momoeb671
Registered User
- نوشتهها
- 386
- لایکها
- 200
پلکانی کم میشه ولی اول 3ماه باید بمونه بعداسلام
این یکساله نور اگه قبل از یکسال پولتو برداری چقدر سود تعلق میگیره؟
فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk
پلکانی کم میشه ولی اول 3ماه باید بمونه بعداسلام
این یکساله نور اگه قبل از یکسال پولتو برداری چقدر سود تعلق میگیره؟
پلکانی کم میشه ولی اول 3ماه باید بمونه بعدا
فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk
این کارمزدها به خاطر این است که سود بالای بانکی باعث شده خیلی از بانکها به شدت دچار کاهش درآمد شده و خیلی ها مثل پارسیان و قوامین زیان ده شوند
گردشگری هم عملا زیان ده است و فقط با بازی با صورت های مالی سعی میکنه مخفیش کنه
جای نگرانی نیست، پول تو دستگاه حفظ میشه فردا با کارت ملی و کارت شتاب برید شعبه بهتون پول میدن... زمان برداشت و لاگ تو سیستم ذخیره میشه نیاز نیست اثبات کنید...دوستان یک سوال بی ریط بپرسم
امروز رفتم عابر بانک سپه و کارت بانک ملی مو زدم داخل و 30تومن پول از دستگاه اومد بیرون
کارتمو کشیدم یهو گوشیم زنگ خورد حرف زدم حدود 10 ثانیه صحبت کردم تا اومدم پولو وردارم کشید داخل پول رو
الان این پول به حساب من برمیگرده یا نه؟ الان 4ساعته برنگشته هنوز
برم بانک سپه قبول میکنند حرفمو که پولو ورنداشتم؟
نقدی به کسی پول نمیدنجای نگرانی نیست، پول تو دستگاه حفظ میشه فردا با کارت ملی و کارت شتاب برید شعبه بهتون پول میدن... زمان برداشت و لاگ تو سیستم ذخیره میشه نیاز نیست اثبات کنید...
پولت برگشت میخورهباشه فردا میرم بانک
فقط خیلی خوش بین نیستم چون دستگاه هیچ پیغامی نداد
مثلا وقتی کارتو میخوره میگه با مدرک شناسایی به شعبه مراجعه کنید
دوست عزیز کارمزد 600 تومنی فکر کنم شامل خودپرداز هم بشه عکس رو ببنین زده برداشت با سپهر کارت:چنین چیزی نیست. این برای برداشت نقدی از حساب از سایر شعب به جز شعبه افتتاح کننده هست نه از خودپرداز.
روزشمار ۲۵ ماه شهرستان هاستبی زحمت اون دوستانی که گفتن نور روزشمار 25درصد میده بدون کف مبلغ بگن کدوم شعبه بوده تا برم افتتاح حساب کنم
با تشکر
برا بعضی شهرستانا هنوز پلکانی نشده که اونجا هم طبق گفته چند تا شعبه در چند شهرستان بزودی پلکانی میشه همه حسابها. یعنی شهرستان هم باز کنی بزودی پلکانی میشه. به نظر من چون هیچ امکانات بانکی نداره ارزش ندارهبی زحمت اون دوستانی که گفتن نور روزشمار 25درصد میده بدون کف مبلغ بگن کدوم شعبه بوده تا برم افتتاح حساب کنم
با تشکر
ببنید شهرستان ها همیشه از تهران در هر زمینه ای عقب تر هستند چه خوب چه بدشعبه های نور تو کل کشور مگه به شعبه مرکزی وصل نیستند؟!
این عملکرد جزیره ای نور آدمو یاد ثامن الحجج میاندازه!
سلام دوستان ... بنده يکي از دوستام تو بانک آينده مبلغ زير صد تومن، يکساله 27 درصد ميگرفت که چند روز پيش موعده يکسالش تموم شد و به بانک مراجعه کرد براي تعيين تکليف پولش که همون بانک دوباره يکساله براش همون 27 درصد تمديد کردند ولي من باور نکردم تا اينکه سندش و به من نشون داد .............جهت اطلاع دوستان بانک آينده 27 درصد يکساله زير 100 ميليون سود ميده .... شعبهاي که حساب داره شعبه ملاصدرا تهران است. من و بگو که 20 روز پيش 100 تومن داشتم گذاشتم قوامين 24 درصد ... با اين حساب 3 درصد پايين تر از آينده