• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
برای اینترنت ملی هم به رمزیاب نیاز هست،اما ملی رمزیاب ussd داره که قیمتش کمتر و عمر بیشتری داره 16500تومان هست و روی سیمکارت شما فعال میشه و مشکل باطری و مفقودی دستگاه به کلی برطرف میشه حتی اگر سیمکارت شما مفقود بشود و یک سیم کارت با همان شماره بخرید رمزیاب هم چنان باقیست!
در مورد خدمات بانکی بخش مخصوص خودش سوال بپرسید :
http://forum.persiantools.com/threads/بحث-و-گفتگو-پیرامون-خدمات-بانکی.149971/page-82

کارت به سپرده اگر بانک مبدا و مقصد و دستگاه atm یا اینترنت بانک همه از یک بانک باشند کارمزد ندارد (فقط بانک ملت 250 ریال کارمز دارد) و اگر مبدا و مقصد یکی نباشد همان کارمزد شتاب را دارد.

در مورد راه اول تا یک میل کارمزدش 500 هست.
ولی یک راه بهتر هم برای بانک صادرات و ملی وجود دارد و آن همراه بانک هست!
رمزیاب نمیخواهد و پایا را پشتیبانی می کند و کارمزد آن فقط هزینه sms که از همراه شما ارسال می شود هست.
برای فعالسازی و دریافت رمز همراه بانک ملی 1000تومان هزینه تمبر می گیرد.

تا سررسید تغییری ندارد و بعد از سررسید به شعبه مراجعه کنید.

.
همراه بانک صادرات رو میخوندنم مزایاشو
چیزی به اسم سیستم پایا توش نیود یا انتقال وجه به کارت دیگر
میبشه بیشتر توضیح بدید چیکار باید کنم؟من گوشیم سادست و با کامپیوترم کار میکنم

h.m.taheri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
33
اقا این کوثر رو اعصابه,موسسه ای نمی شناسین از ۲۰ درصد بالاتر بده؟

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
من خودم دی حساب داشتم.گفتن بعد از ۲۴ساعت امروز یه تست بکن الگه فعال نبود برو شعبه برای اولین بار هم لازم نیست که کارت رو بزاری داخل دستگاه ATM همون بانک
اگر تا ساعت 2 یعنی 24ساعت از افتتاح حساب فعال نشد
بعداز ظهر برم کارتمو بزنم به خود پرداز شعبشون یا فردا صبح برم داخل شعبه؟
بعد چطوری میشه فهمید کارتم فعال شده یا نه؟ یعنی از داخل خونه؟
من خودم دارم توی اینترنت بانک مبینم کارت رو زده غیر فعال ایا اون ملاک درستیه یانه؟

rt912

Registered User
لایک‌ها
392
یکی از دوستان میگفت بانک آینده حساب یکساله 25 درصد داره که سود هر سه ماه یک بار هست کف مبلغ هم داره ظاهرا
کسی اطلاعی داره؟

chama

Registered User
لایک‌ها
241
همراه بانک صادرات رو میخوندنم مزایاشو
چیزی به اسم سیستم پایا توش نیود یا انتقال وجه به کارت دیگر
میبشه بیشتر توضیح بدید چیکار باید کنم؟من گوشیم سادست و با کامپیوترم کار میکنم
اگه گوشی ساده دارید با رمزیاب رعد ملی که با کد #717* کار میکنه می توانید بدون کارمزد و با اینترنت بانک ملی به هر بانک عضو شتاب پایا و ساتنا بزنید.
این رمزیاب 16500تومان هزینه داره +1000 تومان هم تمبر
اما راه دوم می توانید یک گوشی که جاوا هم باشه کافیه تهیه کنید و نرم افزار همراه بانک ملی را نصب کنید و حواله پایا به هر بانکی بزنید. هر تراکنش با یک sms انجام میشه که از شارژ اعتبار گوشی شما کم میشه.
هزینه راه اندازی 1000تومان تمبر هست.

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
و برای بانک صادرات چیکار کنم؟

971

Registered User
لایک‌ها
318
اگه گوشی ساده دارید با رمزیاب رعد ملی که با کد #717* کار میکنه می توانید بدون کارمزد و با اینترنت بانک ملی به هر بانک عضو شتاب پایا و ساتنا بزنید.
این رمزیاب 16500تومان هزینه داره +1000 تومان هم تمبر
اما راه دوم می توانید یک گوشی که جاوا هم باشه کافیه تهیه کنید و نرم افزار همراه بانک ملی را نصب کنید و حواله پایا به هر بانکی بزنید. هر تراکنش با یک sms انجام میشه که از شارژ اعتبار گوشی شما کم میشه.
هزینه راه اندازی 1000تومان تمبر هست.
برای انتقال وجه از موسسه کوثر به بانکها، به غیر از کارت به کارت، آیا راه مشابهی وجود دارد؟

971

Registered User
لایک‌ها
318
اقا این کوثر رو اعصابه,موسسه ای نمی شناسین از ۲۰ درصد بالاتر بده؟
موسسه عسکریه یکساله 23 درصد
بانک شهر روزشمار با کف 10 میلیون 22 درصد (محدودیت واریز ندارد ولی برای برداشت باید یک روز قبل خبر بدهید)
بانک سرمایه حداقل 20 و حداکثر 24 درصد (ثابت نیست)

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
دوستان من امروز رفتم بانک ملت واسه افتتاح حساب متاسفانه گفت عکس شما تو سیستم نمیاد و حساب باز نکرد بعد گفت برو ثبت احوال اطلاعات بروز کن بیا رفتم ثبت احوال کلی شلوغ بود بهم گفتن باید بری سازمان ثبت احوال منم نرفتم مجبور شدم برم بانک ملی برای افتتاح حساب اونجا هم زد به سیستم تو کامپیوتر نشون داد گفت عکست نمیاد چند دقیقه بشین نشستم دوباره زد گفت شاید شلوغ امروز نمیاد گفت فقط عکست تو سیستم نمیاد بقیه مشخصاتم میاد برو فردا بیا حالا چیکار کنم کسی تاحالا این مشکل داشته؟ من تو بانک پارسیان هم حساب دارم اما این مشکل نداشتم چیکار باید بکنم

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
بله تاسررسید 22 پرداخت می کند.
حساب کوثر کف نداشت و روزشمار عادی حساب میشد ولی قوامین چون کف دومیل دارد روزشمار عادی نیست.
اینم از اون استدلالها هست!!!!مگر حالا کف داشته باشه بلند مدت باید حساب بشه!!!ثامن هم یک زمانی کف مبلغی را بالاتر میداد ولی حالا اونم شده20!!

بانک شهر روزشمار با کف 10 میلیون 22 درصد (محدودیت واریز ندارد ولی برای برداشت باید یک روز قبل خبر بدهید)
میشه بگین اینها کوتاه مدته یا یکساله؟در صورت بستن زودتر از موعد شامل چی میشه؟
دوستانی که حساب افرا کوثر داشتند،توجه کنند چون این حساب 10 اردیبهشت سر خود افتتاح شده،سودیکماه اش در صورت واریز مبلغی به حساب افرا امروز به حساب شتابی تون واریز شده،گفتم اطلاع داده باشم تا بتونید انتقال بدهین

• Like
Reactions: 971

chama

Registered User
لایک‌ها
241
و برای بانک صادرات چیکار کنم؟
برای صادرات 35000تومان پرداخت می کنید و یک دستگاه رمزیاب میگیرید!
اگر این دستگاه مفقود شود یا خراب شود و یا باتری آن تمام شود به سایت مراجعه و درخواست رمزیاب جدید ثبت می کنید.
و احتمال بسیار زیاد دوباره باید هزینه رمزیاب پرداخت کنید.:confused:
در مورد رمزیاب ussd صادرات هم من تحقیق کردم ولی به نتیجه نرسیدم حتی کارمند بانک هم چیزی نمیدونست!
شما چرا مستقیم به حساب بانک دی واریز نمیکنید؟
اگر امکان واریز مستقیم ندارید در یک بانک که نیاز به رمزیاب ندارد حساب افتتاح کنید و از آن به دی حواله پایا یا ساتنا بزنید.
برای انتقال وجه از موسسه کوثر به بانکها، به غیر از کارت به کارت، آیا راه مشابهی وجود دارد؟
سه راه وجود دارد :
1- به شعبه مراجعه و حواله پایا حضوری.
2- پول در کارت شتابی باشد و به بانک هایی که pos دارند مراجعه و با pos واریز را انجام بدهید.
3- پول را نقد از شعبه دریافت و به بانک مقصد مراجعه و واریز که این راه را توصیه نمیکنم!

دوستان این تاپیک مربوط به سود بانکی هست و مشکلات خدمات بانکی (اینترنت بانک-انتقال وجه) را در تاپیک زیر مطرح کنید :
http://forum.persiantools.com/threads/بحث-و-گفتگو-پیرامون-خدمات-بانکی.149971/page-82
اینم از اون استدلالها هست!!!!مگر حالا کف داشته باشه بلند مدت باید حساب بشه!!!ثامن هم یک زمانی کف مبلغی را بالاتر میداد ولی حالا اونم شده20!!
مهر اقتصاد و آینده حساب های روزشمار با کف 5 میل را همچنان 23 درصد پرداخت میکنند و وجود 5 میل کف حساب بهانه ای برای بانک مرکزی هست ولی بانک ها می توانند هر وقت که بخواهند سود را کم کنند.

Last edited:

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
اعصابم خورده هنوز کارتم فعال نشده یک روز گذشته
شیطونه میگه برم حسابمو کلا ببندم ببرم بانک اینده یا سرمایه

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
برای صادرات 35000تومان پرداخت می کنید و یک دستگاه رمزیاب میگیرید!
ا

اگر امکان واریز مستقیم ندارید در یک بانک که نیاز به رمزیاب ندارد حساب افتتاح کنید و از آن به دی حواله پایا یا ساتنا بزنید.

.
من خودم حساب دی دارم اینترنت بانک داره ولی نمیشه باهاش از صادرات به دی که جفتش مال خودمه و رمزشو دارم
ارز شانس من با اینترنت بانک دی فقط میشه از حساب دی به دیگر جاها پول ریخت یعنی برعکس اونچیزی که من میخوام

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
کف مبلغش چقدره سرمایه؟ برای همه اینا؟

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
دوستان من امروز رفتم بانک ملت واسه افتتاح حساب متاسفانه گفت عکس شما تو سیستم نمیاد و حساب باز نکرد بعد گفت برو ثبت احوال اطلاعات بروز کن بیا رفتم ثبت احوال کلی شلوغ بود بهم گفتن باید بری سازمان ثبت احوال منم نرفتم مجبور شدم برم بانک ملی برای افتتاح حساب اونجا هم زد به سیستم تو کامپیوتر نشون داد گفت عکست نمیاد چند دقیقه بشین نشستم دوباره زد گفت شاید شلوغ امروز نمیاد گفت فقط عکست تو سیستم نمیاد بقیه مشخصاتم میاد برو فردا بیا حالا چیکار کنم کسی تاحالا این مشکل داشته؟ من تو بانک پارسیان هم حساب دارم اما این مشکل نداشتم چیکار باید بکنم
شما فقط یک راه چاره داری و اونم مراجعه به ثبت احوال و اضافه کردن عکستون به سیستم هست.

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
یعنی بانک سرمایه هرماه یک چیز متقاوته سودش بین 20تا24 درصد؟
بعد کفش چقدره کارت میده روزشماره یا اوراق مشارکتی؟

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
دوستان می تونید برای محاسبه سود سپرده با درصد دلخواه از این لینک استفاده کنید.
سود یک روز و یک ماه رو به تفکیک محاسبه می کنه.
http://bank-maskan.ir/default-5471.aspx

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
سلام
دوستان موسسات متخلف و معرفی کنید
امروز هم رییس بانک مرکزی گفت
حتی شده به پلیس بگید
موسسات و بانکهای که غیرمجاز سود میدند.

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
شما فقط یک راه چاره داری و اونم مراجعه به ثبت احوال و اضافه کردن عکستون به سیستم هست.
یعنی چی عکس من که تو کارت ملی خودم هستت چرا انجا ثبت نشده بعدش من پارسال بانک پارسیان حساب باز کردم همچین مشکلی نداشتم این مسخره بازی های چیه دیگه

بالا