برابر شدن و.....

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799

فرستاده شده از IdeaTab S6000-Hِ من با

Tapatalk
وقتی قراره با خارج شدن از رکود،مثل گذشته افزایش شدید قیمت و رشد شدید تورم داشته باشیم امیدوارم صدسال سیاه هم از رکود خارج نشیم.....
رونق در ایران همیشه با گرانی شدید و افزایش شدید قیمت همراهه....

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
دوستان من خودم سرمایه کمی دارم که همش در بانک هم هست و دل خوشی از کاهش سود ندارم
اما این مطلب رو در نظر بگیرید که مثلا وقتی سود بانکی 20 درصد هست نقدینگی هم دست کم باید به همین میزان زیاد بشه و غیر از این اصلا عملی نیست مثلا اگر الان 100 واحد نقدینگی در جامعه باشه سال آِینده این موقع باید 120 واحد نقدینگی در حسابها باشه!
بنابراین اگر بانک مرکزی تصمیم داشته باشه تورم رو کم کنه باید برای رشد نقدینگی عدد کمتری رو در نظر بگیره مثلا رشد نقدینگی رو برای امسال روی 20 درصد در نظر بگیره که در نتیجه سود بانکی هم باید کم کنه

اینکه در دولت قبل کاهش سود بانکی با انتقادات زیادی مواجه شد و نتیجه عکس داد این بود که نرخ سود بانکی به طور دستوری پایین اومد اما بر عکس رشد نقدینگی با طرحهایی مثل مسکن مهر به شدت بالا رفت و به بالای 40 درصد در سال رسید اگر این دولت همون راه رو بره و رشد نقدینگی رو به زیر 20 درصد نرسونه شکست میخوره اما اگر همزمان نقدینگی رو هم کنترل کنه میتونه تورم رو کمتر کنه

البته طبیعیه که تورمی که در آمار اعلام میشه با تورمی که مردم حس میکننن تفاوت داره همونطور که مثلا در سال 91 که تورم نقطه به نقطه به 44 درصد هم رسید مردم اعتقاد به تورم بالای 100 داشتند مثلا میگفتن مرغ 3500 تومنی شده بالای 6500 یا مثلا برنج و لبنیات و دلار و سکه و.... همه دو برابر شدن و.....
خب بنده سوال دارم
وقتی اعلام میشه تنها 20 درصد پول های دست مردم و به قول خودشون سرگردان در بانکها هست آیا واقعا این 20 درصد روی کل اجناس و تورم تاثیر میذاره و یا نه به مقدار همون 20 درصد تاثیر میذاره؟؟
دومین سوال آیا 80 درصد منابعی که عمدا دست سیستم های دولتی اعم از شهرداری تا سیستم نظامی تا سیستم پرداخت حقوق هست و هزینه و درامد و مخارج از این منابع هم دست دولت هست و هر سال هم به حقوق و مزایا و منابع سیستم های دولتی و کل ادارات اضافه میشه و نه کم باید توقع کم شدن تورم رو داشت؟ پس نتیجه این هست که حتی اگر سودها به زیر 5 درصد هم برسه هیچ وقت تورم کم نمیشه چون درامد و هزینه های سیستم های دولتی که هر سال هم اضافه میشه باید تورمش روی مردم عادی فشار بیاره وگرنه اون فردی که در سیستم نظامی حوقش پارسال 1500 بوده امسال شده 2 تومن و تورم رو اصلا احساس نمیکنه و اگرم احساس کنه اون مبلغی که اضافه شده جبرانش رو میکنه اما این وسط تنها تورم به شغلهای کم درامد و به جوانهای بیکار و به خانواده های کم درامد و اقشار ضعیف جامعه هست
حالا با توجه به این موارد چه تفاوتی داره که سود 30 درصد باشه یا 5 درصد وقتی 80 درصد منابع و کنترل تورم دست دولت و سیستم های خاص هست؟

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
من میخواستم یه کاری ایجاد کنم هرچی حساب کتاب کردم دیدم با اجاره های نجومی هزینه خرید ابزار هزینه مالیات پول برق پول استهلاک و وقت خودم که میزارم سود که نمیکنم هیچی ضرر هم ممکن هست بکنم بخاطر منصرف شدم و گرنه اگه سود دات مطمئن باشید پولمو تو بانک نمی ذاشتم

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
من میخواستم یه کاری ایجاد کنم هرچی حساب کتاب کردم دیدم با اجاره های نجومی هزینه خرید ابزار هزینه مالیات پول برق پول استهلاک و وقت خودم که میزارم سود که نمیکنم هیچی ضرر هم ممکن هست بکنم بخاطر منصرف شدم و گرنه اگه سود دات مطمئن باشید پولمو تو بانک نمی ذاشتم
دقیقا این مشکل همه ماهاست اگه از اندک پولی که داریم میتونستیم در جهت اشتغال استفاده کنیم عمرا توی بانک نمیذاشتیم اما موانعی که وجود داره نمیذاره وگرنه کی دلش میخاد بذاره بانک خود دولت باید اول ایجاد اشتغال کنه زمینه جور کنه و بعد بگه سرمایه هاتون رو بیارید و مشغول کار بشید.... دقیقا مثل کشورهای اروپایی که اینکارو کردن

Kara Dayi

Registered User
لایک‌ها
173
بچه ها ایم وام 4 میلیونی بانک ملت ( که از امتیاز ها ) میدن چند درصده؟
با صرفه هست نسبت به جاهای دیگه ؟

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
مثه اینکه در مورد سودای روزشمار نمیخوان سخت گیری کنن و واقعا آزاد گذاشتن دیگه.پارسیان بودم امروز روز شمار 20 درصد افتتاح میکرد.

بالا