• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
دوستان عزیز :

برای راحتی محاسبات سودهای بانکی یک کاربرگ اکسل رو طراحی کردم که خیلی کاربردیه و برای تصمیم گیری در مورد اینکه سرمایه مون رو در کجا و با چه شرایطی سپرده گذاری کنیم بسیار بکار میاد .

untitled-jpg.884467

(کاربرگ باید در محیط ویندوز باز بشه)

در این کاربرگ چهار متغیر :

S اصل سرمایه بر حسب تومان

Y نرخ سود یکساله بصورت درصد

R نرخ سود روزشمار بصورت درصد

D تعداد روزهای سال (برای درنظر گرفتن سالهای کبیسه در محاسبات)

در سمت راست دیده میشن که باید اونها رو وارد کنین و در جدول سمت چپ نتایج محاسبات که میزان سود دریافتی در هر ماه و در انتها کل سود دریافتی در پایان یک سال و نرخ سود کلی (مرکب) یکساله هست مشاهده میشن.

نرخ سود کلی از تجمیع سود ثابت یکساله و سود روزشمار بدست میاد . نتایجی که از محاسبات حاصل میشه خصوصا نرخ سود کلی در بعضی موارد غافلگیر کننده هستن. طوریکه برای خود من هم عجیب بود . خودتون این موضوع رو خواهید دید.

(در محاسبه سود روزشمار قانون تعلق سود به کمترین مانده در هر روز در نظر گرفته شده .)

نکته : اگرقصد دارین فقط برای سپرده های روزشمار از این کاربرگ استفاده کنین سود یکساله Y و سود روزشمار R رو با هم مساوی در نظر بگیرین.

بجای توضیحات بیشتر چند مثال میزنم :

10 میلیون تومان رو در سال غیر کبیسه در بانکی با سود سالانه 22 درصد سپرده گذاری میکنیم . سود این سپرده در ابتدای هر ماه به حساب روزشماری با سود 20 درصد واریز میشه . میخواهیم ببینیم در پایان هر ماه چه مقدار سود که در واقع ترکیب سود سالانه و روزشمار هست عایدمون میشه و سود کلی که در پایان دوره یکساله بدست میاد چند درصده ؟

S=10000000 Y=22 R=20 D=365

سود کلی بعد از یکسال :2405813 تومان

درصد سود کلی در یکسال : 24.06 درصد

اگر 30 میلیون تومان رو در یک سال کبیسه در موسسه ای با سود سالانه 26 درصد سپرده بذاریم و سود سپرده به حساب سپرده روزشمار با سود 25 درصد واریز بشه سود ماهیانه ، سود کلی سالانه و درصد سود کلی چقدر خواهند بود ؟

S=30000000 Y=26 R=25 D=366

سود کلی بعد از یکسال :8724912 تومان

درصد سود کلی در یکسال : 29.08 درصد

70 میلیون تومان رو در سال غیر کبیسه در حساب روزشمار یک موسسه با سود 24 درصد سپرده گذاری میکنیم . سود این حساب هر ماه در خود حساب واریز میشه (شبیه کلید طلایی کوثر سابق !) . بعد از یکسال سود کلی و درصدش چقدر خواهد بود؟

S=70000000 Y=24 R=24 D=365

سود کلی بعد از یکسال :18706782 تومان

درصد سود کلی در یکسال : 26.72 درصد

امیدوارم که این کاربرگ مفید واقع بشه و به کارتون بیاد .

فایل های ضمیمه

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    32.3 KB · نمایش ها: 193
Last edited:

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
من خودم با نزديك ٤٠ سال سن و مدرك فوق ليسانس صبح مي رم سر كار تا شب ماهي زير ٣ تومن درميارم. اما ربطي بهم نداره ديگرون چقدر پول دارن.
اين آقاي arashaj74 ، كه من هيچ شناختي جز پست هاش ندارم، فرديه كه هر اطلاعاتي از سود بانكي تو روز بدستش مي رسه مياد و براي هممون به اشتراك مي گذاره. بر عكس خيلي از اعضا همينجا كه اغلب فقط خواننده اطلاعات هستن.
اينجور صحبت كردن با يك فرد فعال توي گروه كه مثلا "اوه چقدر پول داري" نتيجش فقط يه چيز مي تونه باشه: دلسردي طرف مقابل و به اشتراك نگذاشتن اخبارش. و درنتيجه همه ضرر مي كنيم.

Sent from my iPhone using Tapatalk
جو اینجا یکم صمیمیه وبچه ها باهم شوخی میکنن
ضمنا من خودم اگه یک نفر مثلنا بهم بگه چقدر باهوشی یا چقدر پولداری خیلی خوشحال میشم چون میدونم چیزایی دارم که دیگران بهم حسودی میکنند

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
دوستان عزیز :

برای راحتی محاسبات سودهای بانکی یک کاربرگ اکسل رو طراحی کردم که خیلی کاربردیه و برای تصمیم گیری در مورد اینکه سرمایه مون رو در کجا و با چه شرایطی سپرده گذاری کنیم بسیار بکار میاد .

untitled-jpg.884467

(کاربرگ باید در محیط ویندوز باز بشه)

در این کاربرگ چهار متغیر :

S اصل سرمایه بر حسب تومان

Y نرخ سود یکساله بصورت درصد

R نرخ سود روزشمار بصورت درصد

D تعداد روزهای سال (برای درنظر گرفتن سالهای کبیسه در محاسبات)

در سمت راست دیده میشن که باید اونها رو وارد کنین و در جدول سمت چپ نتایج محاسبات که میزان سود دریافتی در هر ماه و در انتها کل سود دریافتی در پایان یک سال و نرخ سود کلی (مرکب) یکساله هست مشاهده میشن.

نرخ سود کلی از تجمیع سود ثابت یکساله و سود روزشمار بدست میاد . نتایجی که از محاسبات حاصل میشه خصوصا نرخ سود کلی در بعضی موارد غافلگیر کننده هستن. طوریکه برای خود من هم عجیب بود . خودتون این موضوع رو خواهید دید.

(در محاسبه سود روزشمار قانون تعلق سود به کمترین مانده در هر روز در نظر گرفته شده .)

نکته : اگرقصد دارین فقط برای سپرده های روزشمار از این کاربرگ استفاده کنین سود یکساله Y و سود روزشمار R رو با هم مساوی در نظر بگیرین.

بجای توضیحات بیشتر چند مثال میزنم :

10 میلیون تومان رو در سال غیر کبیسه در بانکی با سود سالانه 22 درصد سپرده گذاری میکنیم . سود این سپرده در ابتدای هر ماه به حساب روزشماری با سود 20 درصد واریز میشه . میخواهیم ببینیم در پایان هر ماه چه مقدار سود که در واقع ترکیب سود سالانه و روزشمار هست عایدمون میشه و سود کلی که در پایان دوره یکساله بدست میاد چند درصده ؟

S=10000000 Y=22 R=20 D=365

سود کلی بعد از یکسال :2405813 تومان

درصد سود کلی در یکسال : 24.06 درصد

اگر 30 میلیون تومان رو در یک سال کبیسه در موسسه ای با سود سالانه 26 درصد سپرده بذاریم و سود سپرده به حساب سپرده روزشمار با سود 25 درصد واریز بشه سود ماهیانه ، سود کلی سالانه و درصد سود کلی چقدر خواهند بود ؟

S=30000000 Y=26 R=25 D=366

سود کلی بعد از یکسال :8724912 تومان

درصد سود کلی در یکسال : 29.08 درصد

70 میلیون تومان رو در سال غیر کبیسه در حساب روزشمار یک موسسه با سود 24 درصد سپرده گذاری میکنیم . سود این حساب هر ماه در خود حساب واریز میشه (شبیه کلید طلایی کوثر سابق !) . بعد از یکسال سود کلی و درصدش چقدر خواهد بود؟

S=70000000 Y=24 R=24 D=365

سود کلی بعد از یکسال :18706782 تومان

درصد سود کلی در یکسال : 26.72 درصد

امیدوارم که این کاربرگ مفید واقع بشه و به کارتون بیاد .
اخر یکی پیدا نشد بگه این کوثر طلایی چیشد

فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
کدوم بانک سود22 درصد یا بیشتر برای کوتاه مدت یا حداکثر حساب یکساله با واریز ماهانه سود میده؟
50میزان سپرده هم تومن به بالا؟

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
کدوم بانک سود22 درصد یا بیشتر برای کوتاه مدت یا حداکثر حساب یکساله با واریز ماهانه سود میده؟
چند صفحه قبلا مطالعه کنی به جوابت میرسی سوالا تکراری شده

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
f8280313c4d8f70231198672f3e0614a.jpg

متاسفانه مثل ریگ دارن پول بدون پشتوانه چاپ میکنن و یکی از دلایل اصلی رشد دلار هم همینه
شورای پول و اعتبار هم برای همین از کاهش سود میترسه.بر فرض محال اگه از فردا نرخ سود بشه ۱۲٪ باید منتظر تورم ۳۰٪ بود
این چاپ پول بالخره همزمان با خروج پول های بزرگ از بانکها خودشو تو همه چیز از دلار گرفته تا ملک نشون خواهد داد و تورم تک رقمی که حسن آقا ازش یاد میکنه سرابی بیش نخواهد بود به نظر اینجانب

aloochy

Registered User
لایک‌ها
214
سلام دوستان
من ۵۵ میل دارم که الان روزشمار اقتصاد نوین ۲۰ درصد میده.آیا منتقلش کنم موسسه نور با روزشمار ۲۵ درصد خوبه؟
اگه کمک کنید ممنون میشم

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
f8280313c4d8f70231198672f3e0614a.jpg

متاسفانه مثل ریگ دارن پول بدون پشتوانه چاپ میکنن و یکی از دلایل اصلی رشد دلار هم همینه
شورای پول و اعتبار هم برای همین از کاهش سود میترسه.بر فرض محال اگه از فردا نرخ سود بشه ۱۲٪ باید منتظر تورم ۳۰٪ بود
این چاپ پول بالخره همزمان با خروج پول های بزرگ از بانکها خودشو تو همه چیز از دلار گرفته تا ملک نشون خواهد داد و تورم تک رقمی که حسن آقا ازش یاد میکنه سرابی بیش نخواهد بود به نظر اینجانب

منشاء بحران مالی غرب که در سال 2008 و از آمریکا شروع شد خرید مسکن با استفاده از وام بانکی بود . بانکها با اعطای وامهای وسوسه انگیز مردم عادی را به خرید مسکن ترغیب کردند . بعد از اون بازار مسکن دچار رکود شد و خریداران که اغلبشون مردم عادی بودند در پرداخت اقساط وامهاشون به بانکها در موندند و بعد از حساب و کتاب فهمیدن اگه ملکشون که وثیقه وام بانکیه به تملک بانک در بیاد ضرر کمتری میکنن تا اینکه بخوان اقساطشون رو پرداخت کنن. به همین دلیل املاک زیادی توسط بانکها ضبط شدن که عملا بدلیل رکود بازار تاثیری روی نقدینگی بانکها نداشت و به همین علت ورشکستگی دومینویی بانکهای آمریکا شروع شد که منجر به سقوط شدید ارزش سهام در آمریکا اروپا شرق دور و خاورمیانه شد.
سرتون رو درد نیارم .غرض از ذکر مطلب بالا این بود که اگر روش چاپ اسکناس برای جلوگیری از ورشکستگی بانکها روش مفیدی بود مطمئن باشید دولت آمریکا با اون همه نخبگان اقتصادی و مشاوران ارشد اقتصادی که در کارشون بی همتا هستن حتما از این روش استفاده میکرد تا جلوی اون بحران عظیم رو بگیره اما به بحران تن داد ولی زیر بار چاپ اسکناس نرفت.
بنابراین میشه نتیجه گرفت که فاجعه ای بسیار بزرگتر و خطرناکتر در انتظار اقتصاد ماست . به قول دوستمون دولت مثل ریگ داره پول چاپ میکنه و دلیل اصلیش هم جلوگیری از ورشکستگی بانکهاست و فقط یه معجزه میتونه باعث نجات اقتصاد ما از این بحران بشه.
با توجه به جدول اگه روند افزایش نقدینگی به همین شکل ادامه پیدا کنه تا چند ماه دیگه به یک میلیون میلیارد تومان یا یک بیلیارد تومان خواهد رسید که یک رکورد در بین کشورهای جهانه.

Last edited:

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
سلام دوستان
من ۵۵ میل دارم که الان روزشمار اقتصاد نوین ۲۰ درصد میده.آیا منتقلش کنم موسسه نور با روزشمار ۲۵ درصد خوبه؟
اگه کمک کنید ممنون میشم
خوبه مشکلی نیست 1ساله هم میتونی باز کنی بهد از قماه خاستی در بیاری ...فقط هیچ امکاناتی نداره عابر و اینترنت و همراه بیخیالش باش

mr.foad

Registered User
لایک‌ها
127
اون موقع که خونه و آپارتمان رو بورس بود هی دست دست کردیم نساختیم. وقتی که بانکا سودای کلان میدادن پول نداشتیم !
الان که ساختمون داریم بازارش خوابه باید نزدیک به نصف قیمت بفروشی یعنی نوبت ما که رسید واسه اولین بار در تاریخ کشور ملک ارزون شد ! :)) حالا میخوای بفروشی میگن دست نگهدار نفروش وضع بهتر میشه ! حالام که میشه ازش پول ساخت هرچند زیر قیمت بانکا دیگه سوددرست نمیدن. همچین که بفروشم ملک میزنه بالا بانک میاد رو 14 درصد !! :|
به نظر شما اوضاع کجای کشور نیاز به رکود داره بزنیم اون قسمت ؟! دلم نمیاد پول بانک بذارم والا سود میاد پایین اجاره ها میره بالا خیلیام روزیشون از سود پولشون تو بانکه خدارو خوش نمیاد ! :general304::general304::general304::general208:

سیدموسوی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
با عرض سلام و ادب خدمت دوستان
صادقانه عرض میکنم که همت خواندن 675 رو نداشتم
لذا از اینکه سوالم تکراریه و بسیار تکرار شده توسط دیگران ، از همه دوستان عذر میخوام
کمک و راهنمایی میخوام از کسانی که آخرین نرخ سود بانکی رو باخبرند
از همین جا از همه شون سپاسگزارم
حقیر برای اولین بار مبلغی رو بعنوان سپرده در نزد بانک شهر گذاشتم
(بسیار در امر سپرده گذاری و کارهای بانکی و ... بی تجربه هستم)
مقدار 12 میلیون ، در صندوقی که ظاهرا در بورس فعاله (اینطور به من گفتن)
با سود ماهیانه 22 درصد علی الحساب
یادم رفت عرض کنم که حقیر به سود سپرده ماهیانه احتیاج مبرم دارم

از عزیزان سوالم اینه که :
اول : کارم درست بوده ؟
دوم: بیشتر از بانک شهر نرخ سود سپرده هست ؟

باتشکر و سپاس از وقتی برای من قرار دادید
موسوی
6/9/94

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
اون موقع که خونه و آپارتمان رو بورس بود هی دست دست کردیم نساختیم. وقتی که بانکا سودای کلان میدادن پول نداشتیم !
الان که ساختمون داریم بازارش خوابه باید نزدیک به نصف قیمت بفروشی یعنی نوبت ما که رسید واسه اولین بار در تاریخ کشور ملک ارزون شد ! :)) حالا میخوای بفروشی میگن دست نگهدار نفروش وضع بهتر میشه ! حالام که میشه ازش پول ساخت هرچند زیر قیمت بانکا دیگه سوددرست نمیدن. همچین که بفروشم ملک میزنه بالا بانک میاد رو 14 درصد !! :|
به نظر شما اوضاع کجای کشور نیاز به رکود داره بزنیم اون قسمت ؟! دلم نمیاد پول بانک بذارم والا سود میاد پایین اجاره ها میره بالا خیلیام روزیشون از سود پولشون تو بانکه خدارو خوش نمیاد ! :general304::general304::general304::general208:

دوست عزیزم :

اگه امکان داره روی آخرین مدلهای ماشینهای خارجی مخصوصا بنز و بی ام دبلیو و ماشینهای آمریکایی سرمایه گذاری کنین .

:general304::general304::general304:

شوخی کردم . راضی به ضرر هیچکس نیستم بجز مسببین این وضعیت .

انشاا... دچار ضررهای فراوان دنیوی و اخروی بشن کسانی که این بلا رو سر مردم آوردن.

علی ریش نقره ای

Registered User
لایک‌ها
175
لذا از اینکه سوالم تکراریه و بسیار تکرار شده توسط دیگران ، از همه دوستان عذر میخوام

موسوی
6/9/94
گردشگری بانک هست گویا 23 درصد یک ساله میده بعد از یک ماه بدون جریمه میتونی ببندی
آینده بانک یه جور صندوق داره بالای ده ملیون 25 درصد
که هر سه ماه یکبار سود میده
موسسه نور هم مجاز هست یه سر‌ بزنین من نمیدونم
موسسه آرمان در شرف مجوز هم سر بزنین مخصوصا شعبی که زیرمجموعه فرشتگان باشن گویا سالانه مبلغ شما رو 28 میدن و روزشمار 25 درصد که فکر کنم قرارداد سالیانه بهتر هست برای شما
اگر 19 ملیون هم داشتی میتونستی طرح اتو خدمت سایپا رو انتخاب کن که میتونی دو ساله انتخاب کنی ماهی چهارصد و پنجاه بگیری شرایط دقیقش در سایت فروشش هست کامل بخون
بهترین طرح اگه ریسک بخوای کنی اینه
آرمان یک ساله فرشتگان 28 درصد
که اگرم انصراف بدی تا زمانی که روزشمارش 25 هست
فقط باید 3 درصد اضافی رو عودت بدی دقیقش سه و نیم درصد هست و دقیق میشه 24‌.5 درصد در حالت انصراف و در حالت عادی 28 درصد و در هر حالت از 22 درصد شهر بهتر هست
و اگر هم سود روزشمار کم شد مبغون نمیشی و دقیق تا یک سال طبق قرارداد بلند مدت 28 میگیری
ولی اگه روز شمار بازکنی شاید اول دی یا اردیبهشت سودت کم شه و از اون مهمتر اگه جوازش صادر شه
سودت کم میشه

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015

موسوی
6/9/94

سلام
بله بین بانکها برای این مبلغ جایی بیشتر از این سود نمیدن . بانک قوامین هم یکساله 22 درصد میده ولی پول بلاک میشه البته برای بالای صد تومن 24 میده .

rezagolzar70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
دوست عزیز نور روزشمار 25 درصد میده ، مجوز هم داره

rezagolzar70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام دوستان
اگه کمک کنید ممنون میشم
تا اونجا که بنده تحقیق کردم از نظر معتبر بودن ، معتبره
فقط یه مقدار امکاناتش مثل کارت و اس ام اس و ... ضعیفه

rezagolzar70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8

موسوی
6/9/94
درود دوست عزیز
خلاصه عرض کنم دوست من
1. اگه حاضر به ریسک کردن نیستین اولین گزینه موسسه نور که مجوز از بانک مرکزی هم داره با سود 25 درصد روزشمار هست که ماهیانه سودش رو به حسابتون واریز میکنه ، موسسه عسکریه هم هست که فکر کنم 22 درصد سود میده که اونم مجوز داره
2. اگه میخوایین ریسک کنین موسسه آرمان یا همون فرشتگان هست ولی هنوز تو لیست بانک مرکزی اسمش نرفته که شنیدم سود بالایی میده
در کل بنده حقیر زیاد موافق صندوق هایی که بانک ها اداره میکنن نیستم ، یکی از دلایلم هم دردسر داشتم برداشتن سپرده هست
سپاس

aloochy

Registered User
لایک‌ها
214
سلام مجدد دوستان
از دوستانی که با اینترنت بانک موسسه نور کار میکنن میخواستم بپرسم باهاش میشه پول انتقال داد؟؟؟
آیا موسسه نور حساباش شبا داره؟؟؟

971

Registered User
لایک‌ها
318
سلام مجدد دوستان
از دوستانی که با اینترنت بانک موسسه نور کار میکنن میخواستم بپرسم باهاش میشه پول انتقال داد؟؟؟
آیا موسسه نور حساباش شبا داره؟؟؟
موسسه نور به غیر از شعب مشیز اینترنت بانک ندارد، آن هم فکر میکنم در حد گرفتن صورتحساب و انتقال بین حسابهای داخلی موسسه باشد. چون هنوز عضو شتاب نشده است، نه کارت شتابی دارد و نه شبا دارد.

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
من نه ادعایی دارم که بگم توی این حیطه واردم نه متخصصش،ولی برای شما بنظرم شاید بهتر اینه که اگر امکانش هست با همین جو موجود واحدهات را بفروشی و باز هم در همین جو موجود، زمین بخری و دوباره شروع کنی به ساخت..حداقلش اینه که در زمان رکود شروع به ساخت میکنی و اگر قیمت رشد کنه که بردی ولی اگر بریزه نهایتش با هزینه تمام شده میتونی بفروشی،مسئله اینه که کاهش قیمت بیش ازاین تا زمانی که طرحی مثل مسکن مهر و ...رونمایی نشه،واقعا خنده داره....باید به حال این ملت گریه کرد،اونزمان که دلار هر روز میرفت بالا و دستکمی از شرایط جنگی نداشت،ملک باید سقوط میکرد ولی میرفت بالا و همه میزدن توی سروکله همدیگه تا یک ملک با قیمت کذایی بخرند؛حالا هم که همه جور مورد موجوده و شرایط بهتر شده،ملت جوگیر شدن که با توافق قراره چی بشیم و کسی نمیخره!!!دقیقا برعکس شده

بالا