من نفهمیدم حساب ذینفع چند درصده ؟؟ منظورتون همون 10درصده؟ واسه من باز کردن ولی 10درصده غیر ازینه؟
عقل سلیم میگه همین کارا بکن چون منم قصد دارم همین کارا کنم البته 1حساب 22 درصد قوامین باز کردم ولی ازونجای که به سود 24درصدی عادت کردم میخام 1حساب 1ساله باز کنم 25درصدی و مقداری از پولما بگزارم توش فقط واسم سواله اگه به پولم نیاز پیدا کنم زودتر از موعد بکشم بیرون چند درصد باهام حساب میکنن....
واز طرفی شاید برم نور 1حساب 1ساله 27درصد باز کنم هرووقتم بکشم بیرون زودتر از 1سال 24 درصد حساب میکنن ؟؟؟
حساب ذینفع کوثر حسابی است یکساله با قابلیت واریز و برداشت که در پایان سال قبل ابتدا با 24 درصد و سپس با 22 درصد باز میکردند که خیلی از مشتریان نتوانستند باز کنند.
حساب یکساله قوامین 2 نوع است:
1- هر ماه 22 درصد سود واریز میشود و قابلیت برداشت پس از یک ماه بدون جریمه دارد و بعد از یک سال 3 درصد سود به مبلغ مانده در پایان سال تعلق میگیرد.
2- حداقل با 50 میلیون تومان افتتاح میشود و هر ماه 25 درصد سود میدهد اما اگر زودتر از یک سال بخواهید برداشت کنید سودتان را با نرخهای بانک مرکزی حساب میکنند و مابتفاوت سودهای پرداختی را از حسابتان کم میکنند.
بهتر است به شعبه های دیگر نور هم سر بزنید چون خیلی از شعبه ها تا 30 درصد یکساله و 32 درصد 5 ساله سود میدهند.
شعبه نور که من رفتم کوتامدت 25 درصد، 3 ماهه 25.5 درصد، 6 ماهه 26 درصد، 9 ماهه 26.5 درصد، 1 ساله 28 درصد، 2 ساله 29 درصد، 3 ساله 30 درصد، 4 ساله 31 درصد و 5 ساله 32 درصد بود و اگر در هر مقطع قبل از سررسید قرارداد را فسخ کنیم سود آن مقطع منهای نیم درصد جریمه حساب میشود و مابتفاوت سودهای پرداختی گرفته میشود.