• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
ﺑﺎ ﺳﭙﺎﺱ ﺍﺯ ﭘﺎﺳﺦ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ
ﻣﻦ ﺳﺎﮐﻦ ﮐﺎﻧﺎﺩﺍ ﻫﺴﺘﻢ ﻭ ﺣﺴﺎﺑﻬﺎﯼ ﺳﭙﺮﺩﻩ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﮐﻤﺘﺮ ﺍﺯ %۱ ﺳﻮﺩﺩﻫﯽ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﻭ ﺩﺭﺣﺎﻝ ﺣﺎﺿﺮ ﺍﻗﺘﺼﺎﺩ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﻫﻢ ﭼﻨﺪﺍﻥ ﭘﻮﯾﺎ ﻧﯿﺴﺖ . ﺍﺯ ﻃﺮﻓﯽ ﻫﻢ ﻧﻈﺮﺍﺕ ﺑﺎﺍﺭﺯﺵ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻓﺮﻭﻡ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﻭﺍﻗﻌﯿﺘﺶ ﺣﺘﯽ ﺑﻪ ﺑﺎﻧﮏ ﻣﺴﮑﻦ ﻫﻢ ﮐﻪ ﺣﺴﺎﺏ ﻧﻮﺭﻭﺯ ﺣﻘﯿﻘﯽ ﺭﻭ ﭘﺎﺭﺳﺎﻝ ﺍﻓﺘﺘﺎﺡ ﮐﺮﺩﻡ ﻫﻢ ﺍﻃﻤﯿﻨﺎﻧﯽ ﻧﺪﺍﺭﻡ ﭼﻮﻥ ﺳﻮﺩ ﭘﺎﺭﺳﺎﻝ ۲۲/۲ ﺑﻮﺩ ﻭ ﺍﻣﺴﺎﻝ ﺷﺪﻩ ۲۰% ﮐﻪ ﺷﺎﯾﺪ ﺳﺎﻝ ﺩﯾﮕﻪ ﻫﻢ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺸﻪ . ﺍﺯ ﻃﺮﻓﯽ ﻫﻢ ﺩﺭﺻﻮﺭﺕ ﺑﺮﺩﺍﺷﺖ ﮐﻞ ﭘﻮﻝ ﺁﯾﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺣﺘﻤﺎ ﺑﻪ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺳﻔﺮ ﮐﻨﻢ ؟ ﻭ ﺍﮔﺮ ﺍﯾﻦ ﺳﺨﻦ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻓﺮﻭﻡ ﮐﻪ ﮔﻔﺘﻪ "ﺑﺎﻧﮏ ﻣﺴﮑﻦ ﻋﻤﻼ ﻭﺭﺷﮑﺴﺘﻪ ﻫﺴﺖ "ﺩﺭﺳﺖ ﺑﺎﺷﻪ ، ﺑﺎ ﭼﻪ ﺍﻃﻤﯿﻨﺎﻧﯽ ﺍﺻﻞ ﭘﻮﻝ ﺭﻭ ﻣﯿﺸﻪ ﭘﺲ ﮔﺮﻓﺖ ؟ ﺩﻭﺳﺘﯽ ﻫﻢ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯾﯽ ﺩﺍﺷﺘﻨﺪ ﺩﺭﻣﻮﺭﺩ ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ ﮔﺬﺍﺭﯼ ﺩﺭ ﺑﺎﻧﮏ ﻣﻠﯽ ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺳﻮﺩ ﺳﺎﻟﯿﺎﻧﻪ ۱۰% ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﻭ ﭼﻮﻥ ﺣﺴﺎﺑﯽ ﻧﺰﺩ ﺍﯾﻦ ﺑﺎﻧﮏ ﻧﺪﺍﺭﻡ ﺑﺎﯾﺪ ﯾﻪ ﺳﻔﺮ ﺑﯿﺎﻡ ﺍﯾﺮﺍﻥ .
ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯾﯽ ﻫﺎﯼ ﺍﺭﺯﺷﻤﻨﺪ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﺩﺭ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﺑﻨﺪﻩ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﻣﻮﺛﺮ ﻣﯿﺒﺎﺷﺪ .
اگر سپرده از نوع غیر قابل برداشت باشه بله باید حتما حضوری اقدام کنید.
برای ایجاد حساب یا باطل کردن سپرده میتونید یک وکلاتنامه به افراد خانواده بدید که از طرف شما در ایران این کار انجام بدن...

mehrzad22

Registered User
لایک‌ها
95
ﺑﺎ ﺳﭙﺎﺱ ﺍﺯ ﭘﺎﺳﺦ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ
ﻣﻦ ﺳﺎﮐﻦ ﮐﺎﻧﺎﺩﺍ ﻫﺴﺘﻢ ﻭ ﺣﺴﺎﺑﻬﺎﯼ ﺳﭙﺮﺩﻩ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﮐﻤﺘﺮ ﺍﺯ %۱ ﺳﻮﺩﺩﻫﯽ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﻭ ﺩﺭﺣﺎﻝ ﺣﺎﺿﺮ ﺍﻗﺘﺼﺎﺩ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﻫﻢ ﭼﻨﺪﺍﻥ ﭘﻮﯾﺎ ﻧﯿﺴﺖ . ﺍﺯ ﻃﺮﻓﯽ ﻫﻢ ﻧﻈﺮﺍﺕ ﺑﺎﺍﺭﺯﺵ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻓﺮﻭﻡ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﻭﺍﻗﻌﯿﺘﺶ ﺣﺘﯽ ﺑﻪ ﺑﺎﻧﮏ ﻣﺴﮑﻦ ﻫﻢ ﮐﻪ ﺣﺴﺎﺏ ﻧﻮﺭﻭﺯ ﺣﻘﯿﻘﯽ ﺭﻭ ﭘﺎﺭﺳﺎﻝ ﺍﻓﺘﺘﺎﺡ ﮐﺮﺩﻡ ﻫﻢ ﺍﻃﻤﯿﻨﺎﻧﯽ ﻧﺪﺍﺭﻡ ﭼﻮﻥ ﺳﻮﺩ ﭘﺎﺭﺳﺎﻝ ۲۲/۲ ﺑﻮﺩ ﻭ ﺍﻣﺴﺎﻝ ﺷﺪﻩ ۲۰% ﮐﻪ ﺷﺎﯾﺪ ﺳﺎﻝ ﺩﯾﮕﻪ ﻫﻢ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺸﻪ . ﺍﺯ ﻃﺮﻓﯽ ﻫﻢ ﺩﺭﺻﻮﺭﺕ ﺑﺮﺩﺍﺷﺖ ﮐﻞ ﭘﻮﻝ ﺁﯾﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺣﺘﻤﺎ ﺑﻪ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺳﻔﺮ ﮐﻨﻢ ؟ ﻭ ﺍﮔﺮ ﺍﯾﻦ ﺳﺨﻦ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻓﺮﻭﻡ ﮐﻪ ﮔﻔﺘﻪ "ﺑﺎﻧﮏ ﻣﺴﮑﻦ ﻋﻤﻼ ﻭﺭﺷﮑﺴﺘﻪ ﻫﺴﺖ "ﺩﺭﺳﺖ ﺑﺎﺷﻪ ، ﺑﺎ ﭼﻪ ﺍﻃﻤﯿﻨﺎﻧﯽ ﺍﺻﻞ ﭘﻮﻝ ﺭﻭ ﻣﯿﺸﻪ ﭘﺲ ﮔﺮﻓﺖ ؟ ﺩﻭﺳﺘﯽ ﻫﻢ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯾﯽ ﺩﺍﺷﺘﻨﺪ ﺩﺭﻣﻮﺭﺩ ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ ﮔﺬﺍﺭﯼ ﺩﺭ ﺑﺎﻧﮏ ﻣﻠﯽ ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺳﻮﺩ ﺳﺎﻟﯿﺎﻧﻪ ۱۰% ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﻭ ﭼﻮﻥ ﺣﺴﺎﺑﯽ ﻧﺰﺩ ﺍﯾﻦ ﺑﺎﻧﮏ ﻧﺪﺍﺭﻡ ﺑﺎﯾﺪ ﯾﻪ ﺳﻔﺮ ﺑﯿﺎﻡ ﺍﯾﺮﺍﻥ .
نظر شخصی من :
بانک مسکن یک بانک کاملا دولتی هست پس من فکر نمیکنم ذره ای جای نگرانی داشته باشه که ورشکسته بشه یا مثلا هر اتفاقی برای پولتون بیفته . مثل سایر بانک های دولتی که اگر مشکلی داشته باشند کلمه بانک در این کشور بی معنی میشه. حالا هر بانکی باشه....
همون حساب فروردین که داشتید هم هنوز حساب خوبی هست. برداشت و واریزش هم از طریق اینترنت و از هر کجای دنیا ممکنه. در ضمن سودش هم اگر بخواد کم بشه ناگهان نصف نمیشه احتمالا دو درصد دو درصد و همگام با سایر بانک ها کم بشه...

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
ﺑﺎ ﺳﭙﺎﺱ ﺍﺯ ﭘﺎﺳﺦ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ
نگران بانک مسکن نباش، اصولا هیچ بانک دولتی و شبه دولتی در ایران ورشکست نمیشه، دلیلش هم اینکه دولت به راحتی پول چاپ میکنه و در اختیار بانکهاش قرار میده. پس نگران نباشید.

rezagolzar70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام دوستان
امروز موسسه اعتباری نور حساب باز کردم، گفتن برای 60 ملیون 25 درصد سود روزشمار میدن، هر وقت خواستی هم میتونی برداشت کنی.
تعجب کردم ، نسبت به بقه موسسات و بانک ها خیلی بیشتره، نظر شما چیه؟
فقط یه مسئله ای هست روی دفترچه آدرس دفتر مرکزی رو نوشته تهران میدان ولی عصر ولی تو سایت بانک مرکزی نوشته تهران بزرگراه همت
موسسه اعتباری نور چند تا تو کشور داریم؟
سپاس

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
سلام دوستان
امروز موسسه اعتباری نور حساب باز کردم، گفتن برای 60 ملیون 25 درصد سود روزشمار میدن، هر وقت خواستی هم میتونی برداشت کنی.
تعجب کردم ، نسبت به بقه موسسات و بانک ها خیلی بیشتره، نظر شما چیه؟
فقط یه مسئله ای هست روی دفترچه آدرس دفتر مرکزی رو نوشته تهران میدان ولی عصر ولی تو سایت بانک مرکزی نوشته تهران بزرگراه همت
موسسه اعتباری نور چند تا تو کشور داریم؟
سپاس
همه شهرها موسسه نور هست مجوز داره منم حساب دارم و مشکلی نداشته و چون هیچ خدمات اینترنتی و غیره نداره فعلا با این سود اوکی هست

فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070

amirbarca

Registered User
لایک‌ها
97
بعد از ثبت موسسه فقط یک گام یعنی امضای رئیس کل بانک مرکزی برای صدور مجوز نهایی باقی مونده.به نظرم اگه کسی بالای ۵۰ تومن داره یه ۳۲٪ بزنه تو گوشش[emoji3]
کجا 32 میدن؟فرشتگان؟فردوسی که نمیده.

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
چه جوری واسه حسابای قبل منظورته ؟؟1کم واضح صحبت کن داداش

نمیدونم واسه مشتری های جدید هم باز میکنه یا نه.ولی من چند روز پیش سپرده جدید باز کردم

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
مدیرعامل ثامن‌ الحجج ممنوع‌ الخروج شد

در این بین نگرانی‌های بسیاری برای سپرده‌گذاران ثامن‌الحجج به وجود آمده چراکه برخی از شعب این موسسه سپرده آنها را نمی‌دهند و این موضوع باعث اعتراض بیشتر سپرده‌گذاران شده است.
مدیرعامل ثامن‌ الحجج ممنوع‌ الخروج شداتاق خبر 24:
سید ابوالفضل میرعلی مدیرعامل موسسه مالی ثامن‌الحجج ممنوع‌الخروج شد. به گزارش بانک مردم، وضعیت نامشخص ثامن‌الحجج و بلاتکلیفی سپرده‌گذاران و اعتراض آنها موجب شده بانک مرکزی برای روشن شدن تکلیف این موسسه دست به کار شود و هیات نظارت بر ثامن‌الحجج تشکیل بدهد.

در این بین نگرانی‌های بسیاری برای سپرده‌گذاران ثامن‌الحجج به وجود آمده چراکه برخی از شعب این موسسه سپرده آنها را نمی‌دهند و این موضوع باعث اعتراض بیشتر سپرده‌گذاران شده است.

در این بین یکی از نمایندگان سپرده‌گذاران ثامن‌الحجج به خبرنگار ما گفت.

در جلسه مشترک با مسوولان بانک مرکزی اعلام شد که آقای میرعلی تا روشن شدن تکلیف این موسسه و سپرده‌های سپرده‌گذاران ممنوع الخروج هستند و اجازه خروج از کشور را نخواهند داشت.

بدین ترتیب سپرده‌گذارانی که از خروج مسوولان ثامن‌الحجج نگرانی بسیاری داشتند این نگران‌شان می‌تواند بر طرف شده باشد و منتظر نتیجه هیات نظارت بانک مرکزی در خصوصی ثامن‌الحجج باشند.

منبع : بانک مردم

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
نمیدونم واسه مشتری های جدید هم باز میکنه یا نه.ولی من چند روز پیش سپرده جدید باز کردم
سودش چقدره و چه مبلغ داری کدامشهر

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
دوستان گرامی :

اگر پیگیر وضعیت مسکن در چند سال اخیر بوده باشین حتما یادتون هست که آخرین رشد پلکانی مسکن در سال ۹۱ اتفاق افتاد.

استارت این رشد با پرداخت وام بدون بهره به اقشار خاصی (که در اینجا اسم نمیبرم ) آغاز شد و همین موجب افزایش تقاضا و به تبع اون افزایش قیمت مسکن شد .

به دنبال این قشر خاص ،بقیه مردم هم که در جستجوی راهی برای حفظ سرمایه هاشون بودن وارد بازار مسکن شدن و نقدینگی زیادی جذب بازار مسکن شد.

مجموعه این عوامل در نهایت منجر به حداقل دو برابر شدن قیمت ملک نسبت به سال قبل از اون شد.

اما غرض از پیش کشیدن بحث بالا این بود که این فرایند مجددا در حال تکرار شدنه. اگر در هفته‌های اخیر گذرتون به آژانسهای املاک افتاده باشه حتما دیدین که تعدادی از همون افراد خاص که حدود ۸۰ میلیون تومن وام بدون بهره خرید مسکن بهشون تعلق گرفته بدلیل فرصت چند ماهه‌ای که برای خرید ملک و دریافت این وام بهشون دادن در به در دارن دنبال ملک مناسب میگردن.

این قضیه به احتمال زیاد مثل سال ۹۱ باعث صعود قیمت مسکن و به تبع اون رونق بازار ملک خواهد شد . چرا که در کشور ما هر چیزی که گرون بشه مردم برای خریدش صف میکشن. از طرفی مردم هم از تغییر وضعیت بعد از برداشته شدن تحریمها کاملاً ناامید شدن و فهمیدن وضعیت اقتصادی از اینی که هست بدتر نشه بهتر نخواهد شد . پس از این حالت برزخ در سرمایه گذاری خارج میشن.

اما دلیل پیش کشیدن بحث مسکن در این تاپیک این بود که با در نظر گرفتن شرایطی که عنوان شد ، سرمایه‌تون رو طوری به بانکها و موسسات بسپارین که اگر صعود مسکن شروع شد سریع بتونین اونها رو از حالت سپرده خارج و در ملک سرمایه گذاری کنین و زیاد بابت اینکار جریمه نشین.

انشاا... هر چه که خیر است پیش بیاید.

mr.foad

Registered User
لایک‌ها
127
دوستان گرامی :

اگر پیگیر وضعیت مسکن در چند سال اخیر بوده باشین حتما یادتون هست که آخرین رشد پلکانی مسکن در سال ۹۱ اتفاق افتاد.

استارت این رشد با پرداخت وام بدون بهره به اقشار خاصی (که در اینجا اسم نمیبرم ) آغاز شد و همین موجب افزایش تقاضا و به تبع اون افزایش قیمت مسکن شد .

به دنبال این قشر خاص ،بقیه مردم هم که در جستجوی راهی برای حفظ سرمایه هاشون بودن وارد بازار مسکن شدن و نقدینگی زیادی جذب بازار مسکن شد.

مجموعه این عوامل در نهایت منجر به حداقل دو برابر شدن قیمت ملک نسبت به سال قبل از اون شد.

اما غرض از پیش کشیدن بحث بالا این بود که این فرایند مجددا در حال تکرار شدنه. اگر در هفته‌های اخیر گذرتون به آژانسهای املاک افتاده باشه حتما دیدین که تعدادی از همون افراد خاص که حدود ۸۰ میلیون تومن وام بدون بهره خرید مسکن بهشون تعلق گرفته بدلیل فرصت چند ماهه‌ای که برای خرید ملک و دریافت این وام بهشون دادن در به در دارن دنبال ملک مناسب میگردن.

این قضیه به احتمال زیاد مثل سال ۹۱ باعث صعود قیمت مسکن و به تبع اون رونق بازار ملک خواهد شد . چرا که در کشور ما هر چیزی که گرون بشه مردم برای خریدش صف میکشن. از طرفی مردم هم از تغییر وضعیت بعد از برداشته شدن تحریمها کاملاً ناامید شدن و فهمیدن وضعیت اقتصادی از اینی که هست بدتر نشه بهتر نخواهد شد . پس از این حالت برزخ در سرمایه گذاری خارج میشن.

اما دلیل پیش کشیدن بحث مسکن در این تاپیک این بود که با در نظر گرفتن شرایطی که عنوان شد ، سرمایه‌تون رو طوری به بانکها و موسسات بسپارین که اگر صعود مسکن شروع شد سریع بتونین اونها رو از حالت سپرده خارج و در ملک سرمایه گذاری کنین و زیاد بابت اینکار جریمه نشین.

انشاا... هر چه که خیر است پیش بیاید.
والا تا الان که همش ارزون شده !
دوتا واحد دارم(هنوز آماده نشده) تا دو سه سال پیش متری 3 قیمت منطقه بود که زود میخریدن 2800 میذاشتی فرداش خریده بودن. بعد شد 2800 به سختی منتها 2700 میذاشتی سریع میخریدن. الان شده 2600 منتها نمیخرن باید 2300 قیمت بذاری تا بیان ببینن آخر ناز کنن بگن ارزونتر میدی بخریم تازه توی چندین قسط !!
من که دیگه آپارتمان رو سرمایه نمیدونم.

vpngator

Registered User
لایک‌ها
117
والا تا الان که همش ارزون شده !
دوتا واحد دارم(هنوز آماده نشده) تا دو سه سال پیش متری 3 قیمت منطقه بود که زود میخریدن 2800 میذاشتی فرداش خریده بودن. بعد شد 2800 به سختی منتها 2700 میذاشتی سریع میخریدن. الان شده 2600 منتها نمیخرن باید 2300 قیمت بذاری تا بیان ببینن آخر ناز کنن بگن ارزونتر میدی بخریم تازه توی چندین قسط !!
من که دیگه آپارتمان رو سرمایه نمیدونم.
واحدهاتون کدوم منطقه هست ؟

بالا