• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
سرنوشت موسسه ثامن الحجج مانند میزان شد!
تابناک: همانطور که تابناک پیش از این پیش بینی کرده بود؛ صف طویل و ازدحام امروز مردم اصفهان در مقابل یکی از شعب موسسه ثامن الحجج در اصفهان، سرنوشت و روزهایی که موسسه میزان از سر گذراند را به ذهن متبادر می کند.
به گزارش تابناک اصفهان، موسسه مالی و اعتباری ثامن الحجج (ع) که مانند بسیاری از موسسات مالی و اعتباری در کشور بدون دریافت مجوز از سوی بانک مرکزی فعالیت می کرد و در این راستا سرمایه هایی را هم از محل سپرده های مردمی به دست آورده بود، همانگونه که پیش تر تابناک پیش بینی کرده بود، با وضعیتی که برای آن پیش آمده است گویی قرار است سرنوشت موسسه میزان را به خود بگیرد.

ظهر امروز یکی از شعب این موسسه در خیابان عسگریه اصفهان با هجوم سپرده گذاران برای دریافت سپرده های خود از این موسسه مواجه شد و تا ساعت ها ازدحام و شلوغی در مقابل درب این موسسه به چشم می خورد.

مردم هنوز برای دریافت سپرده های خود در برابر این موسسه صف کشیده اند و با توجه به تجربه ای که موسسه میزان در مشهد پیدا کرد به نظر می رسد این موسسه هم در صورت ازدحام مردم و ادامه این روند، مانند میزان ، مجبور به تصمیم گیری برای تغییر روند فعالیت خود شود.
منبع: تابناک

فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk

pzs

Registered User
لایک‌ها
72
سرنوشت موسسه ثامن الحجج مانند میزان شد!
تابناک: همانطور که تابناک پیش از این پیش بینی کرده بود؛ صف طویل و ازدحام امروز مردم اصفهان در مقابل یکی از شعب موسسه ثامن الحجج در اصفهان، سرنوشت و روزهایی که موسسه میزان از سر گذراند را به ذهن متبادر می کند.
به گزارش تابناک اصفهان، موسسه مالی و اعتباری ثامن الحجج (ع) که مانند بسیاری از موسسات مالی و اعتباری در کشور بدون دریافت مجوز از سوی بانک مرکزی فعالیت می کرد و در این راستا سرمایه هایی را هم از محل سپرده های مردمی به دست آورده بود، همانگونه که پیش تر تابناک پیش بینی کرده بود، با وضعیتی که برای آن پیش آمده است گویی قرار است سرنوشت موسسه میزان را به خود بگیرد.

ظهر امروز یکی از شعب این موسسه در خیابان عسگریه اصفهان با هجوم سپرده گذاران برای دریافت سپرده های خود از این موسسه مواجه شد و تا ساعت ها ازدحام و شلوغی در مقابل درب این موسسه به چشم می خورد.

مردم هنوز برای دریافت سپرده های خود در برابر این موسسه صف کشیده اند و با توجه به تجربه ای که موسسه میزان در مشهد پیدا کرد به نظر می رسد این موسسه هم در صورت ازدحام مردم و ادامه این روند، مانند میزان ، مجبور به تصمیم گیری برای تغییر روند فعالیت خود شود.
منبع: تابناک

موسسه فرشتگان هم اینجور شده بود ...دوستان اگر یادشون باشه چند صفحه قبل عکساش موجود بود .....
الان چه میشه کرد؟؟؟ بریم حساب رو ببندیم؟؟؟؟ اینجوری که بیشتر باعث بحران میشه!!!

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
دوستان در موسسات غیر مجوز دار سرمایه گذاری نکنند ....سوال من الان اینجاس در بین موسسات الان کوثر و توسعه و نور هستند که مجوز دارند آیا به اینها میشود اطمینان کرد یا مجوز هم داشته باشند باز هم ریسک داره ؟؟ مجوز داشته باشه در صورت بد حسابی آون موسسه بانک مرکزی حمایت میکند یا نه؟؟؟

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
موسسه فرشتگان هم اینجور شده بود ...دوستان اگر یادشون باشه چند صفحه قبل عکساش موجود بود .....
اونکه بدر توس بود زیر مجموعه فردوسی.
دوستان در موسسات غیر مجوز دار سرمایه گذاری نکنند ....سوال من الان اینجاس در بین موسسات الان کوثر و توسعه و نور هستند که مجوز دارند آیا به اینها میشود اطمینان کرد یا مجوز هم داشته باشند باز هم ریسک داره ؟؟ مجوز داشته باشه در صورت بد حسابی آون موسسه بانک مرکزی حمایت میکند یا نه؟؟؟

اگه ریسک نباشه سودی هم در کار نیست باید بذارید بانک ملی ۱۰٪ بگیرید.تا ۱۰۰ میلیون رو بانک‌ مرکزی تضمین می کنه.

pzs

Registered User
لایک‌ها
72
اونکه بدر توس بود زیر مجموعه فردوسی.

اگه ریسک نباشه سودی هم در کار نیست باید بذارید بانک ملی ۱۰٪ بگیرید.تا ۱۰۰ میلیون رو بانک‌ مرکزی تضمین می کنه.
http://www.afkarnews.ir/vdci55a53t1aww2.cbct.html
این خبر رو نگاه کنید ....فکر نکنم کار جالبی باشه شایعه پراکنی ....مخصوصا خبرگزاری ها.....
الان آرمان داره مجوز میگیره ولی باز شایعه درست میکنن .....ثامن الحجج کار حسابرسیش تازه تموم شده ولی باز شایعه درست میکنن..

esmaeelfarsi

Registered User
لایک‌ها
24
کدوم حساب رو ببندین ؟! دیگه هیچکدوم از شعبش ریالی پرداخت نمی‌کنند ، در همه شعب فقط مردم و کارمندان حضور دارند و غرق در بهت زدگی با یکدیگر صحبت می‌کنند ، صحبت که چه عرض کنم استغاثه ، دولت لااقل اگر کمکی به بهانه غیر مجاز بودن با اینها نمیکند چرا با مسئولین برپایی چنین موسساتی (به قول خودش غیر مجاز ) بعد از ورشکستگی چنان برخوردی نمیکند که دیگر کسی سودای ایجاد موسسه غیر مجاز در سرش نپروراند ؟
با آنها که قبلاً چنین مسیری را طی کردند مگر چه کرد ؟
به همین دلیل شاید اکنون آنان که نان اصلی موسسه داری را میخورند و میبینند که هیچ مجازات سنگینی پس از ورشکستگی انتظارشان را نمیکشد به نوعی ورشکستگی مصنوعی این‌چنینی را ایجاد و با آن همراهی می‌کنند که سود سپرده ها را کامل در جیب خودشان بریزند و بعد سالی موسسه به بانکی دولتی واگذار می‌شود که یکی دو سال از محل سود هنگفت سرمایه موقوف شده مردم ارتزاق کند تا به صورت قطره چکانی و لقمه لقمه ، نان مردم را به گلویشان برگرداند ، از این نمط همه گرگها دور هم جمع شده و پاره ای از گوشت ملت بر می‌کنند .
شک دارید ، بروید در بین مردمی که در شعبه های این شیادان غیر مجاز جمع شده و حاضرند اصل پول خود را حتی با کسر سود یک سالشان فقط فوری پس بگیرند و با چشم خود ببینید.
تازه اول بهار چنین فجایعی است ، از فردا سپرده گذاران موسسات دیگر غیر مجاز نیز ، ترسان از انهدام سرمایه شان ، بساط دریافت سپرده شان از دیگر موسسات را راه خواهند انداخت و دومینوی این بحران روی سر همه ما آوار خواهد شد متاسفانه

Last edited:

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308

باید ببینید به کجا وصل هستند!
مثلا کوثر که برای وزات دفاع و تخلف هم قبلا داشته کسی زورش بهش نمیرسه... خود ما هم از اول که مجوز نداشت کل پولمون با این دانش تو کوثر بود...
هر اتفاقی هم بیافته سرپا و نمیاد پایین! مگر با اسلحه!
در مورد بانک مهر اقتصاد و قوامین هم همینطور...
الکی خودتون درگیر مجوز و تحقیقات محلی نکنید!

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
این خبر رو نگاه کنید ....فکر نکنم کار جالبی باشه شایعه پراکنی ....مخصوصا خبرگزاری ها.....
الان آرمان داره مجوز میگیره ولی باز شایعه درست میکنن .....ثامن الحجج کار حسابرسیش تازه تموم شده ولی باز شایعه درست میکنن..
بیخود تشنج ایجاد می کنن هم تو بازار هم بین مردم.
دقیقا لینک شما صحبت منو تایید کرد

Last edited:

armit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
42
دقیقا ...ثامن الحجج داشت مراحل خسابرسی و طی میکرد..آرمانم داره مجوز میگیره..

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
باید ببینید به کجا وصل هستند!
مثلا کوثر که برای وزات دفاع و تخلف هم قبلا داشته کسی زورش بهش نمیرسه... خود ما هم از اول که مجوز نداشت کل پولمون با این دانش تو کوثر بود...
هر اتفاقی هم بیافته سرپا و نمیاد پایین! مگر با اسلحه!
در مورد بانک مهر اقتصاد و قوامین هم همینطور...
الکی خودتون درگیر مجوز و تحقیقات محلی نکنید!
در مورد نور چطور با اینکه جدیدا مجوز دار شده آیا قابل اعتماد هست سرمایه گذاری حفظ کنم توش یا مورد داره ؟؟؟کوثر را خبر داشتم تا حدودی ولی از نور کلا بی خبری که به کجا وصله و آیا پشتوانشون قوی هست یا مجوز داره مشکل پیش نمیاد

pzs

Registered User
لایک‌ها
72
دقیقا ...ثامن الحجج داشت مراحل خسابرسی و طی میکرد..آرمانم داره مجوز میگیره..
تو اخبار بانک گفته مراحل حسابرسی تموم شده و دارن وارد مرحله بعدی میشن..
ملت همیشه جو گیر..o_Oo_O

pzs

Registered User
لایک‌ها
72
در مورد نور چطور با اینکه جدیدا مجوز دار شده آیا قابل اعتماد هست سرمایه گذاری حفظ کنم توش یا مورد داره ؟؟؟کوثر را خبر داشتم تا حدودی ولی از نور کلا بی خبری که به کجا وصله و آیا پشتوانشون قوی هست یا مجوز داره مشکل پیش نمیاد

نور نه اینترنت بانک داره نه دستگاه....باید برین شعبه برای برداشت و واریز...چندین ساله اونجا حساب داریم ...راضی هستیم ....سوداشو سر موقع داده....ولی اینکه به کجا وصل هستن رو نمیدونم

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308

ظاهرا و مسقیم به جایی وابسته نیست
از ادغام مؤسسات مالی و اعتباری پیشگامان، کارسازان آینده و ریحانه گستر مشیز با همدیگر تشکیل شده
این پیشگامان همون که اینترنت adsl داره و وابسته به این موسسه هست.

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
نور آیا اینترنت بانک داره ؟؟تو سایتش که هست آیا دوستان میتوانند وارد بشن؟؟؟جایی ندارید چک کنیم واسه واریزی ها ؟فقط حظوری سخته

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
آیا اینکه موسسه‌ای از طرف بانک مرکزی مجوز داره معنیش اینه که هر مشکلی براش پیش بیاد بانک مرکزی جوابگو هست ؟

بعید میدونم به این صورت باشه و اگه موسسه مجوز دار کله پا بشه بانک مرکزی بیاد و سپرده ها رو به سپرده‌گدارها پس بده.

اگه به این شکل بود که دیگه موسسه مجوز دار معنی نمیداد و باید بهش بانک میگفتن.

متأسفانه تلقی که اکثر مردم نسبت به موسسات دارای مجوز دارن همینه و تصور میکنن اگر روزی برای این موسسات مشکل مالی پیش بیاد ، بانک مرکزی جوابگو هست.

فکر میکنم در چنین حالتهایی بانک مرکزی با اهرمهای فشاری که در مورد موسسات مالی دارای مجوز داره اونها رو مکلف به انجام تعهداتشون میکنه ولی انجام تعهدات اونها رو بعهده نمیگیره .

متاسفانه کلی جستجو کردم ولی سندی که دال بر تعهدات بانک مرکزی در مورد موسسات مجوز دار باشه پیدا نکردم. اگر دوستان به همچین سندی دسترسی دارند لطفا اینجا به اشتراک بذارن تا همه استفاده کنیم.

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
دوست عزیز من نور گذاشتم ولی با اینکه مجوز داره خیلی میترسم چون واسه پولی که در آوردم خیلی زحمت کشیدم و باد آورده نیست میترسم ازینکه روزی پولم بلایا سرش بیاد خلاصه موسسات مجوز دار هم تابحال نشده مشکل داشته باشند و فعلا بی مجوزها را دارند این فیلمها را بازی میکنند...

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
دوست عزیز من نور گذاشتم ولی با اینکه مجوز داره خیلی میترسم چون واسه پولی که در آوردم خیلی زحمت کشیدم و باد آورده نیست میترسم ازینکه روزی پولم بلایا سرش بیاد خلاصه موسسات مجوز دار هم تابحال نشده مشکل داشته باشند و فعلا بی مجوزها را دارند این فیلمها را بازی میکنند...

عزیز دل برادر :

نه فقط شما بلکه همه ما که اینجا حضور داریم ، برای سرمایه‌هامون که با کار کردن و خون دل خوردن جمع کردیم نگرانیم و میخواهیم محل امن تر و مطمئن تری برای نگهداری اونها پیدا کنیم و اگر غیر از این بود روزی چند بار به این تاپیک سر نمیزدیم.

اما جالبه که دلیل انتخاب موسسات مجاز برای همه ما همینه که اشاره کردین : "تا حالا نشده برای موسسات مجاز مشکلی پیش بیاد" و غیر از این دلیل دیگه‌ای نداریم !

بر پایه این استدلال موسسات مالی رو میشه به دو دسته تقسیم کرد :

۱) موسسات مالی مجاز
موسساتی هستن که تا حالا براشون مشکلی پیش نیومده .

۲) موسسات مالی غیر مجاز
موسساتی هستن که ممکنه براشون مشکل پیش بیاد .

بروز مشکل برای موسسات مالی غیر مجاز بستگی به متغیرهای زیادی داره. مثلا اینکه چه طیفی از سیاسیون بر مسند قدرت باشند ، رابطه این طیف با صاحبان موسسه چطور باشه ، این موسسات از سیاستهای بانک مرکزی تمکین کنند یا در مقابل اونها بایستند و ...

ali700

Registered User
لایک‌ها
35
سلام من پولم را تو بانک ملی گذاشتم خیالم راحت باشه که هیچ اتفاقی برای این بانک نمیفته؟؟

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
بانک ملی-صادرات-ملت-سپه-تجارت-کشاورزی-مسکن
بانکهای بزرگی هست
هم مجوز دارن(دولتی به اصطلاح خصوصی)هستن و هم هیچ اتفاقی نمیوفته

بالا