این کار برای ما چه نفعی دارد؟ به نظر من متخلف ترین و بی اعتبار ترین بانک، خود بانک مرکزی است.سلام
دوستان موسسات متخلف و معرفی کنید
امروز هم رییس بانک مرکزی گفت
حتی شده به پلیس بگید
موسسات و بانکهای که غیرمجاز سود میدند.
این کار برای ما چه نفعی دارد؟ به نظر من متخلف ترین و بی اعتبار ترین بانک، خود بانک مرکزی است.سلام
حتی شده به پلیس بگید
اگه برای رسیدن به تخلف باشه قوانین... خود بانک مرکزی میدونه احتیاجی به گزارش دادن نیست منتها وقتی خود بانک مرکزی از روز اول مجوز میده و بعد بخاطر عوض شدن رئیس بانک مرکزی و دولت قوانین هم عوض میشه مقصر مردم نیستند بلکه مقصر بانک مرکزی هست . موفق باشید.سلام
حتی شده به پلیس بگید
ببینید این ایراد از سیستم ثبت احوال هست. ملت به محض افتتاح حساب استعلام از ثبت احوال میگیره تا صحت اطلاعات شمارو تایید کنه.یعنی چی عکس من که تو کارت ملی خودم هستت چرا انجا ثبت نشده بعدش من پارسال بانک پارسیان حساب باز کردم همچین مشکلی نداشتم این مسخره بازی های چیه دیگه
http://www.sbank.ir/news/28348-.htmlکف مبلغش چقدره سرمایه؟ برای همه اینا؟
سلام
حتی شده به پلیس بگید
موسسه عسکریه یکساله است، بانک شهر روزشمار، بانک سرمایه صندوق سرمایه گذاری است، درمورد برداشت قبل از سررسید یادم رفت بپرسم.میشه بگین اینها کوتاه مدته یا یکساله؟در صورت بستن زودتر از موعد شامل چی میشه؟
از کجا وام گرفتی چقدر قسط میدی ؟ شرایطش چیه؟دوستان بهترین گزینه برا سپرده کردن با بیشترین سود کدوم بانک رو پیشنهاد میدین ؟!
45م وام هست که میخوام حداقل بتونه ماهی 800-900 رو خودش قسط بده ... و باقی رو خودم ...
و بتونم سر هر ماه نهایتا به کل پول دسترسی داشته باشم ...
وام یکی از آشنایان بود ... 3.5 گرفتم ازش ...از کجا وام گرفتی چقدر قسط میدی ؟ شرایطش چیه؟
شما مهر اقتصاد یه سر بزن احتمالا شرایطش خوب باشه البته با سپرده چهار درصد میده.جایی هست بااین شرایط این قدر وام بدند؟
یعنی به آینده میشه واریز و برداشت کرد؟؟و25%گرفت؟مطمئنید؟چطور اونزمان که آزاد بود 23%بزور میداد و یکساله27%حالا داره 25% میده با قابلیت واریز و برداشت؟امروز رفتم بانک دی رمزمو عوض کرد و درست شد
بعد رفتم یانک اینده گفت یک حساب داریم کف 30میلیون 25 درصد یک ساله احتمالا 30ملیون بلوک میشه ولی سود تعلق میگیره بهش
هرموقعم خواستی میتونی ور داری بدون جریمه کارت بانکی و واریز و برداشت ازاده
برای کسی که بالای 30میلیون داره گزینه خوبیه
این کوثر نگفت اون ۲ درصد وامونده رو کی میده؟یعنی به آینده میشه واریز و برداشت کرد؟؟و25%گرفت؟مطمئنید؟چطور اونزمان که آزاد بود 23%بزور میداد و یکساله27%حالا داره 25% میده با قابلیت واریز و برداشت؟
من امروز شعبه اش بودم گفت بیشتر 20 نمیدهیم!!!برای گرفتن یک سود..مثقالی هم باید پارتی داشته باشی
------------------------------
امروز کوثر بودم تحویلدار میگفت شاید هفته آینده حساب جدید با نرخ جدید ارائه کنیم