• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
این مال کسانیه که وام کالای 10 میلیونی رو بازپرداخت نمیکنن، همین باعث شده دولت مجوز بگیره، از حساب حقوق بگیران، یا کسانی که حسابشون پول داره و پول قسط وام رو نمیدن برداشت کنه، و مال تمام مردم نیست!

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
دوستانی که سپرده ارمان بانک شهر رو دارن
به نظر شما این ماه زیر 22 درصد واریز شده واسشون؟
من با شعبه حرف زدم می گن نه این طور نیست بالای 22 ریختیم
ماه های قبل بیشتر می ریختیم این ماه کمتر شده
اگه «صندوق سرمایه گذاری با درآمد ثابت گنجینه آرمان شهر» هست که سود تاریخ ۷/۳۰ رو ۱۸/۳۵درصد تو سایتشون گذاشتن که یعنی ۲۰٪ پرداختی داشتن.
یه محاسبه روزشمار بکنید ببینید اختلاف چقدره.

bas ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
103
دوستانی که سپرده ارمان بانک شهر رو دارن
به نظر شما این ماه زیر 22 درصد واریز شده واسشون؟
من با شعبه حرف زدم می گن نه این طور نیست بالای 22 ریختیم
ماه های قبل بیشتر می ریختیم این ماه کمتر شده
اره . من هرطور حساب کردم دیدم 21.5 درصد میشه .
اگه اینطور بخواد باشه واقعا این صندوق بی حساب کتابه چون سود رو که چند روز دیرتز میریزه و هر سری هم کمتر داره میریزه

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
اگه اینطور بخواد باشه واقعا این صندوق بی حساب کتابه چون سود رو که چند روز دیرتز میریزه و هر سری هم کمتر داره میریزه
اگر پولتون رو نیاز نداریدیکسال تا اوایل دیماه حساب یکساله ۲۴-۲۵ درصدی در بانک یا بالاتر در موسسه بازکنید که حداقل تا یکسال سود بالا بگیرید
صندوق شهر مزیتش اینه که همون روز پولتونو میدن و روزشماره ولی در صورت کاهش سود که یقینا قبل عید اتفاق میوفته سودتون رو در لحظه کم میکنن
اگر به پولتون ممکنه احتیاج پیدا کنید که هیچی

sare bayat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
آقای arashaj74
الان کدوم بانک داره 24-25 سالانه میده؟؟؟البته به جز قوامین.

reza128

Registered User
لایک‌ها
99
اگر پولتون رو نیاز نداریدیکسال تا اوایل دیماه حساب یکساله ۲۴-۲۵ درصدی در بانک یا بالاتر در موسسه بازکنید که حداقل تا یکسال سود بالا بگیرید
صندوق شهر مزیتش اینه که همون روز پولتونو میدن و روزشماره ولی در صورت کاهش سود که یقینا قبل عید اتفاق میوفته سودتون رو در لحظه کم میکنن
اگر به پولتون ممکنه احتیاج پیدا کنید که هیچی

آقای arashaj74
الان کدوم بانک داره 24-25 سالانه میده؟؟؟البته به جز قوامین.

دوستان این مورد کاهش سود صندوق تایید میشه برا منم همینه (البته برا من پارسیانه)
برا همه همینطوری شده چون اینا منابع خیلی بالایی تو صندوقا جذب کردن (تو سایت بورس هست ) بانک شهر اول شده پارسیانم سوم حدود فک کنم 6000ملیارد جمع شده برا همین کم کردن یعنی صرف نمیکنه دیگه هر کی میگن میخواد میتونه برداره بانک شهرم افزایش سرمایه 100 درصدی داشت چند وقت پیش رسم اعلام شد الانم هر چقد بخواد میتونه کم کنه هیچ تضمینی نیس اگه هم اشه 20درصده

برا پارسیان منم همینطوریه با این تفاوت که فلا 23 فیت هست یعنی قبلا 23و خورده ای بود همیشه نزدیک 24 ولی حالا 23 فیته
نظرم همون نظر اقا آرشه 22 یا حتی همون 20 بذارید بهتره تا این صندوق که صد درصد قبل یا بعد عید زیر 18-19 میشه

دوستان چن ماهو در نظر نگیرید به وقتش یه جور برنامه ریزی نکنین که یه سال فدای چند ماه بشه
دقیقا مثل داستان اون طلایی کوثر و....

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
دوستان موسسه قرض الحسنه آینده سازان کسی شنیده تا حالا ؟؟؟
سرچ کردم سایت نداشت.
دقیقا عنوان اینه موسسه قرض الحسنه آینده سازان

میخوام 10 میل بزارم ... 10 میل بگیرم . 6 ماه توقف سپرده...18 ماه بازپرداخت...
دلیل که از اینجا میگیرم.
بازنشسته هم به عنوان ضامن قبول میکنه.

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
دوستانی که قوامین حساب دارن، اینترنت بانک مشکلی داره؟ خطا میده که حساب کاربری مسدود شده!

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
دوستانی که قوامین حساب دارن، اینترنت بانک مشکلی داره؟ خطا میده که حساب کاربری مسدود شده!
احتمال داره که یوزر یا پسورد رو اشتباه زده باشید و مسدود شده

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466

من الآن وارد شدم مشکلی نداشت. کد Captcha رو با همون حروفی که نمایش میده (حروف بزرگ یا کوچک) وارد کنید چون به بزرگی و کوچکی حروف حساس هست.

bas ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
103
منم قبلا توی تاپیک اعلام کردم که قوامین اینترنت بانکش افتضاحه . مال من واردش میشم فقط موجودی رو میده و هیچ کاری نمیتونم انجام بدم و بانک هم میگه مشکل نداره

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
منم قبلا توی تاپیک اعلام کردم که قوامین اینترنت بانکش افتضاحه . مال من واردش میشم فقط موجودی رو میده و هیچ کاری نمیتونم انجام بدم و بانک هم میگه مشکل نداره
آره آخرین باری هم که من رفتم همیجور بود که شما میگی و امروز هم که برای ما خود به خود مسدود شده :)

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
با سلام

دوستان بالاخره این کلید طلایی موسسه کوثر تکلیفش چی شود؟ تا کی این سود 24 درصد پرداخت میشه؟

arianarvin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
سلام
سود روز شمار قوامين 20 درصد ... با کف 2 ميليون تومان....جهت اطلاع دوستان

farzad.r

Registered User
لایک‌ها
281
دوستان بهترین حساب برای سرمایه گذاری ماه به ماه چیه؟
مثلا ماهی 500 تومن حدودا از درآمد اضافه بیاد بهترین سپرده چیه؟

chama

Registered User
لایک‌ها
241
دوستان موسسه قرض الحسنه آینده سازان کسی شنیده تا حالا ؟؟؟
سرچ کردم سایت نداشت.
دقیقا عنوان اینه موسسه قرض الحسنه آینده سازان

میخوام 10 میل بزارم ... 10 میل بگیرم . 6 ماه توقف سپرده...18 ماه بازپرداخت...
دلیل که از اینجا میگیرم.
بازنشسته هم به عنوان ضامن قبول میکنه.
از یکی از کارمندان بانک صادرات شنیدم طرح جدیدی هست بالای ده میل را نرخ سود 20 درصد پرداخت میکنند و معدل حساب هم بهتون میدن که وام 21 درصد بگیرید. تا سقف 36 ماهه.

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
امروز بانک آینده رفتم تا دفترچه را بروزرسانی کنم،برای اولین بارم بود که این مورد را دیدم،دفترچه ام رو به اتمام بود،میخواست دفترچه جدید صادر کنه،بهم گفت،بابت تعویض دفترچه 2500 تومان کارمزد میگیرند،این مورد واقعیت داره؟کسی تا حالا باهاش مواجه شده؟دیگه حالم از بانکشون بهم خورد،تا حالا این همه بانک حساب داشتم،حداقل سالی 3-4 تا دفترچه بانکم پر میشه و تعویض میکنم،ولی جایی اینطور ندیده بودم،دوستان اگر کسی تجربه داره لطف کنه،بانک قوامین و ملی و...هم اینجوریه؟

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
امروز بانک آینده رفتم تا دفترچه را بروزرسانی کنم،برای اولین بارم بود که این مورد را دیدم،دفترچه ام رو به اتمام بود،میخواست دفترچه جدید صادر کنه،بهم گفت،بابت تعویض دفترچه 2500 تومان کارمزد میگیرند،این مورد واقعیت داره؟کسی تا حالا باهاش مواجه شده؟دیگه حالم از بانکشون بهم خورد،تا حالا این همه بانک حساب داشتم،حداقل سالی 3-4 تا دفترچه بانکم پر میشه و تعویض میکنم،ولی جایی اینطور ندیده بودم،دوستان اگر کسی تجربه داره لطف کنه،بانک قوامین و ملی و...هم اینجوریه؟
منم امروز آینده حساب باز کردم دفترچه که نداشتن اینترنت بانک هم گفتن اول تو سایت ثبت نام کن ۷۲ ساعت بعد بیا تایید کنیم رمز بگیری مسخره بازی محض فقط الکی وقتم تلف شد.
بانک گردشگری این همه احترام میذارن خدمات اینترنتی هم رمزش‌ آنی و سایتشون کامل هست.
دفترچه هم دارن خودشون همیشه پیشنهاد به روز کردن میدن.

Sent from my GT-S6312 using Tapatalk

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
از یکی از کارمندان بانک صادرات شنیدم طرح جدیدی هست بالای ده میل را نرخ سود 20 درصد پرداخت میکنند و معدل حساب هم بهتون میدن که وام 21 درصد بگیرید. تا سقف 36 ماهه.
بعد چه مدتی وام 21 درصدی میدن ؟

بالا