مرسي از پاسختان ... فقط اينکه تحت هيچ شرايطي زودتر از يکسال نميشه پولو برداشت؟ درضمن ميشه بفرمائيد روزشمار چقد سود ميده؟ بازم ازتون تشکر مي کنماگر نمیخوای ریسک کنی بزار قوامین 25-24 درصد سود میده واسه یکساله
موسسات هم تا 27-28 درصد هم میتونی بگیری
قوامین الان 20 برای کف 2 میل و بعد یک ماه برداشت آزادمرسي از پاسختان ... فقط اينکه تحت هيچ شرايطي زودتر از يکسال نميشه پولو برداشت؟ درضمن ميشه بفرمائيد روزشمار چقد سود ميده؟ بازم ازتون تشکر مي کنم
چی شد آخر؟؟
نه.دوستان
موسسه آرمان(فردوسی یا فرشتگان مهم نیست) حساب 5 ساله باز میکنه؟
سلام دوست عزیز من دقیقا همین کارا کردم و با خودم کنار اومدم که از کوثر دل بکنم و ببرم نور پولما چون واقعا خسته شدم هرروز 1فیلمی نور 50 گذاشتم و اینکارا چون مجوز دازده نور کردم وگرنه دلم قرص نبود ولی خوب از کوثر راحت شدم البته 1ته حساب نگه داشتم کوثر ...خلاصه اگه کسی از نور اطلاعات داره که چه جوره بگهمؤسسه نور (کارسازان آینده) /تماس تلفنی :
روزشمار : ۲۵ درصد
یکساله :
زیر ۱۰۰ میل ۲۶ درصد
بالای ۱۰۰ میل ۲۷ درصد
دوستان از نظر اعتبار چطوریه؟ اگه بخواهیم مبالغ حدود ۵۰ میل از روزشمار برداشت کنیم آنی انجام میشه یا با تأخیر؟ کسی هست با این موسسه دچار مشکل شده باشه؟
و سوال آخر و مهمتر : به کجا و کی وصله؟
فکر میکنم گزینه خوبی برای جایگزینی کلید طلایی کوثر باشه.نظر دوستان چیه؟
مطمنین واسه حسابای جدیده؟اگه لطف کنین بگین چون میخوام جایگزین کنم ؟بچه ها برای 200 میلیون درگردش چه حسابی رو پیشنهاد میکنین بزرگواری میکنین اگه راهنایی بفرمائید؟مؤسسه نور (کارسازان آینده) /تماس تلفنی :
روزشمار : ۲۵ درصد
یکساله :
زیر ۱۰۰ میل ۲۶ درصد
بالای ۱۰۰ میل ۲۷ درصد
دوستان از نظر اعتبار چطوریه؟ اگه بخواهیم مبالغ حدود ۵۰ میل از روزشمار برداشت کنیم آنی انجام میشه یا با تأخیر؟ کسی هست با این موسسه دچار مشکل شده باشه؟
و سوال آخر و مهمتر : به کجا و کی وصله؟
فکر میکنم گزینه خوبی برای جایگزینی کلید طلایی کوثر باشه.نظر دوستان چیه؟
نور
چرا اینجوریه
به یکی گفته بالای صد یک ساله 27
به یکی دیگه گفته زیر صد 28
روزشمار هر مبلغی 25 هست
آقای عزیزی کجا 28 گذاشتی
باید کم بشه ولی نمیشهدوستان این سوال رو قبلا هم پرسیدم ولی کسی جواب نداد
وقتی نرخ سود بانکی رو کم میکنن در کنارش سود وام بانکی رو هم کم میکنن؟
عزیز خلاصه اش رو میگی این که خیلی زیاد بود نتونستم بخونم