• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

mr.foad

Registered User
لایک‌ها
127
Arash365 فرهنگ و مدل حرف زدنت اینطوریه چرا پسرجون بچه کجایی ؟! صحبت من در مورد مجوز بانک مرکزی هست نه در شرف تاسیسس و غیر در شرف تاسیس و... سرچ بزن تا در مورد بانک آینده و مهراقتصاد بیشتر بدونی.
واسه سرچ زدن میری توی گوگل تگ(برچسب) های زیر رو وارد میکنی :
لیست بانک مرکزی . حذف . آینده . مهراقتصاد
باید تو سیستم بنویسی ها نری چسب بزنی رو صفحه مانیتور ؟!! بیا اصلا لینک سرچ رو میذارم کار دست خودت ندی.
https://www.google.com/search?q=لیست+بانک+مرکزی+.+حذف+.+آینده+.+مهراقتصاد&ie=utf-8&oe=utf-8

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
بله درست به همین داغونیه !
بانک مهر اقتصاد و بانک آینده توی فهرست بانک مرکزی بودن و مجوز فعالیت داشتن. ولی از فهرست بانکهای دارای مجوز حذف شدن. که البته آینده دوباره به لیست برگشت ولی مهر اقتصاد همچنان بدون مجوز باقی مونده.
ضمن اینکه این اتفاق برای چند تا موسسه هم افتاده بود که میتونید سرچ کنید منابع متعددی هست.
برای صرفه جویی در وقت میتونید فقط پاراگراف آخر رو مطالعه کنید.
http://fararu.com/fa/news/175904/بازگشت-نام-برخی-موسسات-حذف-شده-به-لیست-بانک-مرکزی
ببخشید،اما چیزی که دستگیر من شد این بوده که این موسسات و بانک ها،بدون داشتن مجوز بودن و در شرف دریافت مجوز که نامشون در بانک مرکزی بوده و بعد حذف شده
خبر شما مربوط به آخر سال ۹۲ بوده اما اگه دقت کنید خبر اخذ مجوز بانک آینده مربوط به اسفند ۹۳ هست
حالا سوال اینجاست بعد از اعلام رسمی مجوز دار بودن،تا الان مجوزی لغو شده یا اسم بانک یا موسسه ای حذف شده؟
بعضی از دوستان بی خودی جو میدن و در شرف تاسیس رو با مجوز دار یکی میدونن
اگر اینطور هست به بانک ملت هم نمیشه اعتماد کرد،بریم همه پول هامون رو بزاریم تو بانک های دولتی

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
چیز جدیدی که نیست دوسه ساله قبل توی همین تاپیک گفتم..بانک تجارت هم از این غلطها میکنه

971

Registered User
لایک‌ها
318
بلاخره اولین بانک **** کارمزد اجرایی کرد
برداشت از خود پرداز با کارت، کارمزد و هزینه مبلغ 600 تومان
http://www.akhbarbank.com/vdcammne.49noo15kk4.html
هزینه این کارمزدها برای خیلی ها بیشتر از سودی میشود که بانک میدهد، یعنی در این حالت نگه داشتن پول نقد مخصوصا ارز خیلی بهتر از باج دادن به این بانکها است.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
پول بزاری تو بانک..استفاده بکنن از پولت...بعد بخوای برش داری باید هزینه بدی بهشون...لعنت بر این قانونی که تصویب کردید...قانونی که بچه 2 سالم میدونه به ضرر سرمایه گذاره...پولهارو بکشن ملت بیرون ببینیم از این غلطا میکنن یا نه.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
پول بزاری تو بانک..استفاده بکنن از پولت...بعد بخوای برش داری باید هزینه بدی بهشون...لعنت بر این قانونی که تصویب کردید...قانونی که بچه 2 سالم میدونه به ضرر سرمایه گذاره...پولهارو بکشن ملت بیرون ببینیم از این غلطا میکنن یا نه.
یعنی حتی اگه خودپرداز هم پول بیرون بکشیم 600 تومن از حسابمون کم میشه؟

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
این کارمزدها به خاطر این است که سود بالای بانکی باعث شده خیلی از بانکها به شدت دچار کاهش درآمد شده و خیلی ها مثل پارسیان و قوامین زیان ده شوند
گردشگری هم عملا زیان ده است و فقط با بازی با صورت های مالی سعی میکنه مخفیش کنه

farzad.r

Registered User
لایک‌ها
281
بلاخره اولین بانک **** کارمزد اجرایی کرد
برداشت از خود پرداز با کارت، کارمزد و هزینه مبلغ 600 تومان
http://www.akhbarbank.com/vdcammne.49noo15kk4.html
ایول به بانک صادرات ... خوب شناخته مردم رو !!!
این ماجرای وام خودرو همه زرنگهای تجارت رو بیدار کرد. حداقل قسمتی از مردم هستن که هرقدر بزنی تو سرشون، خوششون هم میاد

من که صادرات حساب ندارم، اگر داشتم همین امروز حسابمو می بستم! تا جزو خلایق .... نباشم
هر بانکی چنین غلطی بکنه جواب مردم باید همین باشه. حیف که ....

mr.foad

Registered User
لایک‌ها
127
ببخشید،اما چیزی که دستگیر من شد این بوده که این موسسات و بانک ها،بدون داشتن مجوز بودن و در شرف دریافت مجوز که نامشون در بانک مرکزی بوده و بعد حذف شده
خبر شما مربوط به آخر سال ۹۲ بوده اما اگه دقت کنید خبر اخذ مجوز بانک آینده مربوط به اسفند ۹۳ هست
حالا سوال اینجاست بعد از اعلام رسمی مجوز دار بودن،تا الان مجوزی لغو شده یا اسم بانک یا موسسه ای حذف شده؟
بعضی از دوستان بی خودی جو میدن و در شرف تاسیس رو با مجوز دار یکی میدونن
اگر اینطور هست به بانک ملت هم نمیشه اعتماد کرد،بریم همه پول هامون رو بزاریم تو بانک های دولتی

منظور من اصلا موسسات و بانکهای درحال تاسیس نبود اونا قضیه شون فرق میکنه حالا اتفاقا توی لینکی که دادم حرف اونا هم زده شده. بحث ما در مورد مجوز بانک مرکزی به بانکهای خصوصی بود مثل سامان، پاسارگاد و کلی بانک خصوصی مجوز دار دیگه.
ولی بانک آینده هم که مجوز گرفته بود و دیگه در جمع بانکهای خصوصی معتبر دیگه قرار گرفته بود به طور ناگهانی اسمش از لیست بانکهای خصوصی تحت نظر بانک مرکزی برداشته شده بود که خیلیا نگران شدن حالا نمیدونم جریانش چی بود شاید حساب کتابش با خود بانک مرکزی بوده یا هرچیز دیگه ای. این نشون میده که حتی بانک مجوز دار هم امکان اینکه مجوزش باطل بشه هست حالا این آینده دوباره برگشت به قبل و به خیر گذشت. الانم بهش اجازه دادن سود بالاتر بده تا کمبودها و بدهیاشو بتونه جبران کنه. کلا بانکهایی که تحت نظارت هستن و سود بالاتر میدن علتش اینه که به مشکل خوردن و بانک مرکزی هم چون بدش نمیاد اونا خودشون مشکلشونو حل کنن و بدهیشونو به بانک مرکزی پرداخت کنن چراغ سبز میده تا سود بالاتر بدن و سرمایه بیشتر جذب کنن.
اگه موضوع رقابت و ... بود همه ی بانکا همین کارو میکردن که از قافله جذب سپرده ها عقب نمونن. ولی چون مشکلشون حاد نیست چنین اجازه ای از بانک مرکزی ندارن.
اینکه پس بانک ملی هم ممکنه تکون بخوره نه بانک ملی رو تغییر حکومتم نمیتونه تکون بده اصلا قضیش به کلی با بقیه بانکا فرق میکنه. خیلی از بانکای خصوصی دیگه هم همینطور.

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
Arash365 فرهنگ و مدل حرف زدنت اینطوریه چرا پسرجون بچه کجایی ؟! صحبت من در مورد مجوز بانک مرکزی هست نه در شرف تاسیسس و غیر در شرف تاسیس و... سرچ بزن تا در مورد بانک آینده و مهراقتصاد بیشتر بدونی.
واسه سرچ زدن میری توی گوگل تگ(برچسب) های زیر رو وارد میکنی :
لیست بانک مرکزی . حذف . آینده . مهراقتصاد
باید تو سیستم بنویسی ها نری چسب بزنی رو صفحه مانیتور ؟!! بیا اصلا لینک سرچ رو میذارم کار دست خودت ندی.
https://www.google.com/search?q=لیست+بانک+مرکزی+.+حذف+.+آینده+.+مهراقتصاد&ie=utf-8&oe=utf-8

بانک آینده و مهراقتصاد در شرف تاسیس بودن . که آینده مجوز گرفت به لیست مجوز دارها اضافه شد
وقتی نمیخوای بفهمی چطوری حالیت کنم ؟

فایل پیوست لیست سال 92
طبق این لیست بانک در شرف تاسیس با بانک مجوز دار فرق داره که جدا از هم لیست شدن . مسخره نکرده که خودشو

فایل های ضمیمه

• Private-banks.pdf
    80 KB · نمایش ها: 13

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
منظور من اصلا موسسات و بانکهای درحال تاسیس نبود اونا قضیه شون فرق میکنه حالا اتفاقا توی لینکی که دادم حرف اونا هم زده شده. بحث ما در مورد مجوز بانک مرکزی به بانکهای خصوصی بود مثل سامان، پاسارگاد و کلی بانک خصوصی مجوز دار دیگه.
ولی بانک آینده هم که مجوز گرفته بود و دیگه در جمع بانکهای خصوصی معتبر دیگه قرار گرفته بود به طور ناگهانی اسمش از لیست بانکهای خصوصی تحت نظر بانک مرکزی برداشته شده بود که خیلیا نگران شدن حالا نمیدونم جریانش چی بود شاید حساب کتابش با خود بانک مرکزی بوده یا هرچیز دیگه ای. این نشون میده که حتی بانک مجوز دار هم امکان اینکه مجوزش باطل بشه هست حالا این آینده دوباره برگشت به قبل و به خیر گذشت. الانم بهش اجازه دادن سود بالاتر بده تا کمبودها و بدهیاشو بتونه جبران کنه. کلا بانکهایی که تحت نظارت هستن و سود بالاتر میدن علتش اینه که به مشکل خوردن و بانک مرکزی هم چون بدش نمیاد اونا خودشون مشکلشونو حل کنن و بدهیشونو به بانک مرکزی پرداخت کنن چراغ سبز میده تا سود بالاتر بدن و سرمایه بیشتر جذب کنن.
اگه موضوع رقابت و ... بود همه ی بانکا همین کارو میکردن که از قافله جذب سپرده ها عقب نمونن. ولی چون مشکلشون حاد نیست چنین اجازه ای از بانک مرکزی ندارن.
اینکه پس بانک ملی هم ممکنه تکون بخوره نه بانک ملی رو تغییر حکومتم نمیتونه تکون بده اصلا قضیش به کلی با بقیه بانکا فرق میکنه. خیلی از بانکای خصوصی دیگه هم همینطور.

ببین عزیز،خبر حذف نام بانک آینده به ۱۸ دی ۹۲ برمیگرده
http://isna.ir/fa/news/92101810124/حذف-اسامی-تعدادی-دیگر-از-موسسات-اعتباری-از

اما خبر اخذ مجوزش ۲۶ اسفند ۹۳
http://akhbarbank.com/vdccoiq1.2bqim8laa2.html

یعنی آنطور که شما میفرمایید،نام بانک مجوز دار حذف نشده بوده
حرف من این هست،آیا بانک هایی تا الان مجوز رسمی گرفتن و خبر اخذ مجوزشون وارد خبرگزاری ها و سایت بانک مرکزی شده،از لیست مجوز دار ها حذف شدند؟

مساله دیگه این هست که هر بانک یا موسسه ای که سود بیشتر میده رو چرا دلیل بر مشکلاتش میدونین؟
خوب اینطور جو دهی آیا درست هست؟
مثلا بانک مسکن حساب ویژه نوروز ۲۲.۲ درصدی داشته، و آن زمان در بین روزشمارهای بانک های بزرگ قابل توجه بوده،در حالی که گردشگری حساب ۲۲ خودش رو پلکانی کرده بود
یعنی شما میفرمایید بانک مسکن با بحران عمده مواجه شده بوده؟ و گردشگری زیان ده،در اوج بسز میبرده؟

بانک ملی تنها یک شوخی بود،بانک ملی که هیچ،حتی بانک های خصوصی با سرمایه کم تر هم فعلا فعلا ها سر پا خواهند بود

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
این کارمزدها به خاطر این است که سود بالای بانکی باعث شده خیلی از بانکها به شدت دچار کاهش درآمد شده و خیلی ها مثل پارسیان و قوامین زیان ده شوند
گردشگری هم عملا زیان ده است و فقط با بازی با صورت های مالی سعی میکنه مخفیش کنه
اگر بخاهیم اینطور نگاه کنیم که فقط ملت و انصار حرف برای گفتن دارند و توی صورت سودده هستند ولی خوب وقتی عملا هیچ بانکی در ایران ورشکست نمیشه،چون بانک مرکزی راحت میتونه پول چاپ کنه دیگه اینطور نگاه کردن به بانکها برای سپرده گذاری اشتباه هست،هرچند که بنظرم صورت هیچکدامشون واقعا شفاف نیست
درضمن اون دوستمون بنظرم میاد دست برده توی اصل خبر و البته تفسیر خودشون را گذاشتند،چون هیچ جای خبر من ندیدم که نوشته باشه برداشت از خودپرداز کارمزد داره،فقط برداشت در شعبه غیر شعبه افتتاح حساب هست که این مورد را خودم 3-4 سال در بانک تجارت دیدم

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
اگر بخاهیم اینطور نگاه کنیم که فقط ملت و انصار حرف برای گفتن دارند و توی صورت سودده هستند ولی خوب وقتی عملا هیچ بانکی در ایران ورشکست نمیشه،چون بانک مرکزی راحت میتونه پول چاپ کنه دیگه اینطور نگاه کردن به بانکها برای سپرده گذاری اشتباه هست،هرچند که بنظرم صورت هیچکدامشون واقعا شفاف نیست
درضمن اون دوستمون بنظرم میاد دست برده توی اصل خبر و البته تفسیر خودشون را گذاشتند،چون هیچ جای خبر من ندیدم که نوشته باشه برداشت از خودپرداز کارمزد داره،فقط برداشت در شعبه غیر شعبه افتتاح حساب هست که این مورد را خودم 3-4 سال در بانک تجارت دیدم
منم با شما موافقم(بعیده بزارن بانک و موسسه مجاز ورشکست بشه) ولی یادتون باشه اینجا ایران است و هر چیزی ممکنه
کی باورش میشد دلار ۱۰۰۰ تومنی(شهریور ۹۰)بشه دلار ۴۰۰۰ تومنی(زمستان۹۱)
تازه همون شهریور ۹۰ هم رئیس جمهور مملکت میگفت دلار ۱۰۰۰ تومنی گرونه و باید بشه ۸۰۰ یا حتی ۵۰۰!
به هر حال از نظر ریسک:
موسسه غیرمجاز»موسسه مجاز»بانک خصوصی»بانکهای دولتی
ضمنا خیلی از بانکها صورتهای خوبی دارن
ملت-سینا-انصار-پاسارگاد و...
و موقع سپرده گذاری در بانکهای خصوصی بد نیست نیم نگاهی هم به صورتها داشته باشیم

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
یعنی حتی اگه خودپرداز هم پول بیرون بکشیم 600 تومن از حسابمون کم میشه؟
چنین چیزی نیست. این برای برداشت نقدی از حساب از سایر شعب به جز شعبه افتتاح کننده هست نه از خودپرداز.

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
دوستان این خود ماها هستیم که مجوز رو با همین حرفها بی ارزش میکنیم. اگه واقعا بانک مرکزی هر موقع خواست مجوز رو باطل کنه و نسبت به پولای قبل ابطال مجوز مسولیتی رو نپذیره، این مجوز دوزار هم نمی ارزه.
چنین چیزی نیست. مطمئن باشین فعلا موسسه یا بانک حداقل تا عید نمی ترکه. چون بعد پدیده و میزان و ثامن الحجج **** بانکی کشش موج منفی دیگه ای رو نداره. به محض اینکه اوضاع بانکی قرمز بشه نزد بانک مرکزی حتما خبرشو واستون میذارم.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
دوستان،قصد کردم یکساله نور باز کنم،۲۶ درصد
اگه نظر خاصی دارین،یا دلیلی که این کار رو نکنم یا گزینه جایگزین اعلام کنین خوشحال میشم
ضمنا بنظرتون چقدر این کار ریسک داره؟
مبلغم زیر ۱۰۰

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
دوستان،قصد کردم یکساله نور باز کنم،۲۶ درصد
اگه نظر خاصی دارین،یا دلیلی که این کار رو نکنم یا گزینه جایگزین اعلام کنین خوشحال میشم
ضمنا بنظرتون چقدر این کار ریسک داره؟
مبلغم زیر ۱۰۰
منم گذاشتم نور و میخام بازم بزارم مشکلی نداره

فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
سلام
این یکساله نور اگه قبل از یکسال پولتو برداری چقدر سود تعلق میگیره؟

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
دوستان یک سوال بی ریط بپرسم
امروز رفتم عابر بانک سپه و کارت بانک ملی مو زدم داخل و 30تومن پول از دستگاه اومد بیرون
کارتمو کشیدم یهو گوشیم زنگ خورد حرف زدم حدود 10 ثانیه صحبت کردم تا اومدم پولو وردارم کشید داخل پول رو
الان این پول به حساب من برمیگرده یا نه؟ الان 4ساعته برنگشته هنوز
برم بانک سپه قبول میکنند حرفمو که پولو ورنداشتم؟

بالا