این مال کسانیه که وام کالای 10 میلیونی رو بازپرداخت نمیکنن، همین باعث شده دولت مجوز بگیره، از حساب حقوق بگیران، یا کسانی که حسابشون پول داره و پول قسط وام رو نمیدن برداشت کنه، و مال تمام مردم نیست!
این مال کسانیه که وام کالای 10 میلیونی رو بازپرداخت نمیکنن، همین باعث شده دولت مجوز بگیره، از حساب حقوق بگیران، یا کسانی که حسابشون پول داره و پول قسط وام رو نمیدن برداشت کنه، و مال تمام مردم نیست!
اگه «صندوق سرمایه گذاری با درآمد ثابت گنجینه آرمان شهر» هست که سود تاریخ ۷/۳۰ رو ۱۸/۳۵درصد تو سایتشون گذاشتن که یعنی ۲۰٪ پرداختی داشتن.دوستانی که سپرده ارمان بانک شهر رو دارن
به نظر شما این ماه زیر 22 درصد واریز شده واسشون؟
من با شعبه حرف زدم می گن نه این طور نیست بالای 22 ریختیم
ماه های قبل بیشتر می ریختیم این ماه کمتر شده
اره . من هرطور حساب کردم دیدم 21.5 درصد میشه .دوستانی که سپرده ارمان بانک شهر رو دارن
به نظر شما این ماه زیر 22 درصد واریز شده واسشون؟
من با شعبه حرف زدم می گن نه این طور نیست بالای 22 ریختیم
ماه های قبل بیشتر می ریختیم این ماه کمتر شده
اگر پولتون رو نیاز نداریدیکسال تا اوایل دیماه حساب یکساله ۲۴-۲۵ درصدی در بانک یا بالاتر در موسسه بازکنید که حداقل تا یکسال سود بالا بگیریداره . من هرطور حساب کردم دیدم 21.5 درصد میشه .
اگه اینطور بخواد باشه واقعا این صندوق بی حساب کتابه چون سود رو که چند روز دیرتز میریزه و هر سری هم کمتر داره میریزه
اگر پولتون رو نیاز نداریدیکسال تا اوایل دیماه حساب یکساله ۲۴-۲۵ درصدی در بانک یا بالاتر در موسسه بازکنید که حداقل تا یکسال سود بالا بگیرید
صندوق شهر مزیتش اینه که همون روز پولتونو میدن و روزشماره ولی در صورت کاهش سود که یقینا قبل عید اتفاق میوفته سودتون رو در لحظه کم میکنن
اگر به پولتون ممکنه احتیاج پیدا کنید که هیچی
آقای arashaj74
الان کدوم بانک داره 24-25 سالانه میده؟؟؟البته به جز قوامین.
اره . من هرطور حساب کردم دیدم 21.5 درصد میشه .
اگه اینطور بخواد باشه واقعا این صندوق بی حساب کتابه چون سود رو که چند روز دیرتز میریزه و هر سری هم کمتر داره میریزه
احتمال داره که یوزر یا پسورد رو اشتباه زده باشید و مسدود شدهدوستانی که قوامین حساب دارن، اینترنت بانک مشکلی داره؟ خطا میده که حساب کاربری مسدود شده!
دوستانی که قوامین حساب دارن، اینترنت بانک مشکلی داره؟ خطا میده که حساب کاربری مسدود شده!
منم قبلا توی تاپیک اعلام کردم که قوامین اینترنت بانکش افتضاحه . مال من واردش میشم فقط موجودی رو میده و هیچ کاری نمیتونم انجام بدم و بانک هم میگه مشکل ندارهدوستانی که قوامین حساب دارن، اینترنت بانک مشکلی داره؟ خطا میده که حساب کاربری مسدود شده!
آره آخرین باری هم که من رفتم همیجور بود که شما میگی و امروز هم که برای ما خود به خود مسدود شدهمنم قبلا توی تاپیک اعلام کردم که قوامین اینترنت بانکش افتضاحه . مال من واردش میشم فقط موجودی رو میده و هیچ کاری نمیتونم انجام بدم و بانک هم میگه مشکل نداره
بانک آينده 25 درصد ... واريز سود هر 3 ماه يکبارآقای arashaj74
الان کدوم بانک داره 24-25 سالانه میده؟؟؟البته به جز قوامین.
از یکی از کارمندان بانک صادرات شنیدم طرح جدیدی هست بالای ده میل را نرخ سود 20 درصد پرداخت میکنند و معدل حساب هم بهتون میدن که وام 21 درصد بگیرید. تا سقف 36 ماهه.دوستان موسسه قرض الحسنه آینده سازان کسی شنیده تا حالا ؟؟؟
سرچ کردم سایت نداشت.
دقیقا عنوان اینه موسسه قرض الحسنه آینده سازان
میخوام 10 میل بزارم ... 10 میل بگیرم . 6 ماه توقف سپرده...18 ماه بازپرداخت...
دلیل که از اینجا میگیرم.
بازنشسته هم به عنوان ضامن قبول میکنه.
منم امروز آینده حساب باز کردم دفترچه که نداشتن اینترنت بانک هم گفتن اول تو سایت ثبت نام کن ۷۲ ساعت بعد بیا تایید کنیم رمز بگیری مسخره بازی محض فقط الکی وقتم تلف شد.امروز بانک آینده رفتم تا دفترچه را بروزرسانی کنم،برای اولین بارم بود که این مورد را دیدم،دفترچه ام رو به اتمام بود،میخواست دفترچه جدید صادر کنه،بهم گفت،بابت تعویض دفترچه 2500 تومان کارمزد میگیرند،این مورد واقعیت داره؟کسی تا حالا باهاش مواجه شده؟دیگه حالم از بانکشون بهم خورد،تا حالا این همه بانک حساب داشتم،حداقل سالی 3-4 تا دفترچه بانکم پر میشه و تعویض میکنم،ولی جایی اینطور ندیده بودم،دوستان اگر کسی تجربه داره لطف کنه،بانک قوامین و ملی و...هم اینجوریه؟
بعد چه مدتی وام 21 درصدی میدن ؟از یکی از کارمندان بانک صادرات شنیدم طرح جدیدی هست بالای ده میل را نرخ سود 20 درصد پرداخت میکنند و معدل حساب هم بهتون میدن که وام 21 درصد بگیرید. تا سقف 36 ماهه.