• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Ghorbagheh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
ممنون با 20 میلیون هم این حساب را 24 درصد باز میکنن و ایا قابل برداشت واریز هست مثل اون 22 درصدیه اخوی ممنون کسی میدونه بگه
سلام ,
بله با 20 م هم باز می کنند. غرب تهران
قابل برداشت واریز نیست

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
، موسسه مالی و اعتباری افضل توس که دارای بیش از ۲۰۰ شعبه در سراسر کشور است سود در سررسیدی بیش از ۱۶۹ درصد به مشتریان خود پرداخت می کند.

بر اساس این طرح مشتریان موسسه مالی و اعتباری افضل توس می توانند با مراجعه به شعبات این موسسه نسبت به افتتاح این حساب با شرایط فوق الذکر اقدام کنند.

در این طرح مشتری با سپرده گذاری در این موسسه در پایان پنج سال سودی معادل ۱۶۹ و ۶۶ دهم درصد را از موسسه دریافت می کنند.

سود های حساب مشتری در این روش انباشته و در پایان سال اول ۲۲ درصد، در پایان سال دوم حدود ۴۹ درصد، در پایان سال سوم حدود ۸۱ درصد و در پایان سال چهارم نیز به ۱۳۰ درصد خواهد رسید.

همچنین با انباشته شدن سود های این حساب در پایان پنجمین سال از زمان افتتاح حساب سود اصل سپرده به اضافه ۱۶۹ و ۶۶ دهم درصد سود به مشتری پرداخت می شود.

مثلا اگر شما ۱۰ میلیون تومان در موسسه افضل توس سپرده گذاری کنید، ۵ سال

971

Registered User
لایک‌ها
318
دیروز از موسسه کوثر در مورد تغییرات در حساب کلید طلایی پرسیدم، گفت از 15 اردیبهشت نمیشود پول اضافه کرد و سود آن به حساب شتابی واریز میشود و اگر کسی حساب شتابی نداشته باشد سیستم بصورت اتوماتیک برایش یک حساب ایجاد میکند، حالا مساله اینجاست که اگر واقعا موسسه کوثر به مشتریانش ارزش قائل است پس چرا حسابهای کلید طلایی و ذینفع را بصورت اتوماتیک برای همه مشتریانش باز نکرد تا کسانی که به علت عدم اطلاع رسانی موفق به باز کردن این حسابها نشدند الان سردرگم نشوند.

mehdi9271

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
نه اینترنت بانک نداره. اما میتونی یه حساب بانکی موقع افتتاح حساب معرفی کنی ( هر بانکی فرقی نداره ) خودشون ماه به ماه سودت رو واریز میکنن بهش. نیازی نیست بری شعبه.
من اینو پرسیدم گفتن همچین چیزی نداریم میگن سود رو یا پول میدیم یا چک

rt912

Registered User
لایک‌ها
392
دوستان فرشتگان سود سپرده بلند مدت رو اول هر ماه میریزه به حساب یا در روز افتتاح حساب سپرده های بلند مدت؟

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
دیروز از موسسه کوثر در مورد تغییرات در حساب کلید طلایی پرسیدم، گفت از 15 اردیبهشت نمیشود پول اضافه کرد و سود آن به حساب شتابی واریز میشود و اگر کسی حساب شتابی نداشته باشد سیستم بصورت اتوماتیک برایش یک حساب ایجاد میکند، حالا مساله اینجاست که اگر واقعا موسسه کوثر به مشتریانش ارزش قائل است پس چرا حسابهای کلید طلایی و ذینفع را بصورت اتوماتیک برای همه مشتریانش باز نکرد تا کسانی که به علت عدم اطلاع رسانی موفق به باز کردن این حسابها نشدند الان سردرگم نشوند.
من که دنبال حساب جایگزینم هز کوثر بکشم بیرون چون شهریورم حساب کلید طلاییم بسته میشه ..به نظرتون بهترین جایگزین چیه؟؟
1سوال تو نور روز شمار 24 باز کنم امکان واریز برداشت هست با توجه به اینکه امکان کاهش سود هست ایا این حساب بسته میشه؟؟یا سودارا کاهش بدن این روزشمارام بسته میشه؟؟1حسابی که تو مایه همین کلید طلایی باشه میخام چی پیشنهاد میدین؟؟؟
2حساب بالاتره 24 در صد که امکان واریز و برداشت داشته باشه حتی بعد ازینکه سودهارا کاهش دادن کسی سراغ داره غیر از گردشگری که 50 باید باشه و قوامین 22 درصد چیزی دیگه کسی پیشنهاد میده ؟؟؟

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702

جالب بود! اینم روش دستوری بانک مرکزی برای کاهش سود! که هیچوقتم توی ایران این روش جواب نداده.
ماشالله هنوز کاهش سود اتفاق نیفتاده روش های گریزش از قبل پیش بینی شده!!!!:general711: اینطوری نه از دستور بانک مرکزی تخلف کردند و نه سودو کم کردند!
خود بانک مرکزیم قشنگ میدونه اگر بانک ها نخواهند نمیتونه سودو کم کنه برای همینم چپ و راست در حال مذاکرست و تا الان هم مقاومت بانک ها نگذاشته. کلاً موسسات و بانک ها ی مثلاً زیر مجموعه بانک مرکزی سیاست های واقعی و نرخ سود رو تعیین میکنند و بانک مرکزی سیاست های اسمی رو تبیین میکنه!

971

Registered User
لایک‌ها
318
من که دنبال حساب جایگزینم هز کوثر بکشم بیرون چون شهریورم حساب کلید طلاییم بسته میشه ..به نظرتون بهترین جایگزین چیه؟؟
1سوال تو نور روز شمار 24 باز کنم امکان واریز برداشت هست با توجه به اینکه امکان کاهش سود هست ایا این حساب بسته میشه؟؟یا سودارا کاهش بدن این روزشمارام بسته میشه؟؟1حسابی که تو مایه همین کلید طلایی باشه میخام چی پیشنهاد میدین؟؟؟
2حساب بالاتره 24 در صد که امکان واریز و برداشت داشته باشه حتی بعد ازینکه سودهارا کاهش دادن کسی سراغ داره غیر از گردشگری که 50 باید باشه و قوامین 22 درصد چیزی دیگه کسی پیشنهاد میده ؟؟؟
سود نور (کارسازان) را به من 25 درصد گفتند ولی هر لحظه احتمال سورپرایز و واریز سود 10 درصدی هست و مجوز نهایی هم ندارد.
بانک مسکن هم فردا و پس فردا حساب روزشمار 22.2 درصد برای روزهایی که حداقل مانده 10 میلیون است و 10 درصد برای روزهایی که کمتر است باز خواهد کرد و به علت دولتی بودن شاید از طرف بانک مرکزی مشکلی برای این حساب ایجاد نشود.
ثامن هم روزشمار 22 درصدی باز میکند ولی مجوز ندارد.
آرمان (فرشتگان) هم ظاهرا تا 29 درصد باز میکند ولی مجوز ندارد.
بانک ملت هم یک حساب 22 درصدی با 10 میلیون باز میکرد اما نمیدانم باز هم هست یا نه.

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
جدیدترین صحبت بانک مرکزی اینه که سود سپرده یکساله رو به از 22 به 17 درصد کاهش بده. احتمالا به مرگ گرفتن که به تب راضی بشن. ولی کل پولا که الان توی بانکهاست. چه فرقی میکنه سود چقدر باشه؟
حالا این وسط تعلل کوثر برای دادن 2% سود باقی مانده عجیبه.

mehdi9271

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
جالب بود! اینم روش دستوری بانک مرکزی برای کاهش سود! که هیچوقتم توی ایران این روش جواب نداده.
ماشالله هنوز کاهش سود اتفاق نیفتاده روش های گریزش از قبل پیش بینی شده!!!!:general711: اینطوری نه از دستور بانک مرکزی تخلف کردند و نه سودو کم کردند!
خود بانک مرکزیم قشنگ میدونه اگر بانک ها نخواهند نمیتونه سودو کم کنه برای همینم چپ و راست در حال مذاکرست و تا الان هم مقاومت بانک ها نگذاشته. کلاً موسسات و بانک ها ی مثلاً زیر مجموعه بانک مرکزی سیاست های واقعی و نرخ سود رو تعیین میکنند و بانک مرکزی سیاست های اسمی رو تبیین میکنه![/
QUمن حرفم در جواب دوستمون بود که گفته بود "سود رو میشه به یه حساب معرفی شده هر بانکی" واریز کرد (مربوط به موسسه آرمان) . من از موسسه پرسیده گفتن سود به حساب معرفی واریز نمیشه فقط پول نقد یا چک میدیم از بانک بگیرین. نه اینکه بخوان سود اضافی بدن. باتشکر

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
کوثر باید منتظر خروج نقدینگی عظیمی ازش باید باشه،مگر اینکه طرح جایگزین پیاده کنه

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
سود نور (کارسازان) را به من 25 درصد گفتند ولی هر لحظه احتمال سورپرایز و واریز سود 10 درصدی هست و مجوز نهایی هم ندارد.
بانک مسکن هم فردا و پس فردا حساب روزشمار 22.2 درصد برای روزهایی که حداقل مانده 10 میلیون است و 10 درصد برای روزهایی که کمتر است باز خواهد کرد و به علت دولتی بودن شاید از طرف بانک مرکزی مشکلی برای این حساب ایجاد نشود.
ثامن هم روزشمار 22 درصدی باز میکند ولی مجوز ندارد.
آرمان (فرشتگان) هم ظاهرا تا 29 درصد باز میکند ولی مجوز ندارد.
بانک ملت هم یک حساب 22 درصدی با 10 میلیون باز میکرد اما نمیدانم باز هم هست یا نه.
هیچکدومش فایده نداره قوامین 22درصد دارم یکساله 1حساب از 24 به بالاتر میخام که قابلیت واریز برداشت داشته باشه مثل کوثر که اینجور پیداس چیزی نیست مجبورم برم قوامین 1مقدار پولما یکساله 24 باز کنم یا برم نور 1ساله 27 البته نورم میگن داره مجوزشا میگیره به نظرتون هنوز ریسک داره یا میگیره بریم بزاریم مشکلی نیس؟

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
جدیدترین صحبت بانک مرکزی اینه که سود سپرده یکساله رو به از 22 به 17 درصد کاهش بده. احتمالا به مرگ گرفتن که به تب راضی بشن. ولی کل پولا که الان توی بانکهاست. چه فرقی میکنه سود چقدر باشه؟
حالا این وسط تعلل کوثر برای دادن 2% سود باقی مانده عجیبه.

یعنی با این نرخ 17 درصد موسسات پول دار میشن ها.سیف رسما اومد گند زد به بانک ها با این نظرش.حالا باز تا سه شنبه معلوم میشه چقدر اهل عملند.....دیر یا زود هر کی سود سپرده اش توی بانک کم شه یا تمدید نشه با این اوضاع مسکن و بورس مجبوره بباد سراغ موسسات.یکیش خود من.

mehran_

Registered User
لایک‌ها
219
من در آرمان فرشتگان حساب دارم و سودش رو خودشون پایا میزنن به حساب بانک آینده که معرفی کردم. حالا اینکه به شما گفتن نداریم نمیدونم! یجوری مطمئن صحبت کنید که طرف بفهمه شما میدونید این امکان وجود داره. در هر صورت برای مبلغ سود بالای 1م براحتی این کارو انجام میدن.

971

Registered User
لایک‌ها
318
یکی از آشناها مقداری پول در کلید طلایی کوثر دارد، ولی حساب ذینفع ندارد، حالا با توجه به اینکه امکان اضافه کردن مبلغ بعد ار 15 اردیبهشت وجود ندارد و سود آن حساب هم به حساب 10 درصدی واریز خواهد شد و احتمالا بعد از شهریور تمدید هم نشود به نظرتان آیا تا شهریور صبر کند بهتر است یا با توجه به اینکه احتمالا هفته آینده سودها را کم کنند، بهتر است هر چه زودتر یک حساب روزشمار 22 درصدی و یک حساب یکساله 22 درصدی با 3 درصد پاداش در آخر سال در بانک قوامین افتتاح کند و پولش را به آنجا منتقل کند و هر ماه سود حساب یکساله را به حساب روزشمار 22 درصدی انتقال دهد؟

Last edited:

h.m.taheri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
33
این کوثر منتظره ببینن سودا چقدر میشه بعد منت بذارن ۲۲ هم از سرتون زیاده

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
این کوثر منتظره ببینن سودا چقدر میشه بعد منت بذارن ۲۲ هم از سرتون زیاده
در صورتی که دو درصدو واریز نکنه به شخصه حسابو میبندم و پولو واریز میکنم به حساب قوامین. چون هم عابر بانک داره و هم قابلیت واریز و برداشتش خیلی آسونتره، مجوز هم داره و معتبرتر هم هست. البته ی جنجال درست و حسابی هم تو شعبه راه میندازیم. چند نفری رو میشناسم که منتظر این دو درصد هستن.

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
یکی از آشناها مقداری پول در کلید طلایی کوثر دارد، ولی حساب ذینفع ندارد، حالا با توجه به اینکه امکان اضافه کردن مبلغ بعد ار 15 اردیبهشت وجود ندارد و سود آن حساب هم به حساب 10 درصدی واریز خواهد شد و احتمالا بعد از شهریور تمدید هم نشود به نظرتان آیا تا شهریور صبر کند بهتر است یا با توجه به اینکه احتمالا هفته آینده سودها را کم کنند، بهتر است هر چه زودتر یک حساب روزشمار 22 درصدی و یک حساب یکساله 22 درصدی با 3 درصد پاداش در آخر سال در بانک قوامین افتتاح کند و پولش را به آنجا منتقل کند و هر ماه سود حساب یکساله را به حساب روزشمار 22 درصدی انتقال دهد؟
من نفهمیدم حساب ذینفع چند درصده ؟؟ منظورتون همون 10درصده؟ واسه من باز کردن ولی 10درصده غیر ازینه؟
عقل سلیم میگه همین کارا بکن چون منم قصد دارم همین کارا کنم البته 1حساب 22 درصد قوامین باز کردم ولی ازونجای که به سود 24درصدی عادت کردم میخام 1حساب 1ساله باز کنم 25درصدی و مقداری از پولما بگزارم توش فقط واسم سواله اگه به پولم نیاز پیدا کنم زودتر از موعد بکشم بیرون چند درصد باهام حساب میکنن....
واز طرفی شاید برم نور 1حساب 1ساله 27درصد باز کنم هرووقتم بکشم بیرون زودتر از 1سال 24 درصد حساب میکنن ؟؟؟

971

Registered User
لایک‌ها
318
من نفهمیدم حساب ذینفع چند درصده ؟؟ منظورتون همون 10درصده؟ واسه من باز کردن ولی 10درصده غیر ازینه؟
عقل سلیم میگه همین کارا بکن چون منم قصد دارم همین کارا کنم البته 1حساب 22 درصد قوامین باز کردم ولی ازونجای که به سود 24درصدی عادت کردم میخام 1حساب 1ساله باز کنم 25درصدی و مقداری از پولما بگزارم توش فقط واسم سواله اگه به پولم نیاز پیدا کنم زودتر از موعد بکشم بیرون چند درصد باهام حساب میکنن....
واز طرفی شاید برم نور 1حساب 1ساله 27درصد باز کنم هرووقتم بکشم بیرون زودتر از 1سال 24 درصد حساب میکنن ؟؟؟
حساب ذینفع کوثر حسابی است یکساله با قابلیت واریز و برداشت که در پایان سال قبل ابتدا با 24 درصد و سپس با 22 درصد باز میکردند که خیلی از مشتریان نتوانستند باز کنند.
حساب یکساله قوامین 2 نوع است:
1- هر ماه 22 درصد سود واریز میشود و قابلیت برداشت پس از یک ماه بدون جریمه دارد و بعد از یک سال 3 درصد سود به مبلغ مانده در پایان سال تعلق میگیرد.
2- حداقل با 50 میلیون تومان افتتاح میشود و هر ماه 25 درصد سود میدهد اما اگر زودتر از یک سال بخواهید برداشت کنید سودتان را با نرخهای بانک مرکزی حساب میکنند و مابتفاوت سودهای پرداختی را از حسابتان کم میکنند.
بهتر است به شعبه های دیگر نور هم سر بزنید چون خیلی از شعبه ها تا 30 درصد یکساله و 32 درصد 5 ساله سود میدهند.
شعبه نور که من رفتم کوتامدت 25 درصد، 3 ماهه 25.5 درصد، 6 ماهه 26 درصد، 9 ماهه 26.5 درصد، 1 ساله 28 درصد، 2 ساله 29 درصد، 3 ساله 30 درصد، 4 ساله 31 درصد و 5 ساله 32 درصد بود و اگر در هر مقطع قبل از سررسید قرارداد را فسخ کنیم سود آن مقطع منهای نیم درصد جریمه حساب میشود و مابتفاوت سودهای پرداختی گرفته میشود.

Last edited:

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
با سلام
دوستان قوامین هنوز این حساب 22 درصد روز شمار با کف 2 میلیون رو باز میکنه؟ اگه سودها کم بشن شامل حال این حساب قوامین میشه یا نه؟

بالا