• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
سود 20 درصدی از 15 اردیبهشت اعمال میشود.
دوست عزیز مطمئن هستی من یکم پول 14 اردیبهشت میاد دستم اگه 14 اردیبهشت یکساله باز کنم 22 درص سود میدن؟ یا اینکه بانکها دیگه 22 باز نمیکنن کسی خبر داره؟

Ami R 940

Registered User
لایک‌ها
52
الان تو بانک ها جایی داریم روز شمار 22 درصد بده؟؟ یکی تو ثفحهات قبلی گفته بود پاسارگاد و گردشگری و اینا روزشمار 22درصد میدن صحت داره؟؟ ..

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
الان تو بانک ها جایی داریم روز شمار 22 درصد بده؟؟ یکی تو ثفحهات قبلی گفته بود پاسارگاد و گردشگری و اینا روزشمار 22درصد میدن صحت داره؟؟ ..
روز شماراي بالاي ٢٠ كف حساب دارند و يه مقدار از پول بلاك ميشه بهترينشون در حال حاضر قوامينه

shagerd1

Registered User
لایک‌ها
228

مستقیما که اسمش روزشمار نیست به اسم سپرده یک ساله باز میکنین معمولا میگن یک ماه حق برداشت ندارین احتمالا هم موجودی تون زیر 2 یا 10 میلیون نباید بیاد... بعدش واریز و برداشت آزاد.سود هم به کمترین مانده هر روز تعلق میگیره مثل روزشمار.همونطور که دوستان بارها گفتن الان قوامین اینطوری 22 درصد میده پاسارگاد 22 درصد میده(البته کارمنده میگفت حتما باید پول رو از خارج بانک وارد کنید نه اینکه توی حساب تون باشه!!)سینا 22.3 میده گردشگری بالای 50 میلیون و 100 میلیون 22 و 23 درصد و بقیه بانک ها هم...

Ami R 940

Registered User
لایک‌ها
52
مستقیما که اسمش روزشمار نیست به اسم سپرده یک ساله باز میکنین معمولا میگن یک ماه حق برداشت ندارین احتمالا هم موجودی تون زیر 2 یا 10 میلیون نباید بیاد... بعدش واریز و برداشت آزاد.سود هم به کمترین مانده هر روز تعلق میگیره مثل روزشمار.همونطور که دوستان بارها گفتن الان قوامین اینطوری 22 درصد میده پاسارگاد 22 درصد میده(البته کارمنده میگفت حتما باید پول رو از خارج بانک وارد کنید نه اینکه توی حساب تون باشه!!)سینا 22.3 میده گردشگری بالای 50 میلیون و 100 میلیون 22 و 23 درصد و بقیه بانک ها هم...

من الان تو بانک دی 35 تومن سپرده یه ساله دارم. با سود 22 درصد... این پول رو اگه خارج کنم از دی , تو پاسارگاد برای روزانه سود گرفتن چیکار باید کنم.
حساب پاسارگارد دارم تز قبل هم دارم. اما پولی توش نیس.

shagerd1

Registered User
لایک‌ها
228
من الان تو بانک دی 35 تومن سپرده یه ساله دارم. با سود 22 درصد... این پول رو اگه خارج کنم از دی , تو پاسارگاد برای روزانه سود گرفتن چیکار باید کنم.
حساب پاسارگارد دارم تز قبل هم دارم. اما پولی توش نیس.

شما حتما اول برو پاسارگاد بگو میخوام 22 درصد به شرط واریز و برداشت باز کنم پولمم از بانک دیگه میارم اگه گفتن مشکلی نیست همونجا با دستگاه پوز پول رو واریز میکنی و سپرده یک ساله ویژه باز میکنی که مثه روزشمار محاسبه شه نه عادی.فکر کنم برادرم باز کرد 22.3 درصد...حساب قبلی که دارید برای پاسارگاد فایده نداره ولی مثلا اگه گردشگری بود حساب هایی که با حداقل 10 میلیون موجودی و سود 23 درصد باز شده بود الان میتونستید پولتونو واریز کنید و روزشمار سود بگیرید یعنی اسمشم روزشمار بود مینوشتن 10 درصد ولی 23 واریز میکردند ولی الان که اونجا حساب ندارید نمیشه من پرسیدم اونا هم گفتن یک ساله ویژه 22 درصد باز میکنیم براتون درست مثه شرایط پاسارگاد و البته بانک سرمایه و سینا هم میدونم همچین حسابی دارن.

971

Registered User
لایک‌ها
318
دوست عزیز مطمئن هستی من یکم پول 14 اردیبهشت میاد دستم اگه 14 اردیبهشت یکساله باز کنم 22 درص سود میدن؟ یا اینکه بانکها دیگه 22 باز نمیکنن کسی خبر داره؟
من هم از بانکها و خبرها میگویم، شما حتی میتوانید 14 اردیبهشت در بانک قوامین حساب یکساله 25 درصدی با قابلیت برداشت بعد از یک ماه با سود 22 درصدی باز کنید، پیشنهاد میکنم 13 اردیبهشت هم یک حساب روزشمار 22 درصدی کوثر با نام یکساله ذینفع متفاوت 2 با سود 22 درصدی با 10 هزار تومان افتتاح کنید که تا یکسال امکان واریز و برداشت دارد.

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
دوستان مطمئن هستند برای کسانی که حساب کلید طلایی دارند، دیگه حساب 22% تا 15 اردیبهشت نمیشه باز کرد؟
برای من هم توی اینترنت بانک سپرده طلایی با کد63 باز شده،جریانش چیه؟
برای کسانی که فقط حساب ذیتفع 24%دارند،میشه حساب 22%باز کرد؟

971

Registered User
لایک‌ها
318
دوستان مطمئن هستند برای کسانی که حساب کلید طلایی دارند، دیگه حساب 22% تا 15 اردیبهشت نمیشه باز کرد؟
اگر بخواهند میتوانند باز کنند، من پنجشنبه به یک شعبه رفتم گفتند امروز دستور آمده که برای کسانی که کلید طلایی دارند حساب ذینفع باز نکنید، ولی وقتی که به یک شعبه دیگر که در اسفند یک حساب ذینفع 22 درصدی باز کرده بودم رفتم، توانستم یک حساب ذینفع 22 درصدی دیگر هم در همان شعبه باز کنم.(این حساب را به این علت باز کردم که تاریخ قراردادش 2 ماه دیرتر تمام شود.)
از دوستان اگر بتوانند اطلاعات دقیقی درباره سرنوشت حساب کلیدطلایی و نرخ حساب جدید یکساله طلایی بدست بیاورند لطفا سریعتر اینجا اعلام کنند تا در 2 روز باقیمانده، دارندگان این حسابها که حساب ذینفع1 24 درصدی ندارند بهتر تصمیم گیری کنند، من چند احتمال را اینجا مینویسم:
1- نرخ این حساب جدید یکساله طلایی 24 درصد است و از 15 اردیبهشت مبالغ موجود در حساب کلید طلایی به این حساب منتقل میشود. (که در اینصورت تنها ممکن است سود روز انتقال محاسبه نشود و مشکل دیگری ندارد.)
2- نرخ این حساب جدید یکساله طلایی 22 درصد است و از 15 اردیبهشت مبالغ موجود در حساب کلید طلایی به این حساب منتقل میشود.(در این حالت اگر کسی حساب ذینفع 24 درصدی ندارد بهتر است حسابش را تا 14 اردیبهشت به حساب یکساله 3 بانک قوامین منتقل کند که بعد از یکماه قابلیت برداشت با سود 22 درصد دارد و بعد از یکسال به مبلغ باقیمانده در حساب پاداش 3 درصدی تعلق میگیرد.)
3- نرخ این حساب جدید یکساله طلایی 24 درصد است و از آخر شهریور مبالغ موجود در حساب کلید طلایی به این حساب منتقل میشود.(این حالت هم مشابه حالت اول است)
4- نرخ این حساب جدید یکساله طلایی 22 درصد است و از آخر شهریور مبالغ موجود در حساب کلید طلایی به این حساب منتقل میشود.(در این حالت اگر کسی حساب ذینفع 24 درصدی نداشته باشد و احتمال برداشت بخش عمده ای از سپرده تا 1 سال آینده زیاد باشد، ماندن پول در حساب کلید طلایی بهتر است ولی اگر این احتمال کم باشد، انتقال پول به سپرده یکساله 3 قوامین بهتر است.)

Last edited:

4rash

Registered User
لایک‌ها
229
شما حتما اول برو پاسارگاد بگو میخوام 22 درصد به شرط واریز و برداشت باز کنم پولمم از بانک دیگه میارم اگه گفتن مشکلی نیست همونجا با دستگاه پوز پول رو واریز میکنی و سپرده یک ساله ویژه باز میکنی که مثه روزشمار محاسبه شه نه عادی.فکر کنم برادرم باز کرد 22.3 درصد...حساب قبلی که دارید برای پاسارگاد فایده نداره ولی مثلا اگه گردشگری بود حساب هایی که با حداقل 10 میلیون موجودی و سود 23 درصد باز شده بود الان میتونستید پولتونو واریز کنید و روزشمار سود بگیرید یعنی اسمشم روزشمار بود مینوشتن 10 درصد ولی 23 واریز میکردند ولی الان که اونجا حساب ندارید نمیشه من پرسیدم اونا هم گفتن یک ساله ویژه 22 درصد باز میکنیم براتون درست مثه شرایط پاسارگاد و البته بانک سرمایه و سینا هم میدونم همچین حسابی دارن.

حداقل مانده پاسارگاد چقدره ؟

youandme

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به ما که گفتن 10 میلیون اما بازم از شعبه بپرس شاید این 2-3 روز مونده شرایط رو تغییر دادن.

سلام
این حساب پاسارگاد کارت و اینترنت بانک داره؟؟؟؟
یا اینکه فقط باید حضوری واریز و برداشت رو انجام داد؟؟؟

chama

Registered User
لایک‌ها
241
با سلام
به عرض دوستان میرساند با توجه به جلسه اخیر شورلی پول و اعتبار مبنی بر کاهش نرخ سپرده های بانکی حسابهای کلید طلایی تبدیل به سپرده های بلندمدت شده و بدون قابلیت واریز باهمان نرخ ۲۴درصد تنها با قابلیت برداشت بدون تقلیل نرخ فعال میباشد.
لذا خواهشمندیم در اسرع وقت با مراجعه به شعب نسبت به افتتاح حساب ۲۲درصد بادفترچه اقدام نمایید تا درصورت واریز وجه با مشکل مواجه نشوید...
لطفا اطلاع رسانی کنید...
پ.ن: مدت افتتاح حساب محدود است
https://www.facebook.com/bkousar?fref=nf

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
حساب 22% جدید کوثر کد آخرش چنده؟همون 63 هست؟

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
قبلا میگفت هر حسابی 10 تومن بعد گفتن هر شماره مشتری 10 تومن الان شده هر پیامک 25 تومن

Toranj88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام
دوستان سود سپرده سپند اقتصاد نوین 22 درصد آیا تغییر کرده یا نه؟

4rash

Registered User
لایک‌ها
229
قبلا میگفت هر حسابی 10 تومن بعد گفتن هر شماره مشتری 10 تومن الان شده هر پیامک 25 تومن

اونطور که از این خبر فهمیدم : یه هزینه ارائه سرویس مدنظر دارن و یه هزینه برای هر پیامک
یعنی داره منت میزاره که 25 تومن رو نمیگیریم فقط 10 هزار تومن رو میگیریم
هزینه پیامک بهانه ست . دارن درآمد زایی میکنن برای بانکها

10 تومن پول 1000 تا پیامکه . کدوم آدم عادی روزی 3 تا پیامک میگیره که برای همه یکسان میگیرن. هرکس باید دونگ خودشو بده

بالا