• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
باسلام ... امروز به بانک آينده مراجعه کردم .......روز شمار 19 درصد و ... يک‌ساله با پرداخت سود هر سه‌ماه يکبار 25 درصد و يکساله با پرداخت سود ماهانه 22 درصد.... دوستان ميشه بفرمائيد که به اين بانک اعتمادي هست يا نه؟
برای چه مبلغی این درصدها رو گفتن؟ (کف مبلغ)

Sent from my K00E using Tapatalk

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
من امروز حضوری از مدیریت شعبش در مشهد پرسیدم گفت روزشمار 20 درصد هست.!!
بله دقیقا به دوستم هم همینو گفتن برای مبالغ بالای 100میلیون 22 هم میدند 25 اصلا نمیدند ومیگند به مشریانی که تاریخ افتتاح حسابشون 91 به له اون وره

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
دوست عزيز صندوق نيست حسابه يک‌ساله‌س .... نپرسيدم ولي به نظرم حتماً عضو شتاب هم هست بخاطر اينکه بانکه نه موسسه
والا اونچیزی که اوای تایستون ما پرسیدیم برای بانک اینده این طوری بود
1-صندوق بود و کارت شتابی نداشت و دفترچه ای بود
2-کف مبلغ اول 30میلیون بود بعد شد 10میلیون
3- قردادش یک ساله وسود سه ماه یک بار 25 درصد
الان شما از روی حدس گفتی یا واقعا چنین چیزی هست ؟ متاسفانه من فاصله با بانک اینده که فقط تو شهرمون یک شعبه داره زیاده از پشت تلفنم جواب درستی دارند اگر امکانش رو دارید مواردی رو که گفتم بپرسید

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
دوستان کسی از بانکهای گردشگری و کارافرین خبر داره که نرخ سود صندوق و کوتاه مدت شون چنده؟؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
دوستان کسی از بانکهای گردشگری و کارافرین خبر داره که نرخ سود صندوق و کوتاه مدت شون چنده؟؟

گردش که صندوق داشت اما جمعش کرده...خبری ازش نیست
کارآفریت یه صندوق با تضمین سود ۲۰ داره که آخرین بار نزدیک ۲۷ نوشته بود بازده داشته

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
سلام

دوستان هنوز بانک شهر این صندوق 22 درصدی آرمان شهر رو باز میکنه؟

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
دوستان سود روزشمار بانک اینده برای بالای 10 تومن به بالا رو کسی می دونه چقدر شده ؟

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
دوستان گسی از کوثر طلایی خبر نداره چیسد اخررر؟؟؟؟؟کم میکنن یا همونه که هست

arianarvin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
والا اونچیزی که اوای تایستون ما پرسیدیم برای بانک اینده این طوری بود
1-صندوق بود و کارت شتابی نداشت و دفترچه ای بود
2-کف مبلغ اول 30میلیون بود بعد شد 10میلیون
3- قردادش یک ساله وسود سه ماه یک بار 25 درصد
الان شما از روی حدس گفتی یا واقعا چنین چیزی هست ؟ متاسفانه من فاصله با بانک اینده که فقط تو شهرمون یک شعبه داره زیاده از پشت تلفنم جواب درستی دارند اگر امکانش رو دارید مواردی رو که گفتم بپرسید
دوست عزيز:
1- حساب است... 4 ساله کارت شتابي داره ... دفترچه‌اي نيست
2- من 70-80 ميليون رو پرسيدم ولي فک کف نداره
3- آره... قردادش یک ساله وسود سه ماه یک بار 25 درصد
واقعاً همچنين چيزي هست .

arianarvin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
جهت اطلاع دوستان
يه بار ديگه تلفني پرسيدم:
- قوامين بالاي 100 ميليون 24 درصد به صورت ماهانه ...گفت: ينبايد يه ريال هم کم باشه ... گفت: 4درصد رو همون ابتدا مي ريزند
- آينده با کف 10 ميليون 25 درصد به صورت سه‌ماه سود واريز ميشه و بصورت ماهانه 22 درصد ... گفت: اگه زودتر از سه ماه پول رو برداري سودش ميشه 19 اگه بالاي سه ماه برداري به نسبت مدت ميشه 20 -21-22 درصد... اين حساب قابليت زيادکردن مبلغ هم دارد...
- آينده روز شمارش 19 درصد است .

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
من امروز حضوری از مدیریت شعبش در مشهد پرسیدم گفت روزشمار 20 درصد هست.!!
شاید ترسیده بهت نگفته، من دو سه روز پیش رفتم یکساله 26% و روزشمار 25 با کف 100هزار تومن
یکساله با کف بالای 100 میلیون هم 27%

mr.foad

Registered User
لایک‌ها
127
چطوریه که آینده وقتی سه ماه یکبار واریز کنه 25درصد میده ولی بخواد ماهانه واریز کنه میشه 22 درصد ؟! من سر در نیاوردم چطوریه یعنی توی این طرح سه ماهه روی سودی که ماهانه وجود داره ولی پرداختش نمیکنه سود نمیکشه ؟!

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
چطوریه که آینده وقتی سه ماه یکبار واریز کنه 25درصد میده ولی بخواد ماهانه واریز کنه میشه 22 درصد ؟! من سر در نیاوردم چطوریه یعنی توی این طرح سه ماهه روی سودی که ماهانه وجود داره ولی پرداختش نمیکنه سود نمیکشه ؟!

نه دیگه.25 درصد میده اما اون سود ماهانه رو که روی سود هر ماه اضافه میشده نمیده.بازم می صرفه.اگه واقعا صندوق نباشه.
کسی الانم از آینده سود به موقع میگیره؟یا در موقع استفاده از کارت شتابیش یا بستن سپرده مشکلی نداشته؟
آینده درسته بانک شده اما هنوز بانک مرکزی هر موقع بخواد یه بانکی رو که به جایی وصل نیست پیدا کنه واسه گیر دادن میره سمت آینده.هر موقع بخواد چک های بالای 100 میلیون و...رو دستور بده پاس نکنند بازم زورش به آینده میرسه.

mr.foad

Registered User
لایک‌ها
127
نه دیگه.25 درصد میده اما اون سود ماهانه رو که روی سود هر ماه اضافه میشده نمیده.بازم می صرفه.اگه واقعا صندوق نباشه.
کسی الانم از آینده سود به موقع میگیره؟یا در موقع استفاده از کارت شتابیش یا بستن سپرده مشکلی نداشته؟
آینده درسته بانک شده اما هنوز بانک مرکزی هر موقع بخواد یه بانکی رو که به جایی وصل نیست پیدا کنه واسه گیر دادن میره سمت آینده.هر موقع بخواد چک های بالای 100 میلیون و...رو دستور بده پاس نکنند بازم زورش به آینده میرسه.
فکر نمیکنم ارزش داشته باشه. واسه مبالغ بالا اون مقدار سود روی سود ماهیانه خودش کلی پول میشه مثلا میشه یکی دو میلیون گاهی اوقات یا بیشتر.

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
احتمال تجمیع بانک آینده با یک بانک رسمی دیگه وجود داره
احتمالا یادتون باشه دو سال پیش آینده کلی از شعبش رو جمع آوری کرد ( شعب شهرهای زیر 250 هزار نفر ) و سعی داشت در هر استان دو یا سه شعبه بیشتر نداشته باشه.
توی بانک ها پرریسک ترین بانک همین آینده است.
قوامین با وضعیت سوددهیش خیلی نسبت به آینده وضعیتش بهتر هست.
مهر اقتصاد هم میگن سودهای خوبی میده و تسهیلاتش هم خوبه ( البته فقط شنیدم )
موسسه عسکریه، نور، کوثر هم که مهر تائید بانک مرکزی رو دارن ( من با کوثر و عسکریه بالای 3 سال کارکردم و مشکلی باهاشون نداشتم )

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
بانک مهر پیشنهاد میشه
یکم صبور باشید معمولا هر عید طرح های پر سودی ارائه میدن ! اعلام کردن حتما بگیرید من یک 23 درصد روزشمار چندین ساله دارم با کف 1 میلیون که حداقل به نظر خودم خیلی عالیه !

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
دوستان موسسه ارمانم انگار 1خبرراییش شده خبرگزاری فارس امروز 1مطلب خوندم با این عنوان که ارمان هم در سایه سهل انگاری بانک مرکزیمثل میزان شد ........مگه مجوز نداره؟؟؟1عکسم گزاشته بود از تجمع 1عده جلو یکی از شعب ارمان شعبه توس نمیدونم کودوم شهر بوده

amirbarca

Registered User
لایک‌ها
97
دوستان موسسه ارمانم انگار 1خبرراییش شده خبرگزاری فارس امروز 1مطلب خوندم با این عنوان که ارمان هم در سایه سهل انگاری بانک مرکزیمثل میزان شد ........مگه مجوز نداره؟؟؟1عکسم گزاشته بود از تجمع 1عده جلو یکی از شعب ارمان شعبه توس نمیدونم کودوم شهر بوده
لینک خبر رو اگه میشه بزارید.من پیدا نکردم.فکر کنم مشکل بدر توس باشه نه آرمان.

بالا