• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

chama

Registered User
لایک‌ها
241
بانک توسعه تعاون هم کف 10.000 تومان با کارت شتاب و خدمات کامل 20 درصد روزشمار میده که فعلا در بانک های دولتی بهترین انتخاب میتونه باشه.

azita57

Registered User
لایک‌ها
109
در مورد سود های موسسات نور و آرمان توضیح میدین؟

من فقط همین بانکها و موسساتی رو که نوشتم رو امروز پرسیدم از بانکها و موسسات دیگه هم خبر ندارم

فرستاده شده از IdeaTab S6000-Hِ من با Tapatalk

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
در مورد سود های موسسات نور و آرمان توضیح میدین؟

فرستاده شده از IdeaTab S6000-Hِ من با Tapatalk
والا نور یه ۲۵ روزشمار با ۱۰۰۰۰۰ تومن داره که احتمال خیلی زیاد پایین بیاد؛اما برای جدید ها باشه فقط یا همه معلوم نیست
یکساله ها از ۲۶ تا ۲۸ هست که بستگی به مقدار پول و شعبه داره

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
والا نور یه ۲۵ روزشمار با ۱۰۰۰۰۰ تومن داره که احتمال خیلی زیاد پایین بیاد؛اما برای جدید ها باشه فقط یا همه معلوم نیست
یکساله ها از ۲۶ تا ۲۸ هست که بستگی به مقدار پول و شعبه داره

نور
24.5 درصد برای سپرده های قدیمی هست
برای سپرده ای جدید کلا فرق میکنه و بسیار پایینتر هست...

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
تجمع سپرده گزاران موسسه ثامن الحجج در مقابل بانک مرکزی/ بلوار میرداماد راهبندان شد
سپرده گذاران یک موسسه مالی و اعتباری در مقابل بانک مرکزی در اعتراض به تعیین تکلیف نشدن مطالب، تجمع کرده اند.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، تجمع گسترده طلبکاران موسسات مالی و اعتباری و شرکتهای سرمایه گذاری در شهرهای ایران ادامه دارد. طلبکاران شرکت پدیده شاندیز در رستوران این شرکت در مجتمع اریکه ایرانیان واقع در غرب تهران، شبانه روز می خوابند و پولشان را می خواهند و گروهی از طلبکاران موسسه ثامن الحجج نیز در مقابل بانک مرکزی تجمع کرده اند.
شاهدان عینی می گویند بلوار میرداماد واقع در شمال تهران به خاطر تجمع این اشخاص، دچار راهبندان شده و تجمع کنندگان از بانک مرکزی می خواهند تکلیف سپرده های آنها را مشخص کند.
چندماهی است این موسسه به دلیل نداشتن مجوز توسط بانک مرکزی متوقف شده و اعلام شده است تا حسابرسی از کلیه عملیات مالی این موسسه انجام نشود، امکان باز شدن حساب مردم وجود ندارد.
گفتنی است طلبکاران موسسه مالی و اعتباری ثامن الحجج چندی پیش نیز در مقابل مجلس تجمع کردند که تاکنون نتیجه ملموسی از تجمعات خود نگرفته اند.
n3ks_15-12-20-122443_db_b1.jpg

Temoe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من عضو جدیدم امروز تو قوامین حساب باز کردم یه جمله دادن نوشتم که اگه مبلغ کمتر از دو تومن بشه حساب بسته میشه و بهش هیچگونه سودی تعلق نمیگیره. این یعنی چی؟ جریمه که نداره بستن حساب؟

the_master

Registered User
لایک‌ها
259
سلام دوستان من عضو جدیدم امروز تو قوامین حساب باز کردم یه جمله دادن نوشتم که اگه مبلغ کمتر از دو تومن بشه حساب بسته میشه و بهش هیچگونه سودی تعلق نمیگیره. این یعنی چی؟ جریمه که نداره بستن حساب؟
خیر جریمه نداره. منم این متنو نوشتم.اگه کف حساب از 2تومن کتر بشه سود تعلق نمیگیره. فقط اون 2تومن رو با این رسید میتونین برداشت کنین.

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
یکساله مسکن رو بیشتر توضیح میدین

کفش ده میلیونه و بعد از یک ماه که از سپرده گذاری بگذره اگر از پول برداشت کنید سودش دست نمیخوره ینی برگشت سود نداره.
ضمنا اقتصاد نوین هم روزشمار 20 درصد میده بانک ملت هم اخیرا اوراق 22 درصد و حتی 23 و 24 منتشر کرد که باز خرید قبل از سررسیدش 20 درصد بود ولی زود تموم شد، اما مجدد منتشر میکنه.

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
بانک توسعه تعاون هم کف 10.000 تومان با کارت شتاب و خدمات کامل 20 درصد روزشمار میده که فعلا در بانک های دولتی بهترین انتخاب میتونه باشه.
ده هزارتومن یا ده میلیون تومن؟ و اینکه توسعه تعاون خصوصی نیست ینی؟

amir.bz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
من امروز سوال کردم نور روزانه 25 درصد با کف 100 هزار تومن.
با عرض سلام
میشه بگین کدوم شعبه رفتید چون من هم میخواهم این حساب 25درصدی نور باز کنم ولی بهم گفتن سود بر اساس مبلغ به صورت پلکانی از 19 درصد تا 24.5 درصد متغیره
با تشکر

سیدموسوی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
با عرض سلام و ادب خدمت همگی
از همه بخصوص دوستانی که من رو راهنمایی کردن - داش علی نقره ای , آقا مسعود ، آقارضا گلزار 70 - بی اندازه متشکرم
من در بحث بانک و سود و سپرده گذاری شدیدا بی تجربه هستم .
حقیر یه خلاصه از راهنمایی های دوستان بنویسم شاید کسی مثل من نتونه تمام صفحات رو بخونه و به دردش خورد به امیدخدا :
1- بانکها به دولتی و خصوصی ،،، موسسه ها به مجوز دار و مجوز ندار تقسیم میشه .
2- سود سپرده به روز شمار و مدت دار مانند سه ماهه و نه ماهه و یکساله تقسیم و سودشون هم متفاوته .
3- برای بهره مندی از سود سپرده کف تعیین میشه یعنی حداقل سپرده باید یه مبلغ خاصی باشه و در مدت دار ظرف اون مدت نمیشه به اصل پول (کف) تا مدتی معین دست زد .
4- سپرده گذاری در موسسات فاقد مجوز به هیچ وجه توصیه نمیشه .
5- در بین موسسات مجوزی ، موسسه نور تا اینجا ظاهرا با 25 درصد بهترین گزینه هست .
6- در بانک های دولتی سود سپرده بیشتر از 20 درصد نیست .
7- در بین بانک های خصوصی بالاترین سود صندوق یکساله بانک آینده با 25 درصد بعدش بانکهای گردشگری و عسگریه و قوامین با 24 درصد پیشتازند .
8- در بانک های خصوصی یا دولتی سود بالا به طرح صندوق هاشون تعلق میگیره که دردسر خودش رو داره ظاهرا استرداد اصل پول مشکله .
موسوی 30/9/94

حالا حقیر از دوستان چن تا سوال داشتم :
1- اگه در هشت مطلب قبلی کم و کاست و اشتباهی هست بفرمایید ؟
2- تعریف و فرق روزشمار و مدت دار چیه ؟
3- من در صندوق بانک شهر به نیت بهره مندی از بالاترین سود ، سپرده گذاشتم با سود 22 درصد کارم و انتخابم درست بوده ؟
4- اصلا نمیدونستم سرمایه گذاری در صندوق دردسرش چیه و نمیدونم روزشمار حساب باز کردم یا مدت دار اگه انتخابم غلط بوده چه پیشنهاد میفرمایید؟
5- مبلغ سپرده 13 میلیون بوده .

عذر میخوام زیاد شد
دنیا دنیا از لطف دوستان سپاسگزارم
موسوی 94/9/30

Last edited:

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
آشنایی با موسسات معروف و بدون مجوز

هرچند که برخی موسسات در حال طی مراحل قانونی هستند تا تائیدیه بانک مرکزی را دریافت کنند. اما در ادامه به فعالیت برخی از موسسات مالی و اعتباری معروف که نامشان در فهرست موسسات مجاز بانک مرکزی دیده نمی‌شود، اشاره می‌شود:

موسسه مالی و اعتباری ثامن‌الحجج:

موسسه ثامن‌الحجج در سال ۱۳۸۰ تاسیس شد اما از سال ۱۳۸۶ فعالیت رسمی خود را آغاز کرد و تا سال ۱۳۹۰ با بیش از ۴۵۰ شعبه در سراسر کشور فعالیت می‌کند.

موسسه مالی و اعتباری افضل توس:

این موسسه فعالیت خود را در سال ۱۳۷۸را آغاز کرده و در سایت آن آمده است که «این موسسه با مجوز وزارت تعاون با تعداد کثیری سهامدار که از درون تشکیلات بنیاد شهید و امور ایثارگران و با همت خادمین شاهد که عمدتا از خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران به حساب ‌می‌آیند» آغاز به کار کرده است.

گفتنی است این موسسه بیش از ۲۰۰ شعبه در سراسر کشور دارد ولی هنوز در لیست موسسات دارای مجوز بانک مرکزی قرار ندارد.

موسسه مالی و اعتباری ثامن‌:

موسسه اعتباری ثامن در تیرماه سال ۱۳۷۶ با هدف ارائه خدمات مالی و اعتباری فعالیتش را آغاز کرد که با توجه به موافقتنامه وزارت تعاون بصورت رسمی در تاریخ هجدهم دی‌ماه سال ۱۳۷۶ بصورت رسمی به فعالیتش ادامه داد.

در حال حاضر با بیش از۶۰۰ شعبه در سراسر کشور به فعالیت خود در بخش‌های صنعت، خدمات، کشاورزی، بازرگانی، تولیدی و ... با افتتاح انواع حساب‌های پس انداز قرض الحسنه، حواله‌ای، سپرده‌های سرمایه گذاری کوتاه مدت و بلند مدت با برخورداری از شرایط تعیین شده مطابق نیاز اقشار مختلف در قالب عقود اسلامی فعالیت می‌کند.

موسسه مالی و اعتباری آرمان ایرانیان (فردوسی سابق و کاسپین جدید):

طرح توجیه اقتصادی تعاونی عام کشاورزان در سال ۱۳۷۶ تهیه و به وزارت تعاون که با دریافت موافقت این وزارتخانه، در آن زمان با نام شرکت چند منظوره شروع به کار کرد. در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۷۷ با سرمایه اولیه ۱۵۹ میلیون و ۶۰۰ هزار ریال با ۲۲۰ نفر عضو در مرکز استان تاسیس شد. گفتنی است این موسسه‌ ۲۹۰ شعبه در سراسر کشور دارد.

در اسفندماه سال ۱۳۹۱ و در ادامه برنامه ساماندهی بانک مرکزی، موسسه مالی و اعتباری فردوسی با موسسه مالی و اعتباری فرشتگان برای تشکیل موسسه اعتباری آرمان با همدیگر ادغام شدند و در حال حاضر هم با نام به فعالیت خود ادامه می‌دهند. در نهایت با رای سهامداران موسسه اعتباری آرمان ایرانیان در مجمع عمومی فوق‌العاده این موسسه اعتباری که روز سه‌شنبه بیست و چهارم آذرماه و با حضور بیش از ۸۷ درصد از سهامداران شرکت برگزار شد، نام این موسسه به موسسه اعتباری «کاسپین» تغییر یافت.

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
3- من در صندوق بانک شهر به نیت بهره مندی از بالاترین سود ، سپرده گذاشتم با سود 22 درصد کارم و انتخابم درست بوده ؟
4- اصلا نمیدونستم سرمایه گذاری در صندوق دردسرش چیه و نمیدونم روزشمار حساب باز کردم یا مدت دار اگه انتخابم غلط بوده چه پیشنهاد میفرمایید؟
موسوی 94/9/30
در مورد سرمایه گذاری در صندوق یا بهتر بگم "صندوق های سرمایه گذاری مشترک" لطفا هم شما و هم دیگردوستان به این تاپیک مراجعه کنید و اطلاعات و تجربیاتتون رو به اشتراگ بگذارید.
سرمایه گذاری در صندوق های سرمایه گذاری مشترک مانند نوین(بانک مسکن) کاردان(تجارت) یکم(کشاورزی) و ...

شیب منفی

Registered User
لایک‌ها
239
من امروز سوال کردم نور روزانه 25 درصد با کف 100 هزار تومن.
ممنون دوست عزیز از اطلاع رسانیتون فقط میشه شهر و شعبه رو بگین?

اینکه میگه کف داره میشه اینجوری برداشت کرد که اینم مثل بانکای دیگه است که کف مبلغ میذارن و حساب روزشمارشون حداقل برا یه ساله آینده معتبره?
نور تو پرداخت سود چجور عملکرد داشته تا الان? ادا دربیاره هر روز نرخ سودو بالا پایین کنه?
به شتاب که وصل نیست پس واریز و برداشت از حسابش فقط حضوریه?

ممنون میشم دوستانی که اطلاعی در این زمینه دارن کمک کنن

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
ممنون دوست عزیز از اطلاع رسانیتون فقط میشه شهر و شعبه رو بگین?

اینکه میگه کف داره میشه اینجوری برداشت کرد که اینم مثل بانکای دیگه است که کف مبلغ میذارن و حساب روزشمارشون حداقل برا یه ساله آینده معتبره?
نور تو پرداخت سود چجور عملکرد داشته تا الان? ادا دربیاره هر روز نرخ سودو بالا پایین کنه?
به شتاب که وصل نیست پس واریز و برداشت از حسابش فقط حضوریه?

ممنون میشم دوستانی که اطلاعی در این زمینه دارن کمک کنن

روزشمار ۲۵،کفش ۱۰۰هزاره،اما گفتن احتمال کم شدن سودش زیاده
همیشه منظم بودن
برداشت هم با دفترچه و نقدی و یا چک هست
برای واریز هم میشه کارت کشید

MaLaS

Registered User
لایک‌ها
82
سلام دوستان.

ما یه مبلغی توی آینده داشتیم پارسال 27% حساب بلند مدت 1 ساله
الان سررسیدش رسیده
توی پیشخوان که میرم یکی از تراکنشا اینو نوشته:
۱۳۹۴/۰۹/۱۷
۱۶۰ تجديدسپرده بطورخودكار

الان یعنی با همون سود 27 تمدیدش کردن یا کم شده سودش ؟

971

Registered User
لایک‌ها
318
من امروز رفتم حساب باز کنم گفتند یک حساب داریم که اگر موجودی بیشتر ار 5 میلیون تومان باشد سودش 20 درصد است و اگر موجودی کمتر باشد 10 درصد.

بالا