تهران نیستم، شهرستان زندگی میکنم.واحدهاتون کدوم منطقه هست ؟
تهران نیستم، شهرستان زندگی میکنم.واحدهاتون کدوم منطقه هست ؟
انقدر رکود زیاده که من یک اپارتمان تجاری برای اجاره در بهترین جای شهر گذاشتم 7 ماهه که کسی نیومده اجاره کنه . درحالی که همیشه نهایت 15 روزه اجاره میرفت .دوستان گرامی :
اگر پیگیر وضعیت مسکن در چند سال اخیر بوده باشین حتما یادتون هست که آخرین رشد پلکانی مسکن در سال ۹۱ اتفاق افتاد.
استارت این رشد با پرداخت وام بدون بهره به اقشار خاصی (که در اینجا اسم نمیبرم ) آغاز شد و همین موجب افزایش تقاضا و به تبع اون افزایش قیمت مسکن شد .
به دنبال این قشر خاص ،بقیه مردم هم که در جستجوی راهی برای حفظ سرمایه هاشون بودن وارد بازار مسکن شدن و نقدینگی زیادی جذب بازار مسکن شد.
مجموعه این عوامل در نهایت منجر به حداقل دو برابر شدن قیمت ملک نسبت به سال قبل از اون شد.
اما غرض از پیش کشیدن بحث بالا این بود که این فرایند مجددا در حال تکرار شدنه. اگر در هفتههای اخیر گذرتون به آژانسهای املاک افتاده باشه حتما دیدین که تعدادی از همون افراد خاص که حدود ۸۰ میلیون تومن وام بدون بهره خرید مسکن بهشون تعلق گرفته بدلیل فرصت چند ماههای که برای خرید ملک و دریافت این وام بهشون دادن در به در دارن دنبال ملک مناسب میگردن.
این قضیه به احتمال زیاد مثل سال ۹۱ باعث صعود قیمت مسکن و به تبع اون رونق بازار ملک خواهد شد . چرا که در کشور ما هر چیزی که گرون بشه مردم برای خریدش صف میکشن. از طرفی مردم هم از تغییر وضعیت بعد از برداشته شدن تحریمها کاملاً ناامید شدن و فهمیدن وضعیت اقتصادی از اینی که هست بدتر نشه بهتر نخواهد شد . پس از این حالت برزخ در سرمایه گذاری خارج میشن.
اما دلیل پیش کشیدن بحث مسکن در این تاپیک این بود که با در نظر گرفتن شرایطی که عنوان شد ، سرمایهتون رو طوری به بانکها و موسسات بسپارین که اگر صعود مسکن شروع شد سریع بتونین اونها رو از حالت سپرده خارج و در ملک سرمایه گذاری کنین و زیاد بابت اینکار جریمه نشین.
انشاا... هر چه که خیر است پیش بیاید.
شما قیمت اجاره رو بیار پایین ببین چجوری راحت اجاره میکننانقدر رکود زیاده که من یک اپارتمان تجاری برای اجاره در بهترین جای شهر گذاشتم 7 ماهه که کسی نیومده اجاره کنه . درحالی که همیشه نهایت 15 روزه اجاره میرفت .
نه تنها من برای اجاره گذاشتم بلکه سه نفر دیگه هم مستاجرشون رفته و کسی نیست اجاره کنه
صندوق گردشگری بسته استصندوق بانک گردشگردی 25 درصد میده.
صندوق گردشگری بسته است
سلام دوست عزیزسلام دوستان...من الان تو موسسه ثامن سپرده دارم که ۲۵ درصد هست منتها میترسم به سرنوشت ثامن الایٔمه دچار بشه واسه همین دنبال یجا هستم که حسابمو اونجا باز کنم...عرض شود که تاپبک رو که میدیدم متوجه شدم موسسه نور مجوز دار شده درسته؟ میدونبد واسه ۳۰ تومن چند درصد میده؟ دوستان میگفتن موسسه ارمان هم گرفته مجوزشو اینم درسته؟
ارمان چند درصده؟
توی بانک ها الان بالاترین سود واسه کدوم بانکه؟ من حساب یک ساله مد نظرم هست...
بعد دوستان سرمابه گزاری تو صندوق ها چطوره مثل همین صندوق ۲۵ درصد کوثر...
ممنون میشم راهنماییم کنید چون واقعا گبج شدم
ممنونم
این حساب گردشگری اسم خاصی داره?صندوق گردشگری بسته است
الان گردشگری یه حساب داره یکساله ۲۳٪ میتونی بعد ۳ماه بدون کسر سود برداری
دوستان به نظرم پولشونو یکجا نزارن
که اگه مشکل پیش اومد مشکل پیش نیاد
بین قوامین-صندوق آینده-نور-آرمان-گردشگری
خود من ۷٪ پولم تو ثامن الحجج گیر کرده و الان زیاد ناراحت نیستم
فرض کنید اگه بجای ۷٪ مثلا ۷۰٪ بود چه حالی داشتم...
سلام دوستان...من الان تو موسسه ثامن سپرده دارم که ۲۵ درصد هست منتها میترسم به سرنوشت ثامن الایٔمه دچار بشه واسه همین دنبال یجا هستم که حسابمو اونجا باز کنم...عرض شود که تاپبک رو که میدیدم متوجه شدم موسسه نور مجوز دار شده درسته؟ میدونبد واسه ۳۰ تومن چند درصد میده؟ دوستان میگفتن موسسه ارمان هم گرفته مجوزشو اینم درسته؟
ارمان چند درصده؟
ممنونم
این حساب گردشگری اسم خاصی داره?
هنوزم باز میکنند این حساب رو??
حداقل موجودی داره?
میشه یکم توضیح بدین لطفا????
گردشگری مگه سودشا کم نکرد 22شده و فکر کنم واسه مبالغ بالای 100ت من و حسابهای قدیم ....نور الان 25 درصد روز شمار باز میکنه دوست عزیز .....راستی ثامنالحجج سود دهیش چه جوری بود یکساله و روزشمار و 5سالش اگه اطلاع دارید بگیدصندوق گردشگری بسته است
الان گردشگری یه حساب داره یکساله ۲۳٪ میتونی بعد ۳ماه بدون کسر سود برداری
دوستان به نظرم پولشونو یکجا نزارن
که اگه مشکل پیش اومد مشکل پیش نیاد
بین قوامین-صندوق آینده-نور-آرمان-گردشگری
خود من ۷٪ پولم تو ثامن الحجج گیر کرده و الان زیاد ناراحت نیستم
فرض کنید اگه بجای ۷٪ مثلا ۷۰٪ بود چه حالی داشتم...
نور خوبه روز شمار 25درصد یکساله 26و فقط امکانات نداره ....قوامین هم هست 22 درصد 1ساله و مبلغ بالا50 فکر کنمسلام دوستان...من الان تو موسسه ثامن سپرده دارم که ۲۵ درصد هست منتها میترسم به سرنوشت ثامن الایٔمه دچار بشه واسه همین دنبال یجا هستم که حسابمو اونجا باز کنم...عرض شود که تاپبک رو که میدیدم متوجه شدم موسسه نور مجوز دار شده درسته؟ میدونبد واسه ۳۰ تومن چند درصد میده؟ دوستان میگفتن موسسه ارمان هم گرفته مجوزشو اینم درسته؟
ارمان چند درصده؟
ممنونم
قوامین مبلغ بالای ۱۰ میلیون یکساله سود ۲۲% میده نه بالای ۵۰ میلیون !!نور خوبه روز شمار 25درصد یکساله 26و فقط امکانات نداره ....قوامین هم هست 22 درصد 1ساله و مبلغ بالا50 فکر کنم
فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk
باژهقوامین مبلغ بالای ۱۰ میلیون یکساله سود ۲۲% میده نه بالای ۵۰ میلیون !!
لطفا از چیزی خبر ندارید اطلاع رسانی غلط نکنید !!!!
دوستان شرایط کوثر الان چه جوره واسه افتتاح .....حسابهای طلایی چیشد خبر ندارید؟؟؟؟؟موسسه اعتباری " آرمان ایرانیان " بدون انحلال تعاونی ها ثبت شد!
http://akhbarbank.com/vdcayyne.49no615kk4.html
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
این حساب جدید گردشگریهگردشگری مگه سودشا کم نکرد 22شده و فکر کنم واسه مبالغ بالای 100ت من و حسابهای قدیم ....نور الان 25 درصد روز شمار باز میکنه دوست عزیز .....راستی ثامنالحجج سود دهیش چه جوری بود یکساله و روزشمار و 5سالش اگه اطلاع دارید بگید
فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk