• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
خخخخ
چه مملکت خر تو خریه ها
یه خبر اینوری میاد،یه خبر اونوری
یکی میگه سود کم میشه،یکی میگه نمیشه

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

arianarvin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
اگر نمیخوای ریسک کنی بزار قوامین 25-24 درصد سود میده واسه یکساله
موسسات هم تا 27-28 درصد هم میتونی بگیری
مرسي از پاسخ‌تان ... فقط اينکه تحت هيچ شرايطي زودتر از يکسال نميشه پول‌و برداشت؟ درضمن ميشه بفرمائيد روزشمار چقد سود ميده؟ بازم ازتون تشکر مي کنم

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
Screenshot_2015-11-09-15-08-31.png Screenshot_2015-11-09-15-08-31.png

ببینین همین تصمیم نسنجیده که با خبرهایی که میرسه ، معلوم نیست به اجرا برسه ، چطور از روز شنبه بازار ارز رو آشفته کرده!!!
واضحه که متعاقب ارز سایر بازارها از جمله طلا و سکه هم به نوسان (با نرخ صعودی) افتادن!!!

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
مرسي از پاسخ‌تان ... فقط اينکه تحت هيچ شرايطي زودتر از يکسال نميشه پول‌و برداشت؟ درضمن ميشه بفرمائيد روزشمار چقد سود ميده؟ بازم ازتون تشکر مي کنم
قوامین الان 20 برای کف 2 میل و بعد یک ماه برداشت آزاد
اون 24 و 25 درصدش برای مبالغ حداقل 100 میل و 1 میلیارد و کل پول یکسال بلاک میشه

bas ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
103
این هم از تیم بی عرضه اقتصادی روح+انی
وقتی یک اخوند بشه رییس مملکت اوضاع همینیه که هست

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
مدیر عامل بانک صادرات هم که کاهش سود رو رد کرد توی مصاحبه اش توی تلویزیون.با توجه به اینکه فقط پیشنهاد بوده و خود شورای پول و اعتبار تصویب نکرده به نظر میرسه فقط میخوان از اعلام خبر برای تاثیر روی بورس و تولید استفاده کنن و نرخ 18 درصدی رو دستوری اعمال نمیکنند حداقل در عمل نصف بانک های خصوصی به روال قبلشون ادامه میدن.

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
کاهش سود رو بانکها معمولا بعد از عید با هم توافق میکنن و اجراش رو هم اردیبهشت ماه هست ایندو و سه سالی که یادم هست همینطوری بود
وسط سال کاهش سود نداشتیم
فکر کنم خواستن بگن که سودار کاهش داده میشه-حالا کی معلوم نیست

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
آغاز اقدامات خود نظارتی سیستم بانکی جهت کنترل نرخ های مصوب سود از اول آذرماه
مدیر عامل بانک ملی ایران اعلام کرد: از اول آذر ماه اقدامات خود نظارتی سیستم بانکی جهت کنترل نرخ های مصوب سود آغاز خواهد شد.

دکتر عبدالناصر همتی مدیر عامل بانک ملی ایران و رئیس شورای هماهنگی بانک ها در ارتباط با خبرهای منتشره در مورد کاهش نرخ سود سپرده ها به 18 درصد اعلام کرد.

آنچه که در جلسه هماهنگی مدیران بانک های دولتی و خصوصی نهایی شده است؛ انجام اقدامات ضروری در راستای سیاست های دولت برای کاهش تورم و خروج از رکود است. وی افزود بحث کاهش نرخ سود سپرده ها به آن نحوی که اعلام شده است نیست.

همتی تأکید کرد با توجه به اینکه سقف تعیین شده برای نرخ سپرده های یکساله توسط شورای پول و اعتبار 20درصد می باشد برخی از مدیران این نظر را داشتند که با توجه به سطح نرخ تورم ضروری است برای متناسب کردن نرخ سود سپرده ها با نرخ تورم موجود نرخ سپرده ها به 18 و یا حتی به 17 درصد کاهش یابد تا بانک ها قادر باشند نرخ های تسهیلات اعلام شده را رعایت و نسبت به کاهش تدریجی آن اقدام کنند. اما برخی دیگر از مدیران با اشاره به عدم رعایت نرخ های 20درصدی توسط برخی از بانکها و خصوصاً مؤسسات غیر بانکی بدون مجوز بر این نظر بودند که بهتر است ابتدا بر اجرای دقیق نرخ های اعلام شده تأکید بیشتری شود تا زمینه کاهش بعدی نرخ فراهم شود.

مدیر عامل بانک ملی تأکید کرد نهایتاً در شورای مدیران تفاهم شد از اول آذر ماه کمیته نظارتی شورای هماهنگی بانک های دولتی و کانون بانک های خصوصی بطور جدی در کنار بانک مرکزی بر رعایت نرخ ها نظارت داشته و موارد تخلف را در جلسات مطرح و به بانک مرکزی گزارش دهند.

وی افزود: با توجه به کاهش تدریجی نرخ سود بین بانکی بانک مرکزی و از آنجا که بانک ها در این جلسه تفاهم کردند مبادله وجوه بین خودشان را با نرخ حداکثر 24 درصد راه اندازی نمایند لذا توافق شد که از اول آذر ماه نرخ های مصوب شورای پول و اعتبار در همه بانک ها بطور جدی و بدون هیچگونه بهانه ای رعایت شود تا با رصد بازار پول مقدمه حرکت به سمت نرخ های متناسب با تورم یعنی حدود 18 درصد آن هم با هماهنگی قبلی با بانک مرکزی فراهم شود.

دکتر همتی تأکید کرد تمام تلاش مدیران بانک ها این است که بتوانند به عنوان بازوی توانمند **** اقتصادی کشور در خدمت اهداف دولت برای کاهش تورم وایجاد رونق وپیشرفت اقتصادی باشند. لذا کاهش تدریجی نرخ سود تسهیلات در کنار رعایت حقوق سپرده گذاران و سایر ذینفعان همواره مد نظر مدیران بانک های دولتی و خصوصی است و قطعاً بدون هماهنگی با بانک مرکزی و وزارت امور اقتصادی و دارایی اقدامی در مورد تغییر نرخ ها انجام نخواهد شد

چی شد آخر؟؟

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299

هیچی خودشونم توش موندن.از یه طرف این همه بانک همه کمبود سرمایه دارن میترسن سودا رو بیارن پایین از طرفی تورم دوباره صعودی خواهد شد و پایین بالا کردن سودا مسخره خواهد بود.کجای دنیا 3 ماه یه بار نرخ های سود بانکی رو عوض میکنند هیچ فعال اقتصادی یا بانکی نمیتونه توی این وضعیت برنامه ریزی کنه.اگه بازم دستوری سودا رو کم کنند میرسیم به 10 نرخی عوض تک نرخی.الان توی یک سال اخیر از 18 تا 20 و 22 و 24 درصد و بالاتر همه جورش همه حساب روزشمار و سالانه و حتی 5 ساله از قبل موجوده.

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
نه عزیزان به این سادگی هم نیست.

اعلام این خبر با برنامه قبلی بوده.

با این خبر دلار بالا کشید و با توجه به اینکه به پایان ماه و موعد واریز یارانه ها نزدیک میشیم ، هزینه یارانه های این ماه هم از جیب مردم تأمین شد.

تا ماه بعد هم خدا کریمه !!!

از این ماه به اون ماه فرجه !!!

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
دوستان
موسسه آرمان(فردوسی یا فرشتگان مهم نیست) حساب 5 ساله باز میکنه؟

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
سلا
مؤسسه نور (کارسازان آینده) /تماس تلفنی :

روزشمار : ۲۵ درصد

یکساله :
زیر ۱۰۰ میل ۲۶ درصد
بالای ۱۰۰ میل ۲۷ درصد

دوستان از نظر اعتبار چطوریه؟ اگه بخواهیم مبالغ حدود ۵۰ میل از روزشمار برداشت کنیم آنی انجام میشه یا با تأخیر؟ کسی هست با این موسسه دچار مشکل شده باشه؟
و سوال آخر و مهمتر : به کجا و کی وصله؟

فکر میکنم گزینه خوبی برای جایگزینی کلید طلایی کوثر باشه.نظر دوستان چیه؟
سلام دوست عزیز من دقیقا همین کارا کردم و با خودم کنار اومدم که از کوثر دل بکنم و ببرم نور پولما چون واقعا خسته شدم هرروز 1فیلمی نور 50 گذاشتم و اینکارا چون مجوز دازده نور کردم وگرنه دلم قرص نبود ولی خوب از کوثر راحت شدم البته 1ته حساب نگه داشتم کوثر ...خلاصه اگه کسی از نور اطلاعات داره که چه جوره بگه

alirezai1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
74
مؤسسه نور (کارسازان آینده) /تماس تلفنی :

روزشمار : ۲۵ درصد

یکساله :
زیر ۱۰۰ میل ۲۶ درصد
بالای ۱۰۰ میل ۲۷ درصد

دوستان از نظر اعتبار چطوریه؟ اگه بخواهیم مبالغ حدود ۵۰ میل از روزشمار برداشت کنیم آنی انجام میشه یا با تأخیر؟ کسی هست با این موسسه دچار مشکل شده باشه؟
و سوال آخر و مهمتر : به کجا و کی وصله؟

فکر میکنم گزینه خوبی برای جایگزینی کلید طلایی کوثر باشه.نظر دوستان چیه؟
مطمنین واسه حسابای جدیده؟اگه لطف کنین بگین چون میخوام جایگزین کنم ؟بچه ها برای 200 میلیون درگردش چه حسابی رو پیشنهاد میکنین بزرگواری میکنین اگه راهنایی بفرمائید؟

Last edited:

علی ریش نقره ای

Registered User
لایک‌ها
175
نور
چرا اینجوریه
به یکی گفته بالای صد یک ساله 27
به یکی دیگه گفته زیر صد 28
روزشمار هر مبلغی 25 هست
آقای عزیزی کجا 28 گذاشتی

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
نور
چرا اینجوریه
به یکی گفته بالای صد یک ساله 27
به یکی دیگه گفته زیر صد 28
روزشمار هر مبلغی 25 هست
آقای عزیزی کجا 28 گذاشتی

دوست عزیز

من زیاد با این موسسه آشنایی ندارم اما حدس میزنم چون از تجمیع سه موسسه پیشگامان کویر یزد، ریحانه‌گستر مشیز و کارسازان آینده تشکیل شده ، این سه موسسه هر کدوم در پرداخت سود به سپرده ها تا حدودی مستقل عمل میکنن.البته همه شعبات تحت نام واحد موسسه نور فعالیت میکنن.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
دوستان این سوال رو قبلا هم پرسیدم ولی کسی جواب نداد
وقتی نرخ سود بانکی رو کم میکنن در کنارش سود وام بانکی رو هم کم میکنن؟

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
دوستان این سوال رو قبلا هم پرسیدم ولی کسی جواب نداد
وقتی نرخ سود بانکی رو کم میکنن در کنارش سود وام بانکی رو هم کم میکنن؟
باید کم بشه ولی نمیشه :D
یه بنر زده بوده تو بانک ملت سود وام های پرداختی ملت
14-16-18 درصد بوده
فکر کردم سود بانکی هست که ملت جلو افتاده ولی متن رو دیدم نوشته بود وام

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
بالا