آقارضا رفتم نور تهران پونک گفتن این خبرها نیست پلکانی مثل سابقه بالای صد ملیون یک ساله تهران 27
روزشمار 24
شهرستان شاید یه درصد بیشتر بدن
حتی گفت به سال 90 ها هم پلکانی میدیم
19 هم سودتو ریختن بگو چقدر داشتی چقدر سود دادن
علی جان :
چند هفته پیش هم عرض کردم ، این موسسه از تجمیع سه موسسه کارسازان آینده ، ریحانه گستر مشیز و پیشگامان کویر بوجود اومده و تا قبل از گرفتن مجوز شعبات مختلف این موسسه هر کدوم ساز خودشون رو میزدن .
بعد از اخذ مجوز دفتر مرکزی موسسه نور در تاریخ ۱۷ آبان ۹۴ دستورالعملی رو به شعب ابلاغ کرده که در سراسر ایران همه از اون پیروی میکنن و تهران و شهرستان نداره.
بر پایه این بخشنامه :
سود سپرده های یکساله زیر ۱۰۰ میل ۲۶ درصد
سود سپرده های یکساله بالای ۱۰۰ میل ۲۷ درصد
هست . همچنین در صورت انصراف از سپرده های یکساله :
برای زیر یک ماه 24.5 درصد
بین ۱ تا ۶ ماه 25 درصد
و ۶ ماه تا یکروز قبل از پایان قرارداد 25.5 درصد
سود محاسبه میشه.
در این بخشنامه چیزی راجع به سود روزشمار نوشته نشده اما به من گفتن به احتمال خیلی زیاد سود روزشمار بعد از این بخشنامه ۲۵ درصد خواهد بود . برای اطمینان اول آذر تماس بگیر تا ببینیم در سیستم کامپیوتری سود ماه قبل چند درصد اعمال شده.
چند روز پیش تلفنی از رییس شعبه پرسیدم گفت سود روزشمار آبان هم ۲۵ درصد محاسبه و برای مشتریها واریز شده. بنده هم بر این اساس عرض کردم روزشمار ۲۵ درصده.
باز هم برای اطمینان بیشتر من در ۱۹ آبان یه سپرده روزشمار با مبلغ کف یعنی ۱۰۰ هزار تومن باز کردم . روی دفترچه و مدارک نرخ سود قید نشده منتها به فرمایش شما منتظرم ۱۹ آبان برسه ببینم واقعا ۲۵ درصد حساب کردن یا نه.
البته راه مطمئن تری هم هست. سرمایه رو توی سپرده یکساله واریز کنی که سودش بسته به مبلغ ۲۶ یا ۲۷ هست ،اگر به پولت احتیاج نداشتی که هیچ ولی اگه احتیاج پیدا کردی بعد از یکماه حداقل ۲۵ درصد سود تعلق میگیره.
اما دلیل دیگه ای که ۲۵ درصد بودن سود روزشمار رو تایید میکنه اینه که معمولا اگر قرارداد سپرده یکساله رو فسخ کنی سود بر اساس سود روزشمار محاسبه میشه و چون در بخشنامه سود انصراف حدود ۲۵ درصده پس میشه نتیجه گرفت سود روزشمار باید ۲۵ درصد باشه.
به هر حال اگه دوباره راهت به شعبه افتاد بگو بخشنامه ۱۷ آبان رو نشونت بدن.
مؤید باشی.