aminkhan2013
Registered User
- نوشتهها
- 1,396
- لایکها
- 799
تلفن بانک کوثر چطور کار میکنه؟رمزش را باید از شعبه گرفت؟شماره اش؟
رمز از شعبه باید گرفت ...به زینفع 1فکر نکنم بشه من 1ندارم ولی 2دارم دیروز بانکیه گفت با تلفن بانک میشه ...گفت سود کلید میاد تو زینفع 2 و میتونی با تلفن بانک انتقال بدی به زینفع یا بری شعبه با دفترچهتلفن بانک کوثر چطور کار میکنه؟رمزش را باید از شعبه گرفت؟شماره اش؟
نا شکری نکنین خداییش سودهاشو دقیق و به موقع میداد حالام همه بانکا همینجور شدن بازم کوثر به فکره تلاش میکنه 1جوری مشتری مداری کنهاینترنت بانک کوثر هم که اصلا کار نمیکنه و حتی بین شتابی ها نمیشه انتقال داد!!!!
کمپین تحریم کوثر را هم باید راه بندازیم که دیگه از این غلطها با مشتری نکنند....
از همان ابتدا امکان برداشت از ذینفع در اینترنت نبود و برای واریز هم از قسمت انتقال به حساب دیگران و وارد کردن دستی شماره حساب انجام می شد،شما از انتقال به حساب دیگران اقدام کنید و شماره ذینفع2 را دستی وارد کنید و نتیجه را اعلام کنید.داداشم امروز كوثر رفته براي افتتاح حساب ذينفع 2 - بهش گفتن فقط امكان برداشت خواهيد داشت، نمي تونيد بهش واريز كنيد.
ديروز كه حساب باز كردم گفتن كه امكان واريز و برداشت داريد.
الان چك كردم ، مثل كليد طلايي، از طريق اينترنت بانك براي حساب ذينفع 2 نه ميشه پول واريز كرد نه برداشت
كليد طلايي، يك ساله طلايي، ذينفع 2 در اينترنت بانك غيرفعاله و در ليست حسابها براي مبدا/مقصد ديگه نمياره.
(ديروز ذينفع2 را لااقل مياورد!)
از همان ابتدا امکان برداشت از ذینفع در اینترنت نبود و برای واریز هم از قسمت انتقال به حساب دیگران و وارد کردن دستی شماره حساب انجام می شد،شما از انتقال به حساب دیگران اقدام کنید و شماره ذینفع2 را دستی وارد کنید و نتیجه را اعلام کنید.
من امروز یک حساب 22 در قوامین افتتاح کردم با کف دو میل یک گواهی سپرده هم بهم دادن که تاریخ سررسید 14 اردیبهشت 95 هست و تا اون موقع حساب شتابی 22 دارم با خیال راحت معاون شعبه گفت از فردا همین حساب را با نرخ20 افتتاح میکنیم.
تنها مشکل اینه که در لیست حساب های اینترنت بانک نیومده ! دوستانی که از این حساب دارند بررسی کنند برای آن ها آمده یا باید دوباره به شعبه مراجعه کنیم؟
کسی میدونه کارت شتاب کوثر چجوریاست من 50 میلیون از پوز کشیدم میخوام 50 دیگه بکشم نمیشه باید زمان بگذره؟
میشه برید داخل بانک کوثر اگه میخای ببری قوامین شماره شبا حساب 22 درصدتونا ببرین کوثر و انتقال بدیدبخاطر دستورالعمل جدید بانک مرکزیه که در روز بیش از 50 میلیون نمیشه کارت کشید.
ساتنا میشه 100 میلیون ریخت چقدر طول میکشه بیادشما
میشه برید داخل بانک کوثر اگه میخای ببری قوامین شماره شبا حساب 22 درصدتونا ببرین کوثر و انتقال بدید
ساتنا میشه 100 میلیون ریخت چقدر طول میکشه بیاد
حداقل 2 میلیون میخواد سودش 22 درصده 2میلیون بسته میشه وبقیه پولی که در حساب هستو میتونی برداری واریز و برداشت ازاده مثل حساب کوتاه مدتسلام بچه ها این حساب 22 دصد قوامین که 2 تومن قفل میشه چه شرایطی داره؟
حداقل موجودی واسه افتتاح حساب چقدره؟؟