• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

rezamoghadam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
65
از محضر دوستان یه سوال دارم
بنده ماشینی اسم نویسی کردم
ولی معلوم نیست دعوت نامش کی بیاد
کدوم بانک الان سپرده روز شمار میدن 20 یا 19 درصد و مبلغی رو مسدود نمی کنن ؟؟؟؟
چون شاید یحو امروز ریختیم فردا خواستیم همشو برداریم
بانک قوامین 2 میلیو ن رو مسدود می کنه
کدوم بانکها مسدود نمی کنه ؟یعن میشه راحت واریز و برداشت داشت ؟ مثلآ همین بانک آینده که دوستان نوشتن 19 درصد روشمار و پول رو مسدود نمی کنن خوبه ؟ من نمی خوام مبلغم مسدود شه !!!!!!
ممنون

Last edited:

masuod.radanfar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من خودم تو موسسه كوثر ٢٤ درصد ميگيرم البته بخاطر اينكه جزء نفرات اول بود كه تو اين موسسه حساب باز كردم به همين خاطر روز شمار ٢٤ درصد ميگيرم

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: L+X

par_ham

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
322
از محضر دوستان یه سوال دارم
بنده ماشینی اسم نویسی کردم
ولی معلوم نیست دعوت نامش کی بیاد
کدوم بانک الان سپرده روز شمار میدن 20 یا 19 درصد و مبلغی رو مسدود نمی کنن ؟؟؟؟
چون شاید یحو امروز ریختیم فردا خواستیم همشو برداریم
بانک قوامین 2 میلیو ن رو مسدود می کنه
کدوم بانکها مسدود نمی کنه ؟یعن میشه راحت واریز و برداشت داشت ؟ مثلآ همین بانک آینده که دوستان نوشتن 19 درصد روشمار و پول رو مسدود نمی کنن خوبه ؟ من نمی خوام مبلغم مسدود شه !!!!!!
ممنون

بانک آینده و گردشگری 19 درصد بدون مسدود کردن موجودی

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
دوستان حسابهای قدیمی گردشگری 22%با کف 10 میلیون سودش چطور شده؟اگر زیر کف باشه حالا سود میده؟
حساب بانک شهر با کف 10 که دوستان گفتند،شماره شبا و اینترنت بانک داره؟سودش به خودش واریز میشه یا یک حساب دیگه؟اگر زیر10 بیاد چی میشه؟

• Like
Reactions: L+X

971

Registered User
لایک‌ها
318
دوستان حسابهای قدیمی گردشگری 22%با کف 10 میلیون سودش چطور شده؟اگر زیر کف باشه حالا سود میده؟
حساب بانک شهر با کف 10 که دوستان گفتند،شماره شبا و اینترنت بانک داره؟سودش به خودش واریز میشه یا یک حساب دیگه؟اگر زیر10 بیاد چی میشه؟
حساب 22 درصد گردشگری با کد 918 تا 10 میلیون سودی ندارد، از 10 میلیون تا 50 میلیون 10 درصد سود دارد و از 50 میلیون به بالا 22 درصد سود دارد.
در مورد بانک شهر دقیق سوال نکردم ولی با توجه به اینکه گفتند برای برداشت یک روز قبل اعلام کنید، اگر اینترنت بانک داشته باشد هم نمیشود کاری با آن انجام داد، در مورد کم شدن حساب از 10 میلیون، گفتند که تبدیل به حساب عادی میشود (احتمالا 10 درصد) شماره شبا را یادم رفت بپرسم.

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
بانک شهر پرسیدم!!!حساب نیست،صندوق سرمایه گذاری هست که سودش حداقل22%هست وبهم گفت فقط برای افتتاح حداقل10لازمه وبعد میشه واحدها را ابطال کرد..سود22%هم به یک حساب10%واریز میشه
بانک آینده هم فکر کنم همینطور باشه که3ماه یکبار میده

Rezanol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
کسی در مورد حساب های کوتاه مدت ویژه سه ماهه ، شش ماهه و نه ماهه که بعضی بانکا مثل بانک ملت میدن میدونه؟

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
کسی تجربه این صندوق سرمایه گذاری مثل بانک شهر نداره؟اگر توی بورس هست پس چطور اصل پول تضمبن میشه؟

• Like
Reactions: 971

971

Registered User
لایک‌ها
318
کسی در مورد حساب های کوتاه مدت ویژه سه ماهه ، شش ماهه و نه ماهه که بعضی بانکا مثل بانک ملت میدن میدونه؟
با توجه به اینکه سود این سپرده ها کمتر از 20 درصد است، در مقایسه با حسابهای روزشمار 20 درصدی بانکهایی مانند دی و قوامین و حتی حسابهای 19 درصدی بانکهایی مانند آینده و گردشگری، جذابیت چندانی ندارد.

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
متاسفانه عده ای اینجا هستن که اطلاعات سودها رو به سایتها و خبرگذاری ها میدن و این باعث میشه که دیگه تو اطلاعات دادن محتاط تر باشم.

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
کسی تجربه این صندوق سرمایه گذاری مثل بانک شهر نداره؟اگر توی بورس هست پس چطور اصل پول تضمبن میشه؟
ما یکسری صندوق با درامد ثابت دارم که سود تضمین شده میدن { اگه اوضاع بورس مثبت باشه ، سود بیشتری هم میدن . اگه هم منفی بود حداقل سود تضمین شده رو میدن } :
http://www.fipiran.com/Fund
تب مقایسه صندوقهای با درامد ثابت .
رو اسم صندوق که کلیک کنی مشخصات صندوق، لینک اصلی و حتی نوع سهامی رو که از طرف سپرده گزاران خریده رو هم میده .

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
در صندوق با درآمد ثابت اصل پول هم تضمین میشه؟هزینه خرید وفروش هر واحد چقدره؟

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
متاسفانه عده ای اینجا هستن که اطلاعات سودها رو به سایتها و خبرگذاری ها میدن و این باعث میشه که دیگه تو اطلاعات دادن محتاط تر باشم.
دوست عزیز سایت و خبرگزاری ...کیه؟بانک مرکزی بخاد میتونه جلوش را بگیره،نخاد هم ولش میکنه...یعنی توی سایت و خبرگزاری یک نفر نیست که از این حسابها و سودها اطلاعی نداشته باشه؟

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
در صندوق با درآمد ثابت اصل پول هم تضمین میشه؟هزینه خرید وفروش هر واحد چقدره؟
اصل پول و سود حداقلی تضمین شدست . این صندوق احتمال میدم همون صندوقی باشه که بانک شهر تبلیغ میکنه ، تمام سوالای شما هم جوابش در لینکهای اون هست:
http://www.ganjinearmanshahr.com/index.do

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
نه اون صندوقی که بانک شهر حالا مینویسه اینه،ظاهزا نوشته کارمزد0شده،ولی جایی ندیدم که بگه درصد سود ثابت22% و اصل پول تضمین شده است
http://www.armanshahrfund.com/MoreInfo/FAQ
مشترک ارمان شهر تو لیست صندوقهای مختلط اومده . بعید می دونم سود ثابت بده . موقع افتتاح حساب اسم و نوع صندوق رو حتما بپرسید و تو سایتی که معرفی کردم چک کنید .

aaraa

Registered User
لایک‌ها
14
دوستان با تجربه یکی ب زبون ساده این صندوق های مشترک و برام شفاف سازی میکنه
کارشون چیه ؟ چند مدل دارن چجورین ؟ سرمایه گذاری داخلشون چجوری ؟ درصد سودشون چجوریه نحوه پرداخت سودش ....
مرسی

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
مشترک ارمان شهر تو لیست صندوقهای مختلط اومده . بعید می دونم سود ثابت بده . موقع افتتاح حساب اسم و نوع صندوق رو حتما بپرسید و تو سایتی که معرفی کردم چک کنید .
طرف به من گفت این هست..آدرس سایتش هم بهم داد همینه و گفت اصل پول نضمین شده هست!!که هنوز برام سواله و جایی توی سایت ندیدم

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
یعنی ادم این قدر بیکارهم هست ؟
وقت و هزینه کنه برای برای اینکه یکی درماه 2هزارتومن بیشتر از اون سود میگیره؟!!!

Rezanol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
اصل پول و سود حداقلی تضمین شدست . این صندوق احتمال میدم همون صندوقی باشه که بانک شهر تبلیغ میکنه ، تمام سوالای شما هم جوابش در لینکهای اون هست:
http://www.ganjinearmanshahr.com/index.do
خیلی خیلی ممنون
یه سوال داشتم
بنظر شما کسی که بخواد در یکی از این صندوق ها سرمایه گذاری کنه کدوم صندوق رو پیشنهاد میدید؟
پ.ن:الان که نگاه کردم صندوق کارافرین بازدهی خوبی داشته

Last edited:
بالا