• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Trickett

Registered User
لایک‌ها
815
دوستان ببخشید سوالمو اینجا مطرح میکنم، الان بانکی هست بدون پروانه کسب بشه حساب جاری باز کرد؟

passanger75

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
61
سلام دوستان
کسی اطلاع داره سود سپرده طلایی کوثر به چه منوال شد؟یا قراره چی بشه؟
گفته بودن تا آبان 24% واریز میشه تغییری کرده یا همچنان تمدید شده؟
(تو اینترنت بانکشم سود سپرده هارو نمیزنه :| )

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
دوستان، از چه سایتی میشه از کارت شتابی کوثر، کارت شارژ خریداری کنیم؟ یا کلا خرید اینترنتی انجام بدیم!؟
هرکاری میکنم نمیشه

margemoosh

Registered User
لایک‌ها
65
دوستان عزیزم

اتفاقا کاری که این دوستمون میکنن (چاپ گردش حساب در دفترچه) و حساسیتی که در این مورد دارن کاملا بجا و درسته !

بنده هم اکثر اوقات سعی میکنم گردش حسابهام و مانده نهایی رو در دفترچه‌هام داشته باشم . اما چرا ؟

با توجه به سیستم بانکی متمرکزی که در چند سال اخیر با الگو برداری غلط از کشورهای پیشرفته پیاده سازی شده باید احتمالات زیر رو همیشه مد نظر داشت:

- اطلاعات سیستم کامپیوتری بانک در اثر حمله ویروسی از بین بره یا دچار اختلال بشه.

- هکرها باعث دستکاری اطلاعات حسابها یا خرابکاری در سیستمهای نرم‌افزاری و سخت‌افزاری بانکی بشن.

- سیستمهای نرم‌افزاری یا سخت‌افزاری در بانک کرش کنن و به دلیل سهل انگاری مسئولین پشتیبان مناسبی هم برای چنین حالاتی تهیه نشده باشه.

- سرورهای بانک و سرورهای پشتیبان در اثر سیل ،زلزله ،آتش سوزی ،حملات نظامی کشورهای بیگانه از بین برن.

بنابراین اگر حداقل گردش حسابها و مانده نهایی رو در دفترچه بصورت پرینت شده و مکتوب (اصطلاحاً هارد کپی) داشته باشیم امکان اثبات میزان طلبمون از بانک یا موسسه و دریافتش در صورت بروز هر کدوم از مشکلات بالا بیشتر میشه.

اما اینکه گفتم الگوبرداری غلط دلیلش اینه که معمولا در کشورهای پیشرفته سعی میشه سرورهای اصلی و پشتیبان بصورت ریداندانت در چند نقطه جغرافیایی متفاوت پراکنده بشن و در صورت بروز مشکل برای هر سیستم ،سیستم بعدی بصورت خودکار و هوشمند مدیریت سیستم رو بر عهده بگیره. که متأسفانه در کشور ما حداقل برای سیستمهای بانکی چنین تدبیری اندیشیده نشده.

در کل بهتره اگر همیشه مقدور نیست ولی هر از چند گاهی از متصدی بانک بخواهید گردش و مانده حسابهاتون رو توی دفترچه پرینت کنه.

سالم و تندرست باشید ....

امکان از بین رفتن اطلاعات بانکی صفر هست. بانک‌ها در حال حاضر سخت‌افزارهای خودشون رو از بهترین شرکت تولیدکننده تجهیزات ذخیره‌سازی دنیا خریداری میکنن (با هزار تا واسطه) و معمولا اطلاعات بانکی بیشتر از ۸ بار افزونگی دارن یعنی تمام اطلاعات بانک‌ها حداقل دارای هشت کپی هست که این کپی‌ها توی شهرهای مختلف پراکنده هستن. علاوه بر بانک‌ها، حتی سازمان‌های دیگه مانند ناجا هم برای مواردی مثل بررسی گذرنامه، ممنوع‌الخروجی و اینها چند کپی کامل از تمامی اطلاعاتش در شهرهای مختلف داره.

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
دوستان، از چه سایتی میشه از کارت شتابی کوثر، کارت شارژ خریداری کنیم؟ یا کلا خرید اینترنتی انجام بدیم!؟
هرکاری میکنم نمیشه
درگاه های شتاب مشترک الان و فرقی نمیکنه
چه پیغام خطایی میزنه؟

MaLaS

Registered User
لایک‌ها
82
بالاترین سود سپرده بلند مدت در حال حاضر چه بانکی میده؟

rezahp021

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان الان کدوم بانک یا موسسه بیشترین سود روز شمار میده ؟ اخه بعضیا میگن ثامن بعضیا میگن کوثر؟؟؟؟؟

sunflower1

Registered User
لایک‌ها
65
دوستانی که حساب بانک قوامین رو دارن خودشون چندم ماه واریز سود براشون انجام میشه?
من ۲۲ ام ماه پیش یک حسابی باز کردم اما هنوز سودی واریز نشده !!

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
دوستانی که حساب بانک قوامین رو دارن خودشون چندم ماه واریز سود براشون انجام میشه?
من ۲۲ ام ماه پیش یک حسابی باز کردم اما هنوز سودی واریز نشده !!
اول ماه سود میریزن
ماه اول سود تعلق نمیگیره

sunflower1

Registered User
لایک‌ها
65
اول ماه سود میریزن
ماه اول سود تعلق نمیگیره
یعنی ۱ام سود واریز میشه??
یعنی چی ماه اول سود تعلق نمیگیرد?
مگه میشه?? سود ماه اول رو میخورن? یا با هم ماه دوم واریز میکنن ???

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
یعنی ۱ام سود واریز میشه??
یعنی چی ماه اول سود تعلق نمیگیرد?
مگه میشه?? سود ماه اول رو میخورن? یا با هم ماه دوم واریز میکنن ???
معمولا 30 ام ماه واریز میکنن، مجموع سود باهم ماه دوم میریزن که اگر ماه اول دست بزنید سود تعلق نمیگیره

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
میزنه کارت نامعتبر ( بانک ملی ) یا یه همچین خطایی تو بانک ملت و سپه و ...
دو روزی هست که این مشکل برطرف شده...
من دیروز روی درگاه ملت تست کردم اوکی بود امروز رو نمیدونم...

chama

Registered User
لایک‌ها
241
دوستان ببخشید سوالمو اینجا مطرح میکنم، الان بانکی هست بدون پروانه کسب بشه حساب جاری باز کرد؟
در همه بانک ها بدون پروانه کسب میشه حساب جاری باز کرد:general707:
اگه دسته چک میخواهید ممکنه در بعضی شعب بهانه تراشی کنند که با توجه به سر و زبون شما و اون کارمند یا رئیس شعبه میتونید چک دریافت کنید.
اختیار کامل دسته رئیس شعبه هست.
تجربه قابل استفاده:
من در 19 سالگی بدون هیچ شغلی رفتم یکی از شعب خلوت بانک صادرات،یه رئیس شعبه بدی داشت بعد سوال در مورد شغل و گفتگو های من برای راضی کردنش! گفت یک حساب روزشمار یا قرض الحسنه افتتاح کن و بعد چند ماه بیا تا ببینم گردش حسابت چطوره:eek:
بعدش رفتم یک شعبه شلوغ بانک ملی که از قبل حساب داشتم اول گفت پروانه کسب یا باید کارمند باشی ولی بعد از کمتر از دو دقیقه صحبت مدارک را گرفت و گفت دو سه روز دیگه جواب استعلام میاد و یک فرم افتتاح حساب که باید یک نفر که حساب جاری در اون بانک داره امضا کنه هم دادند و بعد یک دسته چک 25 برگی:general504:
انتظار 10 برگی هم نداشتم 25 برگی دادند.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
در همه بانک ها بدون پروانه کسب میشه حساب جاری باز کرد:general707:
اگه دسته چک میخواهید ممکنه در بعضی شعب بهانه تراشی کنند که با توجه به سر و زبون شما و اون کارمند یا رئیس شعبه میتونید چک دریافت کنید.
اختیار کامل دسته رئیس شعبه هست.
تجربه قابل استفاده:
من در 19 سالگی بدون هیچ شغلی رفتم یکی از شعب خلوت بانک صادرات،یه رئیس شعبه بدی داشت بعد سوال در مورد شغل و گفتگو های من برای راضی کردنش! گفت یک حساب روزشمار یا قرض الحسنه افتتاح کن و بعد چند ماه بیا تا ببینم گردش حسابت چطوره:eek:
بعدش رفتم یک شعبه شلوغ بانک ملی که از قبل حساب داشتم اول گفت پروانه کسب یا باید کارمند باشی ولی بعد از کمتر از دو دقیقه صحبت مدارک را گرفت و گفت دو سه روز دیگه جواب استعلام میاد و یک فرم افتتاح حساب که باید یک نفر که حساب جاری در اون بانک داره امضا کنه هم دادند و بعد یک دسته چک 25 برگی:general504:
انتظار 10 برگی هم نداشتم 25 برگی دادند.
همه بانک ها لازم نیست معرفت حساب جاری داشته باشه.......معرف صرفا برای تایید اطلاعات محل کار و سکونت هست همین........حتی بمن گفتن اگه کسی نمیشناسی،خودمون از یکی از مشتری ها امضا میگیریم
با توجه به شغل و اعتبار. و گردش مالیت،هرگونه همکاری باهات میکنن......حتی بمن فرم رو دادن که ببرم پیش معرف،که خودش نخواد پاشه بره بانک

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
ایلنا: صبح امروز بیش از 50 نفر از دارندگان حساب در یک موسسه مالی و اعتباری وابسته به یک نهاد خاص در مقابل ساختمان بانک مرکزی تجمع کرده اند.

براساس اعلام تجمع کنندگان این موسسه مدتی است در خصوص ارائه پول به مردم و بستن حساب های آنان خودداری کرده است و هیچ یک از وضعیت حساب های خود خبر دقیقی ندارند.

فکر کنم ثامن الحجج بوده اینطور که خبرها میاد

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
ایلنا: صبح امروز بیش از 50 نفر از دارندگان حساب در یک موسسه مالی و اعتباری وابسته به یک نهاد خاص در مقابل ساختمان بانک مرکزی تجمع کرده اند.

براساس اعلام تجمع کنندگان این موسسه مدتی است در خصوص ارائه پول به مردم و بستن حساب های آنان خودداری کرده است و هیچ یک از وضعیت حساب های خود خبر دقیقی ندارند.

ثامن الحجج تا جایی که من میدونم وابسته به نهاد خاصی نیست.کسی اطلاعاتی داره؟
امروز با سلام و صلوات سود این ماهمو ریختن حساب بانکی
تا اونجایی که من اطلاع دارم بین بی مجوزها فقط ثامن وابسته به **** است که فکر نمیکنم مشکلی پیدا کرده باشه

Last edited:

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466

ثامن الحجج تا جایی که من میدونم وابسته به نهاد خاصی نیست.کسی اطلاعاتی داره؟
امروز با سلام و صلوات سود این ماهمو ریختن حساب بانکی
تا اونجایی که من اطلاع دارم بین بی مجوزها فقط ثامن وابسته به **** است که فکر نمیکنم مشکلی پیدا کرده باشه

امیدوارم حداقل بخاطر مردمی که در ثامن‌الحجج سپرده دارن مشکلی برای این مؤسسه پیش نیاد اما اخیراً این مؤسسه برای ترمیم وجهه خدشه‌دار شده‌اش ، شایع کرده متعلق به آستان قدس رضوی هست تا شاید با این شیوه برای خودش اعتبار کسب کنه و آبهای رفته رو به جوی برگردونه.

شاید منظور از نهاد در خبر ایلنا همین باشه.

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015

مثلا رفتن چی بگن ؟ بانک مرکزی صد بار گفته آقا تو این موسسه های بی مجوز حساب باز نکنید که به من ربطی نداره ولی کو گوش شنوا ؟! هرکی خربزه میخوره پای لرزش هم میشینه . . خلاص

mr.foad

Registered User
لایک‌ها
127
سلام. پدرم چند سال پیش واسم یه حساب تو بانک مسکن باز کرده بود و هرماه یه مبلغی توش واریز میکرد. نمیدونم اسم حسابه چیه و چطوریه فقط میدونم که بعد از حدود 10 سال یا نمیدونم 15 سال از حساب معدل گیری میشه و به نسبتش وام مسکن یا تعمیرات مسکن یا ... داده میشه با سود 14 درصد. اون موقع باید ماهی 15هزار تومن واریز میشد و کسی که بهش سپرده شده بود تا هرماه 15ببره واریز کنه تا به امروز هم همون ماهی 15 تومن رو طبق روال واریز کرده واسه همین الان حدود 1.5 میلیون یا شایدم 1.6 داخلش هست و گفتن اگه بخوای حساب رو ببندی سود این سالهارو بهت میدیم که گفت حدود 3.8 میلیون میشه. ولی خب اگر پول بیشتری توش واریز کنی و بذاری یکسال یا بیشتر بمونه به نسبتش وام زیادی میتونی بگیری و همین الان بخوای وامش رو بگیری میشه حدود 12 میلیون تومن و 14درصد.
الان نمیدونم اصلا این حسابه چیه و باید چه کارش کنم ؟! ببندمش و سودش رو بگیرم یا وامش رو ؟! از قسط دادن اصلا خوشم نمیاد و اصلا نیازی بهش ندارم ولی نمیخوامم همینطوری بمونه 12درصد سود روش بدن باز بگیرمش نزدیک 4میلیون پوله ! یکی بهم گفت وام 14درصد با ارزشه و بگیر بذارش یه موسسه و ... !! لطفا اگر کسی میدونه ابعاد این قضیه رو روشن کنید واسم که ببینم بهتره چکار کنم ! تشکر.

بالا