Aras11
Registered User
- نوشتهها
- 169
- لایکها
- 217
سلام
الان بالاترین میزان سود دهی سپرده روز شمار رو کدوم بانک میده؟؟؟
3 ماه چطور ؟؟
مرسی
بانک حکمت ایرانیان
20 درصد
حداقل یک میلیون
روزشمار - کارت و ...
سلام
الان بالاترین میزان سود دهی سپرده روز شمار رو کدوم بانک میده؟؟؟
3 ماه چطور ؟؟
مرسی
دوست عزیز اینجا اگر کسی هم بدونه،از ترس اینکه سودش کم میشه اطلاع نمیده...ینظرم خودتون وقت بگذارین برین شعب مختلف بپرسین بهترهدرود
بنده 65 میلیون سپرده در بانک مهر دارم که 22.5 % ماهیانه پرداخت می کنند ولی به اسم 23% روزشمار باز شده این حساب یکی دو سال پیش از طرف یکی از اعضای خانوادم باز شده
حالا یک ملک فروختم در حدود 400 میلیون و با رئیس شعبه صحبت کردم حاضر نشد سود بیشتری رو پرداخت کنه و در نهایت با همون 22.5 % الان روزشمار گذاشتمش
یکی از عزیزان که خیلی در این زمینه خبره هست لطفا راهنمایی کنه من در چه بانکی سپرده گذاری کنم که سودی بیش از 23% بده
یکی از دوستام در بانک کوثر یک حساب قدیمی داره که 24% روز شمار داره سود میگیره و چون نمیشه دیگه باز کرد بهم گفت برم امتیاز حساب یک بنده خدایی رو در این بانک خریداری کنم
در همین تاپیک دیدم که از سودهای 27 - 29 تا 32% هم صحبت شده که به صورت یکساله سپرده گذاری میشه و سود به صورت ماهیانه پرداخت میشه و اصل پول هم در نزد بانک میمونه
می خواستم بدونم پیشنهادتون چیه و بیشترین سود یکساله و همینطور روزشمار رو کدوم بانک ها میدن !! ممنون میشم توضیح بدید
شما اینو پرسیدین مطمئنین?بانک حکمت ایرانیان
20 درصد
حداقل یک میلیون
روزشمار - کارت و ...
كلا انتقال با كارت به كارت براي بانك غير همنام سقف روزانه ١٥ تومن اونم از داخل خود بانك و صاحب كارت خودش بايد باشهشرمنده بچه ها می دونم اینجا جاش نیست !
1- دوستان کسی 35 تومن بخواد از کارت بانک رسالت انتقال بده به حساب بانک ها مثل ملی یا ملت یا کشاورزی تو یه روز بهترین راه ممکنه که سقف انتقالش بالا باشه چیه ؟ موسسات مثل مهر اینا چی ؟
آخه نزدیکترین بانک رسالت موجود 100 کیلومتر فاصله داره !!!! (اگر کارت مال خواهرم باشه خودم برم چی ؟)
2- برای اینکار شماره شبا یا ... چیزی هم لازم داره ؟
لطفا تمام راه های ممکنه رو بگید
مرسیكلا انتقال با كارت به كارت براي بانك غير همنام سقف روزانه ١٥ تومن اونم از داخل خود بانك و صاحب كارت خودش بايد باشه
كه شما ميگي خيلي فاصله داري با بانك نهايت ٣ تومن بايد بكشي
يه راه هم اينكه بعضي بانك ها ميشه كارت بانك ديگرو برد داخل شعبشون كشيد مثل خريد تا سقف ٥٠ تومن كه البته خود صاحب كارت بايد باشه
براي مبالغ بالاتر اينترنت بانك از حواله پايا و يا ساتنا كه خوب بايد رمز اينتر نت بانك داشته باشيد
كلا كارت به كارت شتابي سقفش سه تومن در روزه اما تا اونجايي كه من ميدونم ملي به ملي نامحدود و ملت به ملت صد تومن در روز اما مبلغ دريافتي از عابر بانك سقفش ٢٠٠ هزار تومنهمرسی
1- آیا 3 تومن همون میزان مبلغ دریافتی در روزه ؟
2- سقف کارت به کارت (از رسالت با بانک ها ) همین قدره باز یا بیشتر ؟
3- کارمزد کارت به کارت 15 تومن داخل بانک ؟
4- ساتنا یا پایا فقط با اینترنت بانکه؟ یا داخل بانکم به کارمندا بگی همون موقع ساتنا یا پایا میزنن ؟
شما اگه میخوای یکساله بیست درصدی بازکنی توجیه نداره همون روز شمار بانک دی بهتره اگه بحث سود بالاتره یا موسسه خاصی که میشه چندتا حساب باز کرد بعیده منعی باشه1- میشه دو تا حساب یکساله به نام یه نفر باز کرد که اگر نیازت به پول بود یکیش از حالت یکساله خارج بشه و حساب دوم پا برجا بمونه یا باید یه حساب به نام کسی دیگه باز کنی ؟
2- الان سود یکساله بین بانک ها وموسسات کی بیشتر میده(با پرداخت ماهیانه چه بهتر) ؟ یا باید حضوری رفت پرسید ؟
1- روزانه = رفاه 20 درصد (کف 5 تومن )- قوامین 20 درصد (کف 2 تومن ) -توسعه تعاون 20(کف 5تومن)سلام
برای موجودی ۶۰ تا ۷۰ تومن. کدام بانک یا موسسه سود بیشتری رو میده؟
ممنون میشم دوستان جواب بدن؟
اوراق میده -- یکساله احتمالن نه روز شمارمن از جلوی بانک شهر رد شدم نوشته بود 22 درصد ولی نرفتم بپرسم جریانش چیه