• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

971

Registered User
لایک‌ها
318
حداقل مانده برای تعلق گرفتن سود در حسابهای کوثر چنده؟
3-4 روز ته حساب ارکیده11 هزار تومن بوده که اون روزها حساب نشده،میخام بدونم برای این حساب وبقیه حداقل مانده چنده؟
50000 تومن

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
اونایی که توی بانک مهراقتصادپول گذاشتن به دلیل اینکه غیرمجازه واسمش توی لیست اعلام شده بانک مرکزی به عنوان مجازنیست بایدمالیات پرداخت کنن و مالیات از 5 سال قبل از سود و اصل سپرده اونا کم میشه
اینم مدرک خود دانید
http://www.asriran.com/fa/news/411589/هشدار-مالیاتی-به-سپرده‌گذاران-موسسات-غیرمجاز

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
دوستان!، حدود ۴ ماه پیش من مبلغ ۵۰ میل با سود ۳۲ درصد در موسسه ارمان یا فرشتگان سپرده یکساله گذاشتم، الان اگه بخوام این پولم رو کلا از این موسسه بکشم بیرون چقدر جریمه بهم می‌خوره؟ ممنون!

Last edited:

alirezai1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
74
دوستان!، من حدود ۴ ماه پیش مبلغ ۵۰ میل با سود ۳۲ درصد در موسسه ارمان یا فرشتگان سپرده یکساله گذاشتم، الان اگه من بخوام این پولم را کلا از این موسسه بکشم بیرون چقدر جریمه بهم می‌خوره؟ ممنون!
برای حسابهای یکساله و بیشتر یک برگه بهتون میدن به عنوان رسید سپرده گذاری بلند مدت ، پشت همون برگه اگه نگاه کنین چند تا بند داره فکر کنم تو یکی از بندش کاملا توضیح داده باشن

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
دوستان!، حدود ۴ ماه پیش من مبلغ ۵۰ میل با سود ۳۲ درصد در موسسه ارمان یا فرشتگان سپرده یکساله گذاشتم، با توجه به قضیه مالیات و غیره که باعث نگرانی هست الان اگه بخوام این پولم رو کلا از این موسسه بکشم بیرون چقدر جریمه بهم می‌خوره؟ ممنون!

فقط گردش مالی مودیان مالیاتی را ارایه می کنیم
سپرده گذاران نزد بانک ها و موسسات از مالیات معاف هستند

يکشنبه ۱ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۳۹
کد مطلب: ۳۶۶۴۰

اخبار بانک:مدیر کل اعتبارات بانک مرکزی به مردم اطمینان داد هدف از اجرای قانون اصلاح مالیات های مستقیم، سرک کشیدن به حساب های سپرده گذاران نیست بلکه قانونگذار و دولت به دنبال ایجاد شفافیت بیشتر فعالیتهای اقتصادی در کشور است.

به گزارش اخبار بانک به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، سید علی اصغر میرمحمدصادقی مدیر کل اعتبارات بانک مرکزی، در گفت و گوی ویژه خبری شنبه شب شبکه دو سیما گفت: برای کمک به ایجاد این شفافیت ، مجلس شورای اسلامی دستیابی به یک **** یکپارچه مالیاتی را لازم دانسته تا بر اساس آن تمام دستگاه های دولتی ، غیردولتی ، نهادهای عمومی و بانک ها اطلاعات لازم را به سازمان امور مالیاتی ارائه کنند.

به گفته وی گردش مالی، حساب بدهی ، حساب سپرده ، حساب تسهیلاتی، گشایش اعتبار اسنادی و ضمانت نامه های مربوط به افراد حقیقی و حقوقی مودیان مالیاتی توسط بانک مرکزی در اختیار سازمان امور مالیاتی قرار می گیرد.

وی با تاکید بر اینکه ارائه این اطلاعات به سازمان امور مالیاتی مشکلی ایجاد نمی کند، اظهار داشت: مهمترین موضوع در **** بانکی اصل محرمانه بودن اطلاعات حساب بانکی اشخاص و افرادی است که نزد بانک ها حساب دارند یا تسهیلات دریافت کرده اند که این اصل محرمانه بودن به هیچ وجه نباید خدشه دار شود.

میرمحمد صادقی با بیان اینکه هدف از این تبادل اطلاعات، راستی آزمایی اظهار نامه های مالیاتی است ، گفت: با تفاهمی که با وزارت اقتصاد و دارایی در زمینه تبادل اطلاعات انجام شده است ، این اطلاعات در اختیار سازمان امور مالیاتی قرار می گیرد تا از صحت و سقم اظهار نامه های مودیان اطمینان حاصل کنند و مردم مطمئن باشند که اطلاعات حسابهای آنها محرمانه خواهد ماند.

مدیرکل اعتبارات با اشاره به سامانه اطلاعاتی موجود در بانک مرکزی گفت: کلیه بانک ها موظفند قبل از اعطای تسهیلات، در خصوص اطلاعات بانکی فرد تسهیلات گیرنده، به ویژه در بحث مطالبات معوق ، از بانک مرکزی استعلام کنند.

در این گفت و گوی تلویزیونی، پناهی قائم مقام رییس سازمان امور مالیاتی نیز حضور داشت و تاکید کرد: به موجب قانون،سپرده گذاران نزد بانک ها و موسسات مالی و اعتباری مجاز از هرگونه مالیات معاف هستند.

و اینکه :

1- خود بانک مرکزی گفته موسساتی که در شرف اخذ مجوز هستن معاف از مالیات هستن چون دارن مجوز دار میشن ...
2-تو همون بندها به غیر این موارد کلا نوشته کلیه مالیات ها از اول سال 95 محاسبه میشه و شامل مالیات میشن

در کل نگران نباشید هیچ پولی بابت مالیات نمیگیرن.

siamkogames

Registered User
لایک‌ها
223
بلند مدت 1 ساله
اسم خاصی نداره
داره مجوزش نهایی میشه

سلام
اسم موسسه ارمان یا فرشتگان تو گوگل سرچ کنید میفهمید 100 میلیارد کم داره تا بانک بشه پول خیلی زیادی به این زودی ها مجوزش تایید نمیشه...

mehrzadjalali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حساب کلید طلایی کوثر تا آبان تمدید شده ؟ کسی اطلاع داره؟ من که شنیده بودم تا شهریور سود واریز میشه بعد اون حساب روز شمار عادی میشه
یکی هم اگه مثلا تا شهریور یا آبان هست تا آخر شهریور سود واریز میشه یا مثلا هر ماه 15 هم سود واریز میشد باید حساب رو 15 هم بست و به حساب دیگه انتقال داد؟

reza128

Registered User
لایک‌ها
99
حساب کلید طلایی کوثر تا آبان تمدید شده ؟ کسی اطلاع داره؟ من که شنیده بودم تا شهریور سود واریز میشه بعد اون حساب روز شمار عادی میشه
یکی هم اگه مثلا تا شهریور یا آبان هست تا آخر شهریور سود واریز میشه یا مثلا هر ماه 15 هم سود واریز میشد باید حساب رو 15 هم بست و به حساب دیگه انتقال داد؟

من نمیدونم ولی فک کنم همین الانم تموم شده باشه!!!!
الان اون 2 درصد مابه التفاوت رو نریختن یعنی شده 22درصد

sare bayat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
میگن فرشتگان هم تو جریان پدیده درگیر شده که مجوز سود بالا داره.درسته؟

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
بله تا آبان گفتن هست ولی جزییات رو فعلا نگفتن

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
من نمیدونم ولی فک کنم همین الانم تموم شده باشه!!!!
الان اون 2 درصد مابه التفاوت رو نریختن یعنی شده 22درصد
طلایی هنوز هم 24 واریز میشه و شده!
اینی که میگید حساب ذینفع که از ماه اول هم همین حدودا 22 میریختن این دو درصد کی گفته که قرار یه روز بریزن؟

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
و اینکه :

1- خود بانک مرکزی گفته موسساتی که در شرف اخذ مجوز هستن معاف از مالیات هستن چون دارن مجوز دار میشن ...
2-تو همون بندها به غیر این موارد کلا نوشته کلیه مالیات ها از اول سال 95 محاسبه میشه و شامل مالیات میشن

در کل نگران نباشید هیچ پولی بابت مالیات نمیگیرن.
هیچ وقت به این قطعیت نظر نده!!!اینها اول میگن غیر مجاز تا جو عادی بشه بعد میرن سراغ همه مالیات میگیرن...اگه یادت باشه سر جریان فرقون هم پارسال یکی مکدر شده بود و مخالف افزایش قیمت بود ولی افزلیش قیمت تصویب شد....یا قرار نبود اصلا امسال بنزین گرون بشه(اونم زمانی که نفت شده 40 دلار و همه فراورده های نفتی ارزون شدند!!!)یا قرار نبود یارانه کسی حذف بشه ولی میگن4 میلیون حذف شده...
درکل بشنو و باور نکن!!!!!

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
هیچ وقت به این قطعیت نظر نده!!!اینها اول میگن غیر مجاز تا جو عادی بشه بعد میرن سراغ همه مالیات میگیرن...اگه یادت باشه سر جریان فرقون هم پارسال یکی مکدر شده بود و مخالف افزایش قیمت بود ولی افزلیش قیمت تصویب شد....یا قرار نبود اصلا امسال بنزین گرون بشه(اونم زمانی که نفت شده 40 دلار و همه فراورده های نفتی ارزون شدند!!!)یا قرار نبود یارانه کسی حذف بشه ولی میگن4 میلیون حذف شده...
درکل بشنو و باور نکن!!!!!

همون اول قرار بود یارانه رو مرحله مرحله حذف کنن
بنزین هم که همیشه صحبتش بود من نمیدونم شما چیو مثال میزنید
دفعه اولیه راجع بانک و مالیات صحبت میشه و خودشون هم خوب میدونن که این دیگه شوخی بردار نیست ...به محضی بخان این طرح اجرا کنن میلیاردها از تو حساباشون پول بیرون کشیده میشه و به نفعهشون نیست ... 20 بار هم گفتن که سپرده گزاران مشمول مالیات نمیشن ... پس ربطی نداره

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
یارانه که اول سهم همه بود!!!قراری هم نبود زورکی حذف بشه وقتی اطلاعات را گرفتند؟؟؟حالا که زوری حذف میشه و توی حسابهای بانکی سرک میکشن ولی میگن نمیکشیم
فکرکنم شما فردی به اسم نوبخت را نمیشناسی؟؟؟کی بود قبل عید میگفت برنامه ای برای افزایش قیمت بنزین و گاز نداریم؟؟؟کی بود میگفت افزایش 6% قیمت دروغه ولی اولیش همین روغن چند روز پیش ابلاغ شد؟؟؟قیمت خودرو پارسال یادت رفته؟؟؟؟
مطمئن باش سپرده ها هم شامل حالش میشه
بخام اینطور استدلال بیارم اینطور بگم که قراره روی ثروت ودرامدها مالیاتهای شدید مشابه کانادا و..اجرا بشه،جهش و حباب قیمت سکه در بازار(جدا از انس جهانی) هم یک دلیلش همینه

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
یارانه که اول سهم همه بود!!!قراری هم نبود زورکی حذف بشه وقتی اطلاعات را گرفتند؟؟؟حالا که زوری حذف میشه و توی حسابهای بانکی سرک میکشن ولی میگن نمیکشیم
فکرکنم شما فردی به اسم نوبخت را نمیشناسی؟؟؟کی بود قبل عید میگفت برنامه ای برای افزایش قیمت بنزین و گاز نداریم؟؟؟کی بود میگفت افزایش 6% قیمت دروغه ولی اولیش همین روغن چند روز پیش ابلاغ شد؟؟؟قیمت خودرو پارسال یادت رفته؟؟؟؟
مطمئن باش سپرده ها هم شامل حالش میشه
بخام اینطور استدلال بیارم اینطور بگم که قراره روی ثروت ودرامدها مالیاتهای شدید مشابه کانادا و..اجرا بشه،جهش و حباب قیمت سکه در بازار(جدا از انس جهانی) هم یک دلیلش همینه

من فقط اینو میدونم دادا به نظر من " این تو بمیری دیگه اون تو بمیری نیست " چون اون چیزا زوری بوده ولی این چیزا زوری نمیتونه باشه ... بگو چرا ... چون پول خودمونه این بساطا باشه نفر اول خودم میکشم بیرون و این به ضرر دولته ... غیر از اینه ؟ دولت هم خوب میدونه و سر به سر سپرده گزار نمیزاره مطمئن باش
ولی آیا بنزین میشه نزد ؟ یا آیا میشه یارانه ندادن رفت و اعتراضی کرد ؟
.
و اینا این طرح فقط برای بازاری هایی(به قول خودشون مودیان مالیاتی ) که از زیر بار مالیات خودشون میکشیدن کنار راه انداختن که مالیات درست بگیرن
.

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
کجا میبری؟؟؟همه چی دست خودشه،نکنه افزایش قیمت ارز بعد توافق کار دشمن بوده؟؟؟هرجا ببری قشنگ آمارش دستشه(توی گونی که نمیکنی؟؟؟یا کارت میکشی یا چک،طلا و ارز هم بخری یکجا این کارت را میکشی...)،فقط با این کارت میتونی جلوی ضرر بیشتر را بگیری
برای همه اونها که گفتی میشد مشکلات را حل کرد ولی وقتی خود ملت نمیخان هیچ اتفاقی نمیوفته
با این برنامه ریزی اینها یک موج جدید تورمی درانتظار هست،نکنه فکر کردی دولت دلش به حال اون پیرمرد و پیرزن بدبخت و بازنشسته که عایدی 30سال کارش را گذاشته توی بانک و سودش را میگیره سوخته و میاد بازاری ها را جای اونها فدا میکنه؟؟؟نه بازاری همیشه ارج و قرب بیشتری نزد دولت داشته و داره

بالا