• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

shabgard65m

Registered User
لایک‌ها
62
سلام دوستان من یه مشورتی نیاز دارم
تیرماه ۲۰ میلیون تومن پول دارم و ماهیانه ۳ میلیون تومن هم درامد دارم خرجم چون مجردم و خونه دارم ماهی تقریبا ۶۰۰ تا ۸۰۰ ت هست .
میخوام بدونم پولمو کجا بزارم که بتونم بعد یه مدت از سودش که میگیرم زندگیمو بچرخونم و دست به اصل پول نزنم؟
هدفم اینه که بتونم تا ۱سال ونیم نزدیک ۱۰۰ پول جمع کنم یا بتوتم وامی بگیرم که قسطاشو بدم .
یا پیشنهاد میدین با پولم کاره دیگه ای مثله طلا .ارز یا بورس انجام بدن ؟
موسسات رو قبول ندارم و فقط بانک که بانک مرکزی تایید کنه رو قبول دارم حتی مهر و ......
چون دیدم اونایی که فکر میکردن میزان ماله کجاست و نبود بعد چه بلایی سرشون اومد
ممنون از راهنماییهاتون

• Like
Reactions: L+X

salam2050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
سلام
لطفا راهنمایی کنید در مورد حساب یکساله بانک اینده بالای 50 تومان ایا هنوزم 25 درصد سود میده اگر خیر لطفا راهنمایی کنید
کدام بانک یا موسسه زیر نظر بانک مرکزی سود بلند مدت بهتر معرفی کنید تشکر
بعد
یک سوال داشتم
اگر بخواهیم سپرده از موسسه ثامن الحجج خارج کنم چه کار باید بکنم
چون یک سپرده 5 ساله به شرط یکسال با سود 28 درصد قرار دارم 2 ماه از قرار دادم می گذاره
اگر خارج کنم چقدر از سود از کم می گنم
لطفا راهنمایی کنید
  • Like

971

Registered User
لایک‌ها
318
سلام دوستان من یه مشورتی نیاز دارم
تیرماه ۲۰ میلیون تومن پول دارم و ماهیانه ۳ میلیون تومن هم درامد دارم خرجم چون مجردم و خونه دارم ماهی تقریبا ۶۰۰ تا ۸۰۰ ت هست .
میخوام بدونم پولمو کجا بزارم که بتونم بعد یه مدت از سودش که میگیرم زندگیمو بچرخونم و دست به اصل پول نزنم؟
هدفم اینه که بتونم تا ۱سال ونیم نزدیک ۱۰۰ پول جمع کنم یا بتوتم وامی بگیرم که قسطاشو بدم .
یا پیشنهاد میدین با پولم کاره دیگه ای مثله طلا .ارز یا بورس انجام بدن ؟
موسسات رو قبول ندارم و فقط بانک که بانک مرکزی تایید کنه رو قبول دارم حتی مهر و ......
چون دیدم اونایی که فکر میکردن میزان ماله کجاست و نبود بعد چه بلایی سرشون اومد
ممنون از راهنماییهاتون
متاسفانه در این تورم اصل پول شما فقط در روی کاغذ ثابت میماند و در واقع روز به روز آب میشود، این سودی که بانکها میدهند حتی نمیتواند جبران تورم را بکند چه برسد به اینکه زندگی را بچرخاند، بلایی که سر سپرده گذاران بانک ملی و سایر بانکهای به اصطلاح معتبر در چند سال پیش آمد (4 برابر کم شدن ارزش پولشان در چند ماه)، کمتر از بلایی که سر سپرده گذاران میزان آمد نیست.
تنها راهی که به نظرم میرسد این پول را در یک کار که تجربه اش را دارید سرمایه گذاری کنید.
اگر فعلا نمیتوانید کاری بکنید، بانک شهر یک حساب روزشمار با کف 10 میلیون و نرخ 22 درصد دارد.

Last edited:

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
کسی میدونه حساب هایی که مبلغی مسدود کردند اگر به اون مبلغ مسدودی دست بزنی اعتبار حساب از دست میره و یا میشه بعداً تکمیل موجودی کرد؟

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
کسی میدونه حساب هایی که مبلغی مسدود کردند اگر به اون مبلغ مسدودی دست بزنی اعتبار حساب از دست میره و یا میشه بعداً تکمیل موجودی کرد؟
برای منم سواله،منم یک حساب مهر قدیمی 21% یکساله با کف یک میلیون و قابلیت واریز و برداشت داشتم که حالا زیر یک هست واصلا سود نمیگیره ولی نبستمش،حالا واریز کنم بهم سود21%میدهن؟

• Like

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
برای منم سواله،منم یک حساب مهر قدیمی 21% یکساله با کف یک میلیون و قابلیت واریز و برداشت داشتم که حالا زیر یک هست واصلا سود نمیگیره ولی نبستمش،حالا واریز کنم بهم سود21%میدهن؟
همین الان از بانک سوال کردم گفت مشکلی نیست شما درخواست لغو مسدودیشو میدی اما حساب رو نمیبندی 5000 تومنم تش باشه کافیه بعداً هر وقت خواستی دوباره مسدود میکنی اون مبلغ رو و حساب سر جاشه با همون درصد روزشمار

L+X

Registered User
لایک‌ها
30
الان معتبر ترین بانک که نرخ سودش یکساله بالای 20 درصد باشه ( مثلا 22 درصد ) کدامه ؟
اینکه کف هم چقدر باشه برام زیاد مهم نیست فقط بانک معتبری باشه.
با تشکر

ali-a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
27
یک سوال دارم درباره موسسه کوثر. لطفا جواب دهید. پس از برداشتن امکان واریز وجه به حسای کلید طلایی و افرا آیا این موسسه حساب جایگزینی که روزشمار سود بیش از ده درصد داشته باشه (با امکان واریز به حساب) داره یانه؟

halfblod

Registered User
لایک‌ها
189
سلام
لطفا راهنمایی کنید در مورد حساب یکساله بانک اینده بالای 50 تومان ایا هنوزم 25 درصد سود میده اگر خیر لطفا راهنمایی کنید
کدام بانک یا موسسه زیر نظر بانک مرکزی سود بلند مدت بهتر معرفی کنید تشکر
بعد
یک سوال داشتم
اگر بخواهیم سپرده از موسسه ثامن الحجج خارج کنم چه کار باید بکنم
چون یک سپرده 5 ساله به شرط یکسال با سود 28 درصد قرار دارم 2 ماه از قرار دادم می گذاره
اگر خارج کنم چقدر از سود از کم می گنم
لطفا راهنمایی کنید
كف حساب 30ميليون
سود : 25درصد
هر سه ماه يكبار سود مي دهند(اول هر فصل)
برداشت از حساب آني نيست و دو سه روز طول مي كشه تا پول از حساب دربياد(حالا هر مبلغي مي خواد باشه)
ازشون پرسيدم كه چهجوري سود 25مي ديد وقتي مصوب 20درصده، و بعد يه دفعه مثل كوثر ادا اطفار سرمون درنياريد!! گفتن در اصل همون 20درصده فقط ما با پول شما در بورس سرمايه گزاري مي كنيم و .... (نفهميدم دقيق چي گفت)

Last edited:

shabgard65m

Registered User
لایک‌ها
62
متاسفانه در این تورم اصل پول شما فقط در روی کاغذ ثابت میماند و در واقع روز به روز آب میشود، این سودی که بانکها میدهند حتی نمیتواند جبران تورم را بکند چه برسد به اینکه زندگی را بچرخاند، بلایی که سر سپرده گذاران بانک ملی و سایر بانکهای به اصطلاح معتبر در چند سال پیش آمد (4 برابر کم شدن ارزش پولشان در چند ماه)، کمتر از بلایی که سر سپرده گذاران میزان آمد نیست.
تنها راهی که به نظرم میرسد این پول را در یک کار که تجربه اش را دارید سرمایه گذاری کنید.
اگر فعلا نمیتوانید کاری بکنید، بانک شهر یک حساب روزشمار با کف 10 میلیون و نرخ 22 درصد دارد.
سلام ممنون از جوابتون
راستش نمیتونم کاری باهاش انجام بدم . تجربه ای هم که دارم تو کارهایی که انجام میشه داد (غیر از کاره شکم) بیشتر از ۲۵ یا ۳۰ درصد سود نیست .
میخوام یه برنامه ریزی کنم که اگر تورمی هم داشتیم ( با سیاست های این دولت بعید میدونم) ضرر نکنم
بعد که پولم به ۱۰۰ میلیون رسید (با وام) اپارتمان یا زمین یا ماشین بخرم .

• Like
Reactions: 971

971

Registered User
لایک‌ها
318
یک سوال دارم درباره موسسه کوثر. لطفا جواب دهید. پس از برداشتن امکان واریز وجه به حسای کلید طلایی و افرا آیا این موسسه حساب جایگزینی که روزشمار سود بیش از ده درصد داشته باشه (با امکان واریز به حساب) داره یانه؟
متاسفانه تا این لحظه نه حساب جایگزینی افتتاح کرده اند و نه سود حساب شتابی را زیاد کرده‌اند، پیشنهاد میکنم پولتان را در بانک آینده (19 درصد بدون کف حساب) یا دی (20 درصد با کف حساب یک میلیون) بگذارید تا کوثر نتیجه بی‌ تفاوتی به مشتریان را ببیند.

ali-a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
27
متاسفانه تا این لحظه نه حساب جایگزینی افتتاح کرده اند و نه سود حساب شتابی را زیاد کرده‌اند، پیشنهاد میکنم پولتان را در بانک آینده (19 درصد بدون کف حساب) یا دی (20 درصد با کف حساب یک میلیون) بگذارید تا کوثر نتیجه بی‌ تفاوتی به مشتریان را ببیند.
به نظر شما قوامین بهتر نیست؟ البته طرح های جدیدش رو اگر میدونید بگید.متشکرم.

mehrana1

Registered User
لایک‌ها
171
دوستان ببخشید یکم سوالم بی ربطه ، به نظرتون با حدود 125 تومن تو بازار فعلی ماشین بخری بهتره یا تو همون بانک با 22 درصد بمونه بهتره ؟
من یکم دو به شک شدم ....
مطمئنم بعد از توافق قیمت ها افت نمیکنه ، ( چه توافق بشه چه نشه ) فقط یکم از اوضاع فعلی بازار خودرو میترسم که اگر 3 ماه دیگه مورد خوبی پیدا کنم برای خرید ملک نتونم ماشینو تبدیل کنم به پول !!!
ممنون میشم از راهنمائیتون

971

Registered User
لایک‌ها
318
به نظر شما قوامین بهتر نیست؟ البته طرح های جدیدش رو اگر میدونید بگید.متشکرم.
همان 20 درصد را که دی با 1 میلیون کف حساب میدهد، قوامین با 2 میلیون کف حساب میدهد، بعلاوه اینکه اینترنت بانک قوامین ناقص است و مانند اینترنت بانک موسسات، حواله پایا (انتقال وجه بدون کارمزد به شماره شبای حسابی در یک بانک دیگر) ندارد.
ضمنا ظاهرا قوامین برای افتتاح حساب، 3 هزار تومان بیشتر نسبت به سایر بانکها هزینه میگیرد.

971

Registered User
لایک‌ها
318
دوستان ببخشید یکم سوالم بی ربطه ، به نظرتون با حدود 125 تومن تو بازار فعلی ماشین بخری بهتره یا تو همون بانک با 22 درصد بمونه بهتره ؟
من یکم دو به شک شدم ....
مطمئنم بعد از توافق قیمت ها افت نمیکنه ، ( چه توافق بشه چه نشه ) فقط یکم از اوضاع فعلی بازار خودرو میترسم که اگر 3 ماه دیگه مورد خوبی پیدا کنم برای خرید ملک نتونم ماشینو تبدیل کنم به پول !!!
ممنون میشم از راهنمائیتون
اگر هدف نهاییتان خرید خانه است، فکر میکنم هر چه زودتر به خرید خانه اقدام کنید بهتر است. تا آن روز هم پولتان را در یک حساب روزشمار نگه دارید. ضررتان در خرید و فروش ماشین ممکن است زیاد شود (هزینه ثبت، نمایشگاه، تصادف احتمالی، سرقت احتمالی، بیمه، و هر عاملی که باعث افت قیمت ماشین شود) مخصوصا اگر ماشین نو بخرید.

Last edited:

mehrana1

Registered User
لایک‌ها
171
اگر هدف نهاییتان خرید خانه است، فکر میکنم هر چه زودتر به خرید خانه اقدام کنید بهتر است. تا آن روز هم پولتان را در یک حساب روزشمار نگه دارید. ضررتان در خرید و فروش ماشین ممکن است زیاد شود (هزینه ثبت، نمایشگاه، تصادف احتمالی، سرقت احتمالی، بیمه، و هر عاملی که باعث افت قیمت ماشین شود) مخصوصا اگر ماشین نو بخرید.

والا حقیقتا تا اواسط مرداد ماه مبلغ کل پولم جمع میشه ، در خرید و فروش هم بی تجربه نیستم ، ماشین نو که اصلا" ، در حد دو سه ماه میخوام یه ماشین خوش قیمت و تمیز داشته باشم که سریع فروش بره ، فقط میخوام بدونم که امکان ارزانی وجود داره ؟ چون همه میگن فقط گرونی امکان داره !!!!

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
همان 20 درصد را که دی با 1 میلیون کف حساب میدهد، قوامین با 2 میلیون کف حساب میدهد، بعلاوه اینکه اینترنت بانک قوامین ناقص است و مانند اینترنت بانک موسسات، حواله پایا (انتقال وجه بدون کارمزد به شماره شبای حسابی در یک بانک دیگر) ندارد.
ضمنا ظاهرا قوامین برای افتتاح حساب، 3 هزار تومان بیشتر نسبت به سایر بانکها هزینه میگیرد.
اینکه قوامین از اینرنت بانکش پایا نداره یک ضعفه.
اما دی سابقه زدن زیر حرفشو مثل کوثر داره و هرلحظه ممکنه میزان سود این حسابو تغییر بده ولی قوامین تا این لحظه کوچکترین بدقولی نداشته.
در هر صورت صلاح مملکت خویش خسروان دانند.

ali-a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
27
اینکه قوامین از اینرنت بانکش پایا نداره یک ضعفه. اما دی سابقه زدن زیر حرفشو مثل کوثر داره و هرلحظه ممکنه میزان سود این حسابو تغییر بده ولی قوامین تا این لحظه کوچکترین بدقولی نداشته. در هر صورت صلاح مملکت خویش خسروان دانند.
اینکه قوامین از اینرنت بانکش پایا نداره یک ضعفه. اما دی سابقه زدن زیر حرفشو مثل کوثر داره و هرلحظه ممکنه میزان سود این حسابو تغییر بده ولی قوامین تا این لحظه کوچکترین بدقولی نداشته. در هر صورت صلاح مملکت خویش خسروان دانند.

971

Registered User
لایک‌ها
318
اینکه قوامین از اینرنت بانکش پایا نداره یک ضعفه.
اما دی سابقه زدن زیر حرفشو مثل کوثر داره و هرلحظه ممکنه میزان سود این حسابو تغییر بده ولی قوامین تا این لحظه کوچکترین بدقولی نداشته.
در هر صورت صلاح مملکت خویش خسروان دانند.
البته اگر درست شنیده باشم قوامین هم سود حسابهای روزشمار عادی را از 18 درصد به 10 درصد کاهش داده بود.
ضمنا با توجه به اینکه حساب بانک دی کف یک میلیونی دارد فکر میکنم احتمال کم شدن سودش نسبت به حسابهای بدون کف کمتر است. البته این حساب بیشتر برای مبالغ کمتر از 10 میلیون مناسب است وگرنه برای مبالغ بالا حسابهای بانکهای شهر و آینده بهتر است.

Last edited:

kateb

Registered User
لایک‌ها
199

همین الان از بانک سوال کردم گفت مشکلی نیست شما درخواست لغو مسدودیشو میدی اما حساب رو نمیبندی 5000 تومنم تش باشه کافیه بعداً هر وقت خواستی دوباره مسدود میکنی اون مبلغ رو و حساب سر جاشه با همون درصد روزشمار

عمدتا بانکها وقتی بخواهید مبلغی که برای کف نگه میدارند را از اونها بگیرید باید مستقیم بروید بانک و حساب را کامل ببندید و وقتی بستید برای سری بعد انگار میخواهید حساب جدید باز کنید پس با شرایط جدید میباشد

بالا