بلهيعني ميخاي امتياز وام بفروشي؟
Sent from my HUAWEI U8950-1 using Tapatalk
نور مجوز داره ثانیا شاید منظورتون موسسات بدون مجوز هست مثل ارمان ثامنالحجج وثامنبه نظر من اینطور موسسات مثل آرمان و فرشتگان و اینا و حتی مجوز دارهایی مثل نور واسه کسایی خوبه که پولای خیلی زیاد جاهای امن تر دارن حالا یا بازار یا بانک امن تر یا هرجای دیگه حالا 100 تومن 200 تومن یا بیشتر پول اضافه به حساب میاد که رفتنش ضرری بهشون نمیزنه. میتونن بذارن اینطور جاها سودای زیاد ببرن روش فقط گوششون تیز باشه هروقت خبری شد درارنش بیرون. حالا اگرم نشد که نشد دیگه! احتمالش خیلی کمه یه مجوز دار داغون شه. یا اگرم بخواد بشه قبلش پیشلرزه زیاد داره آدم میفهمه.
ولله قسم جواب نوشتن مسابقه ای نیستا که هر کی زودتر بگه برنده باشه ! خب با دقت بخون خواهر/برادر من !! یه بار دیگه بخون ببین چی گفتم.نور مجوز داره ثانیا شاید منظورتون موسسات بدون مجوز هست مثل ارمان ثامنالحجج وثامن
خوندم برادر من خوندم حوصله مسابقم نیست چون جایزه ای در کار نیس برادر اولش متناقض حرف میزنی که اگه برین نور میخورین زمین بعد میگی نترسید ...باید اولش از صموسسه بی مجوز صحبت کنی بعد اخر 1موسسه مجاز ...جمله بندیتون مورد دارهولله قسم جواب نوشتن مسابقه ای نیستا که هر کی زودتر بگه برنده باشه ! خب با دقت بخون خواهر/برادر من !! یه بار دیگه بخون ببین چی گفتم.
اگه من باشم بین تمام جاهایی که سود حداکثری میدن پولو پخش میکنممن نگفتم که نور مجور نداره. به خاطر سود زیادی که میده میگم چون بعضیا معتقدن اونایی که سود زیاد میدن مشکلی واسه شون پیش اومده. ولی به هر حال موسسه حتی مجوز دار هم باشه باز از بانک نا امن تره.
منظور من اینه که اینطور ریسک ها مال کساییه که یه 100 میلیون 200 میلیونی یا حتی بالاتر پول اضافه دارن. واسه اونا این کار خیلی عاقلانه تره تا کسی که همه داراییش میشه 100 میلیون ببره بذارش توی آرمان یا فرشتگان مثلا ! یا حتی یه جای مجوز داری مثل نور !
اوکی موافقم البته من خودم نور دارم ولی ریسک نکردم کلاتو موسسات 100بیشتر بزارم که اگه مشکلی هم بود خدای ناکرده قابل جبران باشه طبق مصوبه بانک مرکزی تا 100میلمن نگفتم که نور مجور نداره. به خاطر سود زیادی که میده میگم چون بعضیا معتقدن اونایی که سود زیاد میدن مشکلی واسه شون پیش اومده. ولی به هر حال موسسه حتی مجوز دار هم باشه باز از بانک نا امن تره.
منظور من اینه که اینطور ریسک ها مال کساییه که یه 100 میلیون 200 میلیونی یا حتی بالاتر پول اضافه دارن. واسه اونا این کار خیلی عاقلانه تره تا کسی که همه داراییش میشه 100 میلیون ببره بذارش توی آرمان یا فرشتگان مثلا ! یا حتی یه جای مجوز داری مثل نور !
الان ارمان با توجه به اینکه چند مدت پیش شلوغ کرده بودن چنتا شعبش و هنوز مجوز نگرفته ایا به نظرتون مثلا تا 10میلیون بزاریم خوبه ؟ریسک نداره خطری نیست؟؟با 10میل چقدر میدن سوداگه من باشم بین تمام جاهایی که سود حداکثری میدن پولو پخش میکنم
قوامین-آینده-آرمان-نور-ایران زمین-صندوق کاردان و...
حجج هم حساب داشتم ولی فقط ۷٪ سرمایه
که خیلی ضربه نخوردم
ولی خیلی ها رو دیدم بالای ۹۰٪ سرمایشون رو گذاشته بودن و دارن دیوانه میشن
مگه چند درصد بیشتر برای 10 میلیون چقدر میشه. هر یک درصد بیشترش میشه ماهیانه 8 هزار تومانالان ارمان با توجه به اینکه چند مدت پیش شلوغ کرده بودن چنتا شعبش و هنوز مجوز نگرفته ایا به نظرتون مثلا تا 10میلیون بزاریم خوبه ؟ریسک نداره خطری نیست؟؟با 10میل چقدر میدن سود
فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk
داری قوامین رو با این موسسات تو یک لیست قرار میدی؟ واقعا خنده داره. قوامین پشتوانه خیلی قوی داره.اگه من باشم بین تمام جاهایی که سود حداکثری میدن پولو پخش میکنم
قوامین-آینده-آرمان-نور-ایران زمین-صندوق کاردان و...
حجج هم حساب داشتم ولی فقط ۷٪ سرمایه
که خیلی ضربه نخوردم
ولی خیلی ها رو دیدم بالای ۹۰٪ سرمایشون رو گذاشته بودن و دارن دیوانه میشن
بستگی داره کل سرمایه ات چقدر باشه.الان ارمان با توجه به اینکه چند مدت پیش شلوغ کرده بودن چنتا شعبش و هنوز مجوز نگرفته ایا به نظرتون مثلا تا 10میلیون بزاریم خوبه ؟ریسک نداره خطری نیست؟؟با 10میل چقدر میدن سود
خوب درسته منم مثل این دوستمون پخش کنم پولما تو چنتا موسسه سهم ارمان واسه گزاشتن 10من که نور هم 20بزارم یا عسگریه هم 20بزارم کوثر 20و ..تا این مثلا 100میلیونم پخش بشه اینجوری بهترهمگه چند درصد بیشتر برای 10 میلیون چقدر میشه. هر یک درصد بیشترش میشه ماهیانه 8 هزار تومان
بذار هر جایی که میتونی اعتماد کنی
الان ارمان با توجه به اینکه چند مدت پیش شلوغ کرده بودن چنتا شعبش و هنوز مجوز نگرفته ایا به نظرتون مثلا تا 10میلیون بزاریم خوبه ؟ریسک نداره خطری نیست؟؟با 10میل چقدر میدن سود
کار خیلی خوبیهاینکه بزارید یا نزارید به خودتون برمیگرده
ولی ۹۰٪ کارهای مجوز رو انجام داده
اونی که شلوغ شده بود بدرتوس بود که تو تهران اصلا شعبه نداره.فرشتگان و فردوسی مشکل نداشتن تا حالا
واسه ۱۰ فکر کنم ۲۷٪ یکساله
طبیعتا هم سودش و هم ریسکش بالاتر از بانکه
حساب کوتاه مدت بهتره.دردسر صندوق رو نداره.ذوستان بین روزشمار موسسه نور با سود 25درصد و صندوق بانک اینده با 25 درصد ، کدوم را پیشنهاد میکنید؟؟
به هر حال اعتبار بانک بیشتر از موسسه است+اینترنت بانک و خدمات و شعب زیادذوستان بین روزشمار موسسه نور با سود 25درصد و صندوق بانک اینده با 25 درصد ، کدوم را پیشنهاد میکنید؟؟
به هر حال اعتبار بانک بیشتر از موسسه است+اینترنت بانک و خدمات و شعب زیاد
ضمنا ۲۵٪ روزشمار نور هر لحظه امکان کاهش نرخ سود رو داره!چون روز شماره ولی صندوق یکساله آینده خیر
اگه ممکنه به پول احتیاج پیدا کنی قبل یکسال نور اگه نه آینده