aminkhan2013
Registered User
- نوشتهها
- 1,396
- لایکها
- 799
اینترنتب بانکش پس بدرد چی میخوره؟
كارت به كارت تا سقف سه تومن و انتقال داخلي بين حساباینترنتب بانکش پس بدرد چی میخوره؟
اگر در شهرتان بانک دی وجود دارد، گزینه بهتری نسبت به قوامین است، چون سودش با قوامین برابر است اما کف حسابش یک میلیون کمتر است و اینترنت بانکش کامل است.اینترنتب بانکش پس بدرد چی میخوره؟
تا جایی که من میدانم نه، یعنی اگر بخواهید آن یک میلیون را برداشت کنید باید حساب را کلا ببندید.بانک دی اتوماتیکه ؟ !
یعنی هروقت 1 میلیون به بالا شد 20% میده و به محض اینکه زیر یک میلیون شد قطع میشه ؟
سلامعزیزان سلام
ببخشید کسی درباره حسابای قدیمی آینده خبری دارد؟مثل قبله یا 19 شده؟تشکر:general510:
سلام
19 شده
بله کوتاه مدتحساب کوتاه مدت 19 درصد شده ؟ از کی ؟
حساب کوتاه مدت 19 درصد شده ؟ از کی ؟
من نمیدانم این سامان چه فکری میکند، وقتی که بانکهایی مانند آینده و گردشگری بدون کف حساب همان 19 درصد را میدهند و بانک دی با کف 1 میلیون 20 درصد سود میدهد چه کسی حاضر میشود پولش را در بانک سامان بگذارد.سامان با کف 10 میلیون روزشمار 19 میده
خصوصیاتی که شما میخوای هم بانک دی داره هم بانک آیندهسلام دوستان
یه سوال ساده داشتم
من میخوام بانکی که باهاش کار میکنم (ملت) ، رو عوض کنم ، کدوم بانک رو پیشنهاد میدید ؟
- اینترنت بانک و همراه بانک ، خدمات شتاب خوبی داشته باشه که خیلی برام مهمه
- حتما حتما بانک باشه (موسسه و... نباشه)
- بعدا به مشکل نخورم ، یعنی نگران اینکه خود بانک بخواد به مشکل بخوره ، منحل بشه ، مجوزش باطل بشه و... رو نداشته باشم چون میخوام حالا حالا ها باهاش کار کنم(حداقل چند سال)
- میخوام که سود روزشمارش خوب و بدون دردسر باشه ،حتی اگر برای سپرده کف داشته باشه مهم نیست ، اما سودش بیشتر از ده درصد باشه حداقل !!
- و اینکه سود ها رو منظم و دقیق بریزه هی درگیر این مسئله نشم
- روز شمار واقعی باشه ، یعنی مثل بعضی جاها اینجوری نباشه بیاد سود اون کمترین مقدار که توی اون ماه داشتی رو بریزه :|
میدونم خیلی توقعم بالاست ولی اگه کسی بانک خوبی تجربه کرده پیشنهاد بده
ممنون
سلام دوست عزیز.خصوصیاتی که شما میخوای هم بانک دی داره هم بانک آینده
اما آینده 19 درصد روزشمار میده بدون کف اما دی 20 درصد میده با کف 1 میلیون
ممنونخصوصیاتی که شما میخوای هم بانک دی داره هم بانک آینده
اما آینده 19 درصد روزشمار میده بدون کف اما دی 20 درصد میده با کف 1 میلیون
سلام دوست عزیز.
یه سوال داشتم از شما در خصوص بانک آینده.
اینکه می فرمایید روز شمار یعنی چی ؟
و اینکه مثلا من ده تومن حساب باز کنم بعد از 40 روز بخوام کل مبلغ رو خارج کنم چند درصد باهام حساب می کنه ؟
و سوال آخر بانک آینده معتبر هست مثل بانک اقتصاد نوین و .... ؟
ممنون
اینده که هیچی رو هواست
اما بانک دی ظاهرا مشکلی نداره
بانک دی که 20 درصد روزشمار میده ، روزشمارش واقعیه؟ سودش بر حسب کمترین مانده در ماه که نیست؟