دوستان این اس ام اس واریز وبرداشت بانک ملت برای شما هم نمیاد؟
نمیدونم برای من چرا نمیاد 6 ماه هم نشده که فعال کردم
برداشت که میاد. برای واریز هم باید بری شعبه درخواست بدی با ده هزارتومن پول
همونو فعال کردم ولی واریز نمیاد
واسه من که میاد برو شعبه ببین مشکل کجاس
خدا پدرت رو بیامورزه..چند صفحست اصلا در رابطه با موضوع تاپیک بحث نمیشه و تو تاپیک سوالات بی ربط پرسیده میشه...خواهشا سوالاتتون رو درجای مناسب ببپرسید.سلام دوستان لطفا این بحث هارو در این تاپیک عنوان کنید : http://forum.persiantools.com/threads/بحث-و-گفتگو-پیرامون-خدمات-بانکی.149971/page-82
ولی کیه که رعایت کنه !!خدا پدرت رو بیامورزه..چند صفحست اصلا در رابطه با موضوع تاپیک بحث نمیشه و تو تاپیک سوالات بی ربط پرسیده میشه...خواهشا سوالاتتون رو درجای مناسب ببپرسید.
دوستان برای مسدود کردن کارت بانک مسکن از طریق خودپرداز آیا به رمز دوم نیاز هست یا با رمز اول هم میشه؟
یکی جواب مارو بده:برای مسدود کردن کارت بانک مسکن از طریق خودپرداز آیا به رمز دوم نیاز هست یا با رمز اول هم میشه؟
اون مبلغ مسدودی میشه پس گرفترفتم بانک دی سوال کردم گفت اون یک میلیون مسدودی هنگام محاسبه سود حساب نمیشه!!
من اینو نمیدونستم گفتم به شما هم بگم شاید کسی بدردش بخوره
بنظر من که خیلی مسخرست
تازه به یارو گفتم هیچ تضمینی هست سود کم نشه گفت نه
گفت ممکنه چند ماه بعد نسبت به شرایط سود ها کاهش پیدا کنه (به دلیل روزشمار بودن...)
بیشتر شبیه گداییه
نه فکر نکنمااون مبلغ مسدودی میشه پس گرفت
موقع بستن حساب میگم مگه موقع بستن حساب اون پول پس نمیده؟نه فکر نکنما
مطمئنید؟ اگر اینجوری بود خب جزو سودم حساب میکردنش ، همه هم میان مبلغ مسدودی رو پس میگیرن دوباره میریزن به حساب تا سود بهش تعلق بگیره
جدی میگی؟رفتم بانک دی سوال کردم گفت اون یک میلیون مسدودی هنگام محاسبه سود حساب نمیشه!!
من اینو نمیدونستم گفتم به شما هم بگم شاید کسی بدردش بخوره
بنظر من که خیلی مسخرست
تازه به یارو گفتم هیچ تضمینی هست سود کم نشه گفت نه
گفت ممکنه چند ماه بعد نسبت به شرایط سود ها کاهش پیدا کنه (به دلیل روزشمار بودن...)
بیشتر شبیه گداییه
این تاپیک قبلا خیلی خوب بود. الان هر مطلبی گفته میشه غیر از عنوان تاپیک. این تاپیک سود بانکی هست.نه موسسات و خدمات بانکیدوست عزیز لطفا این بحث هارو در این تاپیک عنوان کنید :
http://forum.persiantools.com/threads/بحث-و-گفتگو-پیرامون-خدمات-بانکی.149971/page-82
از اول هم در لیست نبودن . در حال کسب مجوز بودن و مراحلش رو طی کرده اند ولی هنوز نگرفته اند.سلام دوستان برای بانک مهر اقتصاد مشکلی پیش اومده رفته بودم شعبه چند نفر داشتن پولاشون رو درمیاوردن تو سایت بانک مرکزی هم اسمش تو بانکهای مجاز نیست جریان از چه قراره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟