• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
bb11_img_20151112_201047.jpg
[/URL][/IMG]
لینک خبر رو اگه میشه بزارید.من پیدا نکردم.فکر کنم مشکل بدر توس باشه نه آرمان.
تو پیج صفحش داخل تلگرام اومد واسم اینجا چ جور میشه عکس از گالری گوشی سند کرد ضمن اینکه از بین موسسات فقط نور کوثر عسگریه و توسعه مجوز دارند دوستان توجه کنن

Last edited:

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
اینم عکس از تجمع حالا نمیدونم تا چه حد واقعیت داره

فایل های ضمیمه

• IMG_20151112_201047.jpg
    IMG_20151112_201047.jpg
    214.9 KB · نمایش ها: 61

alirezai1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
74
بدر توس هست
عکس رو بزرگ کن
گوشه پایین سمت چپ نوشته
جای نگرانی نیست این داستان تکراریه تقریبا هر ماه تکرار میشه مربوط به موسسه بدر توس اعم شعبه هاش تو خراسان قراره یکی از زیر شاخه های موسسه آرمان بشه و .........

Trickett

Registered User
لایک‌ها
815
2-3 درصد سود بیشتر ارزش این همه فشار و استرس رو نداره!

D-olarba-Z

Registered User
لایک‌ها
111
چه فرقی میکنه؟ بدر توس و فرشتگان همون ارمان هستن.

فرق می کنه عزیز دل
فرشتگان اصلا تو پدیده سرمایه گذاری نکرده
سودش هم سر موقع داره پرداخت میشه به همه سرمایه گذارهاش

MaLaS

Registered User
لایک‌ها
82
بانک مهر پیشنهاد میشه
یکم صبور باشید معمولا هر عید طرح های پر سودی ارائه میدن ! اعلام کردن حتما بگیرید من یک 23 درصد روزشمار چندین ساله دارم با کف 1 میلیون که حداقل به نظر خودم خیلی عالیه !

عالیه این حسابی که دارید خب
خوش به حالتون.
عید چی داریم نزدیکیا؟

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
عالیه این حسابی که دارید خب
خوش به حالتون.
عید چی داریم نزدیکیا؟
منظور عید نوروز هست قبل از عید نوروز یعنی نیمه دوم اسفندماه
که با نکها حساب کتاب میکنند چقدر کسری دارند که با سود بیشتر مردم تشویق بشند

esmaeelfarsi

Registered User
لایک‌ها
24
اینم عکس از تجمع حالا نمیدونم تا چه حد واقعیت داره
این عکس و قضیه مربوط به تیرماه امساله که جمع شده ، بنده هم دیدم این عکس رو به عنوان موضوع روز در تلگرام عده ای مردم آزار پخش می‌کنند ، یک جستجوی ساده در اینترنت انجام دهید می‌بینید که موضوع قدیمیه ، متاسفانه مردم ما از اینکه روی اعصاب همدیگه برن به هر طریق ناصوابی لذت می‌برند.

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
متنی که من امروز توی سایت آرمان دیدم:
با سلام،
موسسه اعتباری آرمان متشکل از ادغام دو موسسه مالی فردوسی و فرشتگان می باشد.موسسه فردوسی نیز از ادغام ۷ تعاونی تشکیل شده است که یکی از آنها بدر توس می باشد. در حال حاضر مدیریت بدر توس به صورت مجزا عمل نموده که به پاره ای از مشکلات برخورد کرده است.
لطفا با کمی صبر و بردباری حمایت نمائید.
بدر توس جزوی از ارمان ایرانیان خواهد شد. ولی قبل از ادغام کامل ، مدیریت آن به صورت مجزا عمل کرده و بدهی های آن مربوط به خودشان می باشد.

تلفن روابط عمومی برای اطلاعات بیشتر: ۰۹۱۱۹۰۰۱۰۹۰

esmaeelfarsi

Registered User
لایک‌ها
24
متنی که من امروز توی سایت آرمان دیدم:
با توجه به اینکه سهم فرشتگان در آرمان به بیش از 53% بالغ میشه و اطلاعاتی که بنده دارم غیر از اینکه ممکنه ثبت موسسه آرمان تنها با حضور فرشتگان و یکی دو تا از تعاونیها صورت بگیره ، بنده فکر میکنم حتی فردوسی در لحظه آخر از این طرح ادغام خارج بشه ، یکی از دلایلی که با وجود نامه مجوز بانک مرکزی برای ثبت موسسه ، هنوز این کار انجام نشده همین رایزنیهای نهایی برای ترکیب ادغام هست.

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
با توجه به اینکه سهم فرشتگان در آرمان به بیش از 53% بالغ میشه و اطلاعاتی که بنده دارم غیر از اینکه ممکنه ثبت موسسه آرمان تنها با حضور فرشتگان و یکی دو تا از تعاونیها صورت بگیره ، بنده فکر میکنم حتی فردوسی در لحظه آخر از این طرح ادغام خارج بشه ، یکی از دلایلی که با وجود نامه مجوز بانک مرکزی برای ثبت موسسه ، هنوز این کار انجام نشده همین رایزنیهای نهایی برای ترکیب ادغام هست.
یعنی میگی برم پولم رو پس بگیرم :/
مال من موسسه اعتباری آرمان (فردوسی) هست

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413

آخرین اخبار از وضعیت 4 موسسه و بانک مهر اقتصاد
افضل توس به تنهایی مجوز می گیرد/ثامن الحجج در حال حسابرسی است

سه شنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۴ ساعت ۱۶:۰۹
کد مطلب: ۳۸۹۴۵

اخبار بانک: پرونده موسسات اعتباری متقاضی مجوز در کنار بانک مهر اقتصاد وارد مراحل حساسی شده است.برخی از موسسات به خط پایان مجوز گرفتن رسیده اند.البته بزودی شاهد اعطای مجوز به یکی از این موسسات خواهیم بود.

به گزارش خبرنگار اخبار بانک، موضوع کنترل بازار غیرمتشکل پولی یکی از تصمیمات اصلی بانک مرکزی دولت یازدهم بود. این تصمیم در گام های نهایی تنها با چهار موسسه و یک روبروست.

اعطای مجوز به موسسه نور در سال جاری، انحلال موسسه میزان و سپردن به بانک صادرات جهت حل مشکلات سپرده گذاران، ادغام چندین تعاونی با موسسه آرمان ایرانیان و اعطای مجوز ثبت به آرمان از آخرین اقدامات بانک مرکزی بود.

آرمان ایرانیان:
براساس آخرین اطلاعات کسب شده در روزهای آینده موسسه آرمان ایرانیان در اداره ثبت شرکت های تهران ثبت خواهد شد و پس از آن یک مجمع عمومی برگزار و نام این موسسه تغییر خواهد کرد.به احتمال فراوان مجوز این موسسه با نام جدید به امضای رئیس کل بانک مرکزی می رسد.

ثامن الحجج:
پیگیری ها حاکی است موسسه ثامن الحجج در مسیر بررسی و حسابرسی دارایی ها قرار دارد.بحث حسابرسی این موسسه هنوز تمام نشده است.پس از اتمام این مرحله این موسسه همانند سایر موسسات دیگر وارد پروسه اداری دریافت مجوز نهایی خواهد شد.
ولی الله سیف رئیس کل بانک مرکزی نیز چندی پیش در گفت و گو با ایرنا و مهر در زنجان درباره موسسه «ثامن الحجج» گفته بود: امید می رود که بتوان با پیگیری هایی که هم اکنون از سوی مسئولان آن انجام می شود، مشکلات این موسسه برای دریافت مجوز برطرف شود.

افضل توس:
اما موسسه افضل توس که تمامی مدارک مورد نظر بانک مرکزی را تهیه و ارسال کرده است چندی پیش با پیشنهاد ادغام با بانک دی روبرو شد.

این موسسه در جلساتی که با مدیران بانک دی داشت به نتیجه مثبت و مشترکی نرسید. این در حالی است که چندی پیش ولی الله سیف رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرده بود در صورتی که افضل توس با بانک دی به نتیجه و اشتراک نظر نرسند احتمال اعطای مجوز با تکمیل مدارک وجود دارد.

به نظر می رسد از آنجایی بانک دی و مؤسسه افضل توس نتوانستند به نقطه تفاهم لازم برای ادغام دست پیداکنند، سهامداران مؤسسه افضل توس می توانند امیدوار باشند تا طبق گفته رئیس کل بانک مرکزی بزودی شاهد صدور مجوز نهایی برای فعالیت این مؤسسه اعتباری باشند.

ثامن:
این موسسه نیز چندی پیش مجوز پذیره نویسی سهام خود را دریافت کرده و در حال برپایی مقدمات برای عرضه سهام در فرابورس است.به نظر می رسد امسال این موسسه پذیره نویسی سهام را به سرانجام رسانده و مجمع عمومی برگزار کند.

بانک مهر اقتصاد:
هنوز بخشی از سهام عرضه شده این بانک در فرابورس به فروش نرفته که باید این موضوع به اتمام برسد.پس از این مرحله تائیدیه پولشویی از بانک مرکزی دریافت است.
این بانک چند گام جلوتر از برخی موسسات است. اساسنامه بانک مهر اقتصاد در تاریخ ۲۴/۱۲/۱۳۹۱ درشورای پول و اعتبار به تصویب رسیده و بانک مرکزی موافقت خود را در تاریخ ۲۹/۰۱/۱۳۸۹ طی نامه شماره ۱۶۷۲۷ به سازمان ثبت اسناد و املاک کشور ابلاغ و در مهرماه سال ۱۳۹۱ شرکت سهامی عام بانک مهر اقتصاد با شماره ۴۲۹۷۰۹در اداره ثبت شرکت ها ثبت شده است.

به نظر می رسد راه و مسیر این موسسات و بانک مهر اقتصاد برای نحوه اخذ مجوز روشن و مشخص شده است.

http://akhbarbank.com/vdciw3ap.t1av52bcct.html

افضل توس در حال حاضر هیچ ربطی به آرمان نداره و آرمان تا نهایتن یک ماه دیگه به تنهایی با مجموع دو موسسه فرشتگان و فردوسی تحمیع و جداگانه مجوز میگیره.

esmaeelfarsi

Registered User
لایک‌ها
24
یعنی میگی برم پولم رو پس بگیرم :/
مال من موسسه اعتباری آرمان (فردوسی) هست
نخیر ، بانک مرکزی حتما در خصوص ادغام این دو و عدم خروج یکی از دو طرف از روند مجوز گیری فشار خواهد آورد فقط ممکنه حل و فصل مسائل مدیریتیشون کمی در روند مجوز گیری از لحاظ زمانی خلل ایجاد کنه ، به هر صورت با توجه به مراحل متعدد انجام شده برای مجوز گیری که توسط مدیریت مشترک اونها صورت گرفته ، احتمال اینکه این دو موسسه تحت مجموعه آرمان به زودی ثبت نشن و مجوز نگیرن تقریباً نزدیک صفره مگر بحران اقتصادی یا مشکلات خیلی خاص طی چند ماه آتی پیش بیاد

mehran_

Registered User
لایک‌ها
219
آخرین اخبار از وضعیت 4 موسسه و بانک مهر اقتصاد
افضل توس به تنهایی مجوز می گیرد/ثامن الحجج در حال حسابرسی است

سه شنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۴ ساعت ۱۶:۰۹
کد مطلب: ۳۸۹۴۵

اخبار بانک: پرونده موسسات اعتباری متقاضی مجوز در کنار بانک مهر اقتصاد وارد مراحل حساسی شده است.برخی از موسسات به خط پایان مجوز گرفتن رسیده اند.البته بزودی شاهد اعطای مجوز به یکی از این موسسات خواهیم بود.

به گزارش خبرنگار اخبار بانک، موضوع کنترل بازار غیرمتشکل پولی یکی از تصمیمات اصلی بانک مرکزی دولت یازدهم بود. این تصمیم در گام های نهایی تنها با چهار موسسه و یک روبروست.

اعطای مجوز به موسسه نور در سال جاری، انحلال موسسه میزان و سپردن به بانک صادرات جهت حل مشکلات سپرده گذاران، ادغام چندین تعاونی با موسسه آرمان ایرانیان و اعطای مجوز ثبت به آرمان از آخرین اقدامات بانک مرکزی بود.

آرمان ایرانیان:
براساس آخرین اطلاعات کسب شده در روزهای آینده موسسه آرمان ایرانیان در اداره ثبت شرکت های تهران ثبت خواهد شد و پس از آن یک مجمع عمومی برگزار و نام این موسسه تغییر خواهد کرد.به احتمال فراوان مجوز این موسسه با نام جدید به امضای رئیس کل بانک مرکزی می رسد.

ثامن الحجج:
پیگیری ها حاکی است موسسه ثامن الحجج در مسیر بررسی و حسابرسی دارایی ها قرار دارد.بحث حسابرسی این موسسه هنوز تمام نشده است.پس از اتمام این مرحله این موسسه همانند سایر موسسات دیگر وارد پروسه اداری دریافت مجوز نهایی خواهد شد.
ولی الله سیف رئیس کل بانک مرکزی نیز چندی پیش در گفت و گو با ایرنا و مهر در زنجان درباره موسسه «ثامن الحجج» گفته بود: امید می رود که بتوان با پیگیری هایی که هم اکنون از سوی مسئولان آن انجام می شود، مشکلات این موسسه برای دریافت مجوز برطرف شود.

افضل توس:
اما موسسه افضل توس که تمامی مدارک مورد نظر بانک مرکزی را تهیه و ارسال کرده است چندی پیش با پیشنهاد ادغام با بانک دی روبرو شد.

این موسسه در جلساتی که با مدیران بانک دی داشت به نتیجه مثبت و مشترکی نرسید. این در حالی است که چندی پیش ولی الله سیف رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرده بود در صورتی که افضل توس با بانک دی به نتیجه و اشتراک نظر نرسند احتمال اعطای مجوز با تکمیل مدارک وجود دارد.

به نظر می رسد از آنجایی بانک دی و مؤسسه افضل توس نتوانستند به نقطه تفاهم لازم برای ادغام دست پیداکنند، سهامداران مؤسسه افضل توس می توانند امیدوار باشند تا طبق گفته رئیس کل بانک مرکزی بزودی شاهد صدور مجوز نهایی برای فعالیت این مؤسسه اعتباری باشند.

ثامن:
این موسسه نیز چندی پیش مجوز پذیره نویسی سهام خود را دریافت کرده و در حال برپایی مقدمات برای عرضه سهام در فرابورس است.به نظر می رسد امسال این موسسه پذیره نویسی سهام را به سرانجام رسانده و مجمع عمومی برگزار کند.

بانک مهر اقتصاد:
هنوز بخشی از سهام عرضه شده این بانک در فرابورس به فروش نرفته که باید این موضوع به اتمام برسد.پس از این مرحله تائیدیه پولشویی از بانک مرکزی دریافت است.
این بانک چند گام جلوتر از برخی موسسات است. اساسنامه بانک مهر اقتصاد در تاریخ ۲۴/۱۲/۱۳۹۱ درشورای پول و اعتبار به تصویب رسیده و بانک مرکزی موافقت خود را در تاریخ ۲۹/۰۱/۱۳۸۹ طی نامه شماره ۱۶۷۲۷ به سازمان ثبت اسناد و املاک کشور ابلاغ و در مهرماه سال ۱۳۹۱ شرکت سهامی عام بانک مهر اقتصاد با شماره ۴۲۹۷۰۹در اداره ثبت شرکت ها ثبت شده است.

به نظر می رسد راه و مسیر این موسسات و بانک مهر اقتصاد برای نحوه اخذ مجوز روشن و مشخص شده است.

http://akhbarbank.com/vdciw3ap.t1av52bcct.html

افضل توس در حال حاضر هیچ ربطی به آرمان نداره و آرمان تا نهایتن یک ماه دیگه به تنهایی با مجموع دو موسسه فرشتگان و فردوسی تحمیع و جداگانه مجوز میگیره.

بدر توس با افضل توس فرق داره. افضل توس یه موسسه جداست. اما بدر توس (که به مشکل خورده بود) قراره جزو آرمان بشه.

D-olarba-Z

Registered User
لایک‌ها
111
دوستانی که سپرده ارمان بانک شهر رو دارن
به نظر شما این ماه زیر 22 درصد واریز شده واسشون؟
من با شعبه حرف زدم می گن نه این طور نیست بالای 22 ریختیم
ماه های قبل بیشتر می ریختیم این ماه کمتر شده

بالا