• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
نظر من قانع بودن به سود کمتر اما بالاترین تضمین از بین نرفتن اصل پول(تقریبا غیرممکن) و ریسک تقریبا 0 درصد با تبدیل پولتون به ریال و سرمایه گذاری بلند مدت در بانک ملی هستش.
موسسات مجاز و مجوز دار هم بزارید مشکلی نداره

فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
موسسات مجاز و مجوز دار هم بزارید مشکلی نداره

تکرار می کنم:
عزیز وقتی پولی که به سختی و زحمت به دست آوردید رو خوردن(همین موسسات مجاز) گرچه بانک مرکزی بگه پول و سودش محفوظه اون موقع متوجه میشید بنده چی عرض می کنم. هنوز سرتون نیومده. من یکبار سرم اومده. تازه اگر پولتون زنده بشه تا مراحل قانونیشو بخواد طی کنه نصف جون میشید و به غلط کردم میفتید.
اعداد و ارقام وقتی تئورا بدرد می خوره که مملکت قانون داشته باشه و قانون اجرا بشه. نه اینجا که از فرداش آدم خبر نداره. واگرنه بنده هم بدم نمیاد نزدیک به دو برابر سود بیشتر بگیرم. وقتی توی روز روشن پولتو می خورن باید حسابی احتیاط کرد و طمع رو کم کرد!؟ تا سرتون نیاد منظور بنده رو لمس نمی کنید. یکی از دوستانم چیزی نمونده بود به سکته بیفته.

mehrzad22

Registered User
لایک‌ها
95
تکرار می کنم:
عزیز وقتی پولی که به سختی و زحمت به دست آوردید رو خوردن(همین موسسات مجاز) گرچه بانک مرکزی بگه پول و سودش محفوظه اون موقع متوجه میشید بنده چی عرض می کنم. هنوز سرتون نیومده. من یکبار سرم اومده. تازه اگر پولتون زنده بشه تا مراحل قانونیشو بخواد طی کنه نصف جون میشید و به غلط کردم میفتید.
اعداد و ارقام وقتی تئورا بدرد می خوره که مملکت قانون داشته باشه و قانون اجرا بشه. نه اینجا که از فرداش آدم خبر نداره. واگرنه بنده هم بدم نمیاد نزدیک به دو برابر سود بیشتر بگیرم. وقتی توی روز روشن پولتو می خورن باید حسابی احتیاط کرد و طمع رو کم کرد!؟ تا سرتون نیاد منظور بنده رو لمس نمی کنید. یکی از دوستانم چیزی نمونده بود به سکته بیفته.
در تایید نظر این دوستمون باید عرض کنم
حس خیلی بدیه واقعا وقتی پولی که براش نقشه ها کشیدید را یک موسسه مالی بهتون پس نده و به هرکی هم که بگید در جواب بگه همش فلان قدر؟!!! اووو کسایی هستند که ده برابرشو طلب دارن.... فعلا منتظر باش....
ایشااله که به سرتون نیاد هیچوقت
سود کم باشه اما جای پول امن باشه شب راحت بخوابی...

hasan21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان... من تو بانک شهر همین صندوق سرمایه گذاری با 22 درصد روز شمار حساب باز کردم.. که بعدش با این تاپیک اشنا شدم.. میخواستم بدونم نظرتون کلا با این نوع سرمایه گذاری چیه؟ میارزه کل پولم رو منتقل کنم به همین حساب یا به 2 درصد کمترش قانع بشم و تو بانک ملی حساب بلند مدت باز کنم؟
تا حالا اسم صندوق سرمایه گذاری رو نشنیده بودم.. و میترسم ضرر کنم رو پولی که یه عمر با جون کوندن به دست اوردم... این صندوقا اصلا اعتباری هست؟ اگر نیست که پولمو سریع بکشم بیرون؟

به چند تا شعبه زنگ زدم همشون گفتن این صندوق مال خودمونه و تضمین سود و اصل پول توسط بانک شهر میشه و هیچوقت زیر 22 درصد نمیاد و شما هم هیچوقت پولتون خورده نمیشه... اما با صحبتای که اینجا خوندمم تنم به لرزه افتاده!!!
من از اونا هستم که اتفاقی بیفته سکته میزنم کمک کنید.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام دوستان... من تو بانک شهر همین صندوق سرمایه گذاری با 22 درصد روز شمار حساب باز کردم.. که بعدش با این تاپیک اشنا شدم.. میخواستم بدونم نظرتون کلا با این نوع سرمایه گذاری چیه؟ میارزه کل پولم رو منتقل کنم به همین حساب یا به 2 درصد کمترش قانع بشم و تو بانک ملی حساب بلند مدت باز کنم؟
تا حالا اسم صندوق سرمایه گذاری رو نشنیده بودم.. و میترسم ضرر کنم رو پولی که یه عمر با جون کوندن به دست اوردم... این صندوقا اصلا اعتباری هست؟ اگر نیست که پولمو سریع بکشم بیرون؟

به چند تا شعبه زنگ زدم همشون گفتن این صندوق مال خودمونه و تضمین سود و اصل پول توسط بانک شهر میشه و هیچوقت زیر 22 درصد نمیاد و شما هم هیچوقت پولتون خورده نمیشه... اما با صحبتای که اینجا خوندمم تنم به لرزه افتاده!!!
من از اونا هستم که اتفاقی بیفته سکته میزنم کمک کنید.
نظر بنده:
بنده قبل از اینکه حساب بلند مدت باز کنم تحقیق کردم و فهمیدم که بانک شهر در بین بانکها بیشترین نرخ سود رو میده. صندوق رو که کلا بی خیال بشید. من اگر بودم میذاشتم بانک ملی و قید 2% سود بیشتر رو نسبت به بانک شهر می زدم اما خیالم دیگه راحته راحت میشد.

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
امروز بانک ملت بودم،واقعا شاخ درآوردم،طرف سپرده بانک ملت داشت،سپرده یکساله اش تموم شده بود150 میلیون میگفت گذاشته،داد وبیداد راه انداخته بود که چرا پولم را نمیدهین،رییس بانک میگفت بهمون مجوز نمیدهند که بهتون پول بدهیم،واقعا شاخ درآوردم،شاید من اشتباه فهمیدم،طرف عصبانی شده بود داد وبیداد راه انداخته بود و میگفت ملت پولتون را توی بانک نگذارین برین سکه و دلار بخرین،ندهین به این نامردا که حالا پولم را نمیدهن!!!برام واقعا عجیب بود چون من مبلغ بیشتر از این توی بانکها و حتی موسسه ها دیدم چک میدهن
خودم هم توی موسسات پولم را میگذارم و برام عجیب بود

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
امروز بانک ملت بودم،واقعا شاخ درآوردم،طرف سپرده بانک ملت داشت،سپرده یکساله اش تموم شده بود150 میلیون میگفت گذاشته،داد وبیداد راه انداخته بود که چرا پولم را نمیدهین،رییس بانک میگفت بهمون مجوز نمیدهند که بهتون پول بدهیم،واقعا شاخ درآوردم،شاید من اشتباه فهمیدم،طرف عصبانی شده بود داد وبیداد راه انداخته بود و میگفت ملت پولتون را توی بانک نگذارین برین سکه و دلار بخرین،ندهین به این نامردا که حالا پولم را نمیدهن!!!برام واقعا عجیب بود چون من مبلغ بیشتر از این توی بانکها و حتی موسسه ها دیدم چک میدهن
شاید حتما یه جریانی بوده باشه
مگه میشه پولو ندن

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
فقط میتونم خوشبینانه بگم رییس بانک میخواسته به زور کاری بکنه که موجودی حساب شعبه اش خالی نشه
خوب طراف راحت میتونس همونجا زنگ بزنه به حراست به جای داد و بیداد
اره بعضی از شعبه ها اینکا رو میکنن چون خودم سابقه داشتم

shagerd1

Registered User
لایک‌ها
228
نظر بنده:
بنده قبل از اینکه حساب بلند مدت باز کنم تحقیق کردم و فهمیدم که بانک شهر در بین بانکها بیشترین نرخ سود رو میده. صندوق رو که کلا بی خیال بشید. من اگر بودم میذاشتم بانک ملی و قید 2% سود بیشتر رو نسبت به بانک شهر می زدم اما خیالم دیگه راحته راحت میشد.

یعنی تا این حد؟کلا دیگه تاپیک رو جمع کنیم بنویسیم به علت مشکلات موسسه میزان و ..سرمایه گذاری در هر بانک یا موسسه به شکل سپرده یا صندوق نا امن بوده فقط بانک ملی اونم با سود 10 درصد؟

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
تکرار می کنم:
میشه نام ببرید کودوم موسسه مجازی به مشکل خورده تاحالا؟؟؟؟؟سرم اومده اتفاقا ولی وقتی مجوز دارن حداقل خیالم راحته بهانه ای نیس

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
فکر کنم این داستانها زیر سره بانک ملیه.از مجوز آرمان خبری ندارید؟پس کی مجوز میدن بهش؟
9ff43b944172a7f327901214d2086f4b.jpg

آخرین خبر همینه.داشتم آرشیو خبرها رو نگاه میکردم؛دیدم در مورد موسسه نور از تایید اساسنامه تا صدور مجوز ۳ ماه طول کشیده(اواسط فروردین۹۴ تا اواسط تیر۹۴)
رئیس شعبه هم میگفت گرفتن مجوز تا عید قطعی است

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
توصیه میکنم اینکار نکنید، برای برداشت حتما باید سپرده باطل کرد و سود کسر می کنند و هم باید برای ابطال حضوری به شعبه مراجعه کنید و اغلب کارمندان برای باطل کردن از شما برگه سپرده می خوان و توجیح نمیشن که اینترنتی ایجاد کردید... سود زیادی هم نمیدن همون 20 منتها کل پول بلاک میکنند...

:rolleyes:
بعضی ها از حسابها کسر سود ندارن (سوال دوستمون هم همین بود)
حساب های معمولی بخشی از سپرده رو با جریمه میشه برداشت کرد
از اینترنت بانک حساب باز کنی باید بری شعبه برگه بگیری

احتمالا کارمنده چک میداده ولی یارو یه گونی پول نقد میخواسته :general105:

ali700

Registered User
لایک‌ها
35
سلام
ببخشید من پول تو شعبه بانک ملی که تو شهر ما هست گذاشتم حالا میترسم تو شعبه اختلاس بشه
اگه اختلاس بشه پول ما هم خورده میشه؟؟

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
:rolleyes:
بعضی ها از حسابها کسر سود ندارن (سوال دوستمون هم همین بود)
حساب های معمولی بخشی از سپرده رو با جریمه میشه برداشت کرد
از اینترنت بانک حساب باز کنی باید بری شعبه برگه بگیری

احتمالا کارمنده چک میداده ولی یارو یه گونی پول نقد میخواسته :general105:
جریمه خودش در واقع کسر سود سپرده هست!
بنده تجربه خودم رو گفتم معمولا کسی که از اینترنت بانک ایجاد میکنه قصد مراجعت نداره!
برای باطل کردن کارمندان بی اطلاع هستند از روال صدور و ابطال و مشکل ساز هست...

bas ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
103
پارسال یکی از دوستان داشت از بانک ملت بد میگفت . گفتم مگه چی شده
گفت پدرش 150 میلیون پول داشته و به زور تونسته مقداریش رو بگیره . من هم تعجب کردم که بانک به این بزرگی همچین کاری بکنه
ولی فکر کنم چند وقت بعدش کل پول رو گرفت

mehran_

Registered User
لایک‌ها
219
تکرار می کنم:

آقای سرم اومده سرم اومده، میشه بفرمایید شما توی کدوم موسسه مجاز یا بانک مجازی سپرده داشتی و پولت خورده شده؟ که مدام میگی سرم اومده؟!! بگید تا ما هم بفهمیم. تا ما هم بتونیم منظور شما رو لمس کنیم! ( لمس کردن منظور هم از ابداعات نویسندگی شماست ) همه شک کردیم به خودمون که نکنه خبری بوده و ما بی خبر بودیم!! اگر نگید شما یک تبلیغاتچی بی مزد و منت بانک ملی هستی. منتظریم.

بالا