در مورد سود های موسسات نور و آرمان توضیح میدین؟
من فقط همین بانکها و موسساتی رو که نوشتم رو امروز پرسیدم از بانکها و موسسات دیگه هم خبر ندارم
فرستاده شده از IdeaTab S6000-Hِ من با Tapatalk
والا نور یه ۲۵ روزشمار با ۱۰۰۰۰۰ تومن داره که احتمال خیلی زیاد پایین بیاد؛اما برای جدید ها باشه فقط یا همه معلوم نیستدر مورد سود های موسسات نور و آرمان توضیح میدین؟
فرستاده شده از IdeaTab S6000-Hِ من با Tapatalk
نوروالا نور یه ۲۵ روزشمار با ۱۰۰۰۰۰ تومن داره که احتمال خیلی زیاد پایین بیاد؛اما برای جدید ها باشه فقط یا همه معلوم نیست
یکساله ها از ۲۶ تا ۲۸ هست که بستگی به مقدار پول و شعبه داره
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
من امروز سوال کردم نور روزانه 25 درصد با کف 100 هزار تومن.نور
24.5 درصد برای سپرده های قدیمی هست
برای سپرده ای جدید کلا فرق میکنه و بسیار پایینتر هست...
خیر جریمه نداره. منم این متنو نوشتم.اگه کف حساب از 2تومن کتر بشه سود تعلق نمیگیره. فقط اون 2تومن رو با این رسید میتونین برداشت کنین.سلام دوستان من عضو جدیدم امروز تو قوامین حساب باز کردم یه جمله دادن نوشتم که اگه مبلغ کمتر از دو تومن بشه حساب بسته میشه و بهش هیچگونه سودی تعلق نمیگیره. این یعنی چی؟ جریمه که نداره بستن حساب؟
کفش ده میلیونه و بعد از یک ماه که از سپرده گذاری بگذره اگر از پول برداشت کنید سودش دست نمیخوره ینی برگشت سود نداره.یکساله مسکن رو بیشتر توضیح میدین
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
ده هزارتومن یا ده میلیون تومن؟ و اینکه توسعه تعاون خصوصی نیست ینی؟بانک توسعه تعاون هم کف 10.000 تومان با کارت شتاب و خدمات کامل 20 درصد روزشمار میده که فعلا در بانک های دولتی بهترین انتخاب میتونه باشه.
با عرض سلاممن امروز سوال کردم نور روزانه 25 درصد با کف 100 هزار تومن.
در مورد سرمایه گذاری در صندوق یا بهتر بگم "صندوق های سرمایه گذاری مشترک" لطفا هم شما و هم دیگردوستان به این تاپیک مراجعه کنید و اطلاعات و تجربیاتتون رو به اشتراگ بگذارید.3- من در صندوق بانک شهر به نیت بهره مندی از بالاترین سود ، سپرده گذاشتم با سود 22 درصد کارم و انتخابم درست بوده ؟
4- اصلا نمیدونستم سرمایه گذاری در صندوق دردسرش چیه و نمیدونم روزشمار حساب باز کردم یا مدت دار اگه انتخابم غلط بوده چه پیشنهاد میفرمایید؟
موسوی 94/9/30
ممنون دوست عزیز از اطلاع رسانیتون فقط میشه شهر و شعبه رو بگین?من امروز سوال کردم نور روزانه 25 درصد با کف 100 هزار تومن.
ممنون دوست عزیز از اطلاع رسانیتون فقط میشه شهر و شعبه رو بگین?
اینکه میگه کف داره میشه اینجوری برداشت کرد که اینم مثل بانکای دیگه است که کف مبلغ میذارن و حساب روزشمارشون حداقل برا یه ساله آینده معتبره?
نور تو پرداخت سود چجور عملکرد داشته تا الان? ادا دربیاره هر روز نرخ سودو بالا پایین کنه?
به شتاب که وصل نیست پس واریز و برداشت از حسابش فقط حضوریه?
ممنون میشم دوستانی که اطلاعی در این زمینه دارن کمک کنن
من امروز رفتم حساب باز کنم گفتند یک حساب داریم که اگر موجودی بیشتر ار 5 میلیون تومان باشد سودش 20 درصد است و اگر موجودی کمتر باشد 10 درصد.بانک توسعه تعاون هم کف 10.000 تومان با کارت شتاب و خدمات کامل 20 درصد روزشمار میده که فعلا در بانک های دولتی بهترین انتخاب میتونه باشه.