آرمان چند؟ثامن دوباره 25
آرمان بالا!
Last edited:
آرمان چند؟ثامن دوباره 25
آرمان بالا!
آرمان چند؟
34 درصد سالیانه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هر شعبه ممکنه متفاوت باشه ولی آخرین بار که پرسیدم 32 تا 34 یکساله؛ دفترچه 25 تا 27.
اینطور که به نظر میاد، این فرشتگان و فردوسی که به هم پیوسته و آرمان رو درست کردن هم از اونایی هستن که پولشون دست پدیده شاندیز بوده و به این خاطر اجازه بهشون دادن چنین سودهایی بدن تا پول جذب کنن!
از یه طرف گور گور مسولین میگن نور و آرمان و ... بیشتر کاراشونو واسه مجوز انجام دادن و تو مراحل نهایین (فکر مثبت ) ! از یه طرف هم خبر میرسه هدف سود بالای آرمان این کاراست (فکر منفی ) ! به هر حال بابت خبرتون مرسیهر شعبه ممکنه متفاوت باشه ولی آخرین بار که پرسیدم 32 تا 34 یکساله؛ دفترچه 25 تا 27.
اینطور که به نظر میاد، این فرشتگان و فردوسی که به هم پیوسته و آرمان رو درست کردن هم از اونایی هستن که پولشون دست پدیده شاندیز بوده و به این خاطر اجازه بهشون دادن چنین سودهایی بدن تا پول جذب کنن!
اتفاقا ارمان از اون موسساتيه كه احتمالا زودتر از بقيه مجوزش صادر ميشهتجربه نشون داده موسساتی که میخوان پول مردم رو بالا بکشن ابتدا با سود بالا مردم رو وسوسه میکنن تا پولشون رو در ان موسسه بزارن و بعد یکدفعه پولشون رو هاپولی میکنن .
این ارمان هم خیلی مشکوکه و کسی که عقل سالم داشته باشه نباید ریسک بکنه
بانک رفاه روز شمار 20 درصد میده ؟1- روزانه = رفاه 20 درصد (کف 5 تومن )- قوامین 20 درصد (کف 2 تومن ) -توسعه تعاون 20(کف 5تومن)
2- یکساله =آینده 25 درصد (سبد گردان ) با واریز هر سه ماه یکبار
دوست عزیز آرمان فقط سود بالا میده، خدمات دیگه ای نداره. نه کارت نه اینترنت نه دست چک نه هیچی. و دقیقا به خاطر همینه که میتونه و اجازه میدن این سود و بده. چون خیلی ها پول دارن اما پولشون باید تو حساب جاریشون باشه یا تو حساب شتاب که هر لحظه در دسترس باشه. از این جهت این سود بالا نمیتونه خطری واسه بانکا باشه. هر چی خدمات کمتر، موسسه میتونه از جذابیت سود استفاده کنه. مطمئن باش این سود داره با هماهنگی داده میشه. به هر حال تا چند وقت دیگه معلوم میشه ما که چندین ماهه تو آرمان پول داریم عقلمون سالمه یا معیوب!تجربه نشون داده موسساتی که میخوان پول مردم رو بالا بکشن ابتدا با سود بالا مردم رو وسوسه میکنن تا پولشون رو در ان موسسه بزارن و بعد یکدفعه پولشون رو هاپولی میکنن .
این ارمان هم خیلی مشکوکه و کسی که عقل سالم داشته باشه نباید ریسک بکنه
الان بانک دی 20٪ روزانه برای حسابهای کوتاه مدت عادی هنوزم داره؟آقا من یه یه جدول طراحی کردم واسه سود روزشمار +یکساله بانک ها ! اطلاعات داخلش ناقصه از دوستان می خوام کمک کنند کاملش کنم ! مخصوصا یکساله ها که اکثرا 20 درصد هستند اما چون کم سوال گرفتم نمی دونم ! چون خودم فکر کردم اگر همچین چیزی باشه تصمیم گیری سریعتر و راحتره مخصوصا واسه جدیدالورودا
دوستان اطلاعات تکمیلی رو همینجا یا پ خ کنند مرسی
من اطلاعات دوستان رو یه جا جمع کردم فقط و سعی کردم به روز باشه ! از دوستان شنیدم سوال کنیدالان بانک دی 20٪ روزانه برای حسابهای کوتاه مدت عادی هنوزم داره؟
چون من این حسابو داشتم، خیلی وقت پیش که همه کردن 10٪ من پولمو کشیدم بیرون
حالا تغییری کرده؟
هر شعبه ممکنه متفاوت باشه ولی آخرین بار که پرسیدم 32 تا 34 یکساله؛ دفترچه 25 تا 27.
این طور خبرا رو لینکی نمیکننددوست عزیز لطفا لینک خبر رو بزارید؟؟؟؟
درمورد دیالان بانک دی 20٪ روزانه برای حسابهای کوتاه مدت عادی هنوزم داره؟
چون من این حسابو داشتم، خیلی وقت پیش که همه کردن 10٪ من پولمو کشیدم بیرون
حالا تغییری کرده؟
با پولی که شما در اختیار موسسه می گذارید, می روند ساخت و ساز, واردات و... کارهای پرسود و زودبازده که فقط افراد گردن کلفتی مثل اونها قابل انجام هست(پروژه های چند ده و چندصد و حتی چند هزار میلیاردی) و سود دهی مافوق تصور من و شما برایشان دارد را انجام می دهند درصد خیلی اندک از اون سود را به شما می دهند و باقیشو در جیب مبارک می گذارند.یک سوال میخواستم بپرسم
این موسسات که سود زیاد میدند یا میدادند
این مقدار اضافه سود ازکجا میارند بدن
من خودم سود وام هاشونو نگا میکردم اون قدر م زیاد نیست که یتونن این قدر سود بدن؟
جالبه موسسات ازخداشونه سود بالا بدند پس دارند این منیع مالی ازکجا تامین میشه؟
دقيقا حرف ايشون درسته شما بعضي طرح ها هست زماني ميتوني واردشون بشي كه سرمايه چند صد ميلياردي داشته باشي باالطبع به دليل خاص بودنشون واينكه نياز به منابع مالي زيادي دارن هيچ رقيبي ندارند و يه جورايي انحصاري ميشه. براشون خوب تو همچين حالتي سود هايي ميكنند كه اين ارقام ٢٠ درصدو سي درصد خيلي چشمگير نيست پيششبا پولی که شما در اختیار موسسه می گذارید, می روند ساخت و ساز, واردات و... کارهای پرسود و زودبازده که فقط افراد گردن کلفتی مثل اونها قابل انجام هست(پروژه های چند ده و چندصد و حتی چند هزار میلیاردی) و سود دهی مافوق تصور من و شما برایشان دارد را انجام می دهند درصد خیلی اندک از اون سود را به شما می دهند و باقیشو در جیب مبارک می گذارند.
دوست عزیز لطفا لینک خبر رو بزارید؟؟؟؟
ممنون از پاسخدرمورد دی
من حساب باز کردم میگفت دوتا حساب داریم بدون کف 10درصد با کف 1 تومن 20درصد
حالا یکی از بچه ها گفت به 1میلیون تومن کف سود نمیدند نمیدونم درسته یا نه چون بهکارمند شعبه من گفت به اونم تعلق میگیره دقیقا یادمه برام حساب کرد گفت اگر همین یک میلیون توحسابت باشه تا اخر ماه چیزی اضافه نکنی حدود17 تومن سودش میشه