• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
تلفن بانک کوثر چطور کار میکنه؟رمزش را باید از شعبه گرفت؟شماره اش؟

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
من امروز فرصت نمیکنم برم قوامین حساب باز کنم کسی دسترسی داره بپرسه فردا چیکار میکنن باز میکنن میخام 1حساب 25 باز کنم .میخام روزه شک دار نگیرم و 100از کوثر خارج کنم ببرم قوامین 25باز کنم .....ممنون کسی خبر داره بگه فردا اوکی میکنن یا کلا دیگه باز نمیکنن

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
بله
تلفن بانک کوثر چطور کار میکنه؟رمزش را باید از شعبه گرفت؟شماره اش؟
رمز از شعبه باید گرفت ...به زینفع 1فکر نکنم بشه من 1ندارم ولی 2دارم دیروز بانکیه گفت با تلفن بانک میشه ...گفت سود کلید میاد تو زینفع 2 و میتونی با تلفن بانک انتقال بدی به زینفع یا بری شعبه با دفترچه

mashhad_boy65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
من امروز رفتم قوامین گفت 22 درصدی روز شمار با کف 2 میلیون باز میکنیم ولی بهم اخطار داد این حساب روزشماره و اگر بانک مرکزی دستورالعمل بده ممکنه سودش هر زمانی تغییر کنه و تضمین نمی کنیم ولی فعلا سودش 22 درصد هست .

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
اینترنت بانک کوثر هم که اصلا کار نمیکنه و حتی بین شتابی ها نمیشه انتقال داد!!!!
کمپین تحریم کوثر را هم باید راه بندازیم که دیگه از این غلطها با مشتری نکنند....

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
دیگه
اینترنت بانک کوثر هم که اصلا کار نمیکنه و حتی بین شتابی ها نمیشه انتقال داد!!!!
کمپین تحریم کوثر را هم باید راه بندازیم که دیگه از این غلطها با مشتری نکنند....
نا شکری نکنین خداییش سودهاشو دقیق و به موقع میداد حالام همه بانکا همینجور شدن بازم کوثر به فکره تلاش میکنه 1جوری مشتری مداری کنه

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
اصلا معلوم نیست میخوان چکار کنن! من موندم سود کلید طلایی رو به کدام حساب واریز کنن؟!

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
کدام مشتری مداری؟؟؟؟
اگر میخاد اینجوری باشه،که آرمان و فرشتگان و...بهش شرف داره....
جالبه بچه ها میگن با تلفن بانک میشه انتقال داد!!!!ولی پس چرا با اینترنت بانک نمیشه؟؟؟؟

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200

۱۳۹۴/۲/۱۴ ۱۰:۵۴ |
کد خبر: ۴۰۹۰۰۰

رئیس شورای پول و اعتبار؛

redradio.png
نرخ های جدید سود بانکی از فردا اعمال می‌شود

از این پس نرخ سود سپرده‌های کوتاه‌مدت حداکثر ۲۰ درصد و نرخ سود تسهیلات مبادله‌ای نیز حداکثر ۲۱ درصد خواهد بود.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ شورای پول و اعتبار سرانجام هشتم اردیبهشت ماه به انتظار فعالان اقتصادی و بانکی‌ها پایان داد و به تصمیم گیری در خصوص نرخ سود بانکی پرداخت.

براساس آنچه در این جلسه مصوب شد از این پس نرخ سود سپرده‌های کوتاه‌مدت حداکثر 20 درصد و نرخ سود تسهیلات مبادله‌ای نیز حداکثر 21 درصد خواهد بود.

اعضای شورای پول و اعتبار همچنین نرخ سود تسهیلات مشارکتی را از 28 درصد به 24 درصد کاهش دادند. آن‌طور که از مصوبات شورا مشخص است نرخ سپرده قانونی نیم واحد درصد کم شده و به 11 درصد رسیده است.

طبق اعلام ولی الله سیف رئیس شورای پول و اعتبار مصوبات این شورا یک روز بعد از تصویب به **** بانکی ابلاغ شده است؛ سیف زمان اجرای دستورالعمل بانک مرکزی بر اساس مصوبه شورای پول و اعتبار را 15 اردیبهشت ماه جاری اعلام کرده است.

برهمین اساس نرخ های جدید سود بانکی می‌بایست از فردا سه شنبه (پانزدهم اردیبهشت ماه) در **** بانکی اعمال شود ضمن آنکه طبق اعلام رئیس کل بانک مرکزی قراردادهای 22 درصدی تا اتمام زمان سررسید اعتبار خواهند داشت.

chama

Registered User
لایک‌ها
241
داداشم امروز كوثر رفته براي افتتاح حساب ذينفع 2 - بهش گفتن فقط امكان برداشت خواهيد داشت، نمي تونيد بهش واريز كنيد.
ديروز كه حساب باز كردم گفتن كه امكان واريز و برداشت داريد.

الان چك كردم ، مثل كليد طلايي، از طريق اينترنت بانك براي حساب ذينفع 2 نه ميشه پول واريز كرد نه برداشت

كليد طلايي، يك ساله طلايي، ذينفع 2 در اينترنت بانك غيرفعاله و در ليست حسابها براي مبدا/مقصد ديگه نمياره.
(ديروز ذينفع2 را لااقل مياورد!)
از همان ابتدا امکان برداشت از ذینفع در اینترنت نبود و برای واریز هم از قسمت انتقال به حساب دیگران و وارد کردن دستی شماره حساب انجام می شد،شما از انتقال به حساب دیگران اقدام کنید و شماره ذینفع2 را دستی وارد کنید و نتیجه را اعلام کنید.

من امروز یک حساب 22 در قوامین افتتاح کردم با کف دو میل یک گواهی سپرده هم بهم دادن که تاریخ سررسید 14 اردیبهشت 95 هست و تا اون موقع حساب شتابی 22 دارم با خیال راحت معاون شعبه گفت از فردا همین حساب را با نرخ20 افتتاح میکنیم.
تنها مشکل اینه که در لیست حساب های اینترنت بانک نیومده ! دوستانی که از این حساب دارند بررسی کنند برای آن ها آمده یا باید دوباره به شعبه مراجعه کنیم؟

hidavidi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
کسی میدونه کارت شتاب کوثر چجوریاست من 50 میلیون از پوز کشیدم میخوام 50 دیگه بکشم نمیشه باید زمان بگذره؟

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
از همان ابتدا امکان برداشت از ذینفع در اینترنت نبود و برای واریز هم از قسمت انتقال به حساب دیگران و وارد کردن دستی شماره حساب انجام می شد،شما از انتقال به حساب دیگران اقدام کنید و شماره ذینفع2 را دستی وارد کنید و نتیجه را اعلام کنید.

من امروز یک حساب 22 در قوامین افتتاح کردم با کف دو میل یک گواهی سپرده هم بهم دادن که تاریخ سررسید 14 اردیبهشت 95 هست و تا اون موقع حساب شتابی 22 دارم با خیال راحت معاون شعبه گفت از فردا همین حساب را با نرخ20 افتتاح میکنیم.
تنها مشکل اینه که در لیست حساب های اینترنت بانک نیومده ! دوستانی که از این حساب دارند بررسی کنند برای آن ها آمده یا باید دوباره به شعبه مراجعه کنیم؟

از حساب شتابی به ذینفع متفاوت 1 از طریق انتقال به حساب دیگران اینترنت بانک و تلفن بانک هم انتقال نمیدهد من نمیدونم خاصیت این ذینفع متفاوت 1 کوثر چیه!!

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
کسی میدونه کارت شتاب کوثر چجوریاست من 50 میلیون از پوز کشیدم میخوام 50 دیگه بکشم نمیشه باید زمان بگذره؟

بخاطر دستورالعمل جدید بانک مرکزیه که در روز بیش از 50 میلیون نمیشه کارت کشید.

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
شما
بخاطر دستورالعمل جدید بانک مرکزیه که در روز بیش از 50 میلیون نمیشه کارت کشید.
میشه برید داخل بانک کوثر اگه میخای ببری قوامین شماره شبا حساب 22 درصدتونا ببرین کوثر و انتقال بدید

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
1سوال من امروز نتونستم برم حساب باز کنم قوامین زنگ زدم هر کاریش کردم 1چیزی باز کنه فردا بدم پول نکرد ولی گفت هنوز ابلاغ نشده یعنی تا ابلاغ نشه باز میکنن فردا?؟؟؟؟؟

asire_eshgh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
سلام بچه ها این حساب 22 دصد قوامین که 2 تومن قفل میشه چه شرایطی داره؟
حداقل موجودی واسه افتتاح حساب چقدره؟؟

hidavidi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
سلام بچه ها این حساب 22 دصد قوامین که 2 تومن قفل میشه چه شرایطی داره؟
حداقل موجودی واسه افتتاح حساب چقدره؟؟
حداقل 2 میلیون میخواد سودش 22 درصده 2میلیون بسته میشه وبقیه پولی که در حساب هستو میتونی برداری واریز و برداشت ازاده مثل حساب کوتاه مدت

بالا