inoora
دوستانی که زیر 50 میلیون می خواهند حساب باز کنند و معتبر , در حال حاضر قوامین با 24% حساب باز می کند.
سلام,ممنون از اطلاع رسانی تون.راجع به این طرح قوامین توضیح بیشتری هم میتونین بدین؟
دوستان از سود یکساله سپرده در موسسات
عسکریه
قوامین
ثامن
اطلاعی داره بهم بده؟
بانکی هستش که بالای 22 درصد سود بده؟
روزشمار است یا یکساله؟ به شتاب وصل است یا نه؟ اگر مثل حساب 25 درصد هست پس چرا یک درصد کمتر میدهد؟سلام,
کاملا مثل حساب 25% هستش و 22 % را واریز می کنند و 2% را جداگانه.
قوامین 24 نداره 1حساب 25 داره باید کف 50میل باشه و 1حساب 22 درصد کف 2میل جفتش 1سالهممنون از اطلاع رسانی تون.راجع به این طرح قوامین توضیح بیشتری هم میتونین بدین؟
سلام,روزشمار است یا یکساله؟ به شتاب وصل است یا نه؟ اگر مثل حساب 25 درصد هست پس چرا یک درصد کمتر میدهد؟
من قوامین چند روز پیش سوال کردم گفت 1 ساله 24% سود میده هر ماه هم میشه برداشت سودشو!قوامین 24 نداره 1حساب 25 داره باید کف 50میل باشه و 1حساب 22 درصد کف 2میل جفتش 1ساله
موسسه نور یا ارمان برو روز شمار 25% میدن.آقا من یه حسابی میخام که امکان واریز و برداشت داشته باشه با بالاترین میزان سود یعنی همون سود یک ساله بهش تعلق بگیره اما واریز و یرداشت بتونم بکنم
تا قبل عید بانک سینا همچین حسابی واسه ۲۰ میلیون به بالا داشت اما الان دیگه نداره.
کسی میدونه الان کدوم بانک یا موسسه همچین حسابی داره؟
شما گفتی بانکی یا موسسه معرفی کنید که بیشترین سود بده منم موسسه ها رو گفتم حرفی از قابل اعتماد نزدین !مرسی داداش
ولی این نور و آرمان قابل اعتمادن؟
آرمان که مشکل زا شده بود چند وقت پیش!