• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
خلاصه اش اینه که خیر سود تسهیلات کاهش پیدا نمیکنه.

دلیلی هم که آوردن بطور خلاصه این هست که مدتی بعد که کاهش سود سپرده ها آثار مثبت خودش رو در سیستم بانکی نشون داد ، سود تسهیلات رو کاهش میدن.

البته همه میدونیم که این اتفاق هیچوقت نمیافته !!!

البته چه کاهش سود سپرده و چه کاهش سود تسهیلات با مصوبه شورای پول و اعتبار که فردا تشکیل میشه قطعی خواهد شد.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
خلاصه اش اینه که خیر سود تسهیلات کاهش پیدا نمیکنه.

دلیلی هم که آوردن بطور خلاصه این هست که مدتی بعد که کاهش سود سپرده ها آثار مثبت خودش رو در سیستم بانکی نشون داد ، سود تسهیلات رو کاهش میدن.

البته همه میدونیم که این اتفاق هیچوقت نمیافته !!!

البته چه کاهش سود سپرده و چه کاهش سود تسهیلات با مصوبه شورای پول و اعتبار که فردا تشکیل میشه قطعی خواهد شد.
خوب اینکه فقط به نفع بانک ها هستش سود سپرده رو کاهش بدن و سود وام ها رو کاهش ندن

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
بنده حساب کوثر رو امروز بستم
و تمام سپرده ام رو به موسسه آرمان انتقال دادم.
25 درصد روزشمار
( ولی خیلی از دستم ناراحت شدن که کلید طلایی 24% رو بستم خخخ ) گفتن حیفه

The Blind Owl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
72
دوستان من دو سوال دارم که یکیش مربوط به بحثه یکیش نه.

ابتدا میخوام نظر دوستان عزیز رو بدونم. اینکه من سپرده یکساله در بانک قوامین باز کردم (22درصد که 2 درصدشو در ابتدا ریختن) کار اشتباهی کردم و معتبر نیست و بهتره برم با جریمه پولو بردارم و بزارم یه بانک دیگه؟

دوم اینکه این بانک "م" که در جریان دادگاه بابک زنجانی عامل پولشویی در ارقام سنگین شناخته شده کدوم بانکه؟ من دوتا بانک "م" بیشتر نمیشناسم به جز قرض الحسنه مهر که بعید میدونم مهر باشه.

مرسی از همه عزیزانی که اینقدر زحمت میکشند به شعب بانک های مختلف مراجعه می کنند. واقعا من خیلی از مطالب و تحقیقات همه دوستان استفاده میکنم و از وقتی این تاپیک رو پیدا کردم واقعا اطلاعاتم در حوزه مهم مالی و سرمایه گذاری افزایش پیدا کرده. سپاس از همه عزیزان

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
دوستان من دو سوال دارم که یکیش مربوط به بحثه یکیش نه.
ابتدا میخوام نظر دوستان عزیز رو بدونم. اینکه من سپرده یکساله در بانک قوامین باز کردم (22درصد که 2 درصدشو در ابتدا ریختن) کار اشتباهی کردم و معتبر نیست و بهتره برم با جریمه پولو بردارم و بزارم یه بانک دیگه؟
دوم اینکه این بانک "م" که در جریان دادگاه بابک زنجانی عامل پولشویی در ارقام سنگین شناخته شده کدوم بانکه؟ من دوتا بانک "م" بیشتر نمیشناسم به جز قرض الحسنه مهر که بعید میدونم مهر باشه.
مرسی از همه عزیزانی که اینقدر زحمت میکشند به شعب بانک های مختلف مراجعه می کنند. واقعا من خیلی از مطالب و تحقیقات همه دوستان استفاده میکنم و از وقتی این تاپیک رو پیدا کردم واقعا اطلاعاتم در حوزه مهم مالی و سرمایه گذاری افزایش پیدا کرده. سپاس از همه عزیزان
میم همون موسسه میزان هست ( البته پای بانک مسکن هم باز شده بود معلوم نیست دقیق )
ولی بانک قوامین کاملا موجهه و به نظرم ریسک نکن، چون اینها موسسه هستن حیفه پولت رو از بانک دربیاری بذاری تو موسسات
البته نظر من اینه ( هیچ بانکی 22 درصد سالانه نمیده فک کنم )

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
ehsanrf
ببخشید کف این 25 درصد چه مبلغی هست؟

Last edited:

sare bayat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
در مورد اعتبار موسسه عسکریه و خدمات بانکیش مثلا اینترنت بانک و شبا و پایا پرداخت به موقع سود و... دوستانی که حساب دارن یا اطلاعاتی دارن ممنون میشم جواب بدن.

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
ehsanrf
ببخشید کف این 25 درصد چه مبلغی هست؟
دقیقا اطلاع ندارم ولی فکر نمیکنم زیاد بالا باشه، میتونین از شعب بپرسین، به خوبی تلفنی جواب میدن و نمیپیچونن
در مورد اعتبار موسسه عسکریه و خدمات بانکیش مثلا اینترنت بانک و شبا و پایا پرداخت به موقع سود و... دوستانی که حساب دارن یا اطلاعاتی دارن ممنون میشم جواب بدن.
عکسریه سابقه بسیار خوبی داره، یادمه خیلی وقت پیش پدرم هم اونجا حساب داشت، البته اون موقع معروف نبودش
اعتبارش مثل اعتبار کوثر هست ( یعنی دوتا از تصویب شده های بانک مرکزی هستن و موردی ندارن ) ولی از خدماتش اطلاع ندارم

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
قابل توجه کسانی که تصور میکنند در صورت بروز مشکل برای موسسه ثامن‌الحجج ،بانک مرکزی مثل مورد موسسه میزان مداخله و مشکل آنرا حل خواهد کرد.

آخرین اظهارنظر بانک مرکزی درباره موسسه ثامن الحجج

»خبرگزاری ایسنا ، سرویس: اقتصادي - بانك، بيمه، بورس
کد خبر: 94081911715
سه‌شنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۴ - ۱۶:۳۵

مدیر کل امور مجوزها و مبارزه با پولشویی بانک مرکزی به تشریح سرنوشت سپرده‌گذاران موسسه ثامن‌الحجج و آخرین مراحل پذیره‌نویسی ثامن‌ پرداخت.

به گزارش خبرنگار ایسنا، عبدالمهدی ارجمندنژاد در حاشیه بازدید از بیست‌ویکمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا در خصوص نحوه‌ باز پس‌گیری سپرده‌های سپرده‌گذاران ثامن‌الحجج اظهار کرد: اسامی موسسات، صرافی‌ها و همه نهادهایی که از بانک مرکزی مجوز دارند روی سایت بانک مرکزی قرار دارد، بنابراین وقتی اسمی روی سایت ما نیست پس غیرمجاز است.

وی ادامه داد: نهادهای حاکمیتی به کرات گفته‌اند که در موسسات غیرمجاز پول نگذارید اما متاسفانه بخشی از مردم به این مساله توجه نکرده‌اند، در حالی که بارها اعلام شده در موسساتی سپرده‌گذاری کنند که از بانک مرکزی مجوز دارند.

مدیر کل امور مجوزها و مبارزه با پولشویی بانک مرکزی در پاسخ به این پرسش که تکلیف سپرده‌گذاران ثامن‌الحجج با توجه به این‌که موسسه میزان هم غیرمجاز بوده اما به بانک صادرات واگذار شده چیست، گفت: درست است که موسسه میزان مجوز نداشت ولی در مقطعی تلاش کرد تا از بانک مرکزی مجوز بگیرد در این راستا کارهایی شروع شد و اشراف نظارتی بر آنها صورت گرفت که اواسط کار بررسی‌ها به دلیل برخی مسائل که در خود استان (مشهد) و به دنبال قضیه پدیده شاندیز و ارتباط با آن موسسه پیش آمد، از درون پاشید. لذا بانک مرکزی تنها کاری که انجام داد کمک به موسسه بود تا حداقل خسارت به مردم، **** و حاکمیت وارد شود.

ارجمندنژاد اضافه کرد: ممکن است ثامن‌الحجج اعلام کند که از وزارت تعاون مجوز داشته که در آن صورت وزارت تعاون باید پاسخگو باشد. اما از بانک مرکزی به عنوان مرجع ناظر بر بازار پولی کشور مجوز نداشته است.

وی در ادامه در خصوص آخرین وضعیت پذیره‌نویسی موسسه ثامن‌ نیز گفت: کارهای پذیره‌نویسی در حال انجام است و مراحل پایانی را می‌گذراند. قرار است براساس قانون به سهامی عام تبدیل شوند در حال حاضر ثامن‌50 درصد سرمایه مورد نیاز را تامین کرده که طی اقداماتی که انجام شد مورد تایید بانک مرکزی قرار گرفت و با مجوز صدور بانک مرکزی برای تکمیل سرمایه اقدام به پذیره‌نویسی کرد.

مدیر کل امور مجوزها و مبارزه با پولشویی بانک مرکزی حداقل سرمایه 3000 میلیارد ریال است که ثامن‌الائمه 1500 میلیارد ریال آن را تامین کرده و مابقی از طریق پذیره‌نویسی عمومی تامین خواهد شد.

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
موضوع کاهش نرخ سود بانکی در دستور امروز شورای پول و اعتبار نیست

» خبرگزاری ایسنا ، سرویس: اقتصادي - بانك، بيمه، بورس
کد خبر: 94081911717
سه‌شنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۴ - ۱۶:۳۸

عضو شورای پول و اعتبار اعلام کرد: بررسی موضوع کاهش نرخ سود بانکی در دستور کار امروز شورای پول و اعتبار نیست و ممکن است این موضوع در آینده از سوی شورا بررسی و تصمیم‌گیری شود.

پورابراهیمی با حضور در غرفه ایسنا در بیست‌ویکمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها تاکید کرد: شورای پول و اعتبار تنها مرجع قانونی برای تصویب نرخ سود بانکی است و مباحثی که روزهای اخیر درباره کاهش نرخ سود بانکی و منتفی‌شدن آن مطرح شده، اظهارنظر بوده و فقط شورای پول و اعتبار باید به عنوان مرجع قانونی باید درباره‌ی نرخ سود بانکی تصمیم‌گیری کند.

وی با بیان این‌که شورای پول و اعتبار از کاهش نرخ سود بانکی استقبال می‌کند، اظهار کرد: سمت‌وسوی کاهش نرخ سود بانکی از نظر شورای پول و اعتبار قابل قبول است و باید بانک‌ها به سمت کاهش نرخ سود بانکی پیش روند.

عضو شورای پول و اعتبار اظهار کرد: شورای پول و اعتبار از پیشنهاد شورای هماهنگی بانک‌ها برای کاهش نرخ سود بانکی استقبال می‌کند و این موضوع در شورای پول و اعتبار مسیر خود را طی خواهد کرد.

پورابراهیمی ضمن انتقاد از این‌که کاهش نرخ سود بانکی به 20 درصد که در اردیبهشت‌ماه ابلاغ شد هنوز عملیاتی نشده است، گفت: با توجه به عملیاتی نشدن کاهش نرخ سود که در اردیبهشت‌ماه ابلاغ شد، کاهش نرخ برای دومین مرحله غیرمنطقی و غیرکارشناسی است و باید کاهش نرخ سود قبلی نیز اعمال شود.

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
25 درصد روزشمار
میشه بفرمایید مبلغ شما برای ۲۵ درصد روزشمار، چند میلیون بوده؟

Sent from my K00E using Tapatalk

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
موسسه نور گفت روزشمار 25 فقط برای مشتریان قدیمی هست مه تاریخ افتتاح حسابشون حداکثر تا سال91 هست
یکی از دوستان رفته بود حساب باز کنه روشمارشون 22درصد گفتند بهش

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
موسسه نور گفت روزشمار 25 فقط برای مشتریان قدیمی هست مه تاریخ افتتاح حسابشون حداکثر تا سال91 هست
یکی از دوستان رفته بود حساب باز کنه روشمارشون 22درصد گفتند بهش
موسسه نور هم فازش معلوم نیست چیه.هر شعبه ای یه چیزی میگه.

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
25 درصد روزشمار
شرایط این 25 درصد روزشمار چیه ؟؟
ارمان جز شتابه ؟؟
حداقل چقدر باید کف حساب باشه ؟

alirezai1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
74

mohsenhajian

Registered User
لایک‌ها
49
ای بابا
ترو خدا وام نگیرید
الان ما بدبخت داریم میشیم
اول بانک گفت قصدی 500 هزار هر ماه (برای خونمون گرفتیم)
خخخ
الان میگن 850.000 هر ماه
کدوم عدالت ؟
بقول یکی از معلمامون:اگه اسلام اینه که تو ایران اجرا میشه من نمیخوام
((((قصد توهین و بحث سیاسی نداشتم)))))

بالا