• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

rt912

Registered User
لایک‌ها
392
من منظورم حساب کوتاه مدت هستا
اون که دیگه قرادادی نیست حساب معمولی هستش مادام العمر درست نمی گم
بذارید بیشتر بگم
وقتی میری توی بانک یا موسسه حساب بلند مدت بذاری بهت میگن اول یک حساب باز کن که سودت بیاد توی اون حساب حالا تو میتونی یک حساب کوتاه مدت باز کنی که دو کار کنه
1-اولا سود حاصل از قرار داد بلند مدت میاد تو اون
2- هرچی پول توی اون حسابم باشه برحسب ماه همون تقدر درصدی صد کوتاه مدت یا روزشمار بهش تعلق میگیره 10-12 یا 25 درصد
منظور من مورد دوم هست
برای کم کردن سود کوتاه مدت هیچ منع قانونی نداره .... هر وقت بخوان میتونن سود رو کم کنن اما شاید برای حفظ مشتری اگر بتونن سود قبلی رو نگه دارند و فقط حسابهای جدید رو با سود جدید باز کنن
بلندمدتها هم که تغییری تا سررسید نباید بکنه

rt912

Registered User
لایک‌ها
392
من امروز ارمان فردوسی کرج رفتم گفت 5 ساله 32 درصد میدیم ولی پولتون باید 5 سال بمونه و اگر بردارید ما با التفاوت سود 5 ساله و اون مقداری که پولتون خوابیده محاسبه میشه.....اگه مثل ثامن بود که میشد بعد از یکسال هر زمان بخوای برداشت کنید خوب بود ثامن طرح 5 ساله 25 درصدش اینطوریه ....اینجوری مطمئنی با کاهش سود بانکی تا 5 سال بهت سود 25 درصد حتما داده میشه
دوستان در تهران هم شعبه ای از فردوسی هست که 5 ساله باز کنه؟ من چند تا رو هفته قبل پرسیدم فقط یکساله و البته با 27 درصد باز میکنن

dollar1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,639
من یه حساب قدیمی مهر داشتم سال 93
23درصد بود
الان تو سال جدید. یا این وصعیت گرونی و افزایش قیمت سود بازم فک کنم 23درصد هستتش... خدایی این بانک ها خیلی نامردان این وسط خودشون سود میکنن
تازه میخوان سودم کم کنن ! با اینکه امسال همچی رفت بالا از تیر هم میخوان نان هم گران کنن !!! الان سود زیر 25% بدرد نمیخوره...

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
من امروز يه حسابه يكساله نور باز كردم ٣٠ درصد كه سود ماهيانشم ميريزند تو يه حساب روز شمار ٢٥ درصد
البته در بدو. ورود گفتند سودهامون مطابق بانك مركزي هستش ٢٢ ساليانه و روز شمار ١٠ بعدش گفتم شعب ديگه بالاتر ميدند و اينا طرف وقتي مطمىن شد گفت يكساله ٢٩ درصد
اخرش شد ٣٠ درصد

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
من امروز يه حسابه يكساله نور باز كردم ٣٠ درصد كه سود ماهيانشم ميريزند تو يه حساب روز شمار ٢٥ درصد
البته در بدو. ورود گفتند سودهامون مطابق بانك مركزي هستش ٢٢ ساليانه و روز شمار ١٠ بعدش گفتم شعب ديگه بالاتر ميدند و اينا طرف وقتي مطمىن شد گفت يكساله ٢٩ درصد
اخرش شد ٣٠ درصد
رو سپرده یکسالشون وام میدن؟ سود وامشون چند درصده؟

dollar1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,639
اخرش شد ٣٠ درصد
برای هر مبلغی 30% میدن ؟

Artin_xx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اقتصاد نوین پارسال باز کردم سپرده سپند 22% روزشمار ولی کف باید 2 میلیون باشه تو حساب . تماس گرفتم گفت بعید میدونیم دست به حسابهای قبل بخوره و فعلا" هم که دستوری نیومده واسه کم کردن سود ولی چون روز شمار هست هر آن امکان کم شدن و یا هر تغییری هست . البته پارسال هم که سودها کم شد تو یه مقطع همینو گفت و فعلا" که پا برجاست تا شانس چی باشه !

Artin_xx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یعنی مگه چونه هم میشه زد رو سود بانکی ؟؟ اینجوریش رو دیگه ندیده بودم !!

afshar62

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
اخرش شد ٣٠ درصد
میشه آدرس شعبه رو لطف کنید بگید؟

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
یه سوال دارم
من یکی از سندهای سپرده بلند مدت که دست خودم بوده رو گم کردم
حسابم توی بانک ملیه نمیدونم چیکار باید کنم
البته امروز متوجه شدم رفتم بان گفت بگرد پیدا نکردی بیا راهنماییت میکنیم
تواین جور مواقع چیکار میکنند؟

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
من نمیدونم چطوری باید چونه زد
من خیلی زود متقاعد میشم یک بار که پرسیدم برگشت گفت نهایتش27 دیگه نه نه اصلا اصلا نمیشه
بهیچ عنوان
حالا وای بحال الان که سودارم کم کردند

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
یعنی مگه چونه هم میشه زد رو سود بانکی ؟؟ اینجوریش رو دیگه ندیده بودم !!
نميدونم تا حالا موسسات حساب داشتيد يا نه اينها يه سقفي دارند مثلا ٣٠ درصد كه ماكزيمم هست البته براي ارقام نجومي خوب قضيه فرق داره ولي كلا مايل نيستند اون سقف رو به شما بدن ديگه مگه اينكه ببيند ديگه راهي نيست و مراجعه كننده داره ميره يه شعبه ديگه خوب خيلي ها از بي اطلاعي مشتريان نهايت استفاده رو ميكنند منظورم اين بود نه اينكه بشينم اونجا اون بگه ١٠ درصد من بگم ٦٠ درصد بعدش نه حرف اون نه من رو ٣٠ قانع بشيم نخير منظورم اينه اينه كه نميخواند اون سود حداكثري مصوب خودشون رو تا حد امكان بدند

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
این پیام هشداری که برای واریز و برداشت بانک ملی میاد گفته بود برای غیرفعال سازی میتونید 1 رو به یه شماره ای داده بود بفرستین من فرستادم دو روز شده ولی امروز برای واریز پیام داده بود
باید برم بانگ؟

shooshijoon

Registered User
لایک‌ها
110
یه سوال دارم
من یکی از سندهای سپرده بلند مدت که دست خودم بوده رو گم کردم
حسابم توی بانک ملیه نمیدونم چیکار باید کنم
البته امروز متوجه شدم رفتم بان گفت بگرد پیدا نکردی بیا راهنماییت میکنیم
تواین جور مواقع چیکار میکنند؟
یه تعهد کتبی ازت میگیرن و بعد پول تمبر
دوباره گواهی بهت میدن
همین

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
این پیام هشداری که برای واریز و برداشت بانک ملی میاد گفته بود برای غیرفعال سازی میتونید 1 رو به یه شماره ای داده بود بفرستین من فرستادم دو روز شده ولی امروز برای واریز پیام داده بود
باید برم بانگ؟
باید حضوری برید شعبه فرم غیر فعالسازی پر کنید

kami_best

Registered User
لایک‌ها
106
رو سپرده یکسالشون وام میدن؟ سود وامشون چند درصده؟
من با 15 تومن امروز با سود 30 درصد باز کردم گفتن تا 90 درصد موجودی با سود 36 درصد رو موجودیتون وام میتونید بگیرید

Rain-boy

Registered User
لایک‌ها
451
من با 15 تومن امروز با سود 30 درصد باز کردم گفتن تا 90 درصد موجودی با سود 36 درصد رو موجودیتون وام میتونید بگیرید
این واسه حساب نور هست درسته؟
یعنی بابت هر 10 میلیون 3600 باید پس داد درسته؟
چند ماهه؟
بعید میدونم از اینجا وام گرفتن ففکر درستی باشه...
فقط یچیزی لطف میکنید بگید کدوم شعبه باز کردید؟؟؟
من 3 تا شعبه شرق تهران رفتم گفتن 28 و 29 درصد واسه 30 تومن پول...

kami_best

Registered User
لایک‌ها
106
این واسه حساب نور هست درسته؟
یعنی بابت هر 10 میلیون 3600 باید پس داد درسته؟
چند ماهه؟
بعید میدونم از اینجا وام گرفتن ففکر درستی باشه...
فقط یچیزی لطف میکنید بگید کدوم شعبه باز کردید؟؟؟
من 3 تا شعبه شرق تهران رفتم گفتن 28 و 29 درصد واسه 30 تومن پول...
اره موسسه نور ریحانه گستر شیراز.این وام در کل خوب نیست.بعدشم بهم گفت هنوز بخشنامه امسال رو ندادن در این مورد.اینجا 3 تا شعبه رفتم سه تاش 30 درصد بهم گفتن.سوالی بود در خدمتم

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
دوستان موسسه کوثر مورد اعتماده؟مجوز داره؟
12 تومن دارم روزشمار بذارم چقدر بهم میدن؟

بالا