ببخشید مگه سوده کم نشده چون گفتن 20 درصد میشهبانک مهر اقتصاد حساب 22 درصد با کف 5 میلیون باز میکنه کارتم میده ولی به شتاب وصل نیست
ببخشید مگه سوده کم نشده چون گفتن 20 درصد میشهبانک مهر اقتصاد حساب 22 درصد با کف 5 میلیون باز میکنه کارتم میده ولی به شتاب وصل نیست
سود 20 درصدی از 15 اردیبهشت اعمال میشود.ببخشید مگه سوده کم نشده چون گفتن 20 درصد میشه
دوست عزیز مطمئن هستی من یکم پول 14 اردیبهشت میاد دستم اگه 14 اردیبهشت یکساله باز کنم 22 درص سود میدن؟ یا اینکه بانکها دیگه 22 باز نمیکنن کسی خبر داره؟سود 20 درصدی از 15 اردیبهشت اعمال میشود.
روز شماراي بالاي ٢٠ كف حساب دارند و يه مقدار از پول بلاك ميشه بهترينشون در حال حاضر قوامينهالان تو بانک ها جایی داریم روز شمار 22 درصد بده؟؟ یکی تو ثفحهات قبلی گفته بود پاسارگاد و گردشگری و اینا روزشمار 22درصد میدن صحت داره؟؟ ..
الان تو بانک ها جایی داریم روز شمار 22 درصد بده؟؟ یکی تو ثفحهات قبلی گفته بود پاسارگاد و گردشگری و اینا روزشمار 22درصد میدن صحت داره؟؟ ..
مستقیما که اسمش روزشمار نیست به اسم سپرده یک ساله باز میکنین معمولا میگن یک ماه حق برداشت ندارین احتمالا هم موجودی تون زیر 2 یا 10 میلیون نباید بیاد... بعدش واریز و برداشت آزاد.سود هم به کمترین مانده هر روز تعلق میگیره مثل روزشمار.همونطور که دوستان بارها گفتن الان قوامین اینطوری 22 درصد میده پاسارگاد 22 درصد میده(البته کارمنده میگفت حتما باید پول رو از خارج بانک وارد کنید نه اینکه توی حساب تون باشه!!)سینا 22.3 میده گردشگری بالای 50 میلیون و 100 میلیون 22 و 23 درصد و بقیه بانک ها هم...
من الان تو بانک دی 35 تومن سپرده یه ساله دارم. با سود 22 درصد... این پول رو اگه خارج کنم از دی , تو پاسارگاد برای روزانه سود گرفتن چیکار باید کنم.
حساب پاسارگارد دارم تز قبل هم دارم. اما پولی توش نیس.
من هم از بانکها و خبرها میگویم، شما حتی میتوانید 14 اردیبهشت در بانک قوامین حساب یکساله 25 درصدی با قابلیت برداشت بعد از یک ماه با سود 22 درصدی باز کنید، پیشنهاد میکنم 13 اردیبهشت هم یک حساب روزشمار 22 درصدی کوثر با نام یکساله ذینفع متفاوت 2 با سود 22 درصدی با 10 هزار تومان افتتاح کنید که تا یکسال امکان واریز و برداشت دارد.دوست عزیز مطمئن هستی من یکم پول 14 اردیبهشت میاد دستم اگه 14 اردیبهشت یکساله باز کنم 22 درص سود میدن؟ یا اینکه بانکها دیگه 22 باز نمیکنن کسی خبر داره؟
اگر بخواهند میتوانند باز کنند، من پنجشنبه به یک شعبه رفتم گفتند امروز دستور آمده که برای کسانی که کلید طلایی دارند حساب ذینفع باز نکنید، ولی وقتی که به یک شعبه دیگر که در اسفند یک حساب ذینفع 22 درصدی باز کرده بودم رفتم، توانستم یک حساب ذینفع 22 درصدی دیگر هم در همان شعبه باز کنم.(این حساب را به این علت باز کردم که تاریخ قراردادش 2 ماه دیرتر تمام شود.)دوستان مطمئن هستند برای کسانی که حساب کلید طلایی دارند، دیگه حساب 22% تا 15 اردیبهشت نمیشه باز کرد؟
برای من هم توی اینترنت بانک سپرده طلایی با کد63 باز شده،جریانش چیه؟
برای کسانی که فقط حساب ذیتفع 24%دارند،میشه حساب 22%باز کرد؟
شما حتما اول برو پاسارگاد بگو میخوام 22 درصد به شرط واریز و برداشت باز کنم پولمم از بانک دیگه میارم اگه گفتن مشکلی نیست همونجا با دستگاه پوز پول رو واریز میکنی و سپرده یک ساله ویژه باز میکنی که مثه روزشمار محاسبه شه نه عادی.فکر کنم برادرم باز کرد 22.3 درصد...حساب قبلی که دارید برای پاسارگاد فایده نداره ولی مثلا اگه گردشگری بود حساب هایی که با حداقل 10 میلیون موجودی و سود 23 درصد باز شده بود الان میتونستید پولتونو واریز کنید و روزشمار سود بگیرید یعنی اسمشم روزشمار بود مینوشتن 10 درصد ولی 23 واریز میکردند ولی الان که اونجا حساب ندارید نمیشه من پرسیدم اونا هم گفتن یک ساله ویژه 22 درصد باز میکنیم براتون درست مثه شرایط پاسارگاد و البته بانک سرمایه و سینا هم میدونم همچین حسابی دارن.
حداقل مانده پاسارگاد چقدره ؟
به ما که گفتن 10 میلیون اما بازم از شعبه بپرس شاید این 2-3 روز مونده شرایط رو تغییر دادن.
با سلامدوستان مطمئن هستند برای کسانی که حساب کلید طلایی دارند، دیگه حساب 22% تا 15 اردیبهشت نمیشه باز کرد؟
برای من هم توی اینترنت بانک سپرده طلایی با کد63 باز شده،جریانش چیه؟
برای کسانی که فقط حساب ذیتفع 24%دارند،میشه حساب 22%باز کرد؟
قبلا میگفت هر حسابی 10 تومن بعد گفتن هر شماره مشتری 10 تومن الان شده هر پیامک 25 تومن