saman19-6
Registered User
- نوشتهها
- 368
- لایکها
- 399
کوتاه مدت 10 درصد . ( با توجه به این که به شتاب پیوستن و زیر نظر بانک مرکزی ، مجبورا نرخ سود رعایت کنن )کسی اطلاع داره سود روزشمار موسسه عسگریه چند درصده ؟
کوتاه مدت 10 درصد . ( با توجه به این که به شتاب پیوستن و زیر نظر بانک مرکزی ، مجبورا نرخ سود رعایت کنن )کسی اطلاع داره سود روزشمار موسسه عسگریه چند درصده ؟
هر زمان بگذارید سود محاسبه می شودمن یه سوال دارم من یه حساب روزشمار تو بانک مهر اقتصاد باز کردم که پانزدهم هر ماه سودش میده میخواستم بپرسم اگه الان که 30 خرداد هست 10 میلیون دیگه بزارم تو حساب روزشمارم پانزدهم ماه دیگه یعنی 15 روز دیگه سود این 10 میلیون رو هم میده؟ یا باید صبر کنم تا حتما یک ماه بشه؟ خواهشا جواب بدید
آخه قدیم ها میگفن پول باید یک ماه تو حساب بمونه تا سود روش بیاد حالا اگه من بجای یک ماه 10 روز پولمو تو یه حساب کوتاه مدت بزارم بازم سود میدنهر زمان بگذارید سود محاسبه می شود
قدیما دیگه چه صیغه ایه? کی رو میگی?آخه قدیم ها میگفن پول باید یک ماه تو حساب بمونه تا سود روش بیاد حالا اگه من بجای یک ماه 10 روز پولمو تو یه حساب کوتاه مدت بزارم بازم سود میدن
عجب من 15 خرداد حساب افتتاح کردم امروز 10 تومن گذاشتم تو حساب حالا 15 روز دیگه که تا یک ماه شدن حسابم مونده سود 10 تومن میده؟ یانه؟قدیما دیگه چه صیغه ایه? کی رو میگی?
این قانون برا اولین روز افتتاحه یعنی اگه امروز افتتاح کردی باید سی روز بگذره تا مشمول سود بشه و کمتر از اون سودی بهش تعلق نمیگیره
ولی بعد از سی روز هر چند روزی که پول تو حسابت باشه به کمترین ماندت در طول روز سود میدن
آخه قدیم ها میگفن پول باید یک ماه تو حساب بمونه تا سود روش بیاد
عجب من 15 خرداد حساب افتتاح کردم امروز 10 تومن گذاشتم تو حساب حالا 15 روز دیگه که تا یک ماه شدن حسابم مونده سود 10 تومن میده؟ یانه؟
من 15 روز پیش با فقط 100 هزار تومن حساب افتتاح کردم امروز هم 10 میلیون ریختم توش 15 ماه دیگه یعنی تقریبا 16 روز دیگه باید سو بده دزسته؟ به من گفت سودش 19 درصد هست تو بانک مهر اقتصاد حساب باز کردم سود 10 میلیون تا 16 روز دیگه تقریبا میشه 80 هزار تومن؟منظور از این قانون اینست که حساب رو نباید ببندی و باید یک ماه از افتتاح حساب بگذره
کمتر از یک ماه حساب رو ببندی تو شعبه برات سوت هم نمیزنن
بله
من 15 روز پیش با فقط 100 هزار تومن حساب افتتاح کردم امروز هم 10 میلیون ریختم توش 15 ماه دیگه یعنی تقریبا 16 روز دیگه باید سو بده دزسته؟ به من گفت سودش 19 درصد هست تو بانک مهر اقتصاد حساب باز کردم سود 10 میلیون تا 16 روز دیگه تقریبا میشه 80 هزار تومن؟
ازروز افتتاح باید یک ماه بگذره که برای شما گذشته.هر زمان بگذارید سود محاسبه می شود
بالاخره یک ماه باید بگذره یانه من که 15 روز پیش باز کردم الان پول گذاشتم چیازروز افتتاح باید یک ماه بگذره که برای شما گذشته.
کوثر دیگه ارزش سپرده گذاری ندارهدرود بر دوستان عزیز
امروز در شعبه کوثر متوجه شدم حساب جدیدی ( از امروز) باز میکنن با سود 19.5 درصد روزشمار که برای افتتاح باید شخصا به شعبه مراجعه کنین.
سود همه حسابهای قبلی کما فی السابق به حساب شتابی ده درصدی واریز میشه و خودتون باید زحمت انتقالش رو به حساب جدید بکشین.
بدرود ...
درود بر دوستان عزیز
امروز در شعبه کوثر متوجه شدم حساب جدیدی ( از امروز) باز میکنن با سود 19.5 درصد روزشمار که برای افتتاح باید شخصا به شعبه مراجعه کنین.
سود همه حسابهای قبلی کما فی السابق به حساب شتابی ده درصدی واریز میشه و خودتون باید زحمت انتقالش رو به حساب جدید بکشین.
بدرود ...
اطلاعيه موسسه اعتباري آرمان در خصوص اقدامات قانوني فعاليتش
خبرگزاري آريا-موسسه اعتباري آرمان در خصوص اقدامات قانوني فعاليتش اطلاعيه صادر کرد.
به دنبال بروز برخي از نگراني ها از سوي سپرده گذاران و سهامداران نسبت به انتشار خبر حذف نام تعدادي از نهادهاي فعال پولي و اعتباري (موسسات اعتباري کوثر، ثامن، ثامن الحجج، عسکريه، نور و آرمان و بانکهاي مهر اقتصاد و آينده) از سايت بانک مرکزي؛ اطلاعيه ذيل از سوي روابط عمومي موسسه اعتباري آرمان در جهت شفاف سازي بيشتر منتشر مي گردد:
به گزارش آريا به نقل از روابط عمومي موسسه اعتباري آرمان ؛ گنجاندن نام بانکها و موسسات در شرف تاسيس (يا تبديل وضعيت) در رديف موسسات داراي مجوز بانک مرکزي بنا به سليقه و نظر معاون محترم سابق نظارتي بانک مرکزي بوده و اين مهم براي اولين بار در بهار امسال انجام شده بود، ليکن با تغيير معاون نظارتي بانک مرکزي و مشخص شدن سياستهاي جديد نظارتي اين بانک در خصوص موسسات اعتباري غير بانکي، مراتب فوق از سايت بانک مرکزي حذف گرديده و مطابق روال سابق (اصلي) پس از اخذ مجوز نهايي فعاليت از سوي بانک مرکزي؛ نام هريک از موسسات و بانک هاي موصوف اضافه خواهد شد.
لذا در جهت شفاف سازي براي عموم مشتريان، سهامداران و ساير ذينفعان گرامي موسسه به استحضار ميرساند؛ با توجه به اينکه موسسه اعتباري آرمان از ادغام 2 موسسه مالي و اعتباري فردوسي و فرشتگان تشکيل شده است در فرايند اخذ مجوز فعاليت از بانک مرکزي جمهوري اسلامي ايران و ساير مراجع زيربط تاکنون اقداماتي انجام داده است که اهم آنها به شرح ذيل مي باشد:
1. واريز حدود 2/3 از سرمايه تاسيس موسسه اعتباري بصورت نقدي نزد اداره معاملات ريالي بانک مرکزي (قابل توضيح اينکه حداقل سرمايه اوليه تاسيس موسسات اعتباري 3000 ميليارد ريال معادل سيصد ميليارد تومان مي باشد.)
2. اخذ نامه تاييد و سلامت وجوه واريزي سرمايه اوليه از اداره مبارزه با پولشويي بانک مرکزي
3. تغيير تابلو، سربرگ و مطبوعات دو موسسه سابق به موسسه اعتباري آرمان با هماهنگي بانک مرکزي
4. آغاز فرآيند ادغام با اخذ مصوبه انحلال تعاوني هاي تجميعي
5. تنظيم تراز تلفيقي و استاندارد سازي شده تعاوني هاي اعتبار تجميعي
6. واريز بيش از 3000 ميليارد ريال بابت سپرده قانوني در مرحله اول به حساب بانک مرکزي
7. ارائه کليه مدارک و مستندات و در آخر تکميل پرونده موسسه نزد اداره مجوزهاي بانکي بانک مرکزي (اطلاعات بانکي و غير بانکي بيش از 26000 هزار سهامدار عمدتا حقيقي موسسه تحويل گرديده است)
النهايه با عنايت به موافقت اصولي صادره از سوي بانک مرکزي و اقدامات حقوقي و قانوني انجام شده در پروسه اداري پرونده موسسه نزد بانک مرکزي، ان شاءالله تعالي در آينده بسيار نزديک با ابلاغ نامه معرفي به اداره ثبت شرکتها و سازمان بورس و اوراق بهادار ضمن پذيره نويسي عمومي الباقي سهام از طريق شرکت فرابورس؛ اين موسسه از حالت در شرف تاسيس به موسسه ثبت شده نزد اداره ثبت شرکت ها و داراي مجوز نهايي فعاليت از سوي بانک محترم مرکزي تبديل خواهد شد.
کف مبلغ دارن؟بانک رفاه و بانک شهر جفتش دارن روزشمار ۲۰٪ میدن، ولی خودم بانک شهر رو ترجیح دادم و ۴۵ میلیون خوابودم، وابسته به شهرداریهای کُل کشوره و خدماتش خیلی بهتره.
فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk