• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
آیا اینکه موسسه‌ای از طرف بانک مرکزی مجوز داره معنیش اینه که هر مشکلی براش پیش بیاد بانک مرکزی جوابگو هست ؟

بعید میدونم به این صورت باشه و اگه موسسه مجوز دار کله پا بشه بانک مرکزی بیاد و سپرده ها رو به سپرده‌گدارها پس بده.

اگه به این شکل بود که دیگه موسسه مجوز دار معنی نمیداد و باید بهش بانک میگفتن.

متأسفانه تلقی که اکثر مردم نسبت به موسسات دارای مجوز دارن همینه و تصور میکنن اگر روزی برای این موسسات مشکل مالی پیش بیاد ، بانک مرکزی جوابگو هست.

فکر میکنم در چنین حالتهایی بانک مرکزی با اهرمهای فشاری که در مورد موسسات مالی دارای مجوز داره اونها رو مکلف به انجام تعهداتشون میکنه ولی انجام تعهدات اونها رو بعهده نمیگیره .

متاسفانه کلی جستجو کردم ولی سندی که دال بر تعهدات بانک مرکزی در مورد موسسات مجوز دار باشه پیدا نکردم. اگر دوستان به همچین سندی دسترسی دارند لطفا اینجا به اشتراک بذارن تا همه استفاده کنیم.
بانک مرکزی اگر بخواهد پاسخگو نباشد همین رویه هم در مورد بانک میتواند به کار ببرد،اینکه دلمون خوش باشه که چون بانک هست مشکلی پیش نمیاد،داریم خودمون را گول میزنیم،همه میدونن که عملا بانکی مثل مسکن ورشکسته هست ولی چون دولتی هست مشکلی براش پیش نمیاد،برای موسسات هم همین مورد برای توجیه شدن کافیه،اگر شما این تفکر را دارین،بنظرم هیچ توجیهی برای نگهداری ریال برای شما وجود نداره و بهترین راهکار نگهداری ارز هست،چون ممکنه فردا روزی هم بانک ملی به تعهداتش در قبال شما عمل نکنه
صرفا جهت اطلاع سقف تضمین100 میلیون تومان فقط برای بانک نیست بلکه نوشته برای موسسات هم هست
http://akhbarbank.com/vdchzxnx.23nqkdftt2.html
این موسسات هم درآینده نزدیک با افزایش سرمایه به بانک تبدیل میشن،مثل نظرسنجی اخیر موسسه عسکریه برای انتخاب نام بانک یا تبدیل موسسه بسیجیان به بانک مهر اقتصاد البته بدون مجوز!!یا اینکه درآینده کوثر هم قراره بانک بشه

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
پس با این حساب سعی کنیم زیر 100میلیون تو موسسات سرمایه گذاری کنیم اینجور بهتر نیست
؟؟؟راستی کجا نوشته تا 100میلیون تعهد داره بانک مرکزی میشه اصل متنش را بگید کجاس و یا اشاره کنید کجا میشه خوندش

فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk

alirezai1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
74
جناب حاج احسان :

اگه قرار بود انسانها با پند و اندرز و نصیحت طمع نکنن که الآن وضع دنیا اینطور نبود. نه جنگ داشتیم نه خونریزی ، نه غارت ، نه دزدی ، نه دروغ و نه ...
و همه داشتن در صلح و صفا کنار هم زندگی میکردن.

تمام بدبختیهای نوع بشر از این طمع لعنتی ناشی میشه . طمع برای پول بیشتر ، سود بیشتر ، قدرت بیشتر ، املاک بیشتر ، قلمرو وسیعتر و ...

و طمع برای آب و برق و بلیط اتوبوس مجانی که جای خود دارد ...

ممنون از تاپیکی که ایجاد کردین .

والسلام .
من هم با نظر دوستان موافقم ،ولی خیلی بهتره وقتی برای یک عده از دوستان حالا به هر دلیلی (طمع ،یا بی اطلاعی،.....)مشکلی پیش می یاد به جای اینکه بگیم ((((من می دونستم یا من که قبلا گفته بودم )))اگه کاری از دستمون برنمیاد حداقل رو زخمشون نمک نپاشیم(درضمن من تو موسسه ثامن الحجج حساب ندارم این کلی گفتم)

Last edited:

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
توقیف اموال غیرمنقول موسسه ثامن الحجج/‌ مدیران هنوز دستگیر نشده‌اند

بزرگنمایی
۱۶:۲۶ - ۱۳۹۴/۸/۲۸کد خبر: 74073دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز اعلام کرد: با حکم قضایی فعالیت موسسه مالی ثامن‌الحجج در این استان تا اطلاع‌ثانوی ممنوع اعلام شد.
عصر بانک؛حاجی‌رضا شاکرمی دقایقی قبل در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار فارس در کرج اعلام کرد: به دلیل عدم انجام تعهدات مالی و همچنین کمبود نقدینگی در موسسه مالی ثامن‌الحجج، فعالیت این موسسه در استان البرز با حکم قضایی تا اطلاع ثانوی ممنوع اعلام شده است.

وی تصریح کرد: این تصمیم پس از بررسی حساب‌های مالی موسسه فوق اتخاذ شده و برای اینکه آسیب مالی به سپرده‌گذاران وارد نشود، از ادامه فعالیت موسسه مالی ثامن‌الحجج جلوگیری شد.

این مقام ارشد قضایی در پاسخ به پرسش خبرنگار فارس مبنی بر اینکه چه میزان پول مردم در اختیار موسسه فوق است، گفت: بر اساس آخرین بررسی‌ها حدود 200 میلیارد تومان سپرده‌های مالی مردم البرز در اختیار این موسسه قرار داشته است.

شاکرمی افزود: بررسی‌ها نشان می‌دهد که حدود 10 هزار نفر از شهروندان البرزی در این موسسه سپرده‌گذاری کرده‌اند؛ هم اکنون تمام اموال غیر منقول موسسه ثامن‌الحجج در استان البرز با حکم قضایی توقیف شده است.

وی در پاسخ به پرسش دیگر خبرنگار فارس مبنی بر اینکه آیا فردی هم دستگیر شده است، گفت: تا این لحظه دستگیری نداشتیم، اما دادگاه در حال بررسی کامل پرونده بوده و اطلاع‌رسانی لازم به شهروندان انجام خواهد شد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز در پایان گفت: موسسه مالی ثامن‌الحجج در البرز 4 شعبه دارد.

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
پس با این حساب سعی کنیم زیر 100میلیون تو موسسات سرمایه گذاری کنیم اینجور بهتر نیست
؟؟؟راستی کجا نوشته تا 100میلیون تعهد داره بانک مرکزی میشه اصل متنش را بگید کجاس و یا اشاره کنید کجا میشه خوندش

هر بانك يا موسسه اعتباري بايد مبلغي پول نزد بانك مركزي پول بزاره به عنوان وديعه ضمانتي .
حالا اون مبلغ چقدر بايد باشه ؟؟
دولت گفته كه به پيشنهاد بانك مركزي اين مبلغ بايد به اين شكل حساب بشه . به ازاي هر سپرده گذاري كه در آن بانك حساب داره اون بانك يا موسسه بايد يك ميليارد ريال پول نزد بانك مركزي وديعه ضمانت سپرده گذاشته باشه .
مثلا فرض كنيد يك بانكي يك ميليون سپرده گذار داشته از سال 93 تا اواسط سال 94 بنابرين يك ميليون را در صد ميليون تومان ضرب كنيد مي شود صد هزار ميليارد تومان
كه بايد نزد بانك مركزي اون بانك يا موسسه قرار دهد .
در ضمن منظور از سپرده گذار افراد حقيقي يا حقوقي هستند كه حساب پس انداز بلند مدت يا كوتاه مدت با دريافت سود افتتاح كرده ان

alirezai1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
74
مشکل بدر توس که یکی از زیر مجموعه های کوچک آرمان ایرانیان هست(کوچک از نظر سرمایه اولیه و تعداد شعب) تو چند ماه اخیر حل میشه و قرار شعبات بدر توس و الزهرا که با کمبود نقدینگی دچار هستند با دادن وسیقه به آرمان ایرانیان نقدینگی جذب کنن و در کنار اون با حسابرسی و انحلال کامل به مجموعه آرمان ایرانیان بپیوندن منیع خبرگزاری جمهوری اسلامی ایرناhttp://www.irna.ir/fa/News/81844990/

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
من هم با نظر دوستان موافقم ،ولی خیلی بهتره وقتی برای یک عده از دوستان حالا به هر دلیلی (طمع ،یا بی اطلاعی،.....)مشکلی پیش می یاد به جای اینکه بگیم ((((من می دونستم یا من که قبلا گفته بودم )))اگه کاری از دستمون برنمیاد حداقل رو زخمشون نمک نپاشیم(درضمن من تو موسسه ثامن الحجج حساب ندارم این کلی گفتم)

دوست محترم

اولا بحثی که بنده در مورد طمع داشتم و شما نقل قول کردید خیلی کلی و در مورد اکثریت انسانها از جمله خودم بود.

ثانیا میشه لطف کنید بفرمایید که در کجای این متن گفته شده "من میدونستم یا من که قبلا گفته بودم"

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
تو اخبار بانک گفته مراحل حسابرسی تموم شده و دارن وارد مرحله بعدی میشن..
ملت همیشه جو گیر..o_Oo_O
اخبار بانک کلا یه سایت تبلیغاتیه.زیاد رو حرفاش حساب نکنید
در مورد ثامن الحجج حسابرسی تموم نشده و تنها خبر اینه که تا حالا تخلفی مشاهده نکردن(یکی از نمایندگان مجلس گفته)

Last edited:

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
اگه ریسک نباشه سودی هم در کار نیست باید بذارید بانک ملی ۱۰٪ بگیرید.تا ۱۰۰ میلیون رو بانک‌ مرکزی تضمین می کنه.
دوستان بانک مرکزی نسبت به بانکهای خصوصی مجوز دار تعهد داره؟
یعنی مثلا اگه من توی بانک سرمایه سپرده داشته باشم و ورشکست بشه بانک مرکزی پول منو میده؟

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
دوستان بانک مرکزی نسبت به بانکهای خصوصی مجوز دار تعهد داره؟
یعنی مثلا اگه من توی بانک سرمایه سپرده داشته باشم و ورشکست بشه بانک مرکزی پول منو میده؟
چند درصد سود قراره بده ؟ کف مبلغ چقدره؟

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
نه دوست عزیز
مثلا بانک اینده اسم بانک روشه ولی مجوز نداره
بانک آینده خیلی وقت مجوز داره و در سایت بانک مرکزی هم اسمش هست. فقط مهر اقتصاد بانک هست و تو لیست بانک مرکزی نیست که اونم برای بسیج تافته جدا بافته هست نخواسته تو لیست بیاد احتمالا...

savoj

Registered User
لایک‌ها
289

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
19 درصد روزشمار میده مبلغ 50 میل هست
اصل سوال منو جواب میدین نگران هستم
همه بانک ها و موسسات دارای مجوز تحت نظارت بانک مرکزی هستن.نگرانی نداره .
من بالای۲۰ تا حساب توی انواع موسسه و بانک مجوز دار و بی مجوز دارم هیچکدوم تا الان موردی نداشتن.

971

Registered User
لایک‌ها
318
19 درصد روزشمار میده مبلغ 50 میل هست
اصل سوال منو جواب میدین نگران هستم
بهتر است در بانک اقتصاد نوین یا دی یا قوامین سرمایه گذاری کنید که لااقل 20 درصد سود را بگیرید. حتی بانکهایی مانند ملت و صادرات و سپه و مسکن و رفاه هم به این مبلغ بیشتر از بانک سرمایه سود میدهند و معتبرتر هم هستند.

Last edited:

mehran_

Registered User
لایک‌ها
219
نه دوست عزیز
مثلا بانک اینده اسم بانک روشه ولی مجوز نداره
با سپاس از اطلاعات مفید و بروز شما دوست عزیز!! شما احتمالا یکی از شرکت کننده های مسابقه ی ثانیه ها نبودید؟
یه سوالم داشتم واقعا ممنون میشم جواب بدید؛ آیا بانک مرکزی ایران مجوز داره؟ خیلی خیلی ممنون.

...
...
...

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
به دلیل عدم انجام تعهدات مالی و همچنین کمبود نقدینگی در موسسه مالی ثامن‌الحجج، فعالیت این موسسه در استان البرز با حکم قضایی تا اطلاع ثانوی ممنوع اعلام شده است.
http://qudsonline.ir/detail/News/323711

اولا کجا پولها رو سرمایه گزاری کردند؟
دوما ، تعهدات و کمبود نقدینگی یک شعب رو ، شعب مرکزی و شعبات دیگه می توانند متقبل بشن ، مگر اینکه کلا با مشکل روبرو باشن؟!

Last edited:

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
لطفا خبرهایی تکراری نگذاریددوستان

ali700

Registered User
لایک‌ها
35
دوستان پول هاتون را تو بانک های مجوز دار بذارید