حساب گنجینه سپهر یا بیمه های سرمایه گذاریدوستان بهترین حساب برای سرمایه گذاری ماه به ماه چیه؟
مثلا ماهی 500 تومن حدودا از درآمد اضافه بیاد بهترین سپرده چیه؟
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
حساب گنجینه سپهر یا بیمه های سرمایه گذاریدوستان بهترین حساب برای سرمایه گذاری ماه به ماه چیه؟
مثلا ماهی 500 تومن حدودا از درآمد اضافه بیاد بهترین سپرده چیه؟
اینترنت بانک قوامین انتقال وجه ساتنا و پایا نداردمنم قبلا توی تاپیک اعلام کردم که قوامین اینترنت بانکش افتضاحه . مال من واردش میشم فقط موجودی رو میده و هیچ کاری نمیتونم انجام بدم و بانک هم میگه مشکل نداره
حساب هست یا صندوق؟بانک آينده 25 درصد ... واريز سود هر 3 ماه يکبار
دوست عزيز حسابهاینترنت بانک قوامین انتقال وجه ساتنا و پایا ندارد
http://akhbarbank.com/vdcgnz9w.ak9yz4prra.html
حساب هست یا صندوق؟
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
دوستانی که سپرده ارمان بانک شهر رو دارن
به نظر شما این ماه زیر 22 درصد واریز شده واسشون؟
من با شعبه حرف زدم می گن نه این طور نیست بالای 22 ریختیم
ماه های قبل بیشتر می ریختیم این ماه کمتر شده
بانک سپه نیز این ماه از تمام ماهی قبل کمتر ریخته.حدود 21.7 درصد داده.اره . من هرطور حساب کردم دیدم 21.5 درصد میشه .
اگه اینطور بخواد باشه واقعا این صندوق بی حساب کتابه چون سود رو که چند روز دیرتز میریزه و هر سری هم کمتر داره میریزه
از یکی از کارمندان بانک صادرات شنیدم طرح جدیدی هست بالای ده میل را نرخ سود 20 درصد پرداخت میکنند و معدل حساب هم بهتون میدن که وام 21 درصد بگیرید. تا سقف 36 ماهه.
بعد چه مدتی وام 21 درصدی میدن ؟
فکر کنم اولین بار در تاریخ آینده این کارمزدو گرفته[emoji3]امروز بانک آینده رفتم تا دفترچه را بروزرسانی کنم،برای اولین بارم بود که این مورد را دیدم،دفترچه ام رو به اتمام بود،میخواست دفترچه جدید صادر کنه،بهم گفت،بابت تعویض دفترچه 2500 تومان کارمزد میگیرند،این مورد واقعیت داره؟کسی تا حالا باهاش مواجه شده؟دیگه حالم از بانکشون بهم خورد،تا حالا این همه بانک حساب داشتم،حداقل سالی 3-4 تا دفترچه بانکم پر میشه و تعویض میکنم،ولی جایی اینطور ندیده بودم،دوستان اگر کسی تجربه داره لطف کنه،بانک قوامین و ملی و...هم اینجوریه؟
امروز بانک آینده رفتم تا دفترچه را بروزرسانی کنم،برای اولین بارم بود که این مورد را دیدم،دفترچه ام رو به اتمام بود،میخواست دفترچه جدید صادر کنه،بهم گفت،بابت تعویض دفترچه 2500 تومان کارمزد میگیرند،این مورد واقعیت داره؟کسی تا حالا باهاش مواجه شده؟دیگه حالم از بانکشون بهم خورد،تا حالا این همه بانک حساب داشتم،حداقل سالی 3-4 تا دفترچه بانکم پر میشه و تعویض میکنم،ولی جایی اینطور ندیده بودم،دوستان اگر کسی تجربه داره لطف کنه،بانک قوامین و ملی و...هم اینجوریه؟
من الان بررسی کردم چیزی کسر نشده و مشکلی نبود. در اینترنت بانک روی هر دو شماره حساب کلیک کنید ببینید در توضیحات این مبلغ برای چی بوده و چقدر؟ سود ها به حساب شتابی واریز میشن!با سلام
ديروز از حساب اركيده كوثر من يه مبلغي كم شد و به حساب روزشمار شتابيم منتقل شده! بدون اينكه خودم خبر داشته باشم! و الان نميشه از حساب روزشمار برداشت كرد يا انتقال داد! يعني حساب روزشماره مسدود شده! واسه كسي اين اتفاق افتاده؟
مگه ميشه از حساب كسي بدون اجازه برداشت كرد؟!
پیش خودم میگم شاید طرف نمیخاست کار بکنه و زیرش در بره این حرف را زده،ولی خودش گفت برای مشتریهای که گردش زیاد دارند اگر بخاهن دفترچه عوض کنند هر سری کارمزد میدهند،دوستمون هم گفتند که دیگه دفترچه نمیده،کسی ظاهرا تجربه اش را نداشته؟فکر کنم اولین بار در تاریخ آینده این کارمزدو گرفته[emoji3]
رفیق بستگی داره چه دفترچه و بانک یا موسسه ای باشه و البته گردش حسابت از10 هزارتومان تا 10 میلیون بازم دفترچه پرمیکنه،اگر دفترچه مهراقتصاد کسی داشته باشه میفهمه منظورم چیه؟همه اش یک برگه هست!!!درضمن بعضی جاها برعکس بانک ملت دیدم بدون دفترچه نمیشه در شعبه واریز و برداشت کرد..این دفترچه آینده ام یکساله باز شده چون تعدادبرگه اش زیاده و البته این حسابم زیاد گردش نداشته شده اینقدر....کاری به اینکه این کارمزد باید گرفته میشد یا نه ندارم اما سالی 3-4 تا دفترچه؟!! واسه چی واقعا؟! شما اگه صورتحساب میخوای که خیلی کاملتر و بهتر از دفترچه توی اینترنت بانک هست. دیگه پرینت دفترچه چیه! نهایتا هر چند ماه میری آخرین مانده رو میگی یه پرینت بکن یه خط پر میشه. اما اینکه تمااام تراکنش ها رو بخوای تو دفترچه پرینت کنی یکم غیرمنطقیه. مردم الان خریداشون اکثرا با کارت و پوزه. روزی بطور متوسط 7-8 بار کارت میکشن. اگه قرار باشه همه ی اینارو پرینت کنن که نفری یه درخت در سال باید واسه کاغذش قطع بشه! بنظر من حسابی که کارت شتاب و اینترنت بانک داره اصلا دفترچه نمیخواد. به فکر محیط زیست باش دوست من
قوامین بالای 100 تومن 24 درصد میده .تجارت ۲۲٪ سپرده برای بالای ۱۰۰ تومن
گردشگری هم برای مبلغ بیشتر دست رئیس تا ۲۳٪ بازه.جفتش یکساله
از نظر اجازه بله تمام بانک ها میتونن بدون اطلاع در صورت واریز اشتباه برداشت کنند و بصورت قانون مکتوب شدهنوشته واريز سود اصلاحي ٢٪ اركيده!
ولي مگه ميتونن بدون اجازه از حساب اركيده من برداشت كنن؟؟ و اينكه حساب ١٠٪ شتابي مبلغش قابل برداشت نيست!
كوثر بدون اجازه خيلي كارا ميكنه انگار! قبلا هم واسه حساب ذينفع سود ٢٤٪ ميداد بدون اطلاع خودش ٢٪ كم كردن!
الانم مطمئنم بالاخره ٢٪ هم از اركيده كم ميشه و سودش ميشه ١٩/٥٪!
امروز بانک آینده رفتم تا دفترچه را بروزرسانی کنم،برای اولین بارم بود که این مورد را دیدم،دفترچه ام رو به اتمام بود،میخواست دفترچه جدید صادر کنه،بهم گفت،بابت تعویض دفترچه 2500 تومان کارمزد میگیرند،این مورد واقعیت داره؟کسی تا حالا باهاش مواجه شده؟دیگه حالم از بانکشون بهم خورد،تا حالا این همه بانک حساب داشتم،حداقل سالی 3-4 تا دفترچه بانکم پر میشه و تعویض میکنم،ولی جایی اینطور ندیده بودم،دوستان اگر کسی تجربه داره لطف کنه،بانک قوامین و ملی و...هم اینجوریه؟
فکر کنم اولین بار در تاریخ آینده این کارمزدو گرفته[emoji3]
کاری به اینکه این کارمزد باید گرفته میشد یا نه ندارم اما سالی 3-4 تا دفترچه؟!! واسه چی واقعا؟! شما اگه صورتحساب میخوای که خیلی کاملتر و بهتر از دفترچه توی اینترنت بانک هست. دیگه پرینت دفترچه چیه! نهایتا هر چند ماه میری آخرین مانده رو میگی یه پرینت بکن یه خط پر میشه. اما اینکه تمااام تراکنش ها رو بخوای تو دفترچه پرینت کنی یکم غیرمنطقیه. مردم الان خریداشون اکثرا با کارت و پوزه. روزی بطور متوسط 7-8 بار کارت میکشن. اگه قرار باشه همه ی اینارو پرینت کنن که نفری یه درخت در سال باید واسه کاغذش قطع بشه! بنظر من حسابی که کارت شتاب و اینترنت بانک داره اصلا دفترچه نمیخواد. به فکر محیط زیست باش دوست من
پیش خودم میگم شاید طرف نمیخاست کار بکنه و زیرش در بره این حرف را زده،ولی خودش گفت برای مشتریهای که گردش زیاد دارند اگر بخاهن دفترچه عوض کنند هر سری کارمزد میدهند،دوستمون هم گفتند که دیگه دفترچه نمیده،کسی ظاهرا تجربه اش را نداشته؟
رفیق بستگی داره چه دفترچه و بانک یا موسسه ای باشه و البته گردش حسابت از10 هزارتومان تا 10 میلیون بازم دفترچه پرمیکنه،اگر دفترچه مهراقتصاد کسی داشته باشه میفهمه منظورم چیه؟همه اش یک برگه هست!!!درضمن بعضی جاها برعکس بانک ملت دیدم بدون دفترچه نمیشه در شعبه واریز و برداشت کرد..این دفترچه آینده ام یکساله باز شده چون تعدادبرگه اش زیاده و البته این حسابم زیاد گردش نداشته شده اینقدر....
اینترنت بانک هم دارم ولی از کارت زیاد استفاده نمیکنم مگه برای خرید اینترنتی و خریدهای سنگینتر...مثلا حساب ملتم چون زیاد پول سنگین بهش واریز نمیشه و فقط برای خرید اینترنتی بهش انتقال میدهم اصلا بروز رسانی نمیکنم،درضمن رویه خود بانک و موسسه اینه که هرسری خواستی داخل شعبه واریز یا برداشت کنی،تا آخرین واریز وبرداشت را بروززسانی کنه...اتفاقا بنظرمن که بروزرسانی منطقی هست خصوصا در ایران تا اخرین مانده را بروزرسانی کنی..اتفاقا من یکی برای خریدهای خرد همیشه نقد کار میکنم،اونم توی ایران که معلوم نیست کی پوز وصله کی قطعه،شاید برای خریدهای بالای500-600 تومن با کارت میکشم ولی خریدهای سبکتر؛نقدی دغدغه کمتری داری،بنظرم دغدغه محیط زیست را باید بابت اون کتاب دفترها و مدارک و کاغذبازیهای مسخره ای داشت که توی مدرسه و دانشگاه و ادرات و شرکتها الکی سیاه میکنند و آخر سر همه شون را بدون رعایت امنیت شخصی افراد میریزند دور نه اینجا که به امور حساس مالی مربوطه و به نوعی مدرک مهم محسوب میشه
در مورد حساب کوثر میخاستم بگم که یکی از دوستان اطلاع داد،منم برام سود2%را دقیقا به میزان ماه پیش ریخته بودند که البته بیشتر از2% بود و از بانک بهم تماس گرفتند که زیاد ریخته شده و برگشت بزنید تا دوباره واریز کنیم،برای دوستمون هم فکر کنم همیت حالت پیش اومده
پرینت تحت هیچ عنوان قابل استناد نیست و تصور غلطی هست.دوستان عزیزم
اتفاقا کاری که این دوستمون میکنن (چاپ گردش حساب در دفترچه) و حساسیتی که در این مورد دارن کاملا بجا و درسته !
بنده هم اکثر اوقات سعی میکنم گردش حسابهام و مانده نهایی رو در دفترچههام داشته باشم . اما چرا ؟
با توجه به سیستم بانکی متمرکزی که در چند سال اخیر با الگو برداری غلط از کشورهای پیشرفته پیاده سازی شده باید احتمالات زیر رو همیشه مد نظر داشت:
- اطلاعات سیستم کامپیوتری بانک در اثر حمله ویروسی از بین بره یا دچار اختلال بشه.
- هکرها باعث دستکاری اطلاعات حسابها یا خرابکاری در سیستمهای نرمافزاری و سختافزاری بانکی بشن.
- سیستمهای نرمافزاری یا سختافزاری در بانک کرش کنن و به دلیل سهل انگاری مسئولین پشتیبان مناسبی هم برای چنین حالاتی تهیه نشده باشه.
- سرورهای بانک و سرورهای پشتیبان در اثر سیل ،زلزله ،آتش سوزی ،حملات نظامی کشورهای بیگانه از بین برن.
بنابراین اگر حداقل گردش حسابها و مانده نهایی رو در دفترچه بصورت پرینت شده و مکتوب (اصطلاحاً هارد کپی) داشته باشیم امکان اثبات میزان طلبمون از بانک یا موسسه و دریافتش در صورت بروز هر کدوم از مشکلات بالا بیشتر میشه.
اما اینکه گفتم الگوبرداری غلط دلیلش اینه که معمولا در کشورهای پیشرفته سعی میشه سرورهای اصلی و پشتیبان بصورت ریداندانت در چند نقطه جغرافیایی متفاوت پراکنده بشن و در صورت بروز مشکل برای هر سیستم ،سیستم بعدی بصورت خودکار و هوشمند مدیریت سیستم رو بر عهده بگیره. که متأسفانه در کشور ما حداقل برای سیستمهای بانکی چنین تدبیری اندیشیده نشده.
در کل بهتره اگر همیشه مقدور نیست ولی هر از چند گاهی از متصدی بانک بخواهید گردش و مانده حسابهاتون رو توی دفترچه پرینت کنه.
سالم و تندرست باشید ....
در مورد خرید از درگاه اینترنتی آخرین بار کی امتحان کردین؟جالبه من دیروز با کارت شتابی کوثر خرید کردم البته درگاه سامان کیش بود؛سری قبل که خودم اینجا اعلام کردم نتونستم خرید کنم از درگاه بانک ملت بود،حالا دیگه امتحان نکردم که با درگاه های ملت کار میکنه یا نه،البته اصولا شاید چون همه جزو شاپرک هستند نباید ربطی داشته باشهاز نظر اجازه بله تمام بانک ها میتونن بدون اطلاع در صورت واریز اشتباه برداشت کنند و بصورت قانون مکتوب شده
در ضمن برداشت از درگاه اینترنت غیر فعال فقط با کارت شتاب میشه برداشت کرد.
هر سوالی دارید با شماره 021-42830 مطرح کنید. پشتیبانی کوثر تازه راه اندازی شده و خیلی خوب پاسخگو هستن...
حق با شماست الان روی درگاه ملت تست کردم درست شدهدر مورد خرید از درگاه اینترنتی آخرین بار کی امتحان کردین؟جالبه من دیروز با کارت شتابی کوثر خرید کردم البته درگاه سامان کیش بود؛سری قبل که خودم اینجا اعلام کردم نتونستم خرید کنم از درگاه بانک ملت بود،حالا دیگه امتحان نکردم که با درگاه های ملت کار میکنه یا نه،البته اصولا شاید چون همه جزو شاپرک هستند نباید ربطی داشته باشه