همه اونایی که نوشتم روز شمار هستنمجوز داره ؟ 21.5 درصد روز شماره یا یکساله ؟
همه اونایی که نوشتم روز شمار هستنمجوز داره ؟ 21.5 درصد روز شماره یا یکساله ؟
خیلی جالبه۱سوال از دوستانی داشتم که صندوق گردشگری دارند:
من ۱۸ام این ماه حساب باز کردم(یعنی ۱۳ روز پیش)ولی سود ۳۰روز رو برام ریختن
داستان چیه؟
با توجه ب اینکه مجوز نداره . فکر میکنید سپرده گذاری مشکلی ایجاد میکنه یا نه ؟همه اونایی که نوشتم روز شمار هستن
این موسسه از نظر نقدینگی بسیار قوی است ولی با توجه به وابستگی اون به جبهه پایداری و اینکه این جناح با دولت فعلی مشکل اساسی دارد احتمالا گرفتن مجوز براش سخت تر استبا توجه ب اینکه مجوز نداره . فکر میکنید سپرده گذاری مشکلی ایجاد میکنه یا نه ؟
من دارم.صندوق گردشگری ۲۴٪ استسلام
بچه ها من رفتم بانک شهر حساب باز کردم روز شمار 22% میده خیلی هم شلوق بود همه واز میکردن درواقع حساب صندق ارمان باز کرد برام 21 تومن ریختم
رئیس گفت الان 3 ماهه داریم 23.5% برای مشتری هامون واریز می کنیم اما 22 تضمینی یه حساب با کارتم واشد مبلق سود رو ماه به ماه به اون میریزه
هر موقع هم بخوام میتونم برم بانک همون موقعه کل پولم رو بدون مشگل برداشت کنم و برای اضافه کردن میتونم پول رو هر مبلغی بریزم تو کارت بعد با شعبه تماس
بگیرم بگم بریزه تو حساب ارمانم خیلی راحت بدونه مراجعه بعد من همه بانک هارو رفتم صبح بانک کشاورزی هم 22 کرده بود
بانک اینده هم 20 داشت روز شمار اما یک ساله هر سه ماه یک بار میریخت 25 % میداد که فایده نداشت اما امشب از بقل بانک
گردشگری رد شدم داخلش زده 25% روز شمار صندق گردش گری کسی داره واقعا کوتاه مدت انقدر میده؟برم اونجا بریزم پول رو؟
من دارم.صندوق گردشگری ۲۴٪ است
فکر کنم در رابطه با نرخ سود اشتباه میکنید
فرقش با شهر در اینه که ۱هفته طول میکشه پولتو بدن ولی شهر یکی از دوستان داره و مثل اینکه هر وقت پولو بخوای ۲ساعته پرداخت میکنه
۱سوال دیگه:
من ۱۳روزه صندوق گردشگری باز کردم ولی سود ۱ماهو دادن
کسی میدونه داستان چیه؟
خوبه. تا وقتی بانکها دارند برای روز شمار 22 تا 25 درصد میدهند موسسه پول نذارید مخصوصا بدون مجوز هانه نرخ رو درست گفتم رفیق تو خود شعبه هم زده 22% روز شمار صندق ارمان بانک شهر کلیه شعبات همینه اما رئیس گفت الان 3 ماه دارن 23.5 درصد میریزن
اما 22 درصد تضمینی و پول هم همون موقع بخوای میگیری من خودم تو شعبه بودم طرف کل حساب رو بست پول رو همون موقعه بهش دادن.
اقا این گردش گری رو من خودم دیدم بزرگ زده 25% اگر 24 هم تضمینی بده خیلی خوبه روز شماره ماه به ماه میده خوبه راضی مشگلی نداره؟
برم بریزه توی بانک گردش گری یا نه به نظرت؟الان خودت کجا ریختی پولارو
خیلی خوبه والا 13 روزو یک ماه داده شاید مثل بورسه واریزش...
دوستان کسی از این کارت داره؟؟؟
یعنی ما بریم خرید کنیم بعد یه مبلغش برمیگرده؟؟؟
کسی داشته؟؟ مگه میشه؟؟ یعنی بانک نذر کرده دلش سوخته یا...
من که باورم نمیشه اگه میگفت بیشتر ورمیدوره باور میکردم ولی کمتر رو به هیچ وجه!!
______
یکساله چند درصد باز کردی؟ قبله یکسال بگیری چقد میشه؟100 تومن تو فرشتگان شعبه دروازه دولت امروز 1 ساله باز کردم
خیلی ها هم میومدن مبالغ بالای 20 تومن رمزدار می بردن
دوستان گردشگری بالای 24 درصد سود میده درسته؟
32 خیلی خوبه.اسمه حسابه چیه؟منم شاید باز کنم.آرمان قابل اطمینانه؟32 درصد
نمی دونم
نیاز به پول ندارم تا یه سال
بالای 50 تومن روز شما 25 ردصد
واقعا جالبه تازه امروز پیامک سود برای من اومد [emoji1]وقت نشده که اینترنت بانک رو قعال رو کنم
برای من تو رده یکماه قبل تا الان یه بار برای برداشت پیام داده قبلا خوب بوده
مثل اینکه باید برم فعال کنم.اینم امروز موجودی گرفتم متوجه شدم