• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
به نظر من اینطور موسسات مثل آرمان و فرشتگان و اینا و حتی مجوز دارهایی مثل نور واسه کسایی خوبه که پولای خیلی زیاد جاهای امن تر دارن حالا یا بازار یا بانک امن تر یا هرجای دیگه حالا 100 تومن 200 تومن یا بیشتر پول اضافه به حساب میاد که رفتنش ضرری بهشون نمیزنه. میتونن بذارن اینطور جاها سودای زیاد ببرن روش فقط گوششون تیز باشه هروقت خبری شد درارنش بیرون. حالا اگرم نشد که نشد دیگه! احتمالش خیلی کمه یه مجوز دار داغون شه. یا اگرم بخواد بشه قبلش پیشلرزه زیاد داره آدم میفهمه.
نور مجوز داره ثانیا شاید منظورتون موسسات بدون مجوز هست مثل ارمان ثامنالحجج وثامن

mr.foad

Registered User
لایک‌ها
127
نور مجوز داره ثانیا شاید منظورتون موسسات بدون مجوز هست مثل ارمان ثامنالحجج وثامن
ولله قسم جواب نوشتن مسابقه ای نیستا که هر کی زودتر بگه برنده باشه ! خب با دقت بخون خواهر/برادر من !! یه بار دیگه بخون ببین چی گفتم.

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
ولله قسم جواب نوشتن مسابقه ای نیستا که هر کی زودتر بگه برنده باشه ! خب با دقت بخون خواهر/برادر من !! یه بار دیگه بخون ببین چی گفتم.
خوندم برادر من خوندم حوصله مسابقم نیست چون جایزه ای در کار نیس برادر اولش متناقض حرف میزنی که اگه برین نور میخورین زمین بعد میگی نترسید ...باید اولش از صموسسه بی مجوز صحبت کنی بعد اخر 1موسسه مجاز ...جمله بندیتون مورد داره

فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk

mr.foad

Registered User
لایک‌ها
127
من نگفتم که نور مجور نداره. به خاطر سود زیادی که میده میگم چون بعضیا معتقدن اونایی که سود زیاد میدن مشکلی واسه شون پیش اومده. ولی به هر حال موسسه حتی مجوز دار هم باشه باز از بانک نا امن تره.
منظور من اینه که اینطور ریسک ها مال کساییه که یه 100 میلیون 200 میلیونی یا حتی بالاتر پول اضافه دارن. واسه اونا این کار خیلی عاقلانه تره تا کسی که همه داراییش میشه 100 میلیون ببره بذارش توی آرمان یا فرشتگان مثلا ! یا حتی یه جای مجوز داری مثل نور !

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
من نگفتم که نور مجور نداره. به خاطر سود زیادی که میده میگم چون بعضیا معتقدن اونایی که سود زیاد میدن مشکلی واسه شون پیش اومده. ولی به هر حال موسسه حتی مجوز دار هم باشه باز از بانک نا امن تره.
منظور من اینه که اینطور ریسک ها مال کساییه که یه 100 میلیون 200 میلیونی یا حتی بالاتر پول اضافه دارن. واسه اونا این کار خیلی عاقلانه تره تا کسی که همه داراییش میشه 100 میلیون ببره بذارش توی آرمان یا فرشتگان مثلا ! یا حتی یه جای مجوز داری مثل نور !
اگه من باشم بین تمام جاهایی که سود حداکثری میدن پولو پخش میکنم
قوامین-آینده-آرمان-نور-ایران زمین-صندوق کاردان و...
حجج هم حساب داشتم ولی فقط ۷٪ سرمایه
که خیلی ضربه نخوردم
ولی خیلی ها رو دیدم بالای ۹۰٪ سرمایشون رو گذاشته بودن و دارن دیوانه میشن

Last edited:

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
اوکی موافقم البته من خودم نور دارم ولی ریسک نکردم کلاتو موسسات 100بیشتر بزارم که اگه مشکلی هم بود خدای ناکرده قابل جبران باشه طبق مصوبه بانک مرکزی تا 100میل

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
که خیلی ضربه نخوردم
الان ارمان با توجه به اینکه چند مدت پیش شلوغ کرده بودن چنتا شعبش و هنوز مجوز نگرفته ایا به نظرتون مثلا تا 10میلیون بزاریم خوبه ؟ریسک نداره خطری نیست؟؟با 10میل چقدر میدن سود

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
الان ارمان با توجه به اینکه چند مدت پیش شلوغ کرده بودن چنتا شعبش و هنوز مجوز نگرفته ایا به نظرتون مثلا تا 10میلیون بزاریم خوبه ؟ریسک نداره خطری نیست؟؟با 10میل چقدر میدن سود

مگه چند درصد بیشتر برای 10 میلیون چقدر میشه. هر یک درصد بیشترش میشه ماهیانه 8 هزار تومان
بذار هر جایی که میتونی اعتماد کنی

the_master

Registered User
لایک‌ها
259
که خیلی ضربه نخوردم
داری قوامین رو با این موسسات تو یک لیست قرار میدی؟ واقعا خنده داره. قوامین پشتوانه خیلی قوی داره.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110

بستگی داره کل سرمایه ات چقدر باشه.
اگر ۱۰ تومن مبلغی نیست که در صورت بالا کشیدن بمدت یک سال برات مهم نباشه،میتونی سرمایه گذاری کنی که از مشتری های قدیمی محسوب بشی و شاید در صورت مجوز دار شدن برات سود بالا رو محسوب کنن.
چون به هرحال تجربه نشون داده پول رفته،با پیگیری و دوندگی بر میگرده

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
مگه چند درصد بیشتر برای 10 میلیون چقدر میشه. هر یک درصد بیشترش میشه ماهیانه 8 هزار تومان
بذار هر جایی که میتونی اعتماد کنی
خوب درسته منم مثل این دوستمون پخش کنم پولما تو چنتا موسسه سهم ارمان واسه گزاشتن 10من که نور هم 20بزارم یا عسگریه هم 20بزارم کوثر 20و ..تا این مثلا 100میلیونم پخش بشه اینجوری بهتره

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070

اینکه بزارید یا نزارید به خودتون برمیگرده
ولی ۹۰٪ کارهای مجوز رو انجام داده
اونی که شلوغ شده بود بدرتوس بود که تو تهران اصلا شعبه نداره.فرشتگان و فردوسی مشکل نداشتن تا حالا
واسه ۱۰ فکر کنم ۲۷٪ یکساله
طبیعتا هم سودش و هم ریسکش بالاتر از بانکه

Last edited:

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
اینکه بزارید یا نزارید به خودتون برمیگرده
ولی ۹۰٪ کارهای مجوز رو انجام داده
اونی که شلوغ شده بود بدرتوس بود که تو تهران اصلا شعبه نداره.فرشتگان و فردوسی مشکل نداشتن تا حالا
واسه ۱۰ فکر کنم ۲۷٪ یکساله
طبیعتا هم سودش و هم ریسکش بالاتر از بانکه
کار خیلی خوبیه
اما مقدار پولی که در هرجا میزارین رو بر حسب کار با پول و مقدار ریسک پذیریتون بزارین
مثلا حتما یک حساب بانکی هم داشته باشین چون با به هرحال به پول در درسترس نیاز خواهید داشت
مقدار تقسیم پول در موسسات رو هم با توجه به ریسک کردن خودتون انتخاب کنین؛از بی مجوز و در شرف دریافت تا مجوز دار

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
ذوستان بین روزشمار موسسه نور با سود 25درصد و صندوق بانک اینده با 25 درصد ، کدوم را پیشنهاد میکنید؟؟

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
ذوستان بین روزشمار موسسه نور با سود 25درصد و صندوق بانک اینده با 25 درصد ، کدوم را پیشنهاد میکنید؟؟
به هر حال اعتبار بانک بیشتر از موسسه است+اینترنت بانک و خدمات و شعب زیاد
ضمنا ۲۵٪ روزشمار نور هر لحظه امکان کاهش نرخ سود رو داره!چون روز شماره ولی صندوق یکساله آینده خیر
اگه ممکنه به پول احتیاج پیدا کنی قبل یکسال نور اگه نه آینده

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
به هر حال اعتبار بانک بیشتر از موسسه است+اینترنت بانک و خدمات و شعب زیاد
ضمنا ۲۵٪ روزشمار نور هر لحظه امکان کاهش نرخ سود رو داره!چون روز شماره ولی صندوق یکساله آینده خیر
اگه ممکنه به پول احتیاج پیدا کنی قبل یکسال نور اگه نه آینده

البته صندوق سرمایه گذاری هم سود ۲۰ درصد رو تضمین و سود هاب بیشتر که از ۲۲ تا ۲۵ ذکر میکنن سود محقق شده دوره قبلی یا پیش بینی بازدهی آینده هست.
بعلاوه در صندوق پول شما برای افزایش سرمایه روی پول قبلی اضافه نمیشه(مثل حساب سپرده) مگر اینکه شما با سود هر دوره ،واحد بیشتری از صندوق خریداری کنید.
برداشت از صندوق هم به سرعت برداشت از حساب بانکی نیست

shagerd1

Registered User
لایک‌ها
228
آینده که 25 رو بصورت سپرده هم باز میکنه.برای قبلی ها هم که 27 رو تمدید میکنه.این وسط 23 درصد گردشگری و عسگریه عضو شتاب و 22-24 درصد قوامین هم گزینه های خوبین واسه اونایی که نمیخوان برن سمت صندوق.

بالا