دوستان عزیزم
اتفاقا کاری که این دوستمون میکنن (چاپ گردش حساب در دفترچه) و حساسیتی که در این مورد دارن کاملا بجا و درسته !
بنده هم اکثر اوقات سعی میکنم گردش حسابهام و مانده نهایی رو در دفترچههام داشته باشم . اما چرا ؟
با توجه به سیستم بانکی متمرکزی که در چند سال اخیر با الگو برداری غلط از کشورهای پیشرفته پیاده سازی شده باید احتمالات زیر رو همیشه مد نظر داشت:
- اطلاعات سیستم کامپیوتری بانک در اثر حمله ویروسی از بین بره یا دچار اختلال بشه.
- هکرها باعث دستکاری اطلاعات حسابها یا خرابکاری در سیستمهای نرمافزاری و سختافزاری بانکی بشن.
- سیستمهای نرمافزاری یا سختافزاری در بانک کرش کنن و به دلیل سهل انگاری مسئولین پشتیبان مناسبی هم برای چنین حالاتی تهیه نشده باشه.
- سرورهای بانک و سرورهای پشتیبان در اثر سیل ،زلزله ،آتش سوزی ،حملات نظامی کشورهای بیگانه از بین برن.
بنابراین اگر حداقل گردش حسابها و مانده نهایی رو در دفترچه بصورت پرینت شده و مکتوب (اصطلاحاً هارد کپی) داشته باشیم امکان اثبات میزان طلبمون از بانک یا موسسه و دریافتش در صورت بروز هر کدوم از مشکلات بالا بیشتر میشه.
اما اینکه گفتم الگوبرداری غلط دلیلش اینه که معمولا در کشورهای پیشرفته سعی میشه سرورهای اصلی و پشتیبان بصورت ریداندانت در چند نقطه جغرافیایی متفاوت پراکنده بشن و در صورت بروز مشکل برای هر سیستم ،سیستم بعدی بصورت خودکار و هوشمند مدیریت سیستم رو بر عهده بگیره. که متأسفانه در کشور ما حداقل برای سیستمهای بانکی چنین تدبیری اندیشیده نشده.
در کل بهتره اگر همیشه مقدور نیست ولی هر از چند گاهی از متصدی بانک بخواهید گردش و مانده حسابهاتون رو توی دفترچه پرینت کنه.
سالم و تندرست باشید ....
درگاه های شتاب مشترک الان و فرقی نمیکنهدوستان، از چه سایتی میشه از کارت شتابی کوثر، کارت شارژ خریداری کنیم؟ یا کلا خرید اینترنتی انجام بدیم!؟
هرکاری میکنم نمیشه
اول ماه سود میریزندوستانی که حساب بانک قوامین رو دارن خودشون چندم ماه واریز سود براشون انجام میشه?
من ۲۲ ام ماه پیش یک حسابی باز کردم اما هنوز سودی واریز نشده !!
یعنی ۱ام سود واریز میشه??اول ماه سود میریزن
ماه اول سود تعلق نمیگیره
معمولا 30 ام ماه واریز میکنن، مجموع سود باهم ماه دوم میریزن که اگر ماه اول دست بزنید سود تعلق نمیگیرهیعنی ۱ام سود واریز میشه??
یعنی چی ماه اول سود تعلق نمیگیرد?
مگه میشه?? سود ماه اول رو میخورن? یا با هم ماه دوم واریز میکنن ???
میزنه کارت نامعتبر ( بانک ملی ) یا یه همچین خطایی تو بانک ملت و سپه و ...درگاه های شتاب مشترک الان و فرقی نمیکنه
چه پیغام خطایی میزنه؟
دو روزی هست که این مشکل برطرف شده...میزنه کارت نامعتبر ( بانک ملی ) یا یه همچین خطایی تو بانک ملت و سپه و ...
در همه بانک ها بدون پروانه کسب میشه حساب جاری باز کرد:general707:دوستان ببخشید سوالمو اینجا مطرح میکنم، الان بانکی هست بدون پروانه کسب بشه حساب جاری باز کرد؟
همه بانک ها لازم نیست معرفت حساب جاری داشته باشه.......معرف صرفا برای تایید اطلاعات محل کار و سکونت هست همین........حتی بمن گفتن اگه کسی نمیشناسی،خودمون از یکی از مشتری ها امضا میگیریمدر همه بانک ها بدون پروانه کسب میشه حساب جاری باز کرد:general707:
اگه دسته چک میخواهید ممکنه در بعضی شعب بهانه تراشی کنند که با توجه به سر و زبون شما و اون کارمند یا رئیس شعبه میتونید چک دریافت کنید.
اختیار کامل دسته رئیس شعبه هست.
تجربه قابل استفاده:
من در 19 سالگی بدون هیچ شغلی رفتم یکی از شعب خلوت بانک صادرات،یه رئیس شعبه بدی داشت بعد سوال در مورد شغل و گفتگو های من برای راضی کردنش! گفت یک حساب روزشمار یا قرض الحسنه افتتاح کن و بعد چند ماه بیا تا ببینم گردش حسابت چطوره
بعدش رفتم یک شعبه شلوغ بانک ملی که از قبل حساب داشتم اول گفت پروانه کسب یا باید کارمند باشی ولی بعد از کمتر از دو دقیقه صحبت مدارک را گرفت و گفت دو سه روز دیگه جواب استعلام میاد و یک فرم افتتاح حساب که باید یک نفر که حساب جاری در اون بانک داره امضا کنه هم دادند و بعد یک دسته چک 25 برگی:general504:
انتظار 10 برگی هم نداشتم 25 برگی دادند.
ثامن الحجج تا جایی که من میدونم وابسته به نهاد خاصی نیست.کسی اطلاعاتی داره؟ایلنا: صبح امروز بیش از 50 نفر از دارندگان حساب در یک موسسه مالی و اعتباری وابسته به یک نهاد خاص در مقابل ساختمان بانک مرکزی تجمع کرده اند.
براساس اعلام تجمع کنندگان این موسسه مدتی است در خصوص ارائه پول به مردم و بستن حساب های آنان خودداری کرده است و هیچ یک از وضعیت حساب های خود خبر دقیقی ندارند.
فکر کنم ثامن الحجج بوده اینطور که خبرها میاد
ایلنا: صبح امروز بیش از 50 نفر از دارندگان حساب در یک موسسه مالی و اعتباری وابسته به یک نهاد خاص در مقابل ساختمان بانک مرکزی تجمع کرده اند.
براساس اعلام تجمع کنندگان این موسسه مدتی است در خصوص ارائه پول به مردم و بستن حساب های آنان خودداری کرده است و هیچ یک از وضعیت حساب های خود خبر دقیقی ندارند.
ثامن الحجج تا جایی که من میدونم وابسته به نهاد خاصی نیست.کسی اطلاعاتی داره؟
امروز با سلام و صلوات سود این ماهمو ریختن حساب بانکی
تا اونجایی که من اطلاع دارم بین بی مجوزها فقط ثامن وابسته به **** است که فکر نمیکنم مشکلی پیدا کرده باشه
ایلنا: صبح امروز بیش از 50 نفر از دارندگان حساب در یک موسسه مالی و اعتباری وابسته به یک نهاد خاص در مقابل ساختمان بانک مرکزی تجمع کرده اند.