از امروز سود حسابهای کمتر از 20 میلیون را 19.5 درصد کردند و احتمالا ماههای بعد هم این روند برای حسابهای 30، 40، 50 و ... میلیونی ادامه پیدا کند.دوستان کسی از کوثر خبر نداره از امروز کاهش سود داده یا نه؟؟؟واسه 10میلیون هنوز 24میده طلایی؟؟
فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk
بانک گردشگری 19 درصد با کف 50 هزار تومان سود میدهد و احتمال دارد سال بعد هم حدود 1 درصد سود قطعی واریز کنند.سلام
دوستان برای دو میلیون تومن کدوم بانک در حال حاضر کوتاه مدت (به غیر از بانک قوامین و موسسه ها) بیشترین سود رو میده ؟ اوراق مشارکت هم اگر بانکی موجود داره و میزان سود رو بفرمایید ؟
سلام
دوستان برای دو میلیون تومن کدوم بانک در حال حاضر کوتاه مدت (به غیر از بانک قوامین و موسسه ها) بیشترین سود رو میده ؟ اوراق مشارکت هم اگر بانکی موجود داره و میزان سود رو بفرمایید ؟
همه بهم وصل هستند و هر شعبه ای برید میتونید پول واریز و استعلام بگیریدسلام دوستان، يك سوال داشتم
كسايي كه قبلا توي موسسه نور سپرده داشتن بايد به همون شعبه و موسسه قبلي مثل ريحانه گستر مراجعه كنن يا هر شعبه اي كه برن مشكلي نيست و به هم وصلن؟
'سلام دوستان، يك سوال داشتم
كسايي كه قبلا توي موسسه نور سپرده داشتن بايد به همون شعبه و موسسه قبلي مثل ريحانه گستر مراجعه كنن يا هر شعبه اي كه برن مشكلي نيست و به هم وصلن؟
سلام دوست عزیز شما مطمینی خودت رفتی پرسیدی؟؟؟؟یعنی من 10میلیون دارم شده 19.5؟؟؟؟؟؟[emoji21]از امروز سود حسابهای کمتر از 20 میلیون را 19.5 درصد کردند و احتمالا ماههای بعد هم این روند برای حسابهای 30، 40، 50 و ... میلیونی ادامه پیدا کند.
بامک پاسارگاد یکساله 22 درصد میدهسلام
با چه سقفیبامک پاسارگاد یکساله 22 درصد میده
من از 2 شعبه پرسیدم اینطور گفتند، شما میتوانید به شعبه خودتان زنگ بزنید یا مراجعه کنید تا کاملا مطمئن شوید.سلام دوست عزیز شما مطمینی خودت رفتی پرسیدی؟؟؟؟یعنی من 10میلیون دارم شده 19.5؟؟؟؟؟؟[emoji21]
سلام
دوستان الان قوامین چند درصد سود میده ؟
روز شمار 25 واسه قبلیا یا هرکی بخاد جدید باز کنه ؟؟کسی از تهران دیروز یا امروز موسسه نور نرفته حسابش را چک کنه چند درصد برای کوتاه مدت ریختند؟
شنیدم برای کمتر از 20 میلیون شده 10 درصد
تهران را میگم فقط
سقف ندارهبا چه سقفی
بانک سپه رو اطلاع دارم اوراق مشارکتی بازخریدی،بصورت الکترونیک و سود ماهانه ۲۰ درصد میده.سلام
در مورد اوراق مشارکت چطور ؟ کدوم بانکها الان اوراق با کوپن سود دارند ؟ و نرخ کسر سود برگشت اوراق چقدره ؟
سپاس از پاسخ دوستان.