• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
سلام دوستان
یه 50 تومن تو بانک مهر اقتصاد دارم که 19 درصد روزشمار سود میده
میخوام 50 تومن رو جای دیگه سپرده بزارم ، عسگریه و قوامین پرسیدم گفتن 20 درصد میدن روزشمار
موسسه اعتباری ثامن یا همون ثامن الامه گفتن برای 50 تومن و بالاتر روزشمار 22 درصد سود میدن
دو تا سوال داشتم از شما :
1. آیا جای دیگه ( بانک یا موسسه معتبر ) سراغ دارین که بیشتر از 22 درصد سود روزشمار بدن
2. موسسه ثامن رو از نظر اعتبار چطور میدونین ، چون جزء موسسات دارای مجوز بانک مرکزی نیست
ممنون میشم راهنماییم کنین
1.بعضی شعب نور و موسسه فرشتگان
عسکریه یکساله ۲۳٪ هست و به موقع و بی دردسر واریز میکنه به حساب شتابی.

Last edited:

chama

Registered User
لایک‌ها
241
قوامین برای کسی 22 درصد واریز نمیکنه . شما اگر حساب یکساله زیر صد تومن 22 درصد باز کرده باشید 2 درصدش رو همون اول کار بهتون داده و باقیش ماهانه 20 درصد واریز میکنه !
برای محاسبه سود به 30 روز بودن ماه هم توجه بشه .
حسابای سپرده چهار افتتاح شده قبل 15 اردیبهشت 22 درصد هستند. (از 16 اردیبهشت درصد افتتاح حساب 20 شد)
من 14 اردیبهشت با هماهنگی دوستان همین تاپیک یکی باز کردم چون خیلی واریز و برداشت داشتم بیخیال حساب کتاب شدم!!!

respina171

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
ثامن الحجج هم به سرنوشت میزان دچارشد/ بانک مرکزی: ما مجوز نداده بودیم
ایسکانیوز یکشنبه 1 آذر 1394 - 14:43

635837999393017744.jpg

امروز در مقابل شعبه پاسداران موسسه مالی اعتباری ثامن الحجج جمعی از سهامداران تجمع کردند که در نهایت به حضور نیروهای پلیس در محل منجر شد.
به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، تجمع گستره مردم در مقابل موسسه مالی اعتباری ثامن الحجج باعث بسته شدن خیابان پاسداران شد.
یکی از سهامداران در خصوص دلیل تجمع مردم در مقابل موسسه مالی اعتباری ثامن الحجج، به خبرنگار ایسکانیوز،گفت: فقط در یک جمله می توانم دلیل حضورم را در این تجمع بگویم، متاسفانه 2 میلیارد تومانم را خورده اند.

در این میان سهامدار دیگری، اظهار کرد: من چند سال است که در موسسه مالی اعتباری ثامن الحجج سپرده گذاری کرده ام. این موسسه اولین روز هر ماه سود سپرده بلند مدت یا روز شمار را به حساب سپرده گذاران وایز می کرد، اما از اول آبان تا به امروز هنوز سودی به حساب من و دیگر سهامداران واریز نشده است، حتی موسسه سپرده سهامدارن را هم پرداخت نمی کند و تنها پاسخی که به سهامداران می گوید این است که در حال حاضر موسسه دارای منابع مالی نیست.

همچنین سپرده گذار دیگری، گفت: بانک مرکزی اعلام کرده که موسسه ثامن الحجج برای ادامه فعالیت خود باید مجوز لازم را اخذ کند، اما این موسسه هنوز اقدام به اخذ مجوز نکرده است. سپرده گذاران هم به دلیل عدم پرداخت سود و سپرده اصلی خود چند روز است که در مقابل این موسسه تجمع کرده اند.

موسسه مالی اعتباری ثامن الحجج زیر بار فشار بانک مرکزی در خصوص سپرده گذاری قانونی برای اخذ مجوز نمی رود. زمانی که منابع مالی موسسه زیاد باشد مبلغ سپرده قانونی نزد بانک مرکزی افزایش پیدا می کند و در اینباره موسسه اعلام کرده که در حال حاضر توان مالی پرداخت سپرده قانونی را ندارد.

ثامن الحجج تحت نظارت بانک مرکزی نبود؟

در همین لحظه خانمی با فریاد، گفت: پس این حجم سپرده ای که سهامداران در موسسه مالی اعتباری ثامن الحجج سپرده گذاری کرده اند در کجا هزینه شده است؟ که موسسه هم توان پرداخت سپرده قانونی را ندارد و هم نمی تواند سود و سپرده بلند مدت سپرده گذاران را پرداخت کند؟

یکی از سپرده گذاران، گفت: زمانی که یک مغازه دار مجوز لازم را از اصناف و اتحادیه مربوطه اخذ نکند، آن مغازه سریع از سوی سازمان بازرسی پلمپ می شود، اما موسسه ثامن الحجج سنوات بسیار زیادی است که به فعالیت خود ادامه می دهد به طوری که 600 تا 700 شعبه در سراسر ایران دارد، اما اکنون بانک مرکزی اعلام کرده که این موسسه مجوز لازم را ندارد.

یکی از سپرده گذاران در پاسخ به سوال خبرنگار ایسکانیوز که مگر بانک مرکزی اعلام نکرده که در موسسات مالی اعتباری غیر مجاز سپرده گذاری نکنید و درصورت سپرده گذاری هیچ گونه ضمانتی از سپرده ها نمی کند؟ اظهار کرد: برروی فیش موسسه مالی و اعتباری ثامن الحجج ذکر شده که این موسسه تحت نظارت بانک مرکزی است، اما اکنون به دلیل اینکه فعالیت موسسه دیگر به سود بانک مرکزی نیست، بانک اعلام کرده که این موسسه مجوز لازم را ندارد؟

سپرده گذار دیگری در این باره تأکید کرد: وقتی یک موسسه 500 تا 600 شعبه در سطح کشور دارد به طورحتم اعتماد سپرده گذاران را به خود جلب می کند.

سپرده گذار دیگری، گفت: من کارمند بازنشسته دولت هستم که حدود 65 میلیون در این موسسه سپرده گذاری کردم.
وقتی نرخ سود سپرده بانکی 18 تا 20 درصد است،ترجیح می دهم که پولم را در جایی سپرده گذاری کنم که سود بیشتری به من دهد. سود سپرده یکساله این موسسه 25 درصد و سود روزشمار آن 20 تا 23 درصد است. این موسسه ماهانه یک میلیون و 300 هزار تومان به من سود می داد که از این راه امرار معاش می کردم. اما الان یک ماه است که سودی به من نداده است و حتی سپرده خود را هم نمی توانم دریافت کنم.

درد بانک مرکزی اخذ سپرده قانونی از موسسات مالی اعتباری است

دراین میان سهامدار دیگری، گفت: تمام درد بانک مرکزی اخذ سپرده قانونی از موسسات مالی اعتباری است. بنابراین اگر این موسسه سپرده قانونی را برای اخذ مجوز به بانک مرکزی پرداخت کند، می تواند به فعالیت خود ادامه دهد. اما نکته حائز اهمیت این است که این موسسه هنوز سود سپرده گذاران خود را پرداخت نکرده و حتی می گوید که توان پرداخت سپرده سهامداران را هم ندارد. امیدوارم این موسسه تبدیل به موسسه میزان و اختلاس گران دیگر در کشور نشود.

در همین لحظه فردی در میان تجمع کنندگان فریاد زد که سود در دفترچه ها واریز شده، اما قابل برداشت نیست.

بر اساس این گزارش بر روی شیشه این موسسه در شعبه پاسداران نوشته شده که موسسه مالی اعتباری ثامن الحجج روی ریل دریافت مجوز افتاد.
در دومینوی مؤسسه‌های بدون‌مجوز، نوبت به افتادن مؤسسه ثامن‌الحجج رسید. دیروز فعالیت این مؤسسه بدون‌مجوز، با حکم قضائی در استان البرز متوقف شد. بعد از مؤسسه میزان و ادغام آن با بانک صادرات، این دومین مؤسسه‌ای است که در سال جاری با بحران مواجه می‌شود.

بر اساس آخرین اخبار موسسه مالی اعتباری ثامن الحجج شعبه پاسداران اعلام کرده که سود سپرده گذاران از طریق بانک صادرات پرداخت می شود، لذا سپرده گذاران باید اقدام به بازگشایی حساب در بانک صادرات کنند.

respina171

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
ترس "میزان" به موسسه "ثامن‌الحجج" رسید/ تجمع اصفهانی‌ها مقابل شعب ثامن‌الحجج

تاریخ انتشار : دوشنبه ۲ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۲۷

با وجودی که هنوز مدتی زیادی از تعیین تکلیف سپرده گذاران معترض موسسه «میزان» نگذشته است، این بار مردم نسبت به سپرده های خود در موسسه ثامن الحجج نگران شدند و طی چند روز گذشته برای گرفتن پول خود مقابل شعب آن در شهرهای مختلف از جمله اصفهان تجمع کرده اند.
n00211579-b.jpg

به گزارش ایمنا، در سال جاری تعیین تکلیف و برخورد با موسسات مالی و اعتباری در دستور کار بانک مرکزی و دستگاه‌های نظارتی کشور قرار گرفته است.
در حالیکه مسئولان مربوطه پیش تر گفته بودند که موسسات مالی و اعتباری غیر مجاز مورد شناسایی قرار گرفته اند و تا پایان سال 94 کارشناسی آنها به اتمام می رسد و تا اواسط سال 95 موسسه غیر مجاز نخواهیم داشت با این حال، هنوز هم سپرده گذاران برخی از موسسات در بلاتکلیفی به سر می برند و پاسخ مناسب را دریافت نمی کنند.
پس از بالا گرفتن ابهام درباره پرونده موسسه مالی و اعتباری "میزان" سپرده گذاران دیگر موسسات مالی و اعتباری نیز به فکر افتاده اند تا تکلیف پول های خود را معلوم کنند با این حال، برخی از موسسات مالی و اعتباری از ارائه پول سپرده گذاران به آنان خودداری می کنند.
این بار پس از موضوع موسسه مالی و اعتباری "میزان" مردم نگران سرنوشت سپرده های خود در موسسه ملی و اعتباری ثامن الحجج شده اند.
موسسه مالی و اعتباری ثامن الحجج در سال 1380 تاسیس شده و از سال 1386 فعالیت خود را آغاز کرده است بیش از 450 شعبه در ایران دارد و از موسسات مالی و اعتبار مشهد محسوب می شود. یکی از سایت های خبری نیز در تاریخ 26 آبان با انتشار خبری اعلام کرده که موسسه ثامن الحجج هم اکنون تحت حسابرسی "حسابرس معتمد" قرار گرفته و عملا این موسسه در مسیر اخذ مجوز رسمی است.
نگرانی مردم نسبت به سرنوشت سپرده هایشان تا جایی زیاد شده که از پنجشنبه هفته گذشته شعب موسسات مالی و اعتباری ثامن الحجج در اصفهان شاهد صف های طولانی مردم برای دریافت سرمایه هایشان هستند که متاسفانه با مخالفت این موسسات در برگشت پول ها مواجه شده اند.
یکی از سپرده گذاران این موسسه مالی و اعتباری که از سوی بانک مرکزی مجوز رسمی ندارد، به خبرنگار اقتصادی ایمنا، گفت: سپرده من در این موسسه 30 میلیون تومان بود که با مراجعات مکرر تنها یک میلیون تومان آن را دریافت کردم.
مشاهدات عینی خبرنگار ما از یکی از شعب این موسسه در خیابان فروغی اصفهان، حاکی از این است سپرده گذاران در این شعب با مراجعه خود طی چند روز گذشته عنوان می کنند که تنها موفق که گرفتن یک یا دو ملیون تومان از پول خود شده اند در حالی که سپرده های آنها از دو میلیون تومان هم بیشتر بوده است.
شعب مختلف این موسسه مالی و اعتباری در استان اصفهان از جمله شعبه عسکریه و شعبه *****‌شهر، فروغی، موسسه مالی و اعتباری ثامن‌الحجج نیز طی روزهای اخیر و بویژه صبح امروز تجمعات مردمی برای دریافت وجوه ایجاد شده و مردم از بابت سرنوشت پول‌های خود نگران هستند.
البته بر اساس اعلام غیررسمی مسئولان این موسسه در تجمعات مردمی قرار است در مرحله اول تا سقف 2 میلیون تومان وجوه تمام سپرده‌گذاران پرداخت شود که البته این اتفاق به طور تدریجی و در طی چند روز امکان‌پذیر خواهد بود.
چندی پیش نیز یک مقام مسئول به به یکی از خبرگزاری ها گفته بود که دارایی موسسه "ثامن الحجج" به درخواست دستگاه های نظارتی در مسیر ساماندهی و نظارت قرار گرفته است تا پس از تایید وضعیت مالی این موسسه اقدامات لازم برای اخذ مجوز از بانک مرکزی صورت گیرد.
با این وجود امروز "ثامن الحجج" در لیست موسسات مالی و اعتباری غیرمجاز قرار دارد و نام آن در سایت بانک مرکزی ثبت نشدنه است.
یکی از مسئولان اداره نظارت بر موسسات پولی غیربانکی به خبرنگار ایمنا، گفت: زمانی که نام موسسه ای در سایت بانک مرکزی ثبت نشده باشد به طور قطع این موسسه و یا بانک غیر مجاز است.
وی در خصوص اینکه مردم چطور از رسمی و مورد تایید بودن این موسسات مطلع شوند، افزود: زمانی که مردم و یا خبرنگاری از بانک مرکزی در این خصوص سوال کنند آنها مجوز و عدم مجوز داشتن موسسه مالی و اعتباری و یا بانک را اعلام می کنند.
به گفته وی، دستگاه قضایی و خود موسسه مالی و اعتباری ثامن الحجج باید پاسخگوی مردم در خصوص سرنوشت سرمایه هایشان باشند چرا که پیش از این بانک مرکزی هشدارهای لازم را نسبت به موسسات مالی و اعتباری غیرمجاز داده بود.
یکی از پرسنل اداره نظارتی بانک مرکزی در استان اصفهان نیز در خصوص ثامن الحجج، به ایمنا، گفت: وضعیت موسسه ثامن الحجج مشخص است و این مجموعه هیچ مجوزی از بانک مرکزی ندارد.
به گفته وی نیز خود مردم نسبت به پول و سرمایه خود مسئول هستند چرا که تمام مسئولان اقتصادی کشور پیش از این نسبت به این موسسات غیر مجاز به مردم هشدار داده بودند که در این موسسات مالی و بانک های غیر مجاز، سپرده های خود را نگذارند.
البته چندی پیش سیف رئیس کل بانک مرکزی نیز گفته بود که موسسه "ثامن‌الحجج" مجوز ندارد و امید می‌رود که بتوان با پیگیری‌هایی که هم‌اکنون از سوی مسئولان آن انجام می‌شود، مشکلات این موسسه برای دریافت مجوز برطرف شود.
به گفته سیف موسسه مالی و اعتباری "ثامن" نیز در حال طی مراحل قانونی برای دریافت مجوز و موافقت اصولی است.

respina171

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
photo_2015-11-22_15-27-38-210x140.jpg

۱۶:۵۶ - یکشنبه ۱۳۹۴/۰۹/۱
تجمع مشتریان موسسه ثامن الحجج در نایین / تصاویر

صبح امروز یکی از شعب موسسه ثامن الحجج در خیابان امام ***** (ره) نایین با هجوم سپرده گذاران برای دریافت سپرده های خود از این موسسه مواجه شد و تا ساعت ها ازدحام و شلوغی در مقابل درب این موسسه به چشم می خورد.

به گزارش صاحب نیوز، به نقل از پایگاه خبری نایین نا، صبح امروز یکی از شعب این موسسه در خیابان امام ***** (ره) نایین با هجوم سپرده گذاران برای دریافت سپرده های خود از این موسسه مواجه شد و تا ساعت ها ازدحام و شلوغی در مقابل درب این موسسه به چشم می خورد.

به گفته شاهدان عینی، موسسه مذکور فقط ۱۰ درصد از کل سپرده مشتریان را در اختیاز آنها می گذارد و مسئولین این شعبه اظهار کرده اند که مشکل به وجود آمده به خاطر حسابرسی سالیانه این موسسه از جانب بانک مرکزی می باشد و به گفته مسئولین بانک تا اواخر همین هفته این مشکل مرتفع می گردد.

respina171

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
تجمع دوباره دارندگان حساب در یک موسسه مالی مقابل بانک مرکزی+عکس

صفحه اصلی > اقتصادی
زمان مخابره : ۱۳۹۴/۹/۲ - ۲۱:۳۵
کد خبر : ۳۲۴۴۱۷

[p

به گزارش خبرنگار ایلنا، صبح امروز دارندگان حساب در یک موسسه مالی و اعتباری یک نهاد خاص نسبت به وضعیت حساب‌های خود در مقابل بانک مرکزی باردیگر تجمع کرده‌اند و از نمایندگان مجلس خواستار رسیدگی به شکایات خود هستند.

گفتنی است، چندی پیش نیز دارندگان حساب مالی در این موسسه مالی که وابسته به یک نهاد خاص است در مقابل بانک مرکزی تجمع کرده بودند و از مسئولان بانک مرکزی و شخص سیف خواستار بررسی مشکلاتشان شده بودند.

شایان ذکر است که تعداد افراد تجمع کننده حدود 50 گزارش شده است.

5.jpg

4.jpg

3.jpg

2.jpg
1.jpg

respina171

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
امشب شبکه منوتو تویه خبرش یه ویدیو از تجمیع سپردهگزارا ثامنالحجج امروز جلویه بانک مرکزی نشون داد و گفت ثامنالحجچ به مردم پولشو نمیده.حالا اوناییکه از گند ثامن خبرنداشتن و تلوزیون ایرانو نمیگیرنو فقط ماهواره میبینن خبردار شدن فردا میرن برایه گدفتن پولشونو اضاف میشن به قبلیا.

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
3e4023e670e9ad9579f43d48f6f55d07.jpg

این عکسو خودم گرفتم.به نمایندمون اجازه دادن بره تو و با چند تا از مدیران بانک مرکزی صحبت کنه.گفتن مطمئنیم دارایی های موسسه از طلب سپرده گذاران بیشتر است(نتایج اولیه حسابرسی) و جهت اطمینان میرعلی و خانوادش ممنوع الخروج و تحت نظر هستند.نامه ای نشون دادن و گفتن شورای عالی امنیت ملی گفته مساله باید هر چه سریعتر حل بشه.خلاصه اونایی که سپرده دارن خیالشون راحت باشه که اصل و سود پولشون کاملا محفوظه(نقل از یکی از مدیران بانک مرکزی)

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
3e4023e670e9ad9579f43d48f6f55d07.jpg

این عکسو خودم گرفتم.به نمایندمون اجازه دادن بره تو و با چند تا از مدیران بانک مرکزی صحبت کنه.گفتن مطمئنیم دارایی های موسسه از طلب سپرده گذاران بیشتر است(نتایج اولیه حسابرسی) و جهت اطمینان میرعلی و خانوادش ممنوع الخروج و تحت نظر هستند.نامه ای نشون دادن و گفتن شورای عالی امنیت ملی گفته مساله باید هر چه سریعتر حل بشه.خلاصه اونایی که سپرده دارن خیالشون راحت باشه که اصل و سود پولشون کاملا محفوظه(نقل از یکی از مدیران بانک مرکزی)
اصل وسود پول محفوظه فقط باید کفش اهنین بپوشین تا چند سال دیگه برین و بیاین و....بقی ماجرا مثل میزان

فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk

kami_best

Registered User
لایک‌ها
106
حالا که میزان با صادرات ادغام شده سپرده گذارا میتونن سپردشون رو پس بگیرن؟
شما که انقدر به اسپم گذاشتن علاقه دارید یه تاپیک دیگه رو انتخاب کنید.واقعا من نمیدونم مدیران پی تی چرا نظارتی ندارن

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام دوستان. بنده حدود 50 میلیون تومان داشتم که می خواستم بزارم توی بانک و سودشو بگیرم. جالبه بدونید که بانک ملی 821000 تومان برای سپرده یکساله , هر ماه میدن. اما برخی از صندوقها تا 1100000 تومان هم با همین شرایط می دادن. بانکهای خصوصی هم در همین حد شاید یه کم بیشتر. بانک شهر از همه بیشتر می داد.
اما صرفا بخاطر اینکه ریسکی در کارم نباشه و این مملکت که هر لحظه ممکنه بره رو هوا شاید تنها بانکی که احتمال متلاشی شدنش کمتر باشه ملی هست , به سود کمتر قانع شدم و در همین بانک ملی پولمو گذاشتم.
طبیعیه که دوستانی که بخاطر پول بیشتر ریسک سپرده گذاری در صندوقها رو انجام میدن باید خودشونو برای وقوع احتمالی چنین وقایعی آماده کنن. به صرف اینکه بانک مرکزی فلان صندوق رو تایید کرده توی سایتش من موافق نیستم اقدامی صورت بگیره. طمع کمتر خیال آسوده تر. البته این نظر شخصی بندست و نظر کلیه دوستان برام محترمه.

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
سلام دوستان. بنده حدود 50 میلیون تومان داشتم که می خواستم بزارم توی بانک و سودشو بگیرم. جالبه بدونید که بانک ملی 821000 تومان برای سپرده یکساله , هر ماه میدن. اما برخی از صندوقها تا 1100000 تومان هم با همین شرایط می دادن. بانکهای خصوصی هم در همین حد شاید یه کم بیشتر. بانک شهر از همه بیشتر می داد.
اما صرفا بخاطر اینکه ریسکی در کارم نباشه و این مملکت که هر لحظه ممکنه بره رو هوا شاید تنها بانکی که احتمال متلاشی شدنش کمتر باشه ملی هست , به سود کمتر قانع شدم و در همین بانک ملی پولمو گذاشتم.
طبیعیه که دوستانی که بخاطر پول بیشتر ریسک سپرده گذاری در صندوقها رو انجام میدن باید خودشونو برای وقوع احتمالی چنین وقایعی آماده کنن. به صرف اینکه بانک مرکزی فلان صندوق رو تایید کرده توی سایتش من موافق نیستم اقدامی صورت بگیره. طمع کمتر خیال آسوده تر. البته این نظر شخصی بندست و نظر کلیه دوستان برام محترمه.
محافظه کاری زیاد هم خوب نیست
الان تورم رسمی ۱۵٪ و سود ملی ۲۰٪ است یعنی شما ۵٪ سود خالص میگیرید
در صورتی که شخصی که سود ۲۵٪ میگیره ۱۰٪ سود خالص میگیره.دقیقا ۲برابر شما

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
محافظه کاری زیاد هم خوب نیست
الان تورم رسمی ۱۵٪ و سود ملی ۲۰٪ است یعنی شما ۵٪ سود خالص میگیرید
در صورتی که شخصی که سود ۲۵٪ میگیره ۱۰٪ سود خالص میگیره.دقیقا ۲برابر شما
عزیز شما اسمشو هر جی میخواین بزارید. وقتی پولی که به سختی و زحمت به دست آوردید رو خوردن گرچه بانک مرکزی بگه پول و سودش محفوظه اون موقع متوجه میشید بنده چی عرض می کنم. هنوز سرتون نیومده. من یکبار سرم اومده. تازه اگر پولتون زنده بشه تا سیر قانونیشو بخواد طی کنه نصف جون میشید و به غلط کردم میفتید.
اعداد و ارقام وقتی تئورا بدرد می خوره که مملکت قانون داشته باشه و قانون اجرا بشه. نه اینجا که از فرداش آدم خبر نداره. والا بنده هم بدم نمیاد نزدیک به دو برابر سود بیشتر بگیرم. وقتی توی روز روشن پولتو می خورن حالا احتیاط کردن رو شما اسمشو میزارید محافظه کار بودن!؟ تا سرتون نیاد منظور بنده رو لمس نمی کنید. یکی از دوستانم چیزی نمونده بود به سکته بیفته.

aria9

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ﺑﺎﺩﺭﻭﺩ
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺑﺮﺍﯼ ﻓﺮﺩﯼ ﮐﻪ ﻣﻘﯿﻢ ﺧﺎﺭﺝ ﺍﺯ ﮐﺸﻮﺭ ﺍﺳﺖ ، ﺑﺮﺍﯼ ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ ﮔﺬﺍﺭﯼ ﻭ ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ ﺳﻮﺩ ﻣﺒﻠﻎ ﺑﺎﻻﯼ ۱۰۰ ﺗﻮﻣﻦ ﮐﺪﻭﻡ ﺑﺎﻧﮏ ﺭﻭ ﭘﯿﺸﻨﻬﺎﺩ ﻣﯿﮑﻨﯿﺪ ؟ ﻣﻦ ﭘﺎﺭﺳﺎﻝ ﺣﺴﺎﺏ ﻃﺮﺡ ﻧﻮﺭﻭﺯ ﺣﻘﯿﻘﯽ ﺑﺎﻧﮏ ﻣﺴﮑﻦ ﺑﺎ ﺳﻮﺩ ۲۲/۲ ﺍﻓﺘﺘﺎﺡ ﮐﺮﺩﻡ ﺍﻣﺎ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻣﺪﺕ ﮐﻮﺗﺎﻫﯽ ﺑﺮﺩﺍﺷﺖ ﻧﻤﻮﺩﻡ ﺣﺎﻻ ﺑﺎﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻣﺸﮑﻼﺗﯽ ﮐﻪ ﺍﺧﯿﺮﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻌﻀﯽ ﻣﻮﺳﺴﺎﺕ ﭘﯿﺶ ﺁﻣﺪﻩ ﺁﯾﺎ ﻋﺎﻗﻼﻧﻪ ﺍﺳﺖ ﮐﻩ ﺩﻻﺭ ﺭﻭ ﺗﺒﺪﯾﻞ ﺑﻪ ﺭﯾﺎﻝ ﮐﻨﻢ ﻭ ﻣﺎﻫﯿﺎﻧﻪ ﺳﻮﺩ ﻭﺍﺭﯾﺰ ﺑﺸﻪ ؟ ﺑﺎ ﺳﭙﺎﺱ

971

Registered User
لایک‌ها
318
ﺑﺎﺩﺭﻭﺩ
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺑﺮﺍﯼ ﻓﺮﺩﯼ ﮐﻪ ﻣﻘﯿﻢ ﺧﺎﺭﺝ ﺍﺯ ﮐﺸﻮﺭ ﺍﺳﺖ ، ﺑﺮﺍﯼ ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ ﮔﺬﺍﺭﯼ ﻭ ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ ﺳﻮﺩ ﻣﺒﻠﻎ ﺑﺎﻻﯼ ۱۰۰ ﺗﻮﻣﻦ ﮐﺪﻭﻡ ﺑﺎﻧﮏ ﺭﻭ ﭘﯿﺸﻨﻬﺎﺩ ﻣﯿﮑﻨﯿﺪ ؟ ﻣﻦ ﭘﺎﺭﺳﺎﻝ ﺣﺴﺎﺏ ﻃﺮﺡ ﻧﻮﺭﻭﺯ ﺣﻘﯿﻘﯽ ﺑﺎﻧﮏ ﻣﺴﮑﻦ ﺑﺎ ﺳﻮﺩ ۲۲/۲ ﺍﻓﺘﺘﺎﺡ ﮐﺮﺩﻡ ﺍﻣﺎ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻣﺪﺕ ﮐﻮﺗﺎﻫﯽ ﺑﺮﺩﺍﺷﺖ ﻧﻤﻮﺩﻡ ﺣﺎﻻ ﺑﺎﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻣﺸﮑﻼﺗﯽ ﮐﻪ ﺍﺧﯿﺮﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻌﻀﯽ ﻣﻮﺳﺴﺎﺕ ﭘﯿﺶ ﺁﻣﺪﻩ ﺁﯾﺎ ﻋﺎﻗﻼﻧﻪ ﺍﺳﺖ ﮐﻩ ﺩﻻﺭ ﺭﻭ ﺗﺒﺪﯾﻞ ﺑﻪ ﺭﯾﺎﻝ ﮐﻨﻢ ﻭ ﻣﺎﻫﯿﺎﻧﻪ ﺳﻮﺩ ﻭﺍﺭﯾﺰ ﺑﺸﻪ ؟ ﺑﺎ ﺳﭙﺎﺱ
اگر در کشوری هستید که اقتصادش قوی است، فکر میکنم آنجا فرصتهای بهتری برای سرمایه گذاری باشد، مثلا میتوانید در بورس سرمایه گذاری کنید یا اگر به دلار سودی حدود 10 درصد بدهند بهتر از 20-25 درصد سود برای ریال در بانکهای ایران است، چون روز به روز ارزش ریال پایین می آید. اگر باز هم بخواهید در ایران سرمایه گذاری کنید بانک قوامین 24 درصد برای سپرده یکساله میدهد و صندوق سرمایه گذاری بانک آینده حداقل 25 درصد سود میدهد. حساب نوروز بانک مسکن هم الان 20 درصد سود میدهد که با توجه به دولتی بودن بانک، ریسکش کمتر است.

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
دوستان الان کسی تا حالا از اینترنت بانک ملت حساب بلند مدت باز نکرده؟
به نظرتون تو بانکها سپرده رو با چه مبالغی باز کنم که مثلا هر وقت خواستم مقداری رو بردارم که کاهش سود هم نداشته باشه برای برداشت پول

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
دوستان الان کسی تا حالا از اینترنت بانک ملت حساب بلند مدت باز نکرده؟
به نظرتون تو بانکها سپرده رو با چه مبالغی باز کنم که مثلا هر وقت خواستم مقداری رو بردارم که کاهش سود هم نداشته باشه برای برداشت پول
توصیه میکنم اینکار نکنید، برای برداشت حتما باید سپرده باطل کرد و سود کسر می کنند و هم باید برای ابطال حضوری به شعبه مراجعه کنید و اغلب کارمندان برای باطل کردن از شما برگه سپرده می خوان و توجیح نمیشن که اینترنتی ایجاد کردید... سود زیادی هم نمیدن همون 20 منتها کل پول بلاک میکنند...

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
ﺑﺎﺩﺭﻭﺩ
نظر من قانع بودن به سود کمتر اما بالاترین تضمین از بین نرفتن اصل پول(تقریبا غیرممکن) و ریسک تقریبا 0 درصد با تبدیل پولتون به ریال و سرمایه گذاری بلند مدت در بانک ملی هستش.

بالا