• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

shagerd1

Registered User
لایک‌ها
228
این حساب جدید گردشگریه
۱ساله-۲۳٪-سه ماه رو رد کنه میتونی پولتو بگیری بدون کسر سود
ثامن الحجج برای کوتاه مدت زیر ۵۰ میلیون فقط ۲۱٪ میداد!یعنی کمتر از اکثر بانکها!
من یه حساب ۱۹۰ میلیونی ۵ساله از سال ۹۰ داشتم با نرخ ۲۸٪
تابستون که فهمیدم اوضاع خیته میخواستم حسابو ببندم حدود ۲۰ میلیون جریمم میکردن.
این بود که بیخیال شدم.
دوستی از شعبه خودمون که برگه سپردشو دیدم ۱۰ میلیارد گذاشته بود با نرخ ۳۴٪
سودشون تابع مبلغ سپرده بود بیشتر

آقا شما رسما "ب.ز" رو میخری و میفروشی ها...یعنی 7 درصد کل پولتون 190 میلیونه ببین بقیه اش چقدره.یا اون دوست عزیرتون که 10 میلیارد فقط توی ثامن سپرده گذاری کرده.
این گردشگری به ما که گفت سود بیشتر نمیدیم.نپرسیدین این 23 درصد برای چند میلیون است؟

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
آقا شما رسما "ب.ز" رو میخری و میفروشی ها...یعنی 7 درصد کل پولتون 190 میلیونه ببین بقیه اش چقدره.یا اون دوست عزیرتون که 10 میلیارد فقط توی ثامن سپرده گذاری کرده.
این گردشگری به ما که گفت سود بیشتر نمیدیم.نپرسیدین این 23 درصد برای چند میلیون است؟

امروز ظهر متصدی بانک گفت این طرح جدیده ولی راجب کف مبلغ چیزی نگفت
این پولا تو این دوره زمونه هچی نیست.2تا آپارتمان تو سعادت آباد هم نمیشه...
امروز دلار 3637 تومن شد

Last edited:

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
امروز ظهر متصدی بانک گفت این طرح جدیده ولی راجب کف مبلغ چیزی نگفت
این پولا تو این دوره زمونه هچی نیست.2تا آپارتمان تو سعادت آباد هم نمیشه...
امروز دلار 3637 تومن شد
من 1حساب قبلا داشتم گروسگری که از 23 شد 22 ایا همونه شده باز 23 یا باید رفت جدید باز کرد

فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk

aloochy

Registered User
لایک‌ها
214
سلام دوستان.آیا موسسه نور که مجوز داره قابل اعتماده؟یعنی مثل بانکه از نظر اعتبار؟؟اگه نیست چرا؟چون هم بانک هم موسسه نور مجوز دارن دیگه
و اینکه آیا فرض زیر میتونه صحیح باشه؟
فرض کنید بانک مرکزی اعلام کنه بنا به دلیلی مجوز موسسه نور باطل بشه در این صورت همه مردم برای دریافت سپرده ها هجوم میارن و موسسه ورشکست میشه.بانک مرکزی هم میگه این مجوز نداره و مسوولیتی ندارم.

ممنون

sphinx2014

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
79

من خودم با نزديك ٤٠ سال سن و مدرك فوق ليسانس صبح مي رم سر كار تا شب ماهي زير ٣ تومن درميارم. اما ربطي بهم نداره ديگرون چقدر پول دارن.
اين آقاي arashaj74 ، كه من هيچ شناختي جز پست هاش ندارم، فرديه كه هر اطلاعاتي از سود بانكي تو روز بدستش مي رسه مياد و براي هممون به اشتراك مي گذاره. بر عكس خيلي از اعضا همينجا كه اغلب فقط خواننده اطلاعات هستن.
اينجور صحبت كردن با يك فرد فعال توي گروه كه مثلا "اوه چقدر پول داري" نتيجش فقط يه چيز مي تونه باشه: دلسردي طرف مقابل و به اشتراك نگذاشتن اخبارش. و درنتيجه همه ضرر مي كنيم.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Last edited:

Trickett

Registered User
لایک‌ها
815
آیا فرض زیر میتونه صحیح باشه؟
فرض کنید بانک مرکزی اعلام کنه بنا به دلیلی مجوز موسسه نور باطل بشه در این صورت همه مردم برای دریافت سپرده ها هجوم میارن و موسسه ورشکست میشه.بانک مرکزی هم میگه این مجوز نداره و مسوولیتی ندارم
بله میتونه صحیح باشه!
همونطور که میزان قبلا مجاز بود و بعد .....

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
سلام دوستان.آیا موسسه نور که مجوز داره قابل اعتماده؟یعنی مثل بانکه از نظر اعتبار؟؟اگه نیست چرا؟چون هم بانک هم موسسه نور مجوز دارن دیگه
و اینکه آیا فرض زیر میتونه صحیح باشه؟
فرض کنید بانک مرکزی اعلام کنه بنا به دلیلی مجوز موسسه نور باطل بشه در این صورت همه مردم برای دریافت سپرده ها هجوم میارن و موسسه ورشکست میشه.بانک مرکزی هم میگه این مجوز نداره و مسوولیتی ندارم.

ممنون
اینجوری که خیلی بده
پس دیگه فرق بانک با موسسه مجوز دار چیه؟
چقدر مبهم هست قوانین بانک مرکزی

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
بله میتونه صحیح باشه!
ای بابا چقدر نفوس بد میزنید میزان کجا مجوز داشت ؟؟؟اثلا هیچی نمیدونی الکی حرف میزنی موسسات فقط توسعه نور و کوثر و اینکه تا 100میلیون بانک مرکزی تعهد میگیره واسه هر نفر

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
اینجوری که خیلی بده
پس دیگه فرق بانک با موسسه مجوز دار چیه؟
چقدر مبهم هست قوانین بانک مرکزی
اله اتش این عکستا عوض کن خیلی بیخوده ادم وحشت میکنه

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
بله میتونه صحیح باشه!
کجا مجوز داشت ؟
میزان حتی در شرف تاسیس هم نبود

لیست 2 سال پیش موسسات در فایل پیوست

فایل های ضمیمه

• institutions.pdf
    31.2 KB · نمایش ها: 11

Trickett

Registered User
لایک‌ها
815
ای بابا چقدر نفوس بد میزنید میزان کجا مجوز داشت ؟؟؟اثلا هیچی نمیدونی الکی حرف میزنی موسسات فقط توسعه نور و کوثر و اینکه تا 100میلیون بانک مرکزی تعهد میگیره واسه هر نفر
کجا مجوز داشت ؟
میزان حتی در شرف تاسیس هم نبود
http://www.vivannews.com/Pages/News-8434.aspx

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
آقا بانک مهراقتصاد برای سپرده گزاری مطمئن ه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر چی تو سایت بانک مرکزی دنبالش گشتم نبود یوقت مثل ثامن نشه.................................

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
هر چی تو سایت بانک مرکزی دنبالش گشتم نبود یوقت مثل ثامن نشه.................................
من از زمانی که اسمش بسیجیان بود دارم باهاشون کار می کنم هیچ وقت مشکلی نداشتن.

Sent from my GT-S6312 using Tapatalk

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
این بانک مجوز نداره . سودش هم نسبت به بانکهای مجوزدار تفاوتی نداره بلکه پایینتر هم هست و ارزش نداره .

• Like
Reactions: 971

djff

Registered User
لایک‌ها
24
سلام
من تو مهراقتصاد حساب یک ساله 22 درصد دارم که چند روز دیگه 1سال به پایان میرسه کسی میدونه شرایطش الان چطوره؟ همینو تمدید میکنن یا شرایطش فرق کرده؟
بهترین سود بلند مدت با قابلیت واریز و برداشت کدوم بانکه؟

shagerd1

Registered User
لایک‌ها
228
من خودم با نزديك ٤٠ سال سن و مدرك فوق ليسانس صبح مي رم سر كار تا شب ماهي زير ٣ تومن درميارم. اما ربطي بهم نداره ديگرون چقدر پول دارن.
اين آقاي arashaj74 ، كه من هيچ شناختي جز پست هاش ندارم، فرديه كه هر اطلاعاتي از سود بانكي تو روز بدستش مي رسه مياد و براي هممون به اشتراك مي گذاره. بر عكس خيلي از اعضا همينجا كه اغلب فقط خواننده اطلاعات هستن.
اينجور صحبت كردن با يك فرد فعال توي گروه كه مثلا "اوه چقدر پول داري" نتيجش فقط يه چيز مي تونه باشه: دلسردي طرف مقابل و به اشتراك نگذاشتن اخبارش. و درنتيجه همه ضرر مي كنيم.

Sent from my iPhone using Tapatalk

"اینکه بگیم"اوه چقدر پول داري" نتيجش فقط يه چيز مي تونه باشه: دلسردي طرف مقابل"واقعا؟؟؟؟دیگه اینقدر ها هم جو دیکتاتوری و خشک نیست ها.
دوست بزرگوار من که همیشه از ایشون و بقیه دوستان که مطالب مفید میذارن تشکر کردم اینی هم که به شوخی بگیم خوش به حال دوستی که میلیاردی درآمد داره یا 10 میلیارد توی یه موسسه سرمایه گذاری میکنه فکر نکنم کسی رو ناراحت کنه.حتما واسش تلاش کرده اتفاقا الان براش عادیه و تلاش میکنه به درآمدهای بالاترم برسه و امیدوارم من هم و شما هم بتونیم درآمد هامونو بالا ببریم.

Last edited:

shagerd1

Registered User
لایک‌ها
228
مشاور وزیر صنعت در گفت‌و‌گو با فارس:
شورای پول و اعتبار فعلاً تصمیم به کاهش نرخ سود بانکی ندارد...

اگر سود دچار شوک شود پول‌ها از بانک خارج و بازار مسکن و طلا را متاثر می‌کند، نتیجه آن شده که شورای پول و اعتبار فعلاً تصمیم منطقی گرفته و کاهش سود سپرده‌ها را منتفی اعلام کرده است چرا که باید در این زمینه کار کارشناسی بیشتری صورت گیرد و نباید شتابزده عمل کرد.

Rain-boy

Registered User
لایک‌ها
451
دوست عزیز اصلا بابت ثامن ( samen.ir ) هیچ نگرانی نداشته باش. ثامن از خیلی از بانک ها معتبرتر و منظم تره. جای هیچ نگرانی نیست. اما یه نکته ای که هست شما احتمالا 5 ساله ثامن سپرده کردی. اگه الان حسابتو ببندی و بری یه حساب یکساله هر جا باز کنی، شاید یکسال سود بیشتری بگیری ( شایدم همین 25% رو بهت بدن ) اما بعد از یکسال شما ضرر میکنی چون: بعد از یکسال معلوم نیست سودا چقدر میشه و کجا بتونی حساب جدید باز کنی. احتمال اینکه سودا رو بازم کم کنن خیلی هست. اما الان راحت تا 5سال توی ثامن 25% میگیری. ( حالا نمیدونم چند سال از سررسید سپرده ی شما باقی مونده اما به هر حال به این نک
ه هم فکر کن.
سلام عزیزحساب من یکساله هستدر مورد منظم بودن ثامن رو قبول دارم حدالاقل با در و پیکر هست...اما شرط عقل میگه دیگه به هیچب نباید اعتماد کرد...من نظرم رو همین نور هیت که حدالاقل مجوز دار هست و مثل ثامن عضو شتاب هم نیست اما اوکی هست...من قبلا تو پدیده ضرر دادم میدونید چرا چون گول همین منظم بودن و ترو تمیز بودن رو خوردم....پس حواستونو جمع کنید...

بالا