• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
اظهارنظر تهرانفر درباره موسسه ثامن الحجج
معاون نظارتی بانک مرکزی گفت: طی ماه‌های گذشته کارگروهی با محوریت بانک مرکزی و دستگاه‌های مختلف نظارتی به منظور ساماندهی موسسات مالی و اعتباری غیرمجاز تشکیل و در جهت تقلیل دغدغه‌های موجود میان مردم و سپرده‌گذاران این موسسات تصمیم‌هایی نیز گرفته است.

به گزارش ایسنا، حمید تهرانفر از تشکیل هیات نظارت برای ساماندهی موسسه تعاونی اعتباری ثامن‌الحجج خبر داد و از سپرده‌گذاران درخواست کرد تا با حفظ آرامش، برای ساماندهی موسسه مذکور به این هیات کمک کنند.

وی در خصوص تمهیدات و اقدامات بانک مرکزی و دغدغه‌هایی نسبت به موسسات غیرمجاز در جامعه و ایجاد نگرانی سپرده‌گذاران در قبال سپرده‌های خویش از جمله موضوع موسسه مالی و اعتباری ثامن‌الحجج توضیح داد: اگرچه بانک‌مرکزی طی سالیان اخیر مکرراً از هموطنان درخواست کرده است قبل از سپرده‌گذاری در موسسات مالی و اعتباری از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی بانک مرکزی در ارتباط با مجوزدار بودن موسسه و فعالیت قانونی آن کسب اطلاع کنند، لیکن متاسفانه شاهد آن هستیم که برخی به این هشدارهای بانک مرکزی بی‌توجه بوده‌اند، بر این اساس ضمن تاکید بر این موضوع که سپرده‌گذاران قبل از هرگونه سپرده‌گذاری در موسسات پولی از مجاز بودن فعالیت آنها اطمینان حاصل کنند، باید عرض کنم که بر اساس مسئولیت محوله از سوی شورای عالی امنیت ملی به بانک‌مرکزی، کارگروهی به منظور ساماندهی فعالیت موسسات اعتباری غیرمجاز، از جمله موسسه اعتباری ثامن‌الحجج با حضور دستگاه‌های نظارتی و با محوریت بانک مرکزی از اواخر سال گذشته تشکیل شده است. این کارگروه طی برگزاری جلسات متعدد کوشیده است سازکاری برای اعمال نظارت موثرتر بر اینگونه موسسات و رفع نگرانی‌های احتمالی سپرده‌گذاران مربوط به آنها پیشنهاد کند.

بنا بر اعلام بانک مرکزی تهرانفر در پاسخ به این پرسش که سپرده‌گذاران موسسه ثامن‌الحجج با تشکیل این کارگروه و تصمیمات آن می‌توانند از محفوظ بودن سپرده‌های خویش مطمئن باشند؟گفت:این تعاونی تاکنون تحت نظارت بانک مرکزی نبوده و حتی تا ماه‌های گذشته به درخواست‌های بانک مرکزی برای قرار گرفتن در مسیر ساماندهی و دریافت مجوز کمتر توجه کرده است. خوشبختانه با تشکیل کارگروه ساماندهی بازار غیرمتشکل پولی قرار شده است برای صیانت از منافع سپرده‌گذاران ورود جدی و فعال‌تری صورت گیرد و بر اساس تصمیمات متخذه انشالله به زودی با هماهنگی‌های صورت گرفته هیات نظارتی متشکل از نمایندگان برخی از حوزه‌های تاثیرگذار با همکاری هیات مدیره و مدیرعامل موسسه مذکور، اعمال نظارت بر تصمیمات و فعالیت‌های این نهاد مالی بیشتر خواهد شد. بنابراین، موسسه ثامن‌الحجج با اولویت حفظ منابع متعلق به سپرده‌گذاران مورد ارزیابی قرار گرفته، هیات نظارت برای روان‌سازی امور نهایت تلاش را خواهد کرد. به این ترتیب، انتظار می‌رود سپرده‌گذران با حفظ آرامش اجازه دهند مدیریت موسسه و هیات نظارت اقدامات خود را در جهت صیانت از منافع ایشان، به نحو احسن به انجام رسانند.

معاون نظارتی بانک مرکزی همچنین تاکید کرد: بانک مرکزی، هیچ‌کدام از حساب‌های موسسه ثامن‌الحجج را متوقف نکرده و دستور انسداد نداده است.

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
جریمه خودش در واقع کسر سود سپرده هست!
بنده تجربه خودم رو گفتم معمولا کسی که از اینترنت بانک ایجاد میکنه قصد مراجعت نداره!
برای باطل کردن کارمندان بی اطلاع هستند از روال صدور و ابطال و مشکل ساز هست...

نگرفتی مطلبو . میگم بعضی حسابهای بلندمدت کسر سود ندارن . واریز ندارن ولی برداشت آزاده .
باطل ماطل رو هم ولش کن . هر موقع رفتی شعبه چاپ میکنه تحویل میده . چون پولشو قبلا گرفتن .
همونجا هرکاری دوست داشتی باهاش بکن .

نظر بنده:
بنده قبل از اینکه حساب بلند مدت باز کنم تحقیق کردم و فهمیدم که بانک شهر در بین بانکها بیشترین نرخ سود رو میده. صندوق رو که کلا بی خیال بشید. من اگر بودم میذاشتم بانک ملی و قید 2% سود بیشتر رو نسبت به بانک شهر می زدم اما خیالم دیگه راحته راحت میشد.

باشه

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
2 تا موسسه بدون مجوز به مشکل خوردن همه رو چه جوی گرفته . بعضی ها چه ماهی ای میگیرن

همه بانکها ورشکست میشن به جز بانک ملی ... بزرگترین بروکی جهان عسلام... سرمایه شما مایه اختلاس ماست

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
2 تا موسسه بدون مجوز به مشکل خوردن همه رو چه جوی گرفته . بعضی ها چه ماهی ای میگیرن

همه بانکها ورشکست میشن به جز بانک ملی ... بزرگترین بروکی جهان عسلام... سرمایه شما مایه اختلاس ماست
استاد , این بدترین حالت ممکه هستش. بنده هم به جهان اسلام کاری ندارم. ثروتمندترین و با پشتوانه ترین و تنها بانک 100 درصد دولتی در ایران در حال حاضر بانک ملی هستش. اینو دیگه همه می دونن. این چه ربطی به اختلاس داره؟! اختلاس توی هر بانکی ممکنه رخ بده. این ربطی به اینکه همه بانکها ورشکست میشن به جز ملی نداره. بحث قابل اعتمادترینه. حالام یخاد بزرگترین جهان اسلام باشه میخواد بزرگترین جهان اختلاس باشه.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
آقای سرم اومده سرم اومده، میشه بفرمایید شما توی کدوم موسسه مجاز یا بانک مجازی سپرده داشتی و پولت خورده شده؟ که مدام میگی سرم اومده؟!! بگید تا ما هم بفهمیم. تا ما هم بتونیم منظور شما رو لمس کنیم! ( لمس کردن منظور هم از ابداعات نویسندگی شماست ) همه شک کردیم به خودمون که نکنه خبری بوده و ما بی خبر بودیم!! اگر نگید شما یک تبلیغاتچی بی مزد و منت بانک ملی هستی. منتظریم.
ممنونم از ادب و نزاکت شما. بنده با شما حرفی ندارم عزیز. بنده تبلیغاتچی بانک ملی هستم. از شما هم عذر خواهی می کنم.

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
سلام
ببخشید من پول تو شعبه بانک ملی که تو شهر ما هست گذاشتم حالا میترسم تو شعبه اختلاس بشه
اگه اختلاس بشه پول ما هم خورده میشه؟؟
خخخخخخخ اره خودتم میان میخورن لطفا اینقدر جو ندید اینجا من 2ساله کوثر 24درصد میگیرم حالشا میبرم به راحتی پولمم گرفتم و الان هم با خیال راحت نور دارم سود 28درصد میگیرم شماها بزارین هر جا دلتون میخاد....ولی 2تا موسسه می ان و ثامناحجج که بدون مجوز بودن مشکل دار شدن ....با مجوزها تا حالا به مشکلی نخورده اند

فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk

Last edited:

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
استاد , این بدترین حالت ممکه هستش. بنده هم به جهان اسلام کاری ندارم. ثروتمندترین و با پشتوانه ترین و تنها بانک 100 درصد دولتی در ایران در حال حاضر بانک ملی هستش. اینو دیگه همه می دونن. این چه ربطی به اختلاس داره؟! اختلاس توی هر بانکی ممکنه رخ بده. این ربطی به اینکه همه بانکها ورشکست میشن به جز ملی نداره. بحث قابل اعتمادترینه. حالام یخاد بزرگترین جهان اسلام باشه میخواد بزرگترین جهان اختلاس باشه.

سرمایه اش زیاده مشتریش هم زیاده
20 درصد مشتری ها برن پولشونو بگیرن میشه مثل موسسه میزان
پس مثل بقیه بانکها هست . نیاز به دخالت بانک مرکزی داره

mehran_

Registered User
لایک‌ها
219
ممنونم از ادب و نزاکت شما. بنده با شما حرفی ندارم عزیز. بنده تبلیغاتچی بانک ملی هستم. از شما هم عذر خواهی می کنم.

خواهش میکنم. معلوم بود که حرف و جوابی نداری! سرم اومده سرم اومده!! کی کجا چی؟ پولشو داده دست این شرکت ها واسه سود بیشتر، پول رو خوردن، آقا اومده میگه موسسات و بانکهای با مجوز بودن! واسه تبلیغاتچی بودن حق نداری چرت و پرت بگی و بقیه رو نگران کنی. فقط بیا تبلیغتو بکن و برو.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
دوستان عزیز. بنده نظر و تجربه خودمو گفتم و دلیلی هم نمی بینم اسم موسسه مالی و اعتباری خاصی رو که سال 1377 و 1382 یکیش یکسال و یکیشم نزدیک به دو سال دنبال پولم دویدم و هر دو هم اون موقع توی سایت بانک مرکزی مجوز داشتند و بعدا باطل شد رو ببرم. فقط دهنم سرویس شد تا پولم رو بهم دادن. حالا هر کی می خواد باور کنه هر کی هم میخواد بنده رو مبلغ(تبلیغ کننده بانک ملی) بدونه. من به همین بانک ملی هم اعتقاد چندانی ندارم , چون اینجا ایرانه و هر چیزی ممکنه. اما چون کلیه حقوق وزارت راه و شهرسازی و ارگان بنده که زیرمجموعه ای از این وزارتخانه هست از طریق این بانک پرداخت میشه , به سبب اینکه هنوز دولتیه و پشتوانه محکمتری داره و چند دلیل دیگه انتخاب کردم. والا گورپدر تمام بانکهای رباخوار. مطمئنا در اولین فرصتی که بتونم کاری جور کنم پولمو از بانک می کشمش بیرون و باهاش کار می کنم. چون این سودها اگر کسی وارد باشه می تونه چندین برابرش رو توی این بازار دربیاره.
هر کسی عقیده و درصد ریسک خودشو داره و تناسبی بین ریسک و سود برای خودش در نظر می گیره. خیلیها به صندوقهای مجوزدار اعتقاد دارن و خیلیها با خیال راحت توی بدون مجوز میزارن و خیلیها هم توی بانکهای خصوصی و نیمه خصوصی. بنده نظر خودمو گفتم و دوستان هم نظر خودشون. حالا برخی از دوستان لطف داشتند به بنده و بنده رو مبلغ بانک ملی خوندن یا مالیچی اون بانک و ... بنده با استدلالهای خودم پولم رو توی بانک ملی گذاشتم. شاید از نظر برخی اشتباه باشه. نظر اونها هم برای بنده محترمه. اینجا قرار نیست به پر و پای هم بپیچیم. هر کسی نظر خودش رو بگه بهتره.
امیدوارم که صندوقهایی که مجوز دارند و پول دوستان در اونها هست هیچ وقت یک دفعه بدون مجوز نشن و پیشنهاد بنده به اونهایی که پول توی صندوقها و موسسات مالی و اعتباری گذاشته اند اینه که هر ماه به سایت بانک مرکزی سربزنید تا چک کنید که اسم موسسه از مجوز دارها حذف نشده باشه.
دیگه عرضی ندارم

Last edited:

alirezai1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
74
تکرار می کنم:
عزیز وقتی پولی که به سختی و زحمت به دست آوردید رو خوردن(همین موسسات مجاز) گرچه بانک مرکزی بگه پول و سودش محفوظه اون موقع متوجه میشید بنده چی عرض می کنم. هنوز سرتون نیومده. من یکبار سرم اومده. تازه اگر پولتون زنده بشه تا مراحل قانونیشو بخواد طی کنه نصف جون میشید و به غلط کردم میفتید.
اعداد و ارقام وقتی تئورا بدرد می خوره که مملکت قانون داشته باشه و قانون اجرا بشه. نه اینجا که از فرداش آدم خبر نداره. واگرنه بنده هم بدم نمیاد نزدیک به دو برابر سود بیشتر بگیرم. وقتی توی روز روشن پولتو می خورن باید حسابی احتیاط کرد و طمع رو کم کرد!؟ تا سرتون نیاد منظور بنده رو لمس نمی کنید. یکی از دوستانم چیزی نمونده بود به سکته بیفته.
تو سرمایه گذاری مهمترین اصل حفظ سرمایه هست ولی تا ریسک نکنین مطمعنا سود خوبی دریافت نمی کنین، عموما مردم تو ایران تو بانکها سرمایه گذاری(ریسک داره) می کنن .ولی تو کشورهای دیگه سپرده گذاری (بدون ریسک)انجام می دن
درضمن عقیده شخصی منه که آدم می تونه از سود بقیه بانکها و موسسات هم استفاده کنه بشرطی که تمام تخم مرغاشو تو یک سبد جا نده حتی اگه اون سبد، سبد بانک مرکزی باشه

kami_best

Registered User
لایک‌ها
106
تاپیک شده پاتوق یه مشت کودک اسپمر.کسی هم نظارت نمی کنه.
دقیقا.باهاتون موافقم.چند مدت دکتر جون بود بعد الهه اتش الانم این کارمند بانک ملی.میگن هر چیزی قدیمیش بهتره باید بگیم پی تی هم قدیم بهتر بود

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
تعیین تکلیف موسسه مالی ثامن‌الحجج
نماینده مردم کرج در مجلس، از مذاکره با مسئولان بانک مرکزی برای تعیین تکلیف وضعیت موسسه مالی ثامن الحجج(ع) خبرداد و گفت: سیاست بانک مرکزی در خصوص موسسه مالی ثامن الحجج(ع) این است که این موسسه مسیری را طی کند که بتواند دارای مجوز شده و فعالیتی قانونی داشته باشد.
محمدجواد کولیوند درگفت وگو با خانه ملت، با اشاره به برخی اظهارنظرها مبنی بر ممنوعیت ادامه فعالیت موسسه مالی ثامن الحجج(ع) به علت برخی تخلفات،ازمذاکره با مسئولان بانک مرکزی برای تعیین تکلیف این موسسه خبرداد.

نماینده مردم کرج ،اشتهارد و آسارا درمجلس شورای اسلامی،ادامه داد:سیاست بانک مرکزی درخصوص موسسه مالی ثامن الحجج (ع)این است که این موسسه مسیری را طی کند که دراین مسیر بتواند دارای مجوز شده و فعالیتی قانونی داشته باشد.
وی گفت:نمی خواهیم در فضای آینده موسسه ثامن الحجج (ع)اتفاقاتی که برای موسسه "میزان" و" پدیده "رخ داده را شاهد باشیم.
کولیوند افزود: درتلاش برای پیگیری اخذ مجوز برای موسسه مالی ثامن الحجج(ع) از روال عادی آن هستیم تا سپرده‌گذاران و کارمندان این موسسات درسراسر کشور متضرر نشوند.

تلاش برای اخذ مجوز موسسه ثامن الحجج در راستای تامین امنیت روانی سپرده گذاران است

این نماینده مردم درمجلس نهم،با بیان اینکه تلاش برای اخذ مجوز برای موسسه ثامن الحجج(ع) در راستای تامین امنیت روانی سپرده گذاران است،تصریح کرد: سپرده مشتریان این موسسه درحال حاضر حفاظت شده و جای نگرانی دراین باره نیست.
وی با تاکید براینکه انتقادی که به دستگاه های مسئول درخصوص تخلف احتمالی موسسه ثامن الحجج(ع) وارد شده چرایی ایجاد این موسسه بدون مجوز است، تصریح کرد: مجموعه بزرگی که 5 هزار شعبه در کل کشور داشته و تعداد زیادی پرسنل دارد،چرا نباید از مجوزی قانونی برخوردار باشد؟
کولویند ادامه داد: درحال حاضر بانک مرکزی قدم به قدم موسسه ثامن الحجج(ع) را به موسسه مالی و اعتباری مجاز نزدیک می کند.
نماینده مردم کرج درمجلس شورای اسلامی،یادآورشد: تدبیربانک مرکزی این است که موسسه مالی ثامن الحجج(ع) برای ممانعت از ایجاد دغدغه برای مردم تعطیل نشود.

ثروتی: عامل وجود موسسات مالی فاقد مجوز بانک مرکزی است

موسی الرضا ثروتی درگفت وگو باخبرنگارخبرگزاری خانه ملت،در رابطه با فعالیت موسسات مالی غیرمجاز، گفت: اهمال بانک مرکزی عامل ادامه فعالیت موسسات مالی بدون مجوز است.
نماینده مردم بجنورد،مانه و سملقان درمجلس شورای اسلامی،با بیان اینکه هیچ مقام مسئولی حق اظهارنظر در خصوص مجاز یا غیرمجاز بودن موسسات مالی را غیربانک مرکزی ندارد،افزود: بانک مرکزی تنها مرجع رسیدگی به تخلفات احتمالی موسسات و بانک ها است.
وی با تاکید براینکه موسسه ثامن الحجج(ع) نیز درصورتی که هنوز موفق به اخذ مجوز نشده باشد در این باره فعالیت داشته باشد،تصریح کرد: بانک مرکزی باید پاسخگوی مشتریان این موسسه درصورت بروز هر نوع مشکلی باشد.
ثروتی گفت:بی توجهی بانک مرکزی به ادامه فعالیت موسسات‌مالی و اعتباری غیرمجاز سرنوشتی مشابه "موسسه میزان" را رقم خواهد زد.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: ادامه فعالیت موسسات مالی فاقد مجوز نشان دهنده کوتاهی و اهمال بانک مرکزی است.
به گزارش خبرگزاری خانه ملت؛"شاکرمی" دادستان عمومی و انقلاب کرج خبر توقف موسسه مالی ثامن الحجج (ع) در استان البرز را تکذیب کرد.
وی در متن این تکذیبیه خود آورده است: خبری از ناحیه اینجانب مبنی بر توقف فعالیت‌های موسسه ثامن الحجج (ع)در استان البرز توسط برخی رسانه‌ها منتشر شده که خبر منتشر شده صحیح نیست و تکذیب می‌شود.

متذکر می‌شوم موسسه فوق الذکر دراستان البرز دارای چهارشعبه فعال است و هرچهار شعبه اکنون مشغول به فعالیت هستند./

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
ریسمانی جدید به نام مؤسسه ثامن الحجج و به کام نمایندگان مجلس آویخته شده ، تا در آستانه انتخابات با چنگ زدن به آن حداکثر استفاده را از وضعیت پیش آمده بنمایند و بر روی موجهای بوجود آمده از پریشانی و سردرگمی سپرده‌گذاران نگون بخت سواری کنند.

به هر حال انتخابات نزدیک است و نمایندگان مجلس کوچه به کوچه و دربه در دنبال مشکلات مردم میگردند تا آنها را یافته و حل کنند و در این مسیر پر ثواب سبقت میگیرند از یکدیگر فی سبیل ا...

shagerd1

Registered User
لایک‌ها
228
امیدوارم که صندوقهایی که مجوز دارند و پول دوستان در اونها هست هیچ وقت یک دفعه بدون مجوز نشن و پیشنهاد بنده به اونهایی که پول توی صندوقها و موسسات مالی و اعتباری گذاشته اند اینه که هر ماه به سایت بانک مرکزی سربزنید تا چک کنید که اسم موسسه از مجوز دارها حذف نشده باشه.
دیگه عرضی ندارم

ای بابا شما میگی سال 77 توی سایت بانک مرکزی یه موسسه مجاز بوده بعد ورش داشتن؟اسم هم نداشته؟یادمه سال 77 ما توی سایت دانشگاه داس کار میکردیم ویندوز هم نداشتیم چه برسه به اینترنت که اینا رو چک کنیم....
اسم که نمیبرید تا جایی که ما یادمونه اگه هم بانک مرکزی به موسسه ای گیر میداد آخرش ادغام میکرد میشدن یانک.
ضمنا میگید صندوق ها یهو بی مجوز میشن.این یعنی چی؟یعنی مثلا صندوق بانک پارسیان یا بانک شهر غیر مجاز میشن اما خود بانکشون مشکلی نداره؟بعد مردم میرن صف میکشن پولاشونو بگیرن اونا هم میخندن میگن گفتیم صندوق غیر مجازه ها!! صندوق ها رو خوردیم اما سپرده دار ها بیان جلو.

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
امروز یه بنر دیدم تو شهر نوشته بود موسسه کوثر حداقل سود 22 درصد

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
امروز یه بنر دیدم تو شهر نوشته بود موسسه کوثر حداقل سود 22 درصد
اخر کوثر طلایی چیشد تمدید شد تا کی چه جوری کسی اطلاع قطعی داره بگه ؟؟؟

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
دوستان بانکها و موسسات خصوصی مجاز امکان ورشکستگیشون نزدیک به صفر هست چون یه پول زیادی پیش بانک مرکزی گرو دارن که اگر روزی بخوان ورشکست بشن از این منابع بهشون وام میده و سرپا نگه میداره . اینها رو با یه مشت موسسه درپیت بی مجوز مثل ثامن الحجج و میزان یکی نکنید .
اگر روزی قرار باشه بانکهای مجوز دار ورشکست بشن اون روز ورشکستگی کل سیستم بانکی مملکت هست و همش یه جا دود میشه میره هوا .

Last edited:

jan_sakht

Registered User
لایک‌ها
443
کشوری که بانک و موسسه زیاد داشته باشه فاتحه اقتصاد اون کشورو باید خوند ...

تو کشورهای پیشرفته سود بانکی زیر 1% هستش . دلیلشم اینه که تورم ندارن یا تورمشون خیلی کمه ...

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
کشوری که بانک و موسسه زیاد داشته باشه فاتحه اقتصاد اون کشورو باید خوند ...

تو کشورهای پیشرفته سود بانکی زیر 1% هستش . دلیلشم اینه که تورم ندارن یا تورمشون خیلی کمه ...
تو ایران اینا بانک نیستن . یه جور بنگاه اقتصادین .

aria9

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ﺑﺎ ﺳﭙﺎﺱ ﺍﺯ ﭘﺎﺳﺦ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ
ﻣﻦ ﺳﺎﮐﻦ ﮐﺎﻧﺎﺩﺍ ﻫﺴﺘﻢ ﻭ ﺣﺴﺎﺑﻬﺎﯼ ﺳﭙﺮﺩﻩ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﮐﻤﺘﺮ ﺍﺯ %۱ ﺳﻮﺩﺩﻫﯽ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﻭ ﺩﺭﺣﺎﻝ ﺣﺎﺿﺮ ﺍﻗﺘﺼﺎﺩ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﻫﻢ ﭼﻨﺪﺍﻥ ﭘﻮﯾﺎ ﻧﯿﺴﺖ . ﺍﺯ ﻃﺮﻓﯽ ﻫﻢ ﻧﻈﺮﺍﺕ ﺑﺎﺍﺭﺯﺵ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻓﺮﻭﻡ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﻭﺍﻗﻌﯿﺘﺶ ﺣﺘﯽ ﺑﻪ ﺑﺎﻧﮏ ﻣﺴﮑﻦ ﻫﻢ ﮐﻪ ﺣﺴﺎﺏ ﻧﻮﺭﻭﺯ ﺣﻘﯿﻘﯽ ﺭﻭ ﭘﺎﺭﺳﺎﻝ ﺍﻓﺘﺘﺎﺡ ﮐﺮﺩﻡ ﻫﻢ ﺍﻃﻤﯿﻨﺎﻧﯽ ﻧﺪﺍﺭﻡ ﭼﻮﻥ ﺳﻮﺩ ﭘﺎﺭﺳﺎﻝ ۲۲/۲ ﺑﻮﺩ ﻭ ﺍﻣﺴﺎﻝ ﺷﺪﻩ ۲۰% ﮐﻪ ﺷﺎﯾﺪ ﺳﺎﻝ ﺩﯾﮕﻪ ﻫﻢ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺸﻪ . ﺍﺯ ﻃﺮﻓﯽ ﻫﻢ ﺩﺭﺻﻮﺭﺕ ﺑﺮﺩﺍﺷﺖ ﮐﻞ ﭘﻮﻝ ﺁﯾﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺣﺘﻤﺎ ﺑﻪ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺳﻔﺮ ﮐﻨﻢ ؟ ﻭ ﺍﮔﺮ ﺍﯾﻦ ﺳﺨﻦ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻓﺮﻭﻡ ﮐﻪ ﮔﻔﺘﻪ "ﺑﺎﻧﮏ ﻣﺴﮑﻦ ﻋﻤﻼ ﻭﺭﺷﮑﺴﺘﻪ ﻫﺴﺖ "ﺩﺭﺳﺖ ﺑﺎﺷﻪ ، ﺑﺎ ﭼﻪ ﺍﻃﻤﯿﻨﺎﻧﯽ ﺍﺻﻞ ﭘﻮﻝ ﺭﻭ ﻣﯿﺸﻪ ﭘﺲ ﮔﺮﻓﺖ ؟ ﺩﻭﺳﺘﯽ ﻫﻢ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯾﯽ ﺩﺍﺷﺘﻨﺪ ﺩﺭﻣﻮﺭﺩ ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ ﮔﺬﺍﺭﯼ ﺩﺭ ﺑﺎﻧﮏ ﻣﻠﯽ ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺳﻮﺩ ﺳﺎﻟﯿﺎﻧﻪ ۱۰% ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﻭ ﭼﻮﻥ ﺣﺴﺎﺑﯽ ﻧﺰﺩ ﺍﯾﻦ ﺑﺎﻧﮏ ﻧﺪﺍﺭﻡ ﺑﺎﯾﺪ ﯾﻪ ﺳﻔﺮ ﺑﯿﺎﻡ ﺍﯾﺮﺍﻥ .
ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯾﯽ ﻫﺎﯼ ﺍﺭﺯﺷﻤﻨﺪ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﺩﺭ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﺑﻨﺪﻩ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﻣﻮﺛﺮ ﻣﯿﺒﺎﺷﺪ .

بالا