• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

amirbarca

Registered User
لایک‌ها
97
آینده که 25 رو بصورت سپرده هم باز میکنه.برای قبلی ها هم که 27 رو تمدید میکنه.این وسط 23 درصد گردشگری و عسگریه عضو شتاب و 22-24 درصد قوامین هم گزینه های خوبین واسه اونایی که نمیخوان برن سمت صندوق.
آینده بصورت سپرده باز نمیکنه.یکسالش 20 درصده.امروز پرسیدم.

Bigboss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام دوستان
امروز اینترنت بانک ملتم رو داشتم چک میکردم، دیدم مبلغ 7500 ریال بطور خودکار از حسابم کم شده! جلوشم نوشته: "برداشت انتقالی طی سند کارمزد اتصال کارت"
این درحالی هست که کارت بانکیم رو اردیبهشت 94 تعویض کردم و تا اردیبهشت 97 هم اعتبار داره. حدود 6 ماهه به بانک مراجعه حضوری هم نداشتم تا درخواستی چیزی بدم!
یک حساب کوتاه مدت دارم که کارت بهش وصله، یه حساب جاریم 6 ساله دارم که کارت بهش وصل نبود از اول، و نمیخاستمم که وصل باشه!چون همیشه موجودی حساب جاریم زیر 1000 تومنه فقط وقتی چک دارم یکروز قبلش به اندازه مبلغ چک از کوتاه مدت انتقال میدم توش که چکم پاس بشه. پس هیچوقت پولی توش نیست که بخام با کارت ازش بگیرم! احتمالا کارت رو علاوه بر حساب کوتاه مدت به جاری هم وصل کردن! دور از جون شما ما هم که این وسط آدم نبودیم بپرسن میخای یا نه!
750 تومن مهم نیستا ولی ظاهرا بانک ملت هم به گدایی افتاده !!!

Last edited:

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
سلام دوستان
امروز اینترنت بانک ملتم رو داشتم چک میکردم، دیدم مبلغ 7500 ریال بطور خودکار از حسابم کم شده! جلوشم نوشته: "برداشت انتقالی طی سند کارمزد اتصال کارت"
این درحالی هست که کارت بانکیم رو اردیبهشت 94 تعویض کردم و تا اردیبهشت 97 هم اعتبار داره. حدود 6 ماهه به بانک مراجعه حضوری هم نداشتم تا درخواستی چیزی بدم!
یک حساب کوتاه مدت دارم که کارت بهش وصله، یه حساب جاریم 6 ساله دارم که کارت بهش وصل نبود از اول، و نمیخاستمم که وصل باشه!چون همیشه موجودی حساب جاریم زیر 1000 تومنه فقط وقتی چک دارم یکروز قبلش به اندازه مبلغ چک از کوتاه مدت انتقال میدم توش که چکم پاس بشه. پس هیچوقت پولی توش نیست که بخام با کارت ازش بگیرم! احتمالا کارت رو علاوه بر حساب کوتاه مدت به جاری هم وصل کردن! دور از جون شما ما هم که این وسط آدم نبودیم بپرسن میخای یا نه!
750 تومن مهم نیستا ولی ظاهرا بانک ملت هم به گدایی افتاده !!!
به نظرم شکایت کنید 750 تومن پول زیادی نیست اما حق شما هست بانک وقتی میبینه افراد شکایت منمیکنن تو این کارا حریص تر میشه

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
به نظرم شکایت کنید 750 تومن پول زیادی نیست اما حق شما هست بانک وقتی میبینه افراد شکایت منمیکنن تو این کارا حریص تر میشه
[emoji13] [emoji13] [emoji13] [emoji13] [emoji13] ازون حرفا بوداااااااا 1

ادم بیکار هم این وقت را نمیزاره چه برسه یکی از وقتش بزنه واسه 750تومن

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
دوستان عزیز

متاسفانه رئیس بانک مرکزی در مصاحبه ای که از بخش خبری شبکه دو سیما پخش شد ، با تعیین شرط و شروط برای موسسه ثامن الحجج (که تا حدودی لحن تهدید داشت) تیر خلاص را به پیکر نیمه جان این موسسه زد.

در این مصاحبه جناب سیف فرمودند : هدف ما صیانت از سپرده های سپرده گذاران است بطوریکه بتوانند به مرور سپرده های خود را از موسسه خارج کنند !!! البته به شرطی که مسئولین موسسه شرایط ما را بپذیرند !!!

در مورد اعطای مجوز به موسسه ثامن الحجج نیز بسیار مبهم پاسخ داد.

با این مصاحبه آندسته از سپرده گذاران موسسه که خیالشان تا حدودی از بابت دریافت مجوز راحت بود دچار پریشانی و نگرانی خواهند شد.

واقعا‍ ً سیاست پدر و مادر ندارد.

امیدوارم سپرده گذارانی که اسیر بازیهای سیاسی شده‌اند هر چه زودتر به سپرده‌هایشان برسند.

rezamoghadam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
65
سلام رفقا الان توی بانکها کدوم بالاترین سود روز شمار رو میده ؟ کف مسدودی چقدر هست ؟
آینده ؟ قوامین ؟ سپه ؟

respina171

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سرنوشت سپرده های مردم در موسسه ثامن الحجج چه می شود؟

روز نو : ۲۱ آذر ۹۴

به گفته نماینده کرج در مجلس« مردم نباید نگران موجودی و سپرده خود باشند چرا که تمامی سپرده های آنان موجود بوده اما چون غیرمنقول است امکان فروش به این زودی ها نیست».
عزیز اکبریان با انتقاد از عملکرد بانک مرکزی در برخورد با موسسات مالی و اعتباری غیرمجاز،گفت: نظارت ضعیف بانک مرکزی موجب ایجاد بیش از 550 شعبه از موسسه مالی و اعتباری ثامن الحجج بدون اخذ مجوز شده است.

نماینده مردم کرج، اشتهارد و آسارا در مجلس شورای اسلامی باتاکید برضرورت تسریع در تعیین تکلیف وضعیت "موسسه مالی ثامن الحجج(ع)"، افزود: نگرانی مردم در خصوص وضعیت این موسسه باید با اقدام به موقع بانک مرکزی رفع شود.

این نماینده مردم در مجلس نهم، با بیان اینکه وجود موسسات مالی غیرمجاز در کشور و تکرار سرنوشت موسسه مالی میزان بی‌اعتمادی مردم به سیستم پولی و مالی کشور را رقم می‌زند، تصریح کرد: بی‌تدبیری و ضعف نظارت بانک مرکزی عامل اصلی بی‌اعتمادی مردم بوده از این رو باید پاسخگو باشد.

او با اشاره به برگزاری نشست‌های مستمر با مسوولان بانک مرکزی برای تعیین تکلیف وضعیت "موسسه مالی ثامن الحجج(ع)"، افزود:درخصوص این موسسه و سرمایه‌های مردم در آن نگرانی وجود ندارد، چرا که اصل پول مردم موجود است.

اکبریان با بیان اینکه درحال حاضر سپرده‌های مردم تبدیل به املاک شده است، تاکید کرد: مردم نباید نگران موجودی و سپرده خود باشند، چرا که تمامی سپرده‌های آنان موجود بوده اما چون غیرمنقول است امکان فروش به این زودی‌ها نیست.

این نماینده مردم در مجلس نهم، با تاکید بر اینکه تاکنون هیچ تصمیمی مبنی بر انحلال "موسسه مالی ثامن الحجج (ع)"گرفته نشده است، تصریح کرد: اگر قرار باشد تصمیمی برای این موسسه در خصوص انحلال گرفته شود باید قوه قضاییه و بانک مرکزی ورود کنند.

او ادامه داد: تسریع در تعیین تکلیف موسسه ثامن الحجج و سایر موسسات بدون مجوز لازمه بازگشت آرامش به اقتصاد کشور است.

نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: "موسسه ثامن الحجج(ع)" سرمایه به میزان سپرده مشتریان خود دارد اما به علت غیرمنقول بودن امکان نقدشوندگی کمتری دارند.

farzad.r

Registered User
لایک‌ها
281
دوستان عزیز

متاسفانه رئیس بانک مرکزی در مصاحبه ای که از بخش خبری شبکه دو سیما پخش شد ، با تعیین شرط و شروط برای موسسه ثامن الحجج (که تا حدودی لحن تهدید داشت) تیر خلاص را به پیکر نیمه جان این موسسه زد.
یه نکته ای که در پس این تعطیلی موسسات شاید خیلی بهش توجه نشه، بیکار شدن گسترده افراده. مثلا همین ثامن 550 شعبه داره. بگیریم هر شعبه به همراه شعبات اصلی متوسط 20 نفر کارمند هم داشته باشن، نزدیک 12-10 هزار نفر اینطوری بیکار میشن.
اصلا معلوم نیست بازار پولی و بانکی چقدر ظرفیت ورود مجدد اینها رو داشته باشه
الان برخی شعب میزان شده صادرات ولی معلوم نیست تکلیف کارمنداش چی بشه ...

به نظرم وضع اقتصادی خرابتر از اونی هست که خیلی ها فکر میکنن

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
عزیز دل برادر

در بازی سیاست رسیدن به قدرت از هر راهی مهمه و بقیه فدا میشن تا عده‌ای به قدرت برسن.

به قول ماکیاول : هدف وسیله رو توجیه میکنه.

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
نرخ سپرده قانونی بانک‌ها کاهش یافت
با ابلاغ بانک مرکزی؛
معاون اقتصادی بانک مرکزی از ابلاغ نسبت‌های جديد سپرده قانونی بانک‌ها خبر داد و گفت: بانک‌ها از صفر تا ۳ واحد درصد مشمول تخفيف نسبت سپرده قانونی شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، پیمان قرباني با اشاره به مصوبه شوراي پول و اعتبار در رابطه با سياست‌هاي تحريک رشد اقتصادي گفت: مجموعه سياست‌هاي مصوب شورا در خصوص تحريک رشد اقتصادي در بردارنده ابعاد مقداري براي حمايت از آن بخش از واحدهاي توليدي که دچار افت توليد و انباشت موجودي انبار بوده‌اند و نيز سياست‌هاي با رویکرد قيمتي براي کاهش غيردستوري نرخ‌هاي سود بانکي بوده که کاهش نسبت سپرده قانوني بانک‌هاي تجاري و موسسات اعتباري در دامنه ۱۰ تا ۱۳ درصد يکي از رويکردهاي مربوطه در حوزه سياست‌هاي پولي و اعتباري بوده است.

معاون اقتصادي بانک مرکزي با اشاره به اینکه بانک مرکزي نسبت‌هاي جديد سپرده قانوني را ابلاغ کرد اظهارداشت: بر اساس ارزيابي به عمل آمده در بانک مرکزي از عملکرد بانک‌هاي تجاري در رعايت ضوابط ابلاغی و مصوبات شورای پول و اعتبار، بانک ها از صفر تا ۳ واحد درصد مشمول تخفيف نسبت سپرده قانوني شدند.

قربانی با تاکيد بر اين موضوع که جهت‌گيري بانک مرکزي در تعيين نسبت سپرده قانوني بانک‌هاي تجاري و موسسات اعتباري افزايش نظم و انضباط در بازار پول و کاهش هزينه تجهيز پول در بانک‌ها در راستای کاهش هزینه تامین منابع مالی است تصريح کرد: بانک مرکزي در تعيين نسبت‌هاي جديد، عملکرد بانک‌ها را بر اساس شاخص‌هايي نظير رعايت همکاري با بازرسان حوزه نظارت بانک مرکزي، ميزان پايبندي به ضوابط افشا و شفافيت، ارايه اطلاعات مورد نياز بخش‌های اعتباری و نظارتی بانک مرکزي و به‌ ويژه رعايت سقف نرخ‌هاي سود تسهيلات و سپرده‌هاي بانکي مصوب شوراي پول و اعتبار ارزيابي کرده است.

وي يادآور شد: ارزيابي بانک مرکزي از عملکرد بانک‌ها مستمر بوده و در فواصل زماني سه ماهه تکرار خواهد شد و بانک‌ها حسب بهبود عملکرد خود از کاهش بيشتر سپرده قانونی برخوردار خواهند شد. همچنین در صورتي که رتبه يک بانک در ارزيابي‌هاي آتي بانک مرکزي کاهش يابد، نسبت سپرده قانوني آن بانک افزايش خواهد يافت.

این مقام مسئول در بانک مرکزی افزود: سپرده قانوني آزاد شده بانک‌ها بر مبناي مانده سپرده‌ها در هفته منتهي به ۱۳۹۴/۹/۱۹ محاسبه خواهد شد و پس از کسر بدهي احتمالي بانک‌ها به بانک مرکزي، منابع آزاد شده از اين محل به حساب بانک‌هاي تجاري و موسسات اعتباري واريز مي‌شود که توان تسهيلات دهي آنها را افزايش مي دهد.

قرباني در تبيين دستاوردهاي اين اقدام بانک مرکزي و تاثير آن بر تداوم کاهش نرخ‌هاي سود در بازار بين بانکي اظهارداشت: اتخاذ اين رويکرد در کنار ساير اقدامات بانک مرکزي در زمينه ساماندهي اضافه برداشت‌ها و تبديل آنها به خطوط اعتباري و کاهش قابل ملاحظه نرخ‌‌هاي سود در بازار بين بانکي از محدوده بيش از ۲۸ درصد در اوايل سال جاري به محدوده ۲۱.۵ درصد و کمتر از آن در هفته‌هاي اخير، شرايط مساعدي را براي کاهش نرخ سود به شيوه غيردستوري فراهم کرده که مشروح این اقدامات در آینده نزدیک اطلاع‌رسانی خواهد شد.

favicon.ico
منبع: مهر
چهارشنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۴

silvercat

Registered User
لایک‌ها
107
خوب اين که شما گفتي يعني چه؟

Sent from my HUAWEI U8950-1 using Tapatalk

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
حساب ممتاز باز میکنی و مقداری سود میده و بقیه را اوراق تسه
من حساب کردم 25 درصد افتاد
یکی از دوستان سرمایه گذار در بانک مسکن جمله بالا رو گفتن
گویا مقداری اوراق وام ۷۴۰۰۰ تومنی میدن که سود واقعی سپرده یکساله به ۲۵٪ میرسه که برای بانک دولتی بسیار بسیار خوبه
ریسک به مراتب کمتر از قوامین و آینده

the_master

Registered User
لایک‌ها
259
حساب ممتاز باز میکنی و مقداری سود میده و بقیه را اوراق تسه
من حساب کردم 25 درصد افتاد
یکی از دوستان سرمایه گذار در بانک مسکن جمله بالا رو گفتن
گویا مقداری اوراق وام ۷۴۰۰۰ تومنی میدن که سود واقعی سپرده یکساله به ۲۵٪ میرسه که برای بانک دولتی بسیار بسیار خوبه
ریسک به مراتب کمتر از قوامین و آینده
میشه بگین قوامین چرا ریسک داره؟ من چن ساله حساب دارم مشکلی ندیدم

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
دوستان امروز از طرف بانک دی برای یک پیغام امدکه50000 ریال هرینه ارساسل پیامک ازم کم شده برای6ماه
ونیز میتونید طرح اس ام اس رو غیر فعال کنید
برای کسی امده؟ و شما کنسل مکینید یا میذارید باشه

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
میشه بگین قوامین چرا ریسک داره؟ من چن ساله حساب دارم مشکلی ندیدم
این بانک صورتهای مالیش رو به خاطر وخامت تا الان که آذر ماه است منتشر نکرده
قیمت سهامش ۱/۳ شده!حدود ۳۰ هزار میلیارد تومن رو تو بنیاد تعاون ن.ا.ج.ا هپلی هپو کردن و صداش زیاد در نیومد
کار به جایی کشید که فرمانده کل ن.ا.ج.ا اومد تو تلویزیون گفت منو تهدید میکنن!
بعید میدونم دولت به خاطر عواقب بسیار بدش بزاره کله پا شه ولی وقتی میشه از یه بانک کاملا دولتی ۲۵٪ گرفت چرا آدم سراغ قوامین و آینده بره؟!

the_master

Registered User
لایک‌ها
259
قیمت سهامش ۱/۳ شده!حدود ۳۰ هزار میلیارد تومن رو تو بنیاد تعاون ن.ا.ج.ا هپلی هپو کردن و صداش زیاد در نیومد
بعید میدونم دولت به خاطر عواقب بسیار بدش بزاره کله پا شه ولی وقتی میشه از یه بانک کاملا دولتی ۲۵٪ گرفت چرا آدم سراغ قوامین و آینده بره؟!
ممنون از پاسختون. منم رو حساب همین پشتوانه قویش بعید میدونم مشکلی براش پیش بیاد.کدوم بانک دولتی 25 درصد میده؟

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
سره خودتونا به این حرفا 1من 2زار گرم کردید الکی پیرر شدیم رفت تا کی میخاین بگید این خوبه اون بده ..تاحالا جز 2 3تا موسسه اتفاق خاصی نیافتاده که هی الکی حو میدید

فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
سره خودتونا به این حرفا 1من 2زار گرم کردید الکی پیرر شدیم رفت تا کی میخاین بگید این خوبه اون بده ..تاحالا جز 2 3تا موسسه اتفاق خاصی نیافتاده که هی الکی حو میدید

من نمیگم قوامین فورا کله پا میشه
حرفم اینه وقتی میشه از بانک دولتی ۲۵٪ گرفت این گزینه اولویته
حساب ممتاز بانک مسکن باز میکنی
بعد ۶ ماه معادل ۴۵٪ پولت اوراق وام مسکن میدن که تو بورس هر ورق ۷۴ تومن فروش میره و مقداری سود ماهانه هم میدن
حساب کنی سود حساب میره رو ۲۵٪
از سال 88 تو ثامن الحجج حساب داشتم و تا 2ماه پیش هیچ مشکلی نداشت و حتی تلفنی واریز و دریافت میکردم
اما یه روز...!

Last edited:

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
من نمیگم قوامین فورا کله پا میشه
حرفم اینه وقتی میشه از بانک دولتی ۲۵٪ گرفت این گزینه اولویته
حساب ممتاز بانک مسکن باز میکنی
بعد ۶ ماه معادل ۴۵٪ پولت اوراق وام مسکن میدن که تو بورس هر ورق ۷۴ تومن فروش میره و مقداری سود ماهانه هم میدن
حساب کنی سود حساب میره رو ۲۵٪
از سال 88 تو ثامن الحجج حساب داشتم و تا 2ماه پیش هیچ مشکلی نداشت و حتی تلفنی واریز و دریافت میکردم
اما یه روز...!
شما قاطی پاتی کردی داداش اخه هی ثامنالحجج میگی خوب مجوز نداشت و عمدن زدنش زمین تا بره دنبال مجوزش اوووووکی .....

بالا