• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
سلام
این یکساله نور اگه قبل از یکسال پولتو برداری چقدر سود تعلق میگیره؟
پلکانی کم میشه ولی اول 3ماه باید بمونه بعدا

فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
این کارمزدها به خاطر این است که سود بالای بانکی باعث شده خیلی از بانکها به شدت دچار کاهش درآمد شده و خیلی ها مثل پارسیان و قوامین زیان ده شوند
گردشگری هم عملا زیان ده است و فقط با بازی با صورت های مالی سعی میکنه مخفیش کنه

بودجه جاری که به ایندو بانک هر ماه تزریق میشه همچین هم بد نیست که بگیم ورشکست میشن

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
دوستان یک سوال بی ریط بپرسم
امروز رفتم عابر بانک سپه و کارت بانک ملی مو زدم داخل و 30تومن پول از دستگاه اومد بیرون
کارتمو کشیدم یهو گوشیم زنگ خورد حرف زدم حدود 10 ثانیه صحبت کردم تا اومدم پولو وردارم کشید داخل پول رو
الان این پول به حساب من برمیگرده یا نه؟ الان 4ساعته برنگشته هنوز
برم بانک سپه قبول میکنند حرفمو که پولو ورنداشتم؟
جای نگرانی نیست، پول تو دستگاه حفظ میشه فردا با کارت ملی و کارت شتاب برید شعبه بهتون پول میدن... زمان برداشت و لاگ تو سیستم ذخیره میشه نیاز نیست اثبات کنید...

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
جای نگرانی نیست، پول تو دستگاه حفظ میشه فردا با کارت ملی و کارت شتاب برید شعبه بهتون پول میدن... زمان برداشت و لاگ تو سیستم ذخیره میشه نیاز نیست اثبات کنید...
نقدی به کسی پول نمیدن

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
باشه فردا میرم بانک
فقط خیلی خوش بین نیستم چون دستگاه هیچ پیغامی نداد
مثلا وقتی کارتو میخوره میگه با مدرک شناسایی به شعبه مراجعه کنید

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
باشه فردا میرم بانک
فقط خیلی خوش بین نیستم چون دستگاه هیچ پیغامی نداد
مثلا وقتی کارتو میخوره میگه با مدرک شناسایی به شعبه مراجعه کنید
پولت برگشت میخوره
حداکثر تا ۷۲ ساعت

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
چنین چیزی نیست. این برای برداشت نقدی از حساب از سایر شعب به جز شعبه افتتاح کننده هست نه از خودپرداز.
دوست عزیز کارمزد 600 تومنی فکر کنم شامل خودپرداز هم بشه عکس رو ببنین زده برداشت با سپهر کارت:
absi.jpg

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
حالا من چیکارکنم؟
فردا برم بانک یا 72ساعت صبرکنم؟

amir.bz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
بعضی دوستان گفتن نور روزشمار بدون کف 25 درصد میده منم امروز رفتم نور که حساب باز کنم گفت حساب روزشمارمون پلکانی به شرح زیر:
تا صدهزار تومن 19 درصد
تا یک میلیون 20 درصد
تا ده میلیون 21درصد
تا پنجاه میلیون 22درصد
تا صدمیلیون 23درصد
تا یک میلیارد 24 درصد

amir.bz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
بی زحمت اون دوستانی که گفتن نور روزشمار 25درصد میده بدون کف مبلغ بگن کدوم شعبه بوده تا برم افتتاح حساب کنم
با تشکر

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
بی زحمت اون دوستانی که گفتن نور روزشمار 25درصد میده بدون کف مبلغ بگن کدوم شعبه بوده تا برم افتتاح حساب کنم
با تشکر
روزشمار ۲۵ ماه شهرستان هاست

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
با تشکر
برا بعضی شهرستانا هنوز پلکانی نشده که اونجا هم طبق گفته چند تا شعبه در چند شهرستان بزودی پلکانی میشه همه حسابها. یعنی شهرستان هم باز کنی بزودی پلکانی میشه. به نظر من چون هیچ امکانات بانکی نداره ارزش نداره

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
من که پرسیدم درمورد نور
برای مشتریان قدیمی که تاریخ افتتلح حساب تو سال 90 بوده 25 درصده
مشتریان جدید پلکانی اونایی که هم بلکانی نشده بزودی میشه یعنی ممکنه امروز بهتون بگند 25 و بگند تغغیر نمیکنه بعد سر ماه که میرین پولشو بگیرید میگن سودش تغیییر کرده و شده این به همین راحتی!

pegu206

Registered User
لایک‌ها
867
شعبه های نور تو کل کشور مگه به شعبه مرکزی وصل نیستند؟!
این عملکرد جزیره ای نور آدمو یاد ثامن الحجج میاندازه!

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
شعبه های نور تو کل کشور مگه به شعبه مرکزی وصل نیستند؟!
این عملکرد جزیره ای نور آدمو یاد ثامن الحجج میاندازه!
ببنید شهرستان ها همیشه از تهران در هر زمینه ای عقب تر هستند چه خوب چه بد
این موضوع سودهای پلکانی به زودی هم گیر میشه البته درمورد نرخ سود تا یکی دو درصد دست خود شعبه هست برای جذب مشتری و اینکه چقدر پول داشته باشه که بتونه سود بده

dollar1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,639
ما که شهرستانیم از تیر ماه امسال نور پلکانی کرد !:general507:

arianarvin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
سلام دوستان ... بنده يکي از دوستام تو بانک آينده مبلغ زير صد تومن، يکساله 27 درصد مي‌گرفت که چند روز پيش موعده يکسالش تموم شد و به بانک مراجعه کرد براي تعيين تکليف پولش که همون بانک دوباره يکساله براش همون 27 درصد تمديد کردند ولي من باور نکردم تا اينکه سندش و به من نشون داد .............جهت اطلاع دوستان بانک آينده 27 درصد يکساله زير 100 ميليون سود ميده .... شعبه‌اي که حساب داره شعبه ملاصدرا تهران است. من و بگو که 20 روز پيش 100 تومن داشتم گذاشتم قوامين 24 درصد ... با اين حساب 3 درصد پايين تر از آينده

arianarvin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
سلام دوستان ... بنده يکي از دوستام تو بانک آينده مبلغ زير صد تومن، يکساله 27 درصد مي‌گرفت که چند روز پيش موعده يکسالش تموم شد و به بانک مراجعه کرد براي تعيين تکليف پولش که همون بانک دوباره يکساله براش همون 27 درصد تمديد کردند ولي من باور نکردم تا اينکه سندش و به من نشون داد .............جهت اطلاع دوستان بانک آينده 27 درصد يکساله زير 100 ميليون سود ميده .... شعبه‌اي که حساب داره شعبه ملاصدرا تهران است. من و بگو که 20 روز پيش 100 تومن داشتم گذاشتم قوامين 24 درصد ... با اين حساب 3 درصد پايين تر از آينده

MehrZaad

Registered User
لایک‌ها
98

دوست عزیز برای من هم همون ۲۷٪ تمدید کردن ، خبر دارم تو بانک مسکن و... همین اتفاق داره میافته ولی برای حسابهای جدید تا اونجا که من سوال کردم سودها پایین تره

بالا