• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

armit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
42
ثامن الحجج تا جایی که من میدونم وابسته به نهاد خاصی نیست.کسی اطلاعاتی داره؟
امروز با سلام و صلوات سود این ماهمو ریختن حساب بانکی
تا اونجایی که من اطلاع دارم بین بی مجوزها فقط ثامن وابسته به **** است که فکر نمیکنم مشکلی پیدا کرده باشه
http://akhbarbank.com/vdcdsf0s.yt0nj6a22y.html به زوذی مجوز میگیرن..

mehrzad22

Registered User
لایک‌ها
95
سلام. پدرم چند سال پیش واسم یه حساب تو بانک مسکن باز کرده بود و هرماه یه مبلغی توش واریز میکرد. نمیدونم اسم حسابه چیه و چطوریه فقط میدونم که بعد از حدود 10 سال یا نمیدونم 15 سال از حساب معدل گیری میشه و به نسبتش وام مسکن یا تعمیرات مسکن یا ... داده میشه با سود 14 درصد. اون موقع باید ماهی 15هزار تومن واریز میشد و کسی که بهش سپرده شده بود تا هرماه 15ببره واریز کنه تا به امروز هم همون ماهی 15 تومن رو طبق روال واریز کرده واسه همین الان حدود 1.5 میلیون یا شایدم 1.6 داخلش هست و گفتن اگه بخوای حساب رو ببندی سود این سالهارو بهت میدیم که گفت حدود 3.8 میلیون میشه. ولی خب اگر پول بیشتری توش واریز کنی و بذاری یکسال یا بیشتر بمونه به نسبتش وام زیادی میتونی بگیری و همین الان بخوای وامش رو بگیری میشه حدود 12 میلیون تومن و 14درصد.
الان نمیدونم اصلا این حسابه چیه و باید چه کارش کنم ؟! ببندمش و سودش رو بگیرم یا وامش رو ؟! از قسط دادن اصلا خوشم نمیاد و اصلا نیازی بهش ندارم ولی نمیخوامم همینطوری بمونه 12درصد سود روش بدن باز بگیرمش نزدیک 4میلیون پوله ! یکی بهم گفت وام 14درصد با ارزشه و بگیر بذارش یه موسسه و ... !! لطفا اگر کسی میدونه ابعاد این قضیه رو روشن کنید واسم که ببینم بهتره چکار کنم ! تشکر.
به نظر میرسه این یک حساب پس انداز مسکن جوانان بانک مسکن هست
شما میتونید اطلاعات بیشتر و میزان وامی که می تونید با استفاده از این حساب بگیرید را اینجا ببنید :
http://bank-maskan.ir/Default.aspx?tabindex=2&tabid=196

farid_

Registered User
لایک‌ها
16
سود صندوق لوتوس پارسیان این ماه 22.6 واریز شد. ظاهرا همینطوری هر ماه دارن سودشون رو پایین میارن

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
دوستان بانک سرمایه مجوز داره؟و بانک مو.رد اعتمادی هست؟

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
شعب موسسه مالی ثامن الحجج (ع) در البرز تعطیل شد
Vista News Hub / 29 minutes ago

کرج - ایرنا - دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز از تعطیلی شعب موسسه مالی ثامن الحجج (ع ) در این استان خبرداد.

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
کوثر کسی خبری نگرفت ؟طلایی چید کوثری کوران کم پیدان

فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
با حکم قضایی فعالیت موسسه مالی ثامن‌الحجج در البرز ممنوع شد/ اموال غیرمنقول این موسسه توقیف گردید

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13940827001728

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

esmaeelfarsi

Registered User
لایک‌ها
24

arianarvin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
سلام........سود 25 درصد سالانه بانک آينده صندوقه نه حساب.......جهت اطلاع عرض کردم.....

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
دو سه سال پیش هم که این تاپیک رو زرم توی پست اولش نوشتم که معتر باشه (بانک باشه)!

اینقدر برای پول زحمت میکشند اونوقت توی این موسسه های بدون مجوز سپرده میگذارند برای 1 یا دو درصد سود بیشتر

حالا هم که خودشان سهل انگاری کردند میگویند بانک مرکزی حمایت حمایت!

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
دو سه سال پیش هم که این تاپیک رو زرم توی پست اولش نوشتم که معتر باشه (بانک باشه)!

اینقدر برای پول زحمت میکشند اونوقت توی این موسسه های بدون مجوز سپرده میگذارند برای 1 یا دو درصد سود بیشتر

حالا هم که خودشان سهل انگاری کردند میگویند بانک مرکزی حمایت حمایت!

جناب حاج احسان :

اگه قرار بود انسانها با پند و اندرز و نصیحت طمع نکنن که الآن وضع دنیا اینطور نبود. نه جنگ داشتیم نه خونریزی ، نه غارت ، نه دزدی ، نه دروغ و نه ...
و همه داشتن در صلح و صفا کنار هم زندگی میکردن.

تمام بدبختیهای نوع بشر از این طمع لعنتی ناشی میشه . طمع برای پول بیشتر ، سود بیشتر ، قدرت بیشتر ، املاک بیشتر ، قلمرو وسیعتر و ...

و طمع برای آب و برق و بلیط اتوبوس مجانی که جای خود دارد ...

ممنون از تاپیکی که ایجاد کردین .

والسلام .

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
همین که میگید بانک یعنی مجوز داره! فقط برای موسسات باید بررسی کرد...
صرفا جهت اطلاع شما و دوستانی که صحبت از بانک میکنند و خیال میکنند بانک یعنی اعتبار!!!مهراقتصاد هم بانک هست ولی مجوز نداره،در عوض کوثر و نور و عسکریه موسسه هست ولی مجوز دارد!!!!حالا کی جرات داره به مهراقتصاد بگه خرت به چند من!!!ولی زورش به ثامن الحجج رسید

بالا